FC Sofiya City — володар літнього суперкубку R-Cup, "Золотий дубль" у Sofiya City! Погляньмо на перепетитії фінального матчу. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

31.08.2021

FC Sofiya City — володар літнього суперкубку R-Cup

31.08.2021

FC Sofiya City — володар літнього суперкубку R-Cup

Hell Energy 3 - 5 FC Sofiya City

Статус суперника не грав ніякої ролі, а дужче мотивував Hell Energy на матч. І хлопці підтвердили це на старті поєдинку. Гавяк виконав шикарне закидання на забігання Либі, проте завершити ударом не вдалось ні йому, ні Кошці, який мчав підтримати атаку. Епізод, здавалося б, вичерпано, та все той же Дмитро Гавяк виборов м'я на лівому фланзі, наступ почав розвивався "другим темпом", і Hell відкрили рахунок на 5 хв. Суперник ще не оговтався, а у ворота Негеля влітає другий м'яч. Саківський "обрізався" поблизу центрального кола, миттєва контратака, Либа забиває.

2:0, Sofiya вперше опинилась у такому скрутному становищі в R-Cup. Здавалось, що суперника уже не спинити. Щоправда, на 8 хв. Шевчук ледь не скоротив відставання у рахунку — голкіпера Hell Попова не вдалось переграти з близької відстані. Та на 12 хв Віктор врятувати вже не зумів. Тривалий розіграш м'яча "Софією" біля його володінь призвів, спершу, до "діри" в центрі, а згодом і до голу Максима Чеберяка. Він же оформив дубль за 120 с, точно пробивши із лінії штрафного майданчика.

Ось і сказочці "пекельних" кінець, хоча поки лише нічия. У другому таймі команда Гаврилуци продвожила забивати, десь перетворюючи фінал на черговий матч в Голді. На 31 і 38 хв забили Директоренко і Кучерук відповідно. Інтригу спробував повернути Остапчук за хвилину до фінального свистка, але Сергій Чеберяк забив 5 гол свого колективу. Відіграти такий гандикап —  на це у Hell вже не вистачило ні часу, ні сил. 

Колектив Дмитра Гавяка і Степана Кошки результативно почав цю гру. Однак суперник "не пробачив" помилок. Та й, зрештою, в тому ж зимовому турнірі скільки схожих поєдинків у їх виконанні ми бачили! Мир Футбола, Sky Kyiv —  всюди розпочинали непогано, але фізика, недопрацювання в захисті не дозволили розраховувати хоча б на нічию. 

Вітаємо FC Sofiya City із "Золотим дублем". Тепер на команду чекає Платина, де свої виступи продовжить Hell Energy. Чи буде реванш?

Пресслужба R-Cup