Інтригуючий Platinum, але з фаворитом і заплутаний Gold — анонс 1-го туру R-Cup Grass, Дайджест матчів першого туру в Platinum i Gold Divisions, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

03.09.2021

Інтригуючий Platinum, але з фаворитом і заплутаний Gold — анонс 1-го туру R-Cup Grass

03.09.2021

Інтригуючий Platinum, але з фаворитом і заплутаний Gold — анонс 1-го туру R-Cup Grass

Ребрендинг Rejo і «битва» з FC Sofiya City, повернення й старт Perun vs Hell Energy, топ трансфери Hell, а також поєдинок між новачками — Platinum назбирав чимало інтриг напередодні старту.
А що з «вояками» у Gold Division? FC Yuzhbor і 3й Тайм синхронно «відходять» від новини про старт в Голді, FC Profi із СМК збираються, нарешті, «увірватись» у топ 3, а ФК Легіон готується відстоювати своє місце в «золотому» дивізіоні.

Platinum Division

Perun - Hell Energy 

Hell Energy продуктивно провели міжсезоння, не беручи паузи на відпочинок. Команда укомплектувалась кількома гравцями срібного призера Platinum у минулому турнірі (Beton Energo). Фінал суперкубку залишив неприємний осад, адже поступились, та самовіддача й бажання змушує респектувати команді Дмитра Гавяка. 

Hell почне свій турнірний шлях матчем проти Perun. 

Так, Perun повертається! Ми раді знову бачити команду Ігоря Каплунова в нашому турнірі. Нагадаємо, y Winter R-Cup 2021 Perun відчайдушно «бився» за топ 3 із могутніми суперниками: Sky Kyiv, Sim-Store Fiskars, FC Rejo тощо. Нині концентрація потенційних суперників у боротьбі за найвищі нагороди трохи менша. Якій із команд це зіграє «на користь»? 

FC Sofiya City - IrisHotels & Vins Show

Дочекались! FC Sofiya City в Платині після чемпіонства в Gold. У міжсезоння команда також виграла суперкубок. Тож зараз колектив — основний фаворит на перше місце в найвищому дивізіоні, який хлопці «скуштують на смак» цього вікенду.

Rejo змінили назву. Тепер — це IrisHotels & Vins Show. Склад, на перший погляд той же, але вже без Директоренка і Мельника. Остаточно із заявки випав Сергій Винник. Це явно не робить хлопців фаворитами, проте не виключаємо, що Розка з Мисливським вкотре щось вигадають і "втихомирять" хейтерів кінцевим результатом на табло.

RDS - FC Sokol (Клавдієве)

Команди зіграють між собою в першому турі і, таким чином, дебютують в турнірі. Обидва колективи сміливо вриваються в найвищий дивізіон, аби приголомшити вболівальників і всіх суперників. RDS для R-Cup — нова команда і нові імена. В свою чергу, «Соколи» — молодий, але вже досвідчений колектив. Подивимось на це протистояння в суботу о 12:00.

Gold Division

FC Yuzhbor - FC Profi

Yuzhbor, неочікувано для себе, вже в Голді. Хоча нещодавно вони втратили шанси на «підвищення» в Сільвері за кілька турів до кінця минулого сезону. Головного болю капітану Павла Павлюку додає, як зазначав сам кеп, втрата гравців основного складу. Невже мова про Невінського, Лугового, Соломахіна?Неприпустимі втрати. Yuzhbor вміє дивувати, та чого чекати від них «на тлі» кадрових втрат?

У першому турі хлопці зіграють з FC Profi, колективом, точно «зазіхне» на топ 3, чого не вдалось у минулому турнірі. Чи зуміли Profi укріпити проблемні позиції, зокрема, воротарську? Від цього напряму залежатиме успіх, не лише від збору на гру. 

3й Тайм - СМК

3й Тайм опинився у схожому становищі як і FC Yuzhbor. Команда спокійно готувалась до чергового старту в Silver, але, як з'ясувалося згодом, змагатися доведеться в лізі повище. Перша гра — відразу грізний суперник.
СМК — у Сталі нова назва, але все ті ж високі амбіції. Колектив Ігоря Ситнікова явно націлений на Платину. Конкуренція за топ в Gold дещо зменшилась після «підвищення» FC Sofiya City i Grace та зняття Soborna Team із турнірних змагань. СМК буде фаворитом в поєдинку — все ж досвід виступів на рівні «золотого» дивізіону може вплинути на результат. 

AQUILA TEAM - ФК Легіон
І знову дебютант турніру. Aquila Team гратиме у другому за рангом дивізіоні. Назва команди закарбовується в пам'яті, чого чекати від їх гри? Оцінити запал і силу Aquila зможемо у матчі з ФК Легіон, які втримали своє «місце під сонцем» в Голді, посівши 9-те місце. Лише 2 очки відділили колектив Валентина Шевченка від «вильоту» в Сільвер. Зараз Голд — більш рівний дивізіон, тому поки не беремось прогнозувати злет для одних і крах для інших.

Анонси матчів Silver i Bronze Divisions на сайті окремим матеріалом Bronze i Silver — анонси

Пресслужба R-Cup