«Відтінок Бронзи» у Silver, «продюсер» туру в дивізіоні та рідненька Бронза — анонс 1 туру , Експресивні й не такі «водянисті» — анонси першого туру в Silver i Bronze Divisions, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

03.09.2021

«Відтінок Бронзи» у Silver, «продюсер» туру в дивізіоні та рідненька Бронза — анонс 1 туру

03.09.2021

«Відтінок Бронзи» у Silver, «продюсер» туру в дивізіоні та рідненька Бронза — анонс 1 туру

Тріо СПШ з «відтінком Бронзи», remix Cлавутича і AFC Footballers, лють і результат Дружби, «апгрейд» Рейнджерів до 2.0 тощо! Silver буде таким же запальним і в новому сезоні!

Silver Division

FC Bilux - Liders

Bilux під час перерви часу не гаяв, команда Андрія Дубового і Дмитря Бондаря активно готувалась до сезону. Зокрема, дісталась до четвірки найсильніших у суперкубку. Інша справа, що історія виступів FC Bilux в Сільвері в останніх турнірах не надто вдала. Тріумфували в Iron, але провалились в «Сріблі». Зараз закінчили в топ 3 Bronze, тож Сільвер гостинно «запрошує на ґанок». Чи «спіймає» Bilux дежавю? 13 команд — 12 відповідей. Першу із них запропонує Liders, новачки, які вже зіграли перший матч. У Summer Super Cup безальтернативно програли Hell Energy. У складі Liders відзначимо трійку Степанчук-Потапенко-Шиман. Тріо СПШ, звучить, чи не так? Артем Шиман, капітан колективу, впродовж кількох тижнів спостерігав за матчами потенційних суперників. Можливо, вгледів слабкі місця у Білюкса?

Denon - AFC Footballers

Denon втримався у Silver Division за підсумком минулого турніру. Переконані, Владислав Бондзік хотів бачити свою команду в списці Bronze, але, як мінімум, ще одну перевірку «Сріблом» колектив пройде. У R-Cup Spring-Summer хлопці «загартовувались» в матчах із командами Євгена Задорожного і здобували результат. Суперник Denona в першому турі — AFC Footballers, в склад яких органічно «вплітаються» гравці Славутича з сусіднього дивізіону. Першу звитягу в турнірі, певно, відтермінували до цих вихідних після невдачі в чвертьфіналі суперкубку. У цій парі важко виокремити «домінанта» на полі, спершу, дочекаємось гри і подивимось на збір Бондіка і КО.


МФК Рваний Кед - FC Rabona

Із нетерпінням чекаємо дебюту МФК Рваний Кед. Тренер, Олександр Андрєєв, поведе їх «у бій», що лише підсилює інтерес до команди. У суперниках — FC Rabona. Виступи в Голді довели, що поки Сільвер — «стихія» цих хлопців. Яка конкретно, вони самі обирають в кожному турі. Кочівники Повітря чи Народ Вогню? Справжнє фентезі, хоча, і в матчах FC Rabona часто спостерігається «фентезі-рух» (сподіваємся, Сергій Кукіль із командою бачили фільми М. Найта Ш'ямалана). Хороший режисер, а от хто «продюсуватиме» гру: Кукіль чи Андрєєв? Панове тренери, увага прикута до вас.

Дружба - Rangers 2.0

Рейнджери повертаються. Що це означає? Олег Романчук відновився і готовий грати. Це один із найрезультативніших гравців турніру за майже 2 роки (42 матчі - 71 гол). Але Дружба має свій «козир» — Євгеній Ільченко, кращий гравець Bronze і з потенціалом «зазіхнути» на це звання в Сільвері. 

Rangers, в першу чергу, дуже незручний суперник для Дружби. Молодість й інтесивність руху з м'ячем — це переваги Рейнджерів. Але навіть такий «арсенал» їх не робить фаворитом. Дружба закінчила минулий сезон на 2 місці Бронзи, тому команда Романа Буряка надмотивована. Наразі успішний виступ в Silver для них є завданням «із зірочкою». Але чи не заграєш ти, коли в технічній зоні розлючений капітан (Роман Буряк) не дає права на перепочинок?

Bronze Division

Фактор Хомчака, «сталевий Фокус, кураж «технарів», реванш «дніпрян» і «нових зірок», справжній Мікеланджело в R-Cup тощо! Це Bronze, готуйтесь.

Нове Життя - Unknown FC

В одному з післяматчевих інтерв'ю із «кепом» Unknown наш коментатор випадково представив Антона Хомчака як капітан «Антоун FC». Дотепна ситуація, але саме вона уособлює лідерські якості 13-го номера. Сумбур-колектив стартуватиме матчем проти Нового Життя, однієї з найвідданіших та найдосвідченіших команд турніру. Вже двічі вони зустрічались в R-Cup, обидва рази «Антоун FC» перемогли (8:5, 7:3). На двох забили сумарно 24 м'ячі. Статистика показує, що варто чекати результативного поєдинку. Тож чиєю перемогою або ж внічию завершиться «трилогія»?


ФК Фокус - Tech United

Чи є у «Бронзі» команда, яка має сталеві не лише нерви? ФК Фокус! А найважливіше, що з середини минулого турніру вони впіймали шалений кураж і набули менталітету переможців. Саме з таким «арсеналом» виграється Bronze Division. Чи до снаги зараз? 

Але що таке слово «кураж» в Bronze? Вірно, це приклади перемог Tech United. Єдине, що цього замало, аби піднятись з низин турнірної таблиці. У цьому поєдинку Фокус — фаворит, а від команди Івана Кияниці чекаємо того куражу і стабільності впродовж сезону.

Dnipro-M - New Star

Тут могла б бути наша думка щодо фаворита, але погляньмо на інше. Команди між собою грали в Autumn Divisions 2020. Що ж такого тоді трапилось? Хуки вправо, хуки вліво, ну а гри чомусь не видно! Коверга і Вілела! Сам матч «дніпряни» виграли (6:2).

Зараз команда Микити Веремія перебуває у відмінному настрої. Це буде їх третя спроба «покорити» топ дивізіону. New Star не в захваті залишатись ледь не єдиним аутсайдером, тому, можливо, у матчі будуть «сюрпризи».

Internazionale Kyiv - ФК Сейм-Путивль

Internazionale Kyiv, хоч і новачки, але вже зіграли в R-Cup (у суперкубку програли FC Sich Kyiv). Вражає історія цієї команди: хлопці збирались і грали «на коробці», адже обожнюють футбол. А зараз вони в R-Cup «вирішуватимуть» завдання в Bronze. Які? Як для першого турнірного змагання, налагодження власної гри та вивчення суперників. Першим із них стане багатостраждальний ФК Сейм-Путивль. Дмитре, Артеме, Анатолію, ви в Бронзі. Це відмінний шанс «перевантажити» гру, привести до ладу збір на матчі. У вас є лідери, однак, звичайно, всі чекають на повернення Євдощука. Сейм — фаворит, але варто обачно грати проти Мікеланджело Джаверіні, який в своєму першому матчі оформив хет-трик.

Sporting Kyiv - Young Boys 2019

Sporting — досвідчений представник Bronze, Young Boys «прийшли із країв» Сільвера. Sporting — характер і бойовитість, Young Boys — індивідуальні якості окремих гравців. Це буде драматичний матч, в якому не має однозначного фаворита. У минулому турнірі проблеми зі збором були в обох команд. Наслідки, відповідно, промовисті: Sporting чемпіонат не дограв, а Y.B «вилетіли» в Сільвер. Який із колективів виокремити як кандидата в «Срібло» — спробуємо розібратись вже в огляді матчу.

Пресслужба R-Cup