Кров'ю і потом кожну гру, але без «анаболиків» — анонсуємо матчі 3-го туру, PERUN й Iris Vins знову програють? Варіант для лінивих в Gold, кому «подати» чемпіонських амбіцій в Bronze? Це все та більше у щотижневому анонсі матчів., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

17.09.2021

Кров'ю і потом кожну гру, але без «анаболиків» — анонсуємо матчі 3-го туру

17.09.2021

Кров'ю і потом кожну гру, але без «анаболиків» — анонсуємо матчі 3-го туру

Platinum Division

Grace – IrishHotels & Vins Show

Grace після вдалого початку турніру налаштовані лише на перемогу. І, визнаймо, все, що треба для звитяги над Iris Vins, команда має. Явного фаворита у цій парі все ж нема, але колектив Юрія Печонкіна, принаймні, «на папері» виглядає більш впевненим на тлі «розформованого» суперника.

FC Sokol (Клавдієве) – PERUN

І знову матч, в якому отак просто лідера не визначиш. «Соколи» запропонують швидкість і прудкі комбінації, але PERUN залишається грізним суперником навіть після двох поразок поспіль. Очікуємо цього вікенду надшаленої мотивації від досвідченішої команди Ігоря Каплунова та стійкості від FC Sokol. А колективам лишається визначити: що переважить в цю неділю?

Gold Division

Young Business Club – Duzain-Fasad

Цікава «вивіска» матчу, бо на поле вийдуть справжні «команди-бійці». «Янги» в минулому турі зіграли внічию, а в пасиві «Дизайна» технічна поразка. Початок турніру є не найкращим для обох команд, але історія їх протистоянь зведе всі статистичні дані нанівець. Young Business Club вже двічі обігрував Duzain-Fasad із однаковим рахунком 4:2. Востаннє це було місяць тому.

СМК – ФК Легіон

ФК Легіону після «гольових феєрій» у минулому матчі нині доведеться стримувати розлючений СМК, який в драматичному матчі програв 3й Тайм. На перший погляд, здається, що в номінальних «господарів» просто вищий індивідуальний клас, що й робить їх фаворитами. Все ж поділяємо цю думку, але чекаємо ще однієї «драми».

FC Yuzhbor – FC MeadCult

FC MeadCult після чемпіонства в «Сріблі» стартуватиме в Gold у цю неділю. Цікаво буде поглянути, чи відбулись кадрові зміни у FC MeadCult, адже команда грає на кілька «фронтів». Тим не менше, саме команду Олександра Плотніцького виокремимо фаворитом. 1,5 місяці тому ці хлопці вже «били» FC Yuzhbor 7:1. Саме тоді у капітана Павлюка був такий же «головний біль» зі складом як і зараз.

FC Profi – Aquila Team

Це «варіант для лінивих». У межах 40 хв «профаки» поки не виграли жодного матчу. Якщо не обігрувати Aquila Team хоча б із мінімальним рахунком — робити в топі дивізіону нічого. Та ця перемога є цілком можливою, але варто пам’ятати, що суперник із кожним туром намагається додавати.

Матадор Русанівка – 3й Тайм

Задаємось питанням: FC Yuzhbor vs FC MeadCult чи «Матадор» vs 3й Тайм? Який же із цих поєдинків виокремити центральним у дивізіоні? Зупинимось на другому варіанті, оскільки фактор неочікуваності в цій парі дещо вищий. Команда Вадима Скиценка ще в пошуках балансу (матчі суперкубку це показали), а 3й Тайм спробує «тиснути авторитетом». Колектив Олександра Міхайлошина не програє 6 матчів. Ми беремось прогнозувати, що для 3й Тайм матч з «Матадором» стане найважчим за останні 2,5 місяці.

Нікофлекс – AZ-41

Нікофлекс обрав R-Cup і заявився в Gold. Більше інформації про команду отримаємо вже після їх першої гри, а поки виділимо Андрія Максюту, сторіси з яким часто можна побачити в профілі Олександра Голоднікова. Ось так завчасно Олександр почав нас знайомити з Нікофлексом. AZ-41 минулого вікенду зіграв внічию з «янгами». Виділимо голкіпера AZ, Євгенія Тичку, який провів шикарний матч проти Young Business Club і точно спробує це повторити у матчі з дебютантом турніру.

Silver Division

FC Rabona – Rangers 2.0

«Рабона» поки провела один переможний матч, в той час як «Рейнджери» наразі лише програють. Чи «обірвуть» хлопці сумну тенденцію — сказати важко. Якщо попрацювали і врахували помилки, шанси на успіх є.

Однак також враховуємо форму Костянтина Василенка, який тріумфально й результативно розпочав турнір. Це ще більше урівнює шасни, але не робить команду Сергія Кукіля фаворитом. Важливо «диктувати» свою гру супернику, переважати в боротьбі і не поступатися в швидкості. В обох команд є свої «козирі», чиї переважать — дізнаємось в суботу.

Дружба – FC Soft Serve

Дружба вже встигла і перемогти, і програти. У матчі з FC Soft Serve команда Романа Буряка виглядає фаворитом. До того ж, у минулому турі Soft Serve виглядав невиразним і трохи безпорадним, коли суперник згуртувався в обороні. Оптимальних кондицій не набрали, але ми віримо в колектив Дмитра Василюка і переконані, що нас чекає інтригуюче протистояння.

FC Bilux – ATL

І знову, вже втретє ці команди зіграють між собою за останні 1,5 місяці. ATL жодного разу поки не вдавалось обіграти «Білюкс». Але є нюанс: в матчі 1-го серпня колективу Даниїла Баликіна зарахували технічну поразку, а впродовж 40 хв вони перемогли. Усе це додатково мотивує чемпіона «Бронзи», та їх суперник вирізняється стійкістю. Ще й тренер FC Bilux Шестерньов набирає хорошу ігрову форму. Проте на фоні тріо Денисов-Костишин-Охременко і цього замало.

ФК Неизбежность – Yellow Black

По іграм команд в минулому турі фаворит зрозумілий — ФК Неизбежность. Команда не лише перемогла «Смайл», гравець «неминучих» Свідерський став кращим у турі. Yellow Black «вигризли» перемогу над Denon. Яка із команд виглядає впевненішою у власних силах — судіть самі, а гра покаже.

МФК Рваний Кед – Smile Develompent

Для кожної команди будуть створені ідеальні умови, аби перемогти. А от який колектив здобуде звитягу – тут, як кажуть, «50 на 50». Рваний Кед із досвідченим тренером вже оговтався від поразки «Рабоні», «Смайл» точно має кадровий потенціал для здобуття 3 очок в цьому поєдинку. Цікаво буде поглянути на тренерські зміни, які проведе Андрєєв, але головне питання в іншому: чи вистачить «індивідуалки» Smile Development для спокійної перемоги?  

Liders – Denon

Матч, який не захоплює інтригою і не викликає якогось резонансу. Це, певно, буде нудна гра з акцентом на кінцевий результат. Команди зіграли по два матчі, поки без перемог. Тож обом колективам звитяга цієї суботи необхідна, наче повітря. Бажаємо цьому поєдинку виявити переможця, поки «читається» рівна та нічийна гра.

Bronze Division

Нове Життя – Sporting Kyiv

«Португальці» ще жодного разу не тріумфували у матчах із Нове Життя. У команди було 3 спроби: 2 поразки і 1 технічна поразка. Їх перша очна гра датована початком минулого року. А в R-Cup Grass 7 Season і «Спортінг», і Нове Життя вже «оформили» по перемозі.  Фаворитом, напевно, назвемо Sporting Kyiv — команда не так давно досить добре прогресувала, хоч і в останні кілька місяців «піймала» стагнацію. 

Славутич – DNIPRO-M

Появи Максима Івашка, хоч і нечасті, дуже позитивно відображаються на «Славутичі». Так і минулому турі: обіграли FC Valkyrie, а 10-ий номер увійшов до символічної збірної «Бронзи». «Дніпряни» втратили очки там, де не мали цього робити. Тому цього вікенду ігрова«реабілітація» DNIPRO-M проти настирності команди Ігоря Кузнєцова. Фаворита не має, це буде справжня чоловіча «перепалка» на полі.

Tech United – Unknown FC

Unknown FC вдало грає проти «технарів». Один поєдинок завершився внічию, в іншому «невідомі» розгромно перемогли. На жаль, для Tech United навряд щось зміниться цього разу. Окремі ігрові відрізки команда провалює (як у грі з ФК Фокус). Але й Unknown FC із поразок розпочали цей сезон. «Долю» матчу вирішить бажання колективів. Кому ця перемога більше потрібна — той її забере!

FC Valkyrie – Internazionale Kyiv

В FC Valkyrie вже точно знають, що тепер матчі з Internazionale Kyiv в «Бронзі» для кожного суперника будуть важчими. «Інтеру» є куди прогресувати і набиратись досвіду. Відповідно, «Валькірія» є командою, що пройшла цей етап. FC Valkyrie свій минулий матч провела дуже невдало і програла. Internazionale, в свою чергу, на емоційному «підйомі» після нічиєї з «дніпрянами». Чи здивують у неділю?

ФК Сейм Путивль – ФК Фокус

О, нічого собі! Чиїсь бажання здійснюються! Сейм vs Фокус. А це вже справжня перевірка чемпіонських амбіцій путивльців суперником, який сам прагне до «підвищення». В осінньому R-Cup жодна з команд очок не втрачала. Мабуть, все ж команда Дмитра Михайлова має більше шансів на успіх, оскільки більш зіграна. Організатори й лідери Сейма Третяков і Мокренко поки намагаються якомога органічніше «вплести» в команду «нові обличчя». Напевно, більш ефективна взаємодія на полі буде вирішальною в цьому матчі.

FC IPnet – New Star

FC IPnet має шанс «прийти до тями» після двох поразок поспіль. New Star чинитиме дещо менший тиск, ніж Сейм і ФК Легіон. Проте ніякої недооцінки з боку команди Івана Нечепи, адже «гіркий» досвід в матчах з явними «андердогами» хлопці мають (згадуємо гру проти Falcons Youth). Чекаємо на нахабний IPnet цієї неділі, New Star бажаємо «не розклеїтись», як це було в першому таймі матчу з DNIPRO-M.

Пресслужба R-Cup