Домінація в Platinum над «соколятами», «кривавий» слід у Gold, «когорта» лідерів Silver i Bronze, Огляд матчів 3-го туру R-Cup Grass, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

21.09.2021

Домінація в Platinum над «соколятами», «кривавий» слід у Gold, «когорта» лідерів Silver i Bronze

21.09.2021

Домінація в Platinum над «соколятами», «кривавий» слід у Gold, «когорта» лідерів Silver i Bronze

Platinum Division

Grace 4 – 1 IrisHotels & Vins Show

Grace здобуває чергову заслужену перемогу, а IrisHotels & Vins Show після цього матчу варто задуматись над тим, як забивати голи. Проти «Софії» не реалізували 2-3 «вбивчі» моменти, а з «Грейс» мали ще менше нагод. Так, м’яч опинився у воротах Драгана, але після автоголу Муравицького. Команда Юрія Печонкіна «на класі» обіграла суперника, як бачимо, практично половину команд із дивізіону ці хлопці можуть перемогти ледь не однією четвіркою.

FC SOKOL (Клавдієве) 0 – 10 PERUN

Матч, який викликав немалий ажіотаж, матч, який очікувань не виправдав з точки зору кінцевого результату. Ніякої інтриги! А чому ми дивимось «Платину» і чого від неї чекаємо? Найшаленіших матчів, боротьби до 40 хв! Може, «соколи» — переоцінені «повилителі неба»? Не будемо остаточно «заганяти» вас у метафори, але цього вікенду «соколятка з гнізда не вилетіли». PERUN здобув яскраву перемогу і показав свою могутність, ще й до складу повернулись Сибиряков і Харабара, які відразу почали «робити різницю». Перший тайм PERUN виграв лише з мінімальною перевагою завдяки сейвам голкіпера суперника Ковальського. Але згодом «соколи» поміняли воротаря, і PERUN забив тричі впродовж трьох хвилин. Потім їх було вже не спинити. 

Gold Division

FC YUZHBOR 12 – 1 FC MeadCult

Ох і субота видалась у команд. Яким же розлюченим по-ігровому виглядав Yuzhbor перед стартовим свистком. У минулому сезоні FC MeadCult їх громив 7:1. Розплата була «кривавою». На фоні поганого збору на гру безпорадний колектив Олександра Шимківа без штатного голкіпера отримав 12! Не у щоденник, а у власні ворота. Тайм-аути ні до чого не призводили, і суперник продовжував забивати. Черговий результативний матч в активі Соломахіна (4+1), але усіх «затьмарив» Олександр Тор (2+2). А один із його м’ячів — це загледіння. Як же пробив зльоту! Але FC MeadCult оговтається після поразки — в Gold ці хлопці «наведуть» шороху.

FC Profi 6 – 1 Aquila Team

«Профі» довго «входили» у гру і «поплатились» за це в середині першого тайму, коли Ткачук відкрив рахунок. Та за хвилину Булінг зрівняв. Відзначимо Aquila Team, адже в цьому турі команда прогнозовано виглядала більш впевненою й організованою. Помітний невеличкий прогрес, але, звичайно, до перемог ще далеко, тому згодом події розвивались ось як: за 14 хв «профаки» забили 5 м’ячів і здобули перемогу. Ми писали в анонсі, що цей поєдинок є «варіантом для лінивих». Так воно й трапилось, FC Profi перемагає, але демонструє «ліниву» гру.

Матадор Русанівка 3 – 2 3й Тайм

Ми ризикнули виділити цей матч центральним у дивізіоні. Чи виправдала гра очікування? Безперечно, так. 3й Тайм на гру заявив «вовка з Платини» Розку, але й він не допоміг. Під гру команди Євгеній не адаптувався, і в цьому нема нічиєї провини. Матадор Русанівка провів «майстер-клас» супернику по реалізації моментів із 8 хв по 23 хв. Команда Вадима Скиценка вміло шукала вільний простір і ним користувалась, розігруючи ефективні комбінації. 3:0 на старті тайму №2. Залишалось лише хитати головою. Та 3й Тайм «прокинувся». Доклавши неймовірних зусиль, команда забила два м’ячі, але йшла вже 37 хв, і «Матадор» втримав переможний результат.

Нікофлекс 0 – 0 AZ-41

Голосування за кращого гравця туру триває на сайті. У номінантах є голкіпер, чого давненько не траплялось. Євгеній Тичка — кращий воротар у Gold на старті турніру. Нікофлекс міг забити будь-коли, але, як кажуть, «з Тичкою не посперечаєшся».

Від новачка турніру побачили багато динаміки, виокремили лідера команди Олександра Уса. Їх перша перемога в R-Cup — справа часу.

СМК 4 – 3 ФК Легіон

Матч імені Козяра й Моргушка, хоча останній не реалізував пенальті на 13 хв. А Максим Козяр (1+3) взяв участь у всіх голах СМК, які здобули першу перемогу завдяки потужному старту проти «легіонерів». 2:0 після першого тайму. ФК Легіон реорганізувався, і теж зробив акцент на початок тайму, коли забивав тричі. Астахов «відкрив лік» голам свого колективу у цій грі на 21 хв. Суперник намагався контролювати ситуацію, тому забив свій третій гол. «Легіонерів» се не спинило. 3:3 до 25 хв. А от «останнє слово» було вже за СМК і «сказав його» Гудз на 40 хв.

Young Business Club 2 - 1 Duzain-Fasad

«Янги» здобули третю поспіль перемогу над «дизайнерами». Яке б місце команда Євгена Задорожного, не займала в дивізіоні, обіграти Duzain-Fasad вже стало звичкою. Перший там пройшов при «нулях» на табло. До середини другої половини зустрічі голи ніяк не «з’являлись на світ». А на 29 хв Кваша відкрив рахунок після передачі Найдюка. Duzain-Fasad кинувся виправляти «неподобство» на табло і це їм вдалось на 39 хв. Та ми вже згадали Володимира «янга» Найдюка, адже саме він приніс перемогу Young Business Club наприкінці гри.

Silver Division

FC Rabona 1 – 3 Rangers 2.0

Знову провал «Рабони». Їх тренер, Сергій Кукіль, після матчу матиме питання до рефері, але впродовж 40 хв команда Сергія програла лише з однієї причини: суперник грав краще. Для «Рейнджерів» це перша перемога в дивізіоні. Найцікавіше, що Rangers виграли без Олега Романчука, а з ним на полі два минулих поєдинки команда програла. Ми в жодному разі ні на що не натякаємо, просто хочемо виділити цікаве спостереження, аби поглянути, як буде далі. 

Дружба 5 – 3 FC Soft Serve

«Робоча» перемога Дружби і ще один результативний матч Ільченка, який приносить перемогу. FC Soft Serve намагався нав’язати боротьбу, але у команди є «стеля», вище якої поки «не стрибнути». Дружба вже на 15 хв вела в рахунку 3:0. А Soft Serve ледь не здійснив «камбек» до кінця першого тайму. Команда Владислава Рибальченка забила двічі, та для омріяного третього м’яча забракло часу. Тому на 2-ий тайм колектив виходив із великими сподіваннями. Проте суперник вже був готовим до серйозного супротиву. Березовський забив на 29 хв, чим фактично звів нанівець надії FC Soft Serve, аби відігратись. Бей своїм голом знову повернув інтригу, але все той же Ільченко «поставив крапку» на 40 хв.

FC BILUX 3 – 8 ATL

Від FC BILUX варто було чекати «сюрпризу», оскільки на цього суперника присутня завжди особлива мотивація. Але приїхав Денисов(3+1), тож ніяких «сюрпризів». 3:0 на користь ATL вже на 9 хв. Шестерньов забив «у роздягальню», але це ніяк не відобразилось на подальшій грі. До 34 хв рахунок вже 7:1. Тоді ATL стали більш «люб’язними» — FC BILUX забив двічі і ще пропустив один… Отже, розгромна звитяга команди Павла Петрова і перша сходинка за підсумком перших турів.

ФК Неизбежность 4 – 3 Yellow Black

Схоже, ФК Неизбежность у кожному турі налаштована тішити індивідуальними «перфомансами» окремих гравців. Услід за Свідерським «слово взяв» Іван Матюша, оформивши хет-трик і ще одну перемогу команди. Проте і в суперника був свій герой — Владислав Усик. Матюша й Усик «помірялись хет-триками», але реалізований пенальті Омельченком у ворота Yellow Black став «ключовим винтиком» у мінімальній перемозі колективу Романа Галицького.

МФК Рваний Кед 1 0 Smile Development

Як бачите, «феєрії» точно не було. Лише в першому таймі феєрив голкіпер «Смайла» Ігор Прінц, постійно рятуючи команду від голу. «Рваний Кед» проводив більше комбінацій, що завершувались ударом по воротах. У підсумку, тренер Олександр Андрєєв знайшов «шпарину» в обороні суперника, чим підопічні скористались. Костянтин Жигалюк на 38 хв забив єдиний м’яч у цій зустрічі.

LIDERS 3 – 5 Denon

Здавалося, що в цій грі перемога «не втече» від команди Артема Шимана. І початок матчу видали непоганий, двічі виходили вперед, але Denon відігравався. LIDERS бракувало концентрації в обороні, запал помітно зменшувався, а от суперник з плином часу лише додавав. У що це вилилось? У вирішальний хет-трик Шумакова. М’ячі Тімура принесли перемогу колективу Владислава Бондзіка.

Bronze Division

Нове Життя 5 – 3 Sporting Kyiv

Микита Винокур, нарешті, зіграв «першу скрипку» в складі «помаренчево-чорних». 2 голи і асист при надійній підтримці Макаренка забезпечують перемогу у «перестрілці» зі Sporting Kyiv. Натхненна гра лідерів Нового Життя не дозволила «португальцям» здійснити «камбек», до якого були близькі в середині другого тайму. Максим Мельник (гол+пас) зі «Спортінга» провів непоганий матч, але на 39 хв переможний м’яч забив Юрій Воєвуцький. Нове Життя лише перемагає на старті турніру.

Славутич 5 – 1 DNIPRO-M

У соц.мережах дедалі частіше можна зустріти сторіс гравців Славутича про високі амбіції колективу в цьому сезоні. Початок турніру для команди відмічаємо зі знаком «плюс», адже здобули другу звитягу поспіль. Настрій хороший, Івашко повернувся і знову кращий на полі. Тепер хлопці чекають на повернення Самійлика. «Дніпряни», якби сумно не було, втратили вже 5 очок. Гасло команди Сергія Кукіля «Амбіція – Дія – Результат» поки себе не виправдовує, адже із трьох «китів» бачимо лише амбіції. Варто попіклуватись про результат, бо вже наступний матч для DNIPRO-M обіцяє бути найважчим з тих, що зіграли.

FC Valkyrie 3 – 0 Internazionale Kyiv

Як це «Валькірія» примудряється в останніх семи матчах лише раз програти? Чудовий результат, тепер необхідно «перенести» успіх на турнірну дистанцію «Осінь 2021». Колективу Олександра Кульши в неділю вдалось обіграти Internazionale Kyiv, які в позаминулому турі, здається стрибнули «вище голови». Але початок матчу видався для майбутнього переможця сумбурним, та згодом знову спрацював фактор тренера. Кульша вніс корективи, і на 13 хв «Валькірія» повела у рахунку — Потапенко реалізував пенальті. А в 2-му таймі свої голи забили Українець і Курач. Перемога в активі, але у грі варто додавати, оскільки попереду найважчі матчі.

ФК Сейм Путивль 6 – 5 ФК Фокус

Це протистояння анонсували ще в ході матчу «Сейма» з FC IPnet. І, о, чудо, вже в третьому турі путивльці виходять на поле проти ФК Фокус. Звичайний збіг обставин, але ми б не чекали так цього поєдинку, якби не були впевнені, що він виправдає очікування. Тут ми бачили все: і камбек «Сейма» з  1:3, який приніс перемогу, і «пізні» голи тощо. А Владислав Акент’єв продовжує зазіхати на потрапляння у п’ятірку номінантів на звання кращого гравця туру. Владислав забив «швидкий» м’яч, але «фокусники» знову показали завзятість і навіть не «помітили» суперника, забивши тричі у відповідь. Однак для подальшого розвитку успіху «пального» ФК Фокус забракло. До кінця першого тайму путивльці лідирували 4:3. Хоч і колективи провели «рівний» другий тайм, мінімальна перевага вже була у ФК Сейм Путивль. Отже, 6:5 на користь номінальних «господарів».

FC IPnet 4 – 2 New Star

Втрата очок у цьому матчі поставила б під сумніви «зрілість» амбіцій колективу Івана Нечепи. Але суперника вони «дотисли», причому New Star наразі програє у «Бронзі» лише з однаковим рахунком. Однак першими забили саме номінальні «гості» зусиллями Гомеса. Хтозна, як би гра розвивалась в таймі №2 без «відповіді» від FC IPnet до перерви. На 15 хв Яловий зрівняв рахунок, а дотисли «опонентів» у другій половині зустрічі. Забив Нечепа і двічі Дацюк. Аріел Лема відзначився «під завісу» поєдинку, але на кінцевий результат це ніяк не вплинуло.  

Tech United 4 – 4 Unknown FC

Ще один результативний матч у Bronze. 8 забитих м’ячів у протистоянні, в якому не було голів до 21 хв! «Технарі» і «хомчаківці» в першому таймі, мабуть, забули «замінити батарейку» в командному «механізмі».

До 29 хв «невідомі» вели 3:0, а те, що трапилось потім —  вже історія. Tech United «камбечить» на очах в капітана суперника Хомчака, який почав святкувати перемогу команди перед монітором. Монжиєвський своїм голом намагався виправити становище, але цього вистачило лише на дві хвилини. На 40 хв Владислав П’ясецький «вирвав» нічию для «технарів» точним ударом із пенальті. 

Пресслужба R-Cup