Матч за 2 місце в Platinum, інтриги матчів у Gold, поєдинки лідерів Bronze й інше — в анонсі R-Cup, Анонс шостого туру R-Cup Grass, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

08.10.2021

Матч за 2 місце в Platinum, інтриги матчів у Gold, поєдинки лідерів Bronze й інше — в анонсі R-Cup

08.10.2021

Матч за 2 місце в Platinum, інтриги матчів у Gold, поєдинки лідерів Bronze й інше — в анонсі R-Cup

Platinum Division

Grace – Hell Energy

Наочікуваніший матч цих вихідних у Platinum. Переможець поєдинку, як мінімум, наздожене в таблиці FC Sofiya City. Чи продовжить Юрій Печонкін забивати й віддавати асисти в центральному матчі дивізіону? Коли оптимальну форму наберуть лідери «Хел» Гавяк та Кошка? Поки найрезультативнішим в команді є Солодилов (3+3). Хороший виступ цієї суботи явно виведе Яна на новий індивідуальний «рівень».

FC Sofiya CityFC Sokol (Клавдієве)

Знаємо, що «соколи» з нетерпінням чекають цієї гри. Але команда Івана Власюка є другою найгіршою командою дивізіону по пропущеним м’ячам, що лише покращить «апетит» супернику перед стартовим свистком. Переконані, що саме такі матчі дозволяють гравцям розкритись по-новому. Дещо романтизуємо анонс поєдинку, але яка різниця «Софії»? Хлопці просто вийдуть на поле зробити свою роботу.

RDSIrisHotels & Vins show

Протистояння двох аутсайдерів дивізіону. Обидва колективи забили рівну кількість м’ячів — 6. Чекаємо на індивідуальне простояння Вдовиченкова й Розки, лідерів своїх команд. Якщо RDS практично кожну гру безальтернативно програли, то для «Iris Vins» після минулого вікенду почала жевріти надія. Другий тайм проти «Хел» колектив Андрія Толстенка провів на дуже високому рівні, сміливо, із самовіддачею. Перед матчем команди задаються питанням: «Коли ще перемагати, якщо не в цьому матчі»? Перемога необхідна обом командам, адже боротьба за перші очки у розпалі.

Gold Division

Матадор Русанівка – FC MeadCult

FC MeadCult, який поки відіграв лише 2 поєдинки, продовжує виступи в осінньому турнірі. В суботу команда Олександра Плотніцького зіграє з «Матадором». Колективи у турнірній таблиці розділяє 1 заліковий бал, а переможець поєдинку наблизиться до топу дивізіону на «відстань витягнутої руки». «MeadCult» проведе цілих 2 матчі цього вікенду, команда, безперечно, намагатиметься набрати максимум очок. Тим паче, їм це до снаги. А «Матадор» вже в двох турах не перемагає. Чи не сумна тенденція?

FC YuzhborYoung Business Club

«Янги» зачаровують. В останніх чотирьох матчах із п’яти команда Євгена Задорожного здобувала впевнені перемоги. А зараз колектив «ділить» перше-друге місце із «Профі». Помічаємо націленість на результат, адже тренер прекрасно розуміє, що попереду дуже непрості поєдинки, і хлопці виграють 75% ігор на старті турніру. FC Yuzhbor зіграв наразі 3 матчі і також «йде» без поразок. Уявляємо, із якою мотивацією вони вийдуть на поле проти «янгів», бо перемога дозволить встановити «тріумвірат» лідерів у Gold Division. А команда Павла Павлюка, хоч і спочатку не тішилась потраплянню в Gold, зараз точно ставить тут високі цілі.  

3й Тайм – FC Profi

Перемога над одним із лідерів додасть впевненості 3й Тайм після «розмитого» старту. Але наскільки це можливо після двох переконливих звитяг від «Профі»? У команди Олександра Міхайлошина було вдосталь часу, аби зробити правильні висновки. Двох поразок в останніх матчах могло й не бути, якби не проблеми з концентрацією від початку й до кінця гри. А ми будемо відверті: в FC Profi вкрай важко відібрати очки, якщо вони мають ігровий баланс на полі. А це встановлює й регулює присутність конкретних виконавців. 

ФК Легіон – AZ-41

«АЗ» влаштували «гладіаторський бій» з «профаками» у минулому турі. Команді Андрія Нестеренка забракло удачі й реалізації, але в матчі з ФК Легіон хлопці будуть фаворитами. Після того як Aquila Team знялися зі змагань, «легіонери» «втратили» єдину перемогу. Тому наразі — 0 очок і остання сходинка. AZ-41, до речі, має досвід перемог над ФК Легіон — взимку «сині» обігрували команду Валентина Шевченка 3:2.

СМК – Duzain-Fasad

Обидві команди «ділять» шосте-дев’яте місце з кількома суперниками. У минулому турі «дизайнери» вперше перемогли, а СМК вдруге програли. Голкіпер Клюй продовжує бути кращим гравцем в стані «Дизайна», але цієї неділі доведеться «попіклуватись» і про власні «володіння». Чекаємо поверення Моргушка до складу СМК – і матч буде напруженішим, і в атаці колективу Ігоря Ситнікова справи можуть налагодитись.

Нікофлекс – FC MeadCult

Нікофлекс досі не перемагає, але в соціальних мережах гравці запевняють, що всі звитяги попереду. Нам залишається лише повірити й чекати. 1 тур? 2 тури? Дійсно, можливо, варто дати більше часу колективу, аби набрати форму. Цієї неділі команда Владислава Мірошниченка протистоятиме FC MeadCult. Із яким збором приїде «MeadCult» — припустити важко. Схоже, остаточну відповідь отримаємо вже після стартового свистка.

Silver Division

AFC FootballersATL

ATL нещодавно отримали «на горіхи» від сусіда «футбольорів» по турнірній таблиці, тому втримаємось від будь-яких прогнозів. У Silver «біло-сині» вирізняються з-поміж найближчих суперників значно кращою різницею забитих й пропущених м’ячів. Це дозволяє лідирувати, але той «урок» команда точно не забуде. AFC Footballers минулого вікенду програли, але провели непоганий матч проти Дружби: гол Цибенка увійшов до десяти кращих, як і сейв Остапенка. Тому до матчу з ATL колектив Олександра Андрусенка підходить в доброму гуморі. 

ФК Кварцит – FC Bilux

ФК Кварцит перебуває серед лідерів дивізіону, ще й має 2 гри в «запасі». Колектив Олексія Фесенка залишається єдиним, що не втрачачав очок у Silver. Поєдинок із «Білюксом» стане центральним у дивізіоні. «На папері» чекаємо схожої гри від «Кварцита», як у минулому турі, адже суперник дещо схожий. Після старту осіннього R-Cup «Bilux» чередує звитяги й поразки, та Олександр Шестерньов не втрачає надії, що підопічним вдасться здобути нагороди. Задля цього потрібно повертати впевненість і перемагати в суботу.

FC Rabona – Дружба

«Рабона» показала характер у другому таймі матчу з ATL. А Дружбі цього десь не вистачало у поєдинку з «футбольорами». Гравці дозволяли себе легко обіграти, відсутність капітана Романа Буряка негативно позначається на команді. FC Rabona, до речі, в минулому турі, не дорахувалась тренера, але цієї суботи Сергій Кукіль повинен повернутись на «місток» і допомогти команді поборотись за результат. «Рабону» й «Дружбу» в таблиці розділяє 6 очок, і ми не уявляємо матчу й турніру, де Дружба була б фаворитом проти FC Rabona. Але становище колективів у осінньому       R-Cup вказує саме на це.

Yellow BlackFC SoftServe

Yellow Black перебуває в середині таблиці, але пропускає команда приблизно 1,5 голи за матч (менше показник лише в ФК Кварцит). Гра на результат допомагає команді Дмитра Бондаря здобути 2 перемоги у трьох матчах. FC SoftServe, як і «жовто-чорні», забиває трохи більше двох м’ячів за гру, відтак очікуємо, що гравці обох команд зроблять акцент на боротьбу, а перевагу на табло, старатимуться не розвинути, а втримати.

ФК Неизбежность – Denon

Так, «неминучі» програли в минулому турі, але вони досі серед лідерів. Матч проти Denon, який продовжує програвати, є хорошим шансом продовжувати боротись за перше місце. В Івана Матюши кількість забитих голів (5) й надалі більша за кількість зіграних поєдинків (4). А Denon від останнього місця відділяє лише дуже невдалий старт Liders. Однак Іваницький перебуває в хорошій формі. В активі №18 вже 4 м’ячі в 4 матчах. Результативність Максима — єдине, що нині може потішити капітана Владислава Бондзіка.

Smile DevelopmentLiders

Якщо поглянути на турнірне становище «Срібла», то «Смайлу» дістався найлегший суперник в цьому турі. Поки «сусіди» з’ясовуватимуть «стосунки» між собою, команда Олександра Голоднікова вийде на гру з головним аутсайдером дивізіону. Smile Development буде фаворитом і матиме змогу прорватись до верхньої частини таблиці. Однак зауважимо, що два із трьох матчів Liders програв у рівній боротьбі. Чи здобуде перші очки колектив Артема Шимана цієї неділі?

Bronze Division

Tech United – New Star

Доволі молоді команди, але зі значним бекграундом виступів у R-Cup. В обох команд по одній перемозі в активі, обидві команди забили по 11 м’ячів. Щоправда, «технарі» провели на 1 матч менше. Ми прогнозували справжню «битву» за участі New Star у минулому турі, відчуваємо, що цікавий поєдинок нас чекатиме й цієї суботи.

DNIPRO-M – FC IPnet

Ці команди в таблиці розділяє лише одна команда, але різниця в 5 очок! «Когорта» лідерів Bronze Division (FC IPnet серед них) потроху відділяється суперників. Та це трохи інша історія. «Дніпряни» можуть стати «якорем», який не дозволить колективу Івана Нечепи відірватись на цілих 8 залікових балів. «Червоні» одного разу вже громили DNIPRO-M 8:1, а капітан провів найрезультативнішу гру. Чийого «перфомансу» нам чекати в суботу?

Нове Життя – ФК Фокус

Зняття Unknown FC зі змагань трохи змінило положення команд у дивізіоні. Зокрема, це стосується й «фокусників». Наразі в активі команди одна перемога при двох зіграних матчах. Відразу кілька ігор є в «запасі», і колектив Дмитра Михайлова налаштований, спершу, увірватися в топ-4. Але на їх «шляху» в таблиці розташовується Нове Життя. Мабуть, матч буде результативним, бо команди в середньому забивають більше п’яти м’ячів за матч. Але особливу увагу варто приділити обороні. На кону — боротьба за нагороди, а в таких поєдинках виграє той, хто надійніше грає, насамперед, у захисті.

Славутич – ФК Сейм Путивль

Одноосібний лідер проти команди, що займає друге місце, реванш «Сейма» за принизливі 5:14 —скільки інтриг дарує «афіша» матчу ще до його початку! Славутич боронитиме другу сходинку від посягань FC IPnet i Нового Життя. Завдання вважатиметься виконаним лише в разі перемоги. Звичайно, «Сейм» виглядає фаворитом, і навіть поразка не позбавить лідерства команду Артема Мокренка. Але ряд суперників зіграли на гру-дві менше, тому мотивація на гру максимальна. Наставник Славутича Антон Лошак у минулому турі дебютував в R-Cup у ролі граючого тренера. Можливо, Антон допомагатиме підопічним в якості польового цієї неділі? Але спочатку варто придумати план по нейтралізації лівої ноги Ігоря Малюка, який продовжує феєрити в дивізіоні. В шести зіграних матчах Малюк вже має 12 балів по «гол+пас».

Internazionale Kyiv – Sporting Kyiv

Sporting Kyiv «опустився» на останню сходинку Bronze Division. Команда продовжує невтішно виступати, але попереду трансферне «вікно». Статистика пропущених м’ячів — просто катастрофічна, але є час, аби все виправити. Важливо почати із перемоги над «міжнародниками». Колектив Ніка Боулера був близьким до звитяги в минулому турі, та ряд помилок подарував першу перемогу New Star. Чекаємо неділі, аби поглянути, яка ж із команд піднімиться вище, а хто продовжить «досліджувати дно» турнірного становища «Бронзи».

Пресслужба R-Cup