«Сухі» матчі Binotel та MBZ, перша перемога Hare Krishna й бойова нічия ДКС України й «левів», Огляд матчів R-Cup Futsal, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

13.10.2021

«Сухі» матчі Binotel та MBZ, перша перемога Hare Krishna й бойова нічия ДКС України й «левів»

13.10.2021

«Сухі» матчі Binotel та MBZ, перша перемога Hare Krishna й бойова нічия ДКС України й «левів»

KARCHER 0 — 1 Binotel

Матч, який супроводжувався грою виключно на результат й великою кількістю боротьби. Зокрема, у ході поєдинку жахливої травми зазнав один із гравців номінальних «гостей». Binotel важливо було перемогти після невдачі в минулому турі. «Долю» протистояння вирішив єдиний забитий м'яч Андрія Вололошенка після гольового пасу Андрія Знайди на 36 хв. А команда Романа Чернеця навряд розраховувала на поразку. Побачимо, чи здобуде 3 очки KARCHER у наступному турі, Binotel — вже зачекався наступного матчу, бажаючи продовжити переможну «ходу».

МФК Парма 0 — 5 MBZ

MBZ в якості фаворита справився з черговим суперником. Команда Дмитра Мартиненка «розібралась» із «Пармою» 5:0. Зокрема, капітан двічі забив у ворота Сергія Бондаренка. Ці голи стали першими для Дмитра в турнірі. Продовжує демонструвати високий рівень майстерності й результативності також Микола Бойко, який забив вже 5 м'ячів і віддав 2 асисти у трьох матчах. Ще по одному голу в активі Вельчинського й Колесника. MBZ продовжує крокувати до чемпіонства, а МФК Парма — «ділить» четверте-восьме місця з кількома іншими колективами.

Зелені Леви 2 — 3 Hare Krishna

Одна із сенсацій? «Леви», які хоч і програли в першому турі ДКС України і втратили Ігоря Прінца через його дискваліфікацію, виглядали як команда, що продовжить безвиграшну серію Hare Krishna. Але команда Володимира Коновальчука згуртувалась і обіграла суперника. «Леви» відкрили рахунок на 12 хв завдяки голу Пилянського, але суперник практично відразу ж зрівняв. У другому таймі гравці Hare Krishna були точнішіми: двічі забив Кривоніс, а Здебський двічі асистував. Ці голи й принесли перемогу, але перед тим Зелені Леви ще й лідирували після голу Крамаренка на 33 хв. «Леви» після другої поразки поспіль опустились на останню сходинку турнірної таблиці.

ДКС України 3 — 3 Микільська Слобідка

В анонсі розглядали цей матч, як протистояння тренерів, Віталія Мельника й Владислава Рибальченка. Зрештою, обидва у грі відзначились результативними діями. Віталій Мельник — серед п'яти кращих гравців туру, але ДКС України повели в рахунку завдяки авгоголу Іванка. Розв'язка чекала в другому таймі. Дяченко зрівняв рахунок після асисту Рибальченка, Мельник досить швидко вивів «ДКС» уперед. Однак настирні суперники змогли і наздогнати, і почати лідирувати завдяки м'ячам Масюка і Белкіна. Захоплюючому протистоянню судилося завершитися внічию. Досвідчений Мельник асистував Мариничу на 40 хв. Таким чином, ДКС України зосередились на третій сходинці, маючи в активі 4 очки, а «Слобідка» набрала перший заліковий бал у турнірі.

FC Lontano 2 — 4 Крила Донбаса

Результативний матч, в якому команда Віктора Беднюка всі 40 хв тримала гру під власним контролем. Цьому значно посприяли голи Ільїна і Борискова до середини першого тайму. FC Lontano чинили опір і забили «в роздягальню» — гол в активі Загоровського. На впевненість Крила Донбаса в другій половині гри цей гол суперників ніяк не вплинув. Ільїн забив вдруге на 31 хв. Однак «Lontano» вдалось полоскотати нерви Беднюку — постарався Щебетенко. Маючи таких гравців у команді, як Борисков, завжди можеш сподіватись на неординарне рішення. Олександр це продемонстрував своїм другим голом у матчі на 40 хв. Крила Донбаса комфортно розташовуються на другому місці, маючи гру «в запасі». А про перспективи команди Богдана Степаненка в контексті боротьби за топ-місця, гадаємо, актуальніше буде поговорити вже після наступного туру.

Пресслужба R-Cup