PERUN vs «травневі кривдники», «класичне» Борщагівське дербі, трилогія FC Bilux та FC Rabona, Зустріч PERUN із «травневими кривдниками», «класичне» Борщагівське дербі між 3й Тайм і FC Yuzhbor, трилогія FC Bilux та FC Rabona, матчі лідерів Bronze із «середняками» — в анонсі матчів 7-го туру R-Cup Grass, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

15.10.2021

PERUN vs «травневі кривдники», «класичне» Борщагівське дербі, трилогія FC Bilux та FC Rabona

15.10.2021

PERUN vs «травневі кривдники», «класичне» Борщагівське дербі, трилогія FC Bilux та FC Rabona

Platinum Division

Iris Hotels & Vins Show PERUN

«Iris Vins» минулого вікенду здобули першу звитягу в дивізіоні, але в 7-му турі на команду чекає знову непростий і принциповий суперник. Під старою назвою FC Rejo вони «вибивали» PERUN із суперкубку, але «трансформацію» колектив Андрія Толстенка переживає болюче. PERUN у разі перемоги закріпиться на 4-му місці в таблиці, а Iris Hotels & Vins Show може наздогнати в турнірному становищі команду Ігоря Каплунова.

Grace – RDS

«Хел» цей тур пропускає, і Grace має нагоду укріпитись на 2-му місці, ще й збільшити відрив у таблиці до 3-ох очок. До того ж, про всяк випадок, команда Юрія Печонкіна попіклується про кращу різницю забитих та пропущених м’ячів. Від RDS чекаємо самовідданої гри і бажаємо якнайшвидше набрати перші залікові бали.

Gold Division

Duzain-Fasad – Матадор Русанівка

«Дизайн» у минулому турі здобув першу перемогу в турнірі. Команда Олександра Поліщука зможе розраховувати на позитивний результат у матчі з «Матадором», який продовжує «опускатись» все нижче в таблиці. Тепер колективи відділяє лише 2 очки. Можливо, фортуна більше не схоче «грати» за команду Вадима Скиценка? У двох минулих матчах щастило «вирвати» нічию незадовго до фінального свистка. А «дизайнери» мають величезне бажання вирватись із «тенет» останніх позицій Gold, тому в неділю чекаємо запеклого й емоційного протистояння.

FC MeadCult – FC Profi

Два «ображених» колективи зустрінуться між собою, але, в першу чергу, команди ображаються на самих себе. «Профі», стражденні збором на матчі, в минулому турі втратили лідерство, а «Мідкульт», дуже неочікувано, перебуває в трійці команд, що набрали найменше очок. Тому в неділю в очному матчі ці колективи або здобудуть позитивний результат, або ж продовжать ображатись на себе, як мінімум, до 8-го туру.

FC Yuzhbor – 3й Тайм

«Класичне» дербі прямісінько з Борщагівки. В обох команд одна історія, одне походження і навіть цілі в дивізіоні одні! Відзначимо, що колективи, які повинні були грати в «Сріблі», до середини сезону перебувають у топ-5 Gold. Однак тепер найголовніше зберегти і укріпити ці позиції. Виокремити фаворита важко, переможе команда, яка перебуває у кращі фізичній готовності. У минулому турі помітили, як «палали очі» у Вітюка (3й Тайм). Микита провів хороший матч із «профі» та увійшов збірної туру в дивізіоні. FC Yuzhbor, навпаки ж, зазнав невдачі. Але колектив обзавівся сторінкою в Інстаграм. Тому хлопці постараються перемогти, аби поділитись світлиною, на якій будуть зображені емоції перемоги над принциповим суперником. Наприкінці весни, до речі, 3й Тайм «без шансів» обіграв команду Павла Павлюка 7:3.

Silver Division

FC Bilux – FC Rabona

Перемога в минулому турі мала б «розбудити» FC Rabona. FC Bilux, в свою чергу, теж ніяк        «не прокинеться», команда Олександра Шестерньова програє у двох останніх матчах, але й надалі є кращою за додатковими показниками серед 4-ох колективів, що «обіймають» 3 місце. «Білюкс» ризикує втратити свою позицію в турнірному становищі, але є шанс уникнути цього. Просто треба обіграти «Рабону». Команди двічі зустрічались між собою, і FC Bilux поки жодного разу не обіграв команду Олександра Іванова.

Liders – Rangers 2.0

Нічия у грі зі «Смайлом» додала бадьорості Liders, адже хлопці здобули перші залікові бали в сезоні. Але різниця між ними й «рейнджерами» в таблиці становить цілих 8 очок. Тому в цій грі команда Дениса Яковенка буде однозначним фаворитом. З іншого боку, капітан Liders         Артем Шиман знову шалено мотивує свій колектив. Але однієї мотивації замало для здобуття позитивного результату — №10 у стані Rangers Романчук перебуває в шаленій формі і вже забив 6 м’ячів у 4-ох матчах.

Denon – FC SoftServe

Цікаво буде поглянути на індивідуальне протистояння гравців: Іваницького й Жихарєва. Обидві команди мають по 2 перемоги в активі, і саме результативні дії цих хлопців забезпечували позитивний результат у минулих турах. Відзначимо також, що переможець цієї гри «відірветься» від «зони вильоту» відразу на кілька очок.

МФК Рваний Кед – ФК Кварцит

Турнірна «хода» ФК Кварцит ясно дає зрозуміти, які цілі переслідує команда в дивізіоні. У двох минулих матчах вони обіграли потенційних конкурентів в боротьбі за високі місця, а «Рваний Кед» поки здобув 2 перемоги, але й має «в запасі» відразу кілька матчів. Олександр Андрєєв знає, як мотивувати своїх підопічних. 

Bronze Division

Tech United – ФК Сейм Путивль

«Сейм» у минулому турі обіграв одного із головних «переслідувачів». На черзі — поєдинок із «середняком» дивізіону. Серія з шести перемог поспіль надихає суперників команди Артема Мокренка вигадувати на полі якійсь дива. Але жодній команді поки не вдалось «вгамувати» того ж Малюка, який забив уже 9 голів. У «технарів» індивідуальні показники скромніші, але цифри такі матчі не виграють, тому чекаємо неділі.  

New Star – Нове Життя

Команди в турнірній таблиці розділяє 6 «сходинок», суперник переважає New Star у всіх компонентах, окрім індивідуального: в активі Бенавідеза цілих 7 м’ячів, в той час, як кращий страйкер «Нового Життя» Макаренко поки забив лише 4 голи. Відзначимо залежність колективу Алексіса Чікаізи від свого лідера. Анді Бенавідез забив 50% усіх м’ячів команди. Нове Життя програли свій минулий матч, але є гра «в запасі» і шанс наздогнати Славутич.

FC IPnet – FC Valkyrie   

Якщо Нове Життя матиме шанс наздогнати Славутич, що «ділить» друге-третє місце, то FC IPnet в разі перемоги вийде на «чисту» другу «сходинку». FC Valkyrie перемогли лише одного разу, проте й зіграли 3 поєдинки. Команда Богдана Редчука намагатиметься прорватись якомога вище у таблиці, але в матчі з «IPnet» хлопці будуть «андердогами».            

ФК Фокус – Internazionale Kyiv

Internazionale Kyiv — «найвеселіша» команда дивізіону. Матчі, в яких хлопці набирали очки, видались дуже результативними. Але гравцям ФК Фокус байдуже і вони налаштовані на перемогу. «Міжнародники» зможуть навіть обійти «фокусників», якщо переможуть, але поки ці перспективи виглядають занадто примарними.

Пресслужба R-Cup