««Дев’ять» означає виконання, досягнення, початок і кінець будь-чого...», — анонс 9 туру R-Cup Grass, У Platinum лише Hell Energy буде фаворитом у своїй грі, а в інших матчах це питання залишається «відкритим». Чи вийде хтось із лідерів на «чисте» перше місце в Gold? Усі інтриги Silver. Чи стануть путивляни достроковими чемпіонами Bronze? Анонс 9-го туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

29.10.2021

««Дев’ять» означає виконання, досягнення, початок і кінець будь-чого...», — анонс 9 туру R-Cup Grass

29.10.2021

««Дев’ять» означає виконання, досягнення, початок і кінець будь-чого...», — анонс 9 туру R-Cup Grass

Platinum Division

PERUN – FC Sofiya City

PERUN не перемагає в останніх трьох матчах, при чому два поєдинки із трьох команда завершила внічию. Поразка ж датована 3 жовтня у матчі першого кола проти «Софії». Колектив Володимира Гаврилуци, вочевидь, вийде реабілітуватись за провал у минулому турі. Але ж суперник бачив цю гру і точно задумав хитрий план ще одного «апсету». Залишається побажати колективам оптимального збору на матч, а в самому поєдинку PERUN і FC Sofiya City точно не розчарують.

FC Sokol (Клавдієве) – IrisHotels & Vins show

Сенсаційна звитяга «Iris Vins» над лідером змусила «соколів» ретельніше готуватись до цього матчу. Обидва колективи налаштовуються виключно на 3 очки, оскільки, в разі осічки PERUN, переможець цієї «дуелі» підніметься на одну-дві сходинки вище. Хлопці з FC Sokol – швидкі й моторні, але в матчі з досвідченим суперником важливо якомога надійніше відіграти біля власних воріт, насамперед. Найкращі бомбардири колективів, Городецький і Толстенко, забили по 4 м’ячі, відігравши однакову кількість зустрічей.

RDS – Hell Energy

Hell Energy не перемагає в двох матчах поспіль, нічиї здобуваються важко й на останніх хвилинах. Але колектив ще не програвав у дивізіоні, і схожим не може «похизуватись» жоден із суперників. Grace пропускає цей тур, відтак у команди Дмитра Гавяка з’являється ще один шанс піднятись на третю сходинку. RDS у минулих двох поєдинках, зціпивши зуби, щосили «гризли» суперників і забили 5 м’ячів у чужі ворота. Достатньо для того, аби нав’язати боротьбу фавориту?

Gold Division

ФК Легіон – FC Yuzhbor

Календар для «легіонерів» складається досить цікавим чином, адже вдруге поспіль хлопці протистоятимуть супернику з Борщагівки. У минулому турі ФК Легіон переграв кволий 3й Тайм, але «Южбор» перебуває серед лідерів дивізіону. Ще й зверніть увагу, на якому емоційному «підйомі» перебуває команда Павла Павлюка. А це явно хороший знак (МЮ в перші місяці після приходу Сульшера й Реал Мадрид з титулом Ліги Чемпіонів після відставки Бенітеса не дадуть збрехати). Порівняння дуже гучні, однак, можливо, емоції приведуть до титулу і в нашому випадку?

Young Business Club – FC Profi

Стосовно першого місця FC Yuzhbor, то ці хлопці сподіваються на FC Profi. А вони вже зустрічались з YBC влітку і переможця не виявили (1-1). Але з липня чимало змінилось: «Профі» встигли пережити злет на старті осіннього турніру, а «янги» з середняка дивізіону перетворились на лідера і фаворита чемпіонської гонки. Підопічні Євгена Задорожного підходять до цього протистояння в якості єдиного колективу, який ще не програвав. FC Profi, навпаки ж, зазнали невдач в останніх двох поєдинках. Кожна втрата очок може змінити розстановку сил у дивізіоні, а FC Yuzhbor лише чекає на осічку від Young Business Club.

Матадор Русанівка – AZ-41

Нестабільність результатів, яка несподівано настигла AZ-41, зосередила хлопців у середині таблиці. «Матадор» перебуває поруч і має таку ж кількість очок. Щоправда, колектив Вадима Скиценка зіграв на одну гру менше. Цим і намагатимуться скористатись у неділю. В останніх чотирьох матчах команди втратили на двох цілих 13 очок (7 і 6 залікових балів відповідно). Тому недільна гра неабияк важлива. Дивізіон – не автобус, але ці колективи вже готові «рушити» назустріч один одному. Ні «АЗ», ні «Матадор» не збираються поступатись місцем.

FC MeadCult – СМК

Серія із двох перемог поспіль дозволяє FC MeadCult займати місце у топ-4 дивізіону. І це не максимум, який можуть витиснути підопічні Олександра Шимківа із турнірного положення. Відстань від першого місця становить 3 очки, голеадор «Мідкульта» Артем Більце лише одного разу в осінньому турнірі пішов з поля без забитого м’яча – можемо виділити ряд позитивних тенденцій для колективу Олександра Плотніцького. Але й СМК теж справна здобуває звитяги в останніх турах. Примітно, що з однаковим рахунком 5:3. Аделаджа проводить рівний сезон і забиває в усіх матчах. Саме Генрі взяв на себе обов’язки лідера, а це ще Ігор Ситніков не дорахувався на полі Козяра й Моргушка.

3й Тайм – Duzain-Fasad

Справи в обох команд йдуть не найкращим чином. Duzain-Fasad провів найбільше матчів серед всіх учасників змагань в Gold, але переміг лише одного разу. 3й Тайм в останніх п’яти матчах має всього одну звитягу. Хто із лідерів візьме на себе відповідальність за кінцевий результат? Статистичні показники найрезультативніших гравців Вітюка та Щесюка практично ідентичні.

Silver Division

Yellow Black – FC Bilux

Врятуємось від задушливої гри у суботу, бо команди влаштують «битву» за кінцевий результат і право піднятись вище у таблиці. Колективи зосередились наразі в середині турнірного становища, маючи в активі по 9 очок. Ми переконались, що Yellow Black «гостинно» зустрічає «сусідів», як от «Дружбу» в минулому турі. А FC Bilux в якому ще матчі виправляти своє положення, якщо не в поєдинку з непримиримим «сусідом»? Невдачі слугують «уроком» для підопічних Олександра Шестерньова. Врятуються від тривалого «шторму» перемогою цієї суботи?

ATL – ФК Неизбежность

На початку жовтня анонсували б це протистояння як матч лідерів дивізіону. Однак листва опала, а «неминучі» не перемагають. ATL, в свою чергу, скористались всіма невдачами суперників і очолили турнірну таблицю. Денисов і Охрименко забивають по 2-3 голи за матч, а ФК Неизбежность сумарно в останніх трьох поєдинках забили стільки ж. Після цього туру виникає ризик остаточно опуститися в середину таблиці, але, можливо, хлопцям до снаги все виправити?

Denon – Дружба

Дружба востаннє перемагала на початку жовтня, а Denon є суперником, який всерйоз розраховує якнайдалі віддалитись від «зони турбулентності». Цьому сприятиме лише перемога в суботній грі. Тим паче, в останніх двох поєдинках вже здобули важливі 4 очки. Але чи стримає колектив Владислава Бондзіка №29 в стані суперника? Євгеній Ільченко спромігся забити по 2 і 3 м’ячі навіть у програних матчах його команди.

МФК Рваний Кед – AFC Footballers

«Рваний Кед» набрав таку шалену форму, що цієї неділі від команди очікують лише перемоги. Дійсно, стрімкий підйом хлопців у топ дивізіону дає привід роздумувати, що «футбольорам» буде непереливки у грі. Але варто дочекатись самого поєдинку, оскільки у програних матчах команда Олександра Андрусенка забивала достатньо, аби поборотись за результат у цьому турі.

Rangers 2.0 – FC SoftServe

Поразка МФК Рваний Кед зіпсувала переможну статистику «рейнджерів» за останні 1,5 місяці, але це не вплинуло на амбіції поборотись за призові місця. З іншого боку, тренер FC SoftServe Владислав Рибальченко із підопічними не збираються переривати свою серію без поразок в останніх двох матчах. Готуємось до індивідуальних «перфомансів» гравців у неділю.

Smile Development – ФК Кварцит

Відразу троє суперників готові обійти ФК Кварцит у таблиці, зважаючи на їх поразки в останніх двох матчах. «Смайл» ділить десяте-дванадцяте місця, і ця позиція не убезпечує колектив Юрія Момота від боротьби за «виживання». Smile Development і «Кварцит» вирішують різні завдання в дивізіоні, але чи такою ж очевидною буде різниця між командами на полі?

LIDERS – FC Rabona

«Рабона» зіграє з аутсайдером, який в останні 2-3 тижні відчайдушно намагається «прийти до тями». Колектив Артема Шимана почав чимало забивати, проте цього не достатньо, аби здобути бажаний результат. А команда Сергія Кукіля ділить друге-п’яте місця з кількома суперниками і чекає їх помилок. Та, спершу, необхідно зламати опір LIDERS, які готові пройти через «вогонь і воду», але вибратися з «полону» останньої сходинки.

Bronze Division

DNIPRO-M – Нове Життя

Дивізіон знову подарує протистояння, результат якого може змінити розстановку сил у верхній частині таблиці. Детальніше трохи згодом, але Нове Життя готується обіграти «дніпрян» і скористатись можливою осічкою прямих конкурентів. Одного з них обіграли минулого вікенду, але й DNIPRO-M знає, як відбирати очки у представника топ-5. А наставник «біло-чорних» Сергій Кукіль явно не проти ще раз «полоскотати нерви» одному з лідерів.

FC Valkyrie New Star

На FC Valkyrie в цьому турі чекає суперник, який стикається зі схожими проблемами в чемпіонаті. New Star теж дуже важко фізично протриматись всі 40 хв у будь-якому поєдинку. Але відзначимо, що в «синьо-гранатових» було більше «близьких» поєдинків, в яких могли могли розраховувати на ту ж нічию. Матч із «Валькірією» покаже, чи дійсно колектив Алексіса Чікаізи здатен «зрушити» з місця. А FC Valkyrie демонструвала непогану гру в дивізіоні, проте зараз команда Богдана Редчука перебуває зовсім в іншій «площині».

ФК Фокус – Славутич

Ось і дістались ми до центрального матчу дивізіону, результат якого може стати невтішним для одних, а інші після фінального свистка «потиратимуть руки» з виразом обличчя, як у Чарлза Бернса. І мова не лише про учасників цього поєдинку. І Нове Життя, і FC IPnet точно спостерігатимуть за ходом зустрічі. «Фокусники» відстають від суперника лише на 1 заліковий бал, а для Славутича, схоже, надважливою стане участь у грі Антона Лошака. Але партнери чекають також на повернення до складу Івашка після дискваліфікації.

Tech United Internazionale Kyiv

«Технарі» програли тричі, але водночас були дуже близькими до нічиєї в матчі з лідером. А 2 поєдинки з «сусідами» по турнірній таблиці команда Івана Киянці виграла. Internazionale Kyiv перебуває зовсім поруч, тому обом командам важливо закріпитись всередині турнірного становища. Tech United виглядає «на папері» збалансованішим колективом за рахунок досвіду, але «міжнародники» та їх лідери вміють дивувати. Переконаємось у цьому або ж навпаки? Початок гри у неділю о 09:30.

ФК Сейм Путивль – Sporting Kyiv

Протистояння першої та останньої команди дивізіону. Путивлянам залишилось відіграти 3 поєдинки, а їх відрив від другого місця становить 8 очок. Тому перемога над «португальцями» забезпечить ФК Сейм Путивль дострокове чемпіонство. «Sporting» має шалену мотивацію стати одним із останніх «рубежів» на шляху колективу Артема Мокренка до золотих нагород. Але абсолютно всі статичні показники явно окреслюють фаворита, бо Sporting Kyiv пропускає ледь не найбільше м’ячів, а більше, ніж «Сейм» наразі в дивізіоні не забиває жодна команда.

Пресслужба R-Cup