Rangers очолили Silver, МФК Рваний Кед – «убивці топів». Славутич – чемпіон Bronze? , ФК Кварцит і ATL програли, Rangers – лідери Silver, FC Rabona піднялась на друге місце, а «Смайл» віддалився від «зони вильоту». Путивляни сподіваються на FC IPnet у вирішенні чемпіонського питання. Огляд 11-го туру в Silver i Bronze., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

17.11.2021

Rangers очолили Silver, МФК Рваний Кед – «убивці топів». Славутич – чемпіон Bronze?

17.11.2021

Rangers очолили Silver, МФК Рваний Кед – «убивці топів». Славутич – чемпіон Bronze?

Silver Division

Denon 2 – 5 FC BILUX

Що ж влаштував Олександр Шестерньов у цьому матчі?! Наставник «Білюкса» не просто приніс перемогу своїй команді і взяв участь у всіх забитих голах. Шестерньов робив це настільки холоднокровно, що суперник міг лише спостерігати за «перфомансом» №14. А перший тайм, до речі, закінчився не на користь «жовто-чорних». Димінський забив на 8 хв, i Denon втримував мінімальну перевагу ще 18 хв, аж доки Шестерньов не почав феєрити. За хвилину він оформив дубль, потім асистував Бондарю. Саржевський один м’яч відіграв, але все марно. 14-тий номер FC BILUX забив ще двічі ближче до завершення гри. 

Rangers 2.0 5 – 3 ФК Неизбежность

Вже кілька турів «рейнджери» змагаються за першу сходинку з ATL і ФК Кварцит. У цьому турі суперники програли, а Rangers завдяки перемозі над «неминучими» одноосібно очолили дивізіон. Молода команда молодого капітана Дениса Яковенка продемонструвала характер і зіграла як досвідчений колектив, не панікуючи в миті, коли суперник практично відігрався.

Роман Романчук провів свій кращий матч у турнірі. Футбольна фортуна винагородила старанність молодшого з Романчуків. Він оформив дубль і зарядив партнерів на переможний м’яч на 40 хв.

ФК Неизбежность провели невдалий перший тайм, пропустивши двічі. На старті другої половини гри отримали ще й третій м’яч у власні ворота. Але здаватись було зарано. Капітан Дмитро Ходаківський один гол відіграв, але вони знову пропустили. В заключні хвилини «неминучі» діяли активніше і зменшили розрив до одного м’яча – гол в активі Любченка і дубль Ходаківського. Але Кирил Краснопольський в стані суперників знайшов свій момент на 40 хв і встановив остаточний рахунок на табло.    

ATL 1 – 3 МФК Рваний Кед

Матч «рейнджерів» з турнірної точки зору цілком міг би претендувати на звання головного протистояння туру в дивізіоні, але те, що зробили підопічні Олександра Андрєєва, досі не вкладається в голові. Як можна було вшістьох протистояти фавориту змагань із двома четвірками на полі? МФК Рваний Кед однозначно забирає звання «убивці топів» у дивізіоні. Дисципліна й виконання тренерської установки забезпечили цю шалену перемогу. При чому, всі 3 м’ячі хлопці забили в першому таймі – відзначились Жигалюк і дублем Полонський. А голкіпер «Рваного Кеда» Кирило Нортенко взагалі видав один із кількох найяскравіших «перфомансів» всього чемпіонату, не залежно від дивізіону.

ATL створили безліч моментів, але реалізація їх регулярно підводила. Незвично було бачити без забитого м’яча Денисова. Сергій Іванов забив гол престижу на 38 хв. Але чи не було з боку «біло-синіх» недооцінки суперника?

AFC Footballers 5 – 5 FC SoftServe

Протягом останнього місяця «футбольори» набрали більше половини своїх очок. Однак у матчі з FC SoftServe здобули лише нічию – так і не стримали Анатолія Жихарєва (2+2) в стані суперника.

Капітан «футбольорів» Андрусенко забив швидкий м’яч, але Жихарєв зрівняв рахунок на 15 хв. Номінальні «господарі» наполегливо йшли вперед і знову забили зусиллями Домашенка.

На старті другої половини зустрічі спрацював «дует» Жихарєв-Чайка. Один двічі асистував, інший зробив дубль із голів – FC SoftServe повів у рахунку 3:2. Команди продовжили вражати результативністю. Козловець забив «у відповідь» ближче до середини тайму, а трохи згодом Андрусенко відсвяткував свій дубль. Але Жихарєв згадав, що йому до снаги не лише віддавати гольові передачі і рахунок знову було зрівняно!

Здавалось, розв’язка настала на 39 хв і «футбольори» переможуть після ще одного м’яча від Домашенка. Та вже в одній з наступних атак Чайка оформив хет-трик, встановивши остаточний рахунок у матчі.

FC SoftServe 8 – 4 LIDERS

У LIDERS на полі було лише 4 гравці, включаючи голкіпера. Колектив Артема Шимана так і провів весь матч, але суперник поставив себе у таке ж становище, хоч і мав на лаві запасних ще одну четвірку. Регламент дозволяє виконувати такі «маніпуляції», отже, команди провели цю гру 4×4. Підопічні Владислава Рибальченка забезпечили собі перемогу до перерви, забивши 6 м’ячів у ворота Богдана Шила.

У середині другого тайму LIDERS забили двічі зусиллями Артема Мглямана, суперник «відповів» голом Назаренка. Під завершення матчу Вардан Мгламян оформив дубль і рахунок став 7:4. Але перед фінальним свистком FC SoftServe знову забив – відзначився Василюк. У підсумку, капітан оформив хет-трик. Жихарєв зробив дубль, по голу в активі Кальника й Котенка. 

Smile Development 6 – 4 AFC Footballers

«Футбольори» свій другий матч у турі провели зі Smile Development. Перемога в цій грі дозволила б кожному із колективів віддалитись від «зони вильоту» на кілька очок.

AFC Footballers нещодавно підсилились якісними виконавцями: Леонідом Козловцем (Manzana 2) і Сергієм Федірцем (Young Boys, Радар ВС). Але відкрив рахунок Smile Development на 5 хв після голу Джуса. Капітан суперників Андрусенко «відповів» за кілька хвилин, однак Знайда вивів «Смайл» знову в лідери. Все той же Андрусенко спромігся зрівняти до перерви, оформивши дубль.

А лідер «зелено-білих» Голодніков скучив за голами і взявся до справи зі стартом тайму №2. Зрештою, його хет-трик став переможним у поєдинку, але не менш важливим був м’яч Турманідзе на 22 хв. «Футбольори» в другій половині зустрічі забили двічі, чого не вистачило, бодай, для нічиєї.

ФК Кварцит 2 – 4 Дружба

Ще один із лідерів дивізіону програв свій матч. Але розпочалась гра для ФК Кварцит, ніби як, оптимістично, адже Кричевський відкрив рахунок на 3 хв. Однак в одній з наступних атак Іванов зрівняв. А в середині першого тайму Фесенко знову вивів «Кварцит» уперед. Весь драматизм перенісся на другу половину гри.

Сусь зробив рахунок рівним на 24 хв, а згодом Воловіков вивів команду Романа Буряка уперед. Сам же капітан оптимістично сприйняв голи партнерів і відзначився переможним м’ячем на 40 хв.

ФК Кварцит опустився на четверту позицію за підсумком туру. Команда Олексія Фесенка не припиняє претендувати на призові місця, а наступні поєдинки дадуть більше конкретики. Дружба зупинилась на «порозі» верхньої частини таблиці. Чи спробують хлопці піднятись вище?

FC Rabona 5 – 3 Yellow Black

Василенко з FC Rabona оформив 2+2, і в черговий раз став одним із кращих гравців туру. У першому таймі він асистував Бондарю й Женжері, а також забив один із своїх голів. Суперники ж намагались відігратись, регулярно зменшуючи розрив у рахунку до одного м’яча зусиллями Драчкова й Гудза.

Щось схоже ми побачили в другій половині гри. Василенко на 26 хв оформив дубль, а Марченко на 35 хв зменшив перевагу «Рабони» до мінімальної. Постало питання переможного або ж рятівного м’яча. FC Rabona швидше знайшла «відповідь» у вигляді другого взяття воріт суперників від Бондаря.

Це особлива перемога для підопічних Сергія Кукіля, адже вони піднялись на другу сходинку. Тепер необхідно вигравати в заключних матчах і чекати на осічки конкурентів.   

Bronze Division

ФК Сейм Путивль 3 – 4 Нове Життя

Наскільки ця поразка пригнічує ФК Сейм Путивль? Шанси на чемпіонство залишаються, але тепер хлопці покладають всі сподівання на FC IPnet. Якщо вдасться відібрати очки у Славутич – «Сейм» стане чемпіоном.

У звітному протистоянні склалось враження, що лідери команд Малюк і Макаренко змагались між собою за звання кращого гравця дивізіону. Хто зіграв краще й більше вплинув на результат – вирішуйте на свій розсуд.

Путивляни забили двічі до 8 хв – відзначились Акент’єв і Малюк. Але на тій же 8 хв Воєвуцький відіграв один м’яч, а перед свистком на перерву Макаренко зрівняв рахунок. Гол «у роздягальню» десь шокував колектив Артема Мокренка. «Сейм» почав нервувати і в другому таймі пропустив 2 голи після реалізованих ударів з «точки» Макаренком. За рахунку 2:3 Малюк зробив дубль і, здавалось би, приніс нічию, але точний постріл Віталія Макаренка, який оформив хет-трик, остаточно поставив під питання золоті нагороди для ФК Сейм Путивль.

ФК Фокус 4 – 6 DNIPRO-M

«Дніпряни» привезли бойовий склад на цей матч та навіть більше. До складу команди Микити Веремія повернувся Віталій Куянов, який відразу ж став кращим гравцем матчу (3+2) і допоміг одержати перемогу у грі з сильним суперником. Але збір ФК Фокус був далеким від оптимального.

Василенко забив швидкий м’яч на 3 хв. «Фокусники» боролись і чекали свого шансу. Зрештою, Рудешко на 13 хв зрівняв рахунок. Нічия протрималась ще 12 хв. «Дніпряни» вийшли вперед завдяки голу Куянова. Услід за партнером Василенко відзначився знову, але Рудешко відіграв 1 м’яч. А згодом Куянов оформив хет-трик. ФК Фокус на характері намагались переламати хід зустрічі. Сутисський зробив дубль «під завісу» поєдинку, проте Василенко на 39 хв забив свій третій, а в матчі – переможний гол.

Славутич 6 – 2 Internazionale Kyiv

Славутич переміг «міжнародників» і зробив перший крок назустріч чемпіонству. Олександр Андрусенко провів потужний матч і оформив дубль. Підопічні Антона Лошака вміло маневрували в кожному із таймів, граючи на результат. Івашко, Лошак, Воскресенський та Самійлик забили по голу, а Панасюк віддав 2 гольові передачі. Наступний тур стане ключовим не лише для колективу Ігоря Кузнєцова. Весь дивізіон спостерігатиме за їх протистоянням із FC IPnet.

Від початку гри команда Ніка Боулера фактично не мала шансів на успіх. Опинившись в ситуації, коли потрібно відігравати 2 і більше м’ячів, хлопцям вдалось реалізувати кілька поодиноких моментів. Голами відзначились Діалло та Мікеланджело Джаверіні. Internazionale Kyiv відіграли всі матчі в дивізіоні. Тепер колектив налаштовується на зимовий турнір, адже необхідно прогресувати, аби не «перебиватись» останніми сходинками в турнірній таблиці.

FC IPnet 4 – 0 Tech United

Команда Івана Нечепи продовжує гонитву за нагородами. Чим завершиться це «переслідування» –дізнаємося найближчим часом. А в ворота «технарів» хлопці забили по 2 голи в кожному з таймів. Суперник огризався і нав’язував боротьбу, проте не реалізував жодного моменту. До того ж, воротар FC IPnet Лантратов знову відіграв надійно.

Андрій Дацюк відкрив рахунок на 6 хв. Анічкін подвоїв перевагу на 13 хв, але й капітан не пішов з поля без забитого м’яча. Іван Нечепа відзначився наприкінці зустрічі після асисту Анічкіна. Ще за хвилину Іванов встановив остаточний рахунок на табло.

Пресслужба R-Cup