Нема часу для відпочинку: Platinum «реставрує» фінал кубку, Gold і Bronze шукають своїх чемпіонів , «Реставрація» фіналу літнього кубку в Platinum. Матадор Русанівка знищить «золотце» «янгів»? Яке воно – лідерство Rangers у Silver? FC IPnet приймає ставки на чемпіона Bronze?, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

19.11.2021

Нема часу для відпочинку: Platinum «реставрує» фінал кубку, Gold і Bronze шукають своїх чемпіонів

19.11.2021

Нема часу для відпочинку: Platinum «реставрує» фінал кубку, Gold і Bronze шукають своїх чемпіонів

Platinum Division

IrisHotels & Vins show – RDS

Серед перспектив Iris Vins після цього туру – вихід на другу позицію. По-перше, хлопці повинні перемагати RDS, а вже потім чекати осічки від Hell Energy. Знову відзначимо шикарну форму гравців Iris Vins та їх бажання вибороти нагороди в осінньому турнірі.

У складі RDS є один хлопчина, який любить забивати. Можливо, якби Іван Пенгрін (5 голів у трьох матчах) грав частіше, то команда б мала в таблиці більше очок. Гадаємо, дует Пенгрін-Вдовиченков «наколотив» би чимало м’ячів у ворота суперників.

Hell Energy – FC Sofiya City

У заключних турах Platinum нас чекають цілих 2 поєдинки між фіналістом і тріумфатором літнього Rejo Super Cup. Це будуть інтенсивні і драйвові матчі, адже FC Sofiya City укріпила свій склад, і наступним суперникам, схоже, буде непереливки. Тим більше, турнірна ситуація закликає команду Володимира Гаврилуци до боротьби – відрив від найближчого переслідувача становить лише 3 очки.

Hell Energy теж прекрасно розуміє важливість та цінність такого протистояння. Комусь здається, що нагороди вже в «кишені» колективу Дмитра Гавяка, але як же ускладниться це завдання, якщо хлопці програють обидві гри проти «Софії».

Gold Division

ФК Легіон – FC MeadCult

FC MeadCult після поразки AZ-41 у минулому турі поставив під загрозу своє потрапляння у трійку призерів. Гра із «легіонерами» стане заключною для підопічних Олександра Шимківа в осінньому турнірі. Зважаючи на турнірну ситуацію, команда повинна брати 3 очки і згодом вже сподіватись на поразки конкурентів.

ФК Легіон зіграє ще 2 матчі. Команда Валентина Шевченка полюбляє карати суперників за помилки, але головною мотивацією служить боротьба за «виживання».

Найкращі бомбардири колективів, Євгеній Ващук і Артур Астахов, мають по 5 забитих м’ячів, але Ващук зіграв на 4 гри більше. Подивимось, як розгортатимуться події в матчі, де обом командам необхідна лише перемога.

Young Business Club – Матадор Русанівка

Центральний матч дивізіону і одне з головних протистоянь всього туру. Перемога забезпечить Young Business Club чемпіонство, і лише Матадор Русанівка може зупинити «янгів». «Матадор» у разі перемоги наздожене лідера, оскільки 3 очки розділяють команди в таблиці. Тоді вже боротьба за нагороди розгорнеться в заключному турі. Але не будемо забігати наперед.

Гравці «Матадора» справна виконують свою роботу і викладаються на всі сто, аби захопити першу сходинку наприкінці чемпіонату. Колектив виглядає дуже спокійним. Чи насторожує це «янгів»? Навряд, бо вони зберігають не меншу холоднокровність. По забитим голам у команд практично рівність (29 проти 30), а от по різниці забитих і пропущених м’ячів підопічні Євгена Задорожного мають значну перевагу (21 проти 15).

СМК – FC Profi

СМК і FC Profi мають по 10 залікових балів. СМК показує нестабільні результати, а «профі» програли 4 останні зустрічі, тож зараз – це міцні середняки дивізіону. Статистичні показники в обох команд практично рівні, але чи пройде їх очна зустріч за такої ж рівної гри? Насправді, від матчу можна чекати будь-чого, бо дуже важко припустити, чи будуть ті ж лідери на полі і, який настрій пануватиме всередині колективів. З іншого боку, поєдинок може вразити динамікою, результативністю. Щоправда, цього від FC Profi ми не бачили більше місяця, а СМК в минулому турі показали неабиякий характер у матчі з представником топ-3 й зіграли внічию. Тому, можливо, саме колектив Євгена Богатирьова ризикнемо назвати фаворитом?

Duzain-Fasad – Нікофлекс

Колективи знаходяться на передостанній і останній сходинці в турнірному становищі. Але Нікофлекс має ще 4 матчі, аби виправити своє положення, а «дизайнери» проведуть заключну гру в осінньому чемпіонаті. Чи залишилася ще, бодай, горстка мотивації? Дуже на це сподіваємось.

Для Нікофлекс наступні протистояння будуть ще складнішими, але ми віримо, що підопічним Олександра Уса під силу залишитися в Gold. Попереду вирішальні матчі, чи не забракне вмінь і сил? Поєдинок із Duzain-Fasad промовисто відповість на це питання.

AZ-41 – 3й Тайм

Ці команди в очних протистояннях забивають в сумі не менше восьми голів. Але зараз результативність грає все ж другорядну роль. Гравці AZ-41 розуміють, що заслуговують закінчити чемпіонат у верхній частині таблиці і хлопцям це до снаги. Перемога над «мідкультівцями» точно додала впевненості після двох поразок поспіль.

3й тайм – єдиний із трьох колективів, який так і не «влився» в Gold після «підвищення». Важко сказати, чи вважають вони восьму сходинку провалом. Дізнаємось у самих гравців, але цьому передуватиме їх поєдинок із AZ-41. Можливо, після фінального свистка не доведеться ставити незручних питань?

Silver Division

FC BILUX – МФК Рваний Кед

Підопічні Олександра Шестерньова зіграють з командою, яка в минулому турі загострила до максимуму боротьбу за чемпіонство, обігравши ATL. Але FC BILUX не програє в останніх чотирьох матчах, тож до кінця змагатиметься за потрапляння в п’ятірку. Хоча, всі їх найближчі переслідувачі мають кілька поєдинків у «запасі». Зокрема, й МФК Рваний Кед, який відстає лише на одне очко. Команда Олександра Андрєєва налаштована знову виграти. Тренер уже підготував успішну установку на гру, проте наставник суперників має, що протиставити. Нагадаємо, що Олександр Шестерньов став кращим гравцем минулого туру, просто знищивши Denon своїм покером.

Rangers 2.0 – Smile Development

Втрата залікових балів стане зайвою розкішшю для «рейнджерів». Ніхто з гравців не пробачить собі нічиєї або поразки у найвідповідальніший відрізок змагань. Хлопці повинні вести себе як лідери чемпіонату – впевнені, холоднокровні й дисципліновані. Такий підхід забезпечить максимум очок на фініші.

Smile Development буде «андердогом» лише з точки зору турнірного положення. Команда хоч і не змагається за високі місця, але сценарій відібрати очки в лідера відкидати не буде. Головні бомбардири команд Романчук і Голодніков забили на двох 21 м’яч, їх результативність у цьому турі може стати вирішальною.

Дружба – ФК Неизбежность

Поглянули на таблицю… Це просто жах! Результати ФК Неизбежность в останніх п’яти матчах одні з найгірших у дивізіоні. 4 поразки, 1 нічия, але підопічні Романа Галицького все ще перебувають всередині турнірного становища. В дванадцятому турі «неминучі» зіграють з Дружба. Колектив Романа Буряка не створює законопроєктів, але «іде на поправку». Їх камбеки у переможних матчах з Denon і ФК Кварцит натякають, що ці хлопці, можливо, ще й поборються за п’ятірку. Та, спершу, треба обіграти кризову ФК Неизбежность.   

AFC Footballers – Yellow Black

Відчайдухи з AFC Footballers продовжують шукати вихід із «трясини». 3 очки у матчі з Yellow Black врятують команду Олександра Андрусенка, і хлопці зможуть хоча б вільно дихати. Але суперник, дивлячись на потуги «футбольорів», не бажає собі такої ж участі. Іншими словами, колектив Дмитра Бондаря в цьому турі збирається укріпити свої позиції неподалік «зони вильоту».

Denon – ФК Кварцит

Поразка в минулому турі відкинула ФК Кварцит за межі топ-3. Але досвідчена команда Олексія Фесенка не панікує і налаштовується повернути втрачені позиції. ФК Кварцит пропустив наразі 18 голів, що є найменшим показником серед усіх учасників змагань у дивізіоні, тож Denon не обійтись без присутності бомбардира на полі. Звичайно, мова про Іваницького, але його обов’язки на себе не проти взяти Чічіркоза з Димінським. Більше того, Denon повинен набирати очки в заключних матчах, адже ризикує опинитися в Bronze за підсумками турніру.

FC Rabona – FC SoftServe

FC Rabona під силу виграти всі заключні матчі. Але друга сходинка, на якій зараз перебуває команда, не гарантує абсолютно нічого. А поєдинок із FC SoftServe для їх тренера є принциповим, адже підопічні Сергія Кукіля вже програвали цьому супернику. 

Не будемо прогнозувати, наскільки гравці FC SoftServe будуть задоволені своїми результатами в кінці сезону, але звитяга над представником топ-3 стане черговим доказом того, що цей колектив прогресує і перебуває на вірному шляху.

ATL – LIDERS

ATL після поразки в минулому турі приїде покуражитись? Більшість займе саме таку позицію, а кадрові проблеми LIDERS поставили команду в незавидне положення. Мабуть, колектив Артема Шимана, оцінивши власні перспективи, проведе заключні поєдинки, а взимку ми побачимо їх найкращі матчі вже в іншому дивізіоні.

Bronze Division

Tech United – Нове Життя

Нове Життя проводять яскравий сезон. Виступи команди Романа Ковтуненка – відкриття осіннього турніру. Свій заключний матч «помаранчево-чорні» зіграють із Tech United, які докладуть усіх зусиль, аби зіпсувати нерви претенденту на нагороди. Не сумніваємось в бажанні обох колективів здобути 3 очки, проте лише гра виявить сильнішого.

FC Valkyrie – ФК Фокус

FC Valkyrie з нетерпінням чекає цієї гри, адже команда відчуває, що не всіх фаворитів вони шокували. Перемога над «Сеймом» змусила останніх завмерти в очікуванні результату наступного матчу, про який піде мова. Але чого чекати від гри з ФК Фокус?

ФК Фокус явно заслуговує більшого, ніж фініш всередині таблиці. Аби втілити це, «фокусники» мають ще 2 гри. Завдання цілком реальне для команди, тим паче, в обох протистояннях доведеться вкотре продемонструвати характер.

FC IPnet – Славутич

«Славутич стане чемпіоном?», – таке припущення висловили в заголовку огляду поєдинків минулого туру в Silver і Bronze. FC IPnet не просто вирішує долю чемпіонства в дивізіоні. Не забуваємо, що колектив Івана Нечепи теж завжди змагається за високі місця. Тому ця гра буде максимально насиченою.

Тренер Славутича Антон Лошак припустив, що намагатиметься здивувати суперника і, можливо, змінить амплуа. Проте відзначимо, що практично всі голи Антона в осінньому R-Cup були переможними. Надзвичайний вплив наставника й регулярних тренувань майже привели до золотих нагород. Чи стане на заваді FC IPnet?

Пресслужба R-Cup