Срібло «Матадора» і бронза AZ-41 в Gold, «бело-синий – самый сильный», Bronze, до зустрічі взимку, Огляд 13-го туру. PERUN жадає нагород. Матадор Русанівка забирає срібло, AZ-41 – бронзу в Gold. Осічки ФК Кварцит і FC Rabona на тлі перемоги ATL. Заключні матчі в Bronze., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

01.12.2021

Срібло «Матадора» і бронза AZ-41 в Gold, «бело-синий – самый сильный», Bronze, до зустрічі взимку

01.12.2021

Срібло «Матадора» і бронза AZ-41 в Gold, «бело-синий – самый сильный», Bronze, до зустрічі взимку

Platinum Division

PERUN 4 – 2 IrisHotels & Vins show

Звітне протистояння обидві команди розпочали дуже активно: Розка на 1 хв відкрив рахунок, але вже в наступній атаці Косьмина зрівняв. До середини першого тайму PERUN забив ще двічі завдяки дублю Туревського.

Другий тайм остаточно розвінчав усі надії номінальних «гостей» хоча б на нічию. На 32 хв їх голкіпер Боровець отримав пряму червону картку. Суперник цим скористався, і на 36 хв Сибиряков забив переможний м’яч. Вілмош відіграв 1 гол до фінального свистка.  

PERUN закінчив перемогою свої виступи в осінньому турнірі. Колектив Ігоря Каплунова обіграв Iris Vins і зайняв третю сходинку дивізіону. Але чи втримають хлопці за собою бронзові нагороди? Це напряму залежить від результату заключного поєдинку Iris Vins у дивізіоні.

FC SOKOL (Клавдієве) 3 – 8 HELL ENERGY

HELL ENERGY завзято бореться за чемпіонство. Команда Дмитра Гавяка переконливо обіграла «соколів», але ми очікували більш рівної гри, згадуючи в анонсі їх поєдинок першого кола.

«Енергетики» повели в рахунку лише на 14 хв зусиллями Приходька, а гра суперників ніяк «не тягнула» на розгром. Однак результативність «Хел» у другій половині зустрічі змусила FC SOKOL капітулювати.

Рижук оформив дубль на початку другого тайму, згодом Ванкевич зробив хет-трик і по м’ячу забили Кошка й Дальченко. Хлопці виклались по максимуму і вели 8-0 до 34 хв. «Соколи» знайшли в собі сили відповісти кількома голами. Спершу, забив Тіт, а перед фінальним свистком дублем відзначився Литвин.

RDS 1 – 17 FC Sofiya City

За словами капітана FC Sofiya City Володмира Гаврилуци, його команда мала завдання не лише перемогти, а й вивести Олексія Шевчука на першу сходинку в гонці бомбардирів. Все склалось для хлопців пречудово. «Софія» в доброму гуморі готується до вирішального матчу за чемпіонство, а Олексій Шевчук піднявся на перше місце в списку кращих бомбардирів.

Партнери віддавали передачі, а Шевчук забивав. Він відзначився 6 разів у грі з RDS. Результативний матч також провели Мартиненко (3+1), Колесник (3+2) та Олексюк, який забив тричі. По голу в активі Гаврилуци й Брильова.

За RDS забивав Авдієнко на 25 хв. У RDS попереду ще одна гра. Ми ж чекаємо на успішні виступи  колективу Олександра Ращупкіна вже в Gold Division.

Gold Division

Матадор Русанівка 6 – 1 СМК

Матадор Русанівка завоював срібні нагороди Gold Division. Команда Вадима Скиценка не мала права на помилку, але СМК вийшов у лідери на 4 хв завдяки голу Моргушка. Перший тайм викликав двоякі емоції, бо «Матадор» не забивав, а суперник втримував мінімальну перевагу. Та на 16 хв Верховецький записав до свого пасиву автогол – Матадор Русанівка зрівняв рахунок.

Після перерви ми бачили на полі інший «Матадор» – рішучий та результативний. Тренер Владислав Рибальченко вніс корективи у гру, а СМК так нічого й не протиставив. У підсумку, Дяченко відзначився дублем, по м’ячу забили Скиценко, Грушко й Дем’яненко.

FC YUZHBOR 1 – 4 AZ-41

AZ-41 – володар бронзових нагород Gold Division. Хлопці відкрили рахунок на 6 хв – відзначився Горбенко. Закріпити успіх у першому таймі не вдалось, але й суперник не реалізував жодного моменту біля воріт Євгенія Тички.

На старті другої половини зустрічі номінальні «гості» подвоїли перевагу зусиллями Романчука. Ще за хвилину забив капітан Андрій Нестеренко, а на 32 хв Романчук оформив дубль.

У стані FC YUZHBOR лише Соломахін регулярно загрожував чужим воротам, однак не вистачало холоднокровності в завершенні. У цій грі кращому бомбардиру дивізіону явно не щастило. Він забив гол престижу ближче до завершення гри. Найбільше, чим запам’ятався Соломахін – його дружнє й привітне фото з Олегом Романчуком у «вирі» матчу.

Young Business Club 1 – 2 Нікофлекс

Нікофлекс завдав першої поразки «янгам» у їх заключному матчі в Gold. Відзначимо, що це абсолютно заслужена перемога Нікофлекс, який на характері дотиснув чемпіона. В складі переможців кілька виконавців провели ледь не найкращі матчі в турнірі. Зокрема, голкіпер Іван Колесник, який парирував практично все, що летіло в ствір воріт.

Другий герой – Олег Ковальчук. Він відкрив рахунок на 9 хв. Але відповідь «янгів» не змусила себе довго чекати – Губаш зрівняв на 11 хв. Тривала напружена боротьба і до фінального свистка залишалось кілька хвилин. Нестримний Ковальчук віддав асист на Максюту, чий гол приніс підопічним Олександра Уса другу звитягу в чемпіонаті.

FC Profi 3 – 3 ФК Легіон

Ми стомились щоразу писати про серію FC Profi без перемог. Але останні 2 матчі, які завершились внічию, хлопці можуть занести собі в актив, бо продемонстрували характер і грали з бажанням в очах.

«Легіонери» завзятіше почали звітне протистояння – Кузьменко до 14 хв відзначився дублем. Та вже за хвилину Прокопець відіграв 1 гол після асисту Устіменка. Сам Андрій Устіменко зрівняв рахунок на 20 хв.

FC Profi вийшли уперед по перерві – Прокопець забив свій другий м’яч. ФК Легіон не розгубився і згодом зрівняв зусиллями Захарченка.

Неоднозначним видався сезон для цих колективів. Віднайдуть баланс взимку?

Silver Division

FC BILUX 4 – 5 Smile Development

«Смайл» втримав перемогу в драматичному матчі. Команда Юрія Момота ефективно розпочала гру, скористалась помилками суперника й вела в рахунку 4:0 до 12 хв (дубль в активі Кравчишина, по голу забили Знайда й Кузнєцов). Із появою на полі граючого тренера «Білюкса» Олександра Шестерньова «жовто-чорні» помітно менше нервували. На 12 хв вони відіграли 1 м’яч, але пропустили знову – Кузнєцов оформив дубль. Але до перерви FC BILUX забив вдруге зусиллями Шестерньова – на табло 2-5 до перерви.

«Білюкс» налагодив гру і в другому таймі домінував над «Смайлом».Тренер знову відзначився на 21 хв, на 30 хв Павлюченко максимально скоротив відставання. Втім, реалізувати ще 1 момент їм не вдалось, а Smile Development святкував кінцеву перемогу.    

ATL 8 – 0 Smile Development

Перед ключовим поєдинком із Rangers ATL розгромив «Смайл». Михайло Денисов, кращий бомбардир дивізіону, цього разу зробив покер, Іванов оформив дубль, хет-трик із асистів в активі Коваля. Результативний матч також видали Ващук і Костишин (в обох 1+2 по гол+пас).

Smile Development в цьому турі проводив 2 гри. Хлопці тріумфували над «Білюксом», тож завдання мінімум виконали. Але їх боротьба за «виживання» ще триває.

Дружба 4 – 3 МФК Рваний Кед

Дружба знову влаштувала камбек! У Романа Буряка невгамовна команда, яка регулярно влаштовує феєричні протистояння.

МФК Рваний Кед домінував над суперником і перетворював це в голи до 14 хв. Забитими м’ячами відзначились Смоголь, Нагребецький і Березін. Але до свистка на перерву Дружба відіграла 1 гол зусиллями свого капітана. Тож ми чекали драматичного другого тайму.

На 28 хв відзначився Воловіков – на табло 2-3. В’ячеслав як допоміг команді, так і підвів її трохи згодом, отримавши пряму червону картку. Та партнери не розгубились і на 36 хв Муляр зрівняв рахунок, а на 40 хв Сушко забив переможний гол у ворота Кирила Нортенка.

FC SoftServe 1 – 3 ФК Неизбежность

«Неминучі» в цьому турі показали характер, набравши 4 очки з шести можливих. Але про все по порядку. У матчі з FC SoftServe вони вийшли вперед завдяки голу Свідерського на 5 хв. Та ще до середини першого тайму підопічні Владислава Рибальченка зрівняли рахунок – відзначився Котенко. Захоплююча тренерська дуель Рибальченка й Галицького супроводжувалася нічийним результатом на табло, аж доки Павло Кос не взяв на себе ініціативу. Універсал ФК Неизбежность вивів у лідери свою команду на 30 хв, а ближче до фінального свистка оформив дубль, забивши переможний м’яч.

LIDERS 2 – 9 Yellow Black

Yellow Black зламали опір LIDERS на перших хвилинах матчу – Чоня забив швидкий м’яч на 2 хв. Та в одній з наступних атак суперник відігрався зусиллями Юрченка. Згодом колективу Артема Шимана вже не вдалось нав’язати конкурентну боротьбу. До перерви за «жовто-чорних» відзначилися Гудз, Ханейчук та Усик.

У другому таймі Усик продовжив забивати, а також віддавати асисти (2+3 по гол+пас). Чоня оформив покер із голів, ще один із м’ячів в активі Геокчяна. У складі LIDERS на 40 хв забив Вардан Мгламян.

AFC Footballers 3 – 2 ФК Кварцит

ФК Кварцит програв «футбольорам». Турнірне положення команд ніяк не впливало на хід зустрічі, а номінальні «господарі» приємно здивували. Хоча початок поєдинку був за «Кварцитом» – Кричевський відкрив рахунок на 4 хв. Дотиснути суперника не вдалось і AFC Footballers «отямились» по перерві.

Володимир Кульматицький засяяв у другій половині матчу. Це був його пік, і ніхто не міг зупинити №19. На 22 хв Кульматицький ефектно перекинув стінку зі штрафного, а капітан Олександр Андрусенко опинився першим на добиванні після спроби від суперника винести м’яч головою з лінії воріт. На 31 хв Козло вивів «футбольорів» уперед, а Воскресенський ще й розвинув перевагу до двох забитих м’ячів. ФК Кварцит кинувся відіграватись, але було пізно. Тривала 39 хв, і гол Махаліна не вплинув на кінцеву перемогу AFC Footballers.

Rangers 2.0 2 – 3 ATL

ATL одноосібно очолив турнірну таблицю, і лише диво завадить їм стати чемпіонами. «Біло-сині» привезли на гру всіх ключових виконавців, і ми гадали, що Rangers буде непереливки. Але «Рейнджери» показали зрілу гру і опирались протягом 40 хв.

Коваль із ATL відкрив рахунок на 4 хв. Суперник швидко відповів зусиллями Романа Романчука. Згодом кращий бомбардир дивізіону Денисов вивів знову уперед номінальних «гостей». Rangers пручались, але бракувало конкретики в атаці. Майстер по асистам Ярослав Краснопольський брав на себе ініціативу, проте суперник повертався в оборону й перехоплював м’яч.

Лише Єгор Шатуха на 28 хв відновив паритет на табло, та вже за хвилину Сергій Іванов забив, як виявилося, переможний гол. Rangers не мали сил, аби відповісти, морально-вольові не «прокидались», ATL не відступав. «Блакитно-білі» мали хороший момент на заключних хвилинах, але Олег Романчук запустив м’яч над поперечиною. У підсумку, ATL з досвідченими гравцями у складі втримав переможний результат. Хтось вірить, що ці хлопці не візьмуть золотих нагород?

ФК Неизбежность 3 – 3 FC Rabona

«Рабонівці» зіграли внічию і не дорахувались, можливо, двох найважливіших очок в осінньому турнірі. Хоча після першого тайму лідирували 3-1. Олексій Бондарь відзначився дублем до 7 хв, а за ФК Неизбежность забив Павло Кос на 12 хв. Він же під «завісу» першого тайму записав до свого пасиву автогол.

По перерві «неминучі» проявили характер, як і в грі з FC SoftServe. Рішучий Павло Кос відіграв один м’яч на 26 хв після пасу Осіюка. Ще за кілька хвилин Осіюк забив і врятував нічию для своєї команди.

FC Rabona втратила шанси на призові місця? Ні, хлопці сподіваються, що Rangers і ФК Кварцит зазнають невдач у своїх заключних матчах.

Bronze Division

FC Valkyrie 2 – 0 Tech United

Матчі між FC Valkyrie – Tech United і FC IPnet – ФК Фокус закривали програму Bronze Division у рамках осіннього турніру.

FC Valkyrie закінчили чемпіонат на сьомій сходинці, Tech United – на восьмій. Підопічні Олександра Кульши обіграли «технарів» і плекають надії на більш стабільні результати в зимових змаганнях. Антон Курач відкрив рахунок на 13 хв звітного протистояння, а по перерві тренер подвоїв перевагу «Валькірії». Окремо відзначимо їх голкіпера Ярослава Притулу. Безліч сейвів Притули не лише ощасливили ще одного стража воріт команди Оксьоненка, а й забезпечили «суху» перемогу.

FC IPnet 1 – 1 ФК Фокус

Колективи розігрували між собою четверту сходинку дивізіону. «Фокусників» влаштовувала нічия, а от суперник повинен був лише перемагати.

Гра видалась запеклою та видовищною. Роман Воробей з FC IPnet відкрив рахунок на 5 хв – єдиний гол першого тайму. Тим не менше, на полі панувала боротьба і гравці сумарно перед собою побачили 5 жовтих карток. Серед «виру» емоцій знайшлось місце ще одному голу – за хвилину до фінального Станіслав Морозов вирвав нічию для ФК Фокус. Команда Віталія Лендича завоювала четверте місце Bronze Division, FC IPnet, в свою чергу, залишились шостими.

Пресслужба R-Cup.