MBZ – достроковий чемпіон. ДКС України дарує друге місце? Шоста поразка KARCHER, Огляд R-Cup Futsal. Золоті нагороди чекають своїх тріумфаторів. ДКС України зіграли внічию з Binotel, а Микільська Слобідка переграла KARCHER. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

01.12.2021

MBZ – достроковий чемпіон. ДКС України дарує друге місце? Шоста поразка KARCHER

01.12.2021

MBZ – достроковий чемпіон. ДКС України дарує друге місце? Шоста поразка KARCHER

ДКС України 1 – 1 Binotel

ДКС України поставили себе в скрутне становище з точки зору боротьби за друге місце. Підопічні Віталія Мельника втратили очки в грі з Binotel, що дозволило Микільська Слобідка вийти на «чисте» друге місце.

Binotel у звітному протистояння діяв рішуче і намагався «скувати» суперника протягом всіх 40 хв. Але ДКС України вийшли вперед зусиллями Машнікова, якому асистував Мельник на 24 хв. Згодом суперники зрівняли, але арбітри відмінили гол після перегляду VAR. Напруга зростала і під «завісу» поєдинку команда Віталія Павлюка здобула нічию – Антон Корзун замкнув дальню стійку після прострілу Волошенка.

ДКС України в заключному турі зустрінеться з чемпіоном. Потрібно буде лише перемагати. Чи до снаги команді Олексія Грищенка пройти це випробування?

Микільська Слобідка 9 – 3 KARCHER

Впевнена перемога над KARCHER і осічка ДКС України забезпечили команді Віталія Грушка відрив у 2 очки від третього місця за тур до закінчення змагань. Чи візьме Микільська Слобідка срібні нагороди? Дізнаємось вже зовсім скоро.

А їх перший тайм у матчі з KARCHER пройшов досить невимушено: підопічні Владислава Рибальченка контролювали гру і до перерви святкували 4 взяття воріт суперника. Капітан «синьо-білих» Роман Чернець на старті поєдинку записав до свого пасиву автогол, але й він відзначився м’ячем у чужі ворота на 20 хв.

У другому таймі Микільська Слобідка продовжила забивати. Роман Чернець знову забив у власні, а згодом і в чужі ворота. Мирослав Курочка по перерві також відзначився голом.

У складі «Слобідки» результативний матч провів Дяченко, який оформив пента-трик. Гол в активі Грушка, двічі асистував партнерам Іванко. Граючий тренер Рибальченко одного разу забив, а також зробив хет-трик із гольових передач.

Пресслужба R-Cup