Чемпіонські інтриги Platinum i Silver, «виживання» в Gold – анонс 14-го туру R-Cup Grass, Анонс 14-го туру R-Cup Grass., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

03.12.2021

Чемпіонські інтриги Platinum i Silver, «виживання» в Gold – анонс 14-го туру R-Cup Grass

03.12.2021

Чемпіонські інтриги Platinum i Silver, «виживання» в Gold – анонс 14-го туру R-Cup Grass

Platinum Division

FC Sofiya City – HELL ENERGY

Для FC Sofiya City достатньо навіть одного залікового балу, щоб стати чемпіоном. Команда Володимира Гаврилуци має відрив у 4 очки від Hell Energy, які теж боряться за золото. Тож «енергетики» заряджаються на вирішальну гру, адже їх влаштує тільки перемога. Минулий очний поєдинок у дивізіоні, до речі, закінчився нічиєю 3-3, а кінцівка матчу видалась напруженою, оскільки рефері кілька разів переглядали VAR. «Хел» ще жодного разу не обіграли «Софію». Чи усміхнеться футбольна фортуна цього разу?

IrisHotels & Vins show – FC SOKOL (Клавдієве)

Iris Vins закінчить осінній турнір із нагородами, якщо обіграє FC SOKOL. Але наскільки сильним буде опір «соколів»? Лише 3 перемоги одинадцяти матчах – явно не той результат, за яким команда Івана Власюка прийшла в R-Cup. Хлопці програли всі поєдинки суперникам із топ-4 (за винятком технічної перемоги над Grace 3-0), тому гра з Iris Vins є останнім шансом гучно «грюкнути дверми» в осінньому чемпіонаті.  

Gold Division

СМК – Нікофлекс

У Gold Division пройдуть 2 заключних матчі. Обидва за участю Нікофлекс, який піднявся на передостанню сходинку після перемоги над «янгами». Звитяга над чемпіоном додала оптимізму лідерам команди, а також тренеру Олександру Усу. Чи залишиться Нікофлекс у Gold? Для цього потрібно набирати максимум залікових балів.

СМК перебуває неподалік «зони вильоту». Але наразі хлопці перебувають у більш вигідному положенні, ніж той же ФК Легіон – за додатковими показниками «легіонери» поступаються СМК. Боротьба за «виживання» буде драматичною, а ми станемо її свідками вже цієї суботи.

Нікофлекс – 3й Тайм

Для 3й Тайм цей матч стане таким же доленосним. Команда з Борщагівки повинна перемагати, і лише тоді місце в трійці аутсайдерів займуть «легіонери». Чекаємо появи на полі Прокопчука? Універсал, відомий виступами за MBZ, уже з’являвся у складі протягом турніру і допомагав здобути позитивний результат. У 3й Тайм і Нікофлекс наразі по 9 очок. Gold нам дарує знову шалену інтригу, а колективам пропонує заключне випробування.

Silver Division

ФК Неизбежность – МФК Рваний Кед

Коли хоча б 1 із лідерів на полі в своїй найкращій формі, ФК Неизбежность перемагає і набирає очки. Ми це вже спостерігали на початку осіннього турніру. Пригадуємо, «неминучі» навіть лідирували в таблиці завдяки «перфомансам» Свідерського й Матюши. А в минулому турі Павло Кос показав свою найкращу гру, забивши FC Rabona i FC SoftServe.  

МФК Рваний Кед програв у двох матчах поспіль. Підопічні Олександра Андрєєва перемагають лідерів, але втрачають залікові бали з суперниками, які знаходяться не в топ-4. Віднайти баланс поки не вдається.

Yellow Black – ATL

Yellow Black зустрінеться з лідером після перемоги над LIDERS. Команді Дмитра Бондаря конче необхідно набирати очки – колектив усе ще перебуває в «групі ризику».

Для ATL ця гра стане чемпіонською. «Біло-синім» достатньо нічийного результату, аби достроково забезпечити собі першу сходинку. Але чи варто чекати безкомпромісної боротьби? «Жовто-чорні» черпають додаткову мотивацію для звитяги, щоб відкласти вирішення чемпіонського питання до наступного туру.

МФК Рваний Кед – LIDERS

МФК Рваний Кед зіграє 2 матчі в цьому турі. Ще одним суперником стане LIDERS. Підопічні Олександра Андрєєва – фаворити цього протистояння. Що ж запропонує суперник? Він боротиметься, але, мабуть, знову однією п’ятіркою. Лише оптимальний збір команди Артема Шимана може хоч трохи урівняти шанси колективів перед стартовим свистком.

ФК Кварцит – FC SoftServe

ФК Кварцит програв у минулому турі, але не втратив шанси фінішувати у топ-3. Цьому посприяли поразка Rangers і нічия FC Rabona. FC SoftServe – дуже незручний суперник, і «Кварциту» доведеться змагатись за перемогу в рівній грі. До того ж, не забуваємо, що підопічні Владислава Рибальченка перебувають неподалік «зони вильоту». Це завжди змушує до більш рішучих дій.

Smile Development – Дружба

Дружба має на меті наздогнати FC BILUX, який перебуває на п’ятій сходинці. Колектив Романа Буряка використовує свої сильні сторони (характер і шалену мотивацію), як рецепт успіху в кожній переможній грі. Практично всі останні звитяги «зелено-синіх» з різницею в 1-2 м’ячі.

Smile Development теж довелось «вмикати» морально-вольові. Хлопці втримали надважливу перемогу в минулому турі, а тепер нестримні характери «Смайла» й Дружба зійдуться в очному протистоянні.

Denon – Rangers 2.0

Denon завершить осінній турнір на передостанній сходинці. Колектив Владислава Бондзіка зустрінеться з «рейнджерами», які проведуть свій заключний матч у дивізіоні. Rangers потрібно просто перемогти, щоб забезпечити собі фініш у топ-3. Команда Дениса Яковенка не так давно лідирувала в таблиці, хлопці точно заслуговують взяти нагороди за підсумками змагань.

FC Rabona – AFC Footballers

Гра наповнена величезною інтригою, адже обидві команди – одні з найбільш непередбачуваних у дивізіоні. Часом, це приносить яскраві перемоги, а, інколи, засмучує.

FC Rabona не програє в останніх п’яти зустрічах, але може залишитися поза топ-3. Втрата очок у матчі з «футбольорами» забезпечить це на 90%. AFC Footballers рахують кожен заліковий бал і перебувають у хорошій формі. Непереливки буде «рабонівцям»?

Пресслужба R-Cup