Заключний тур R-Cup Futsal: MBZ vs ДКС України, Микільська Слобідка не поступиться «левам» , Анонс заключного туру R-Cup Futsal., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

03.12.2021

Заключний тур R-Cup Futsal: MBZ vs ДКС України, Микільська Слобідка не поступиться «левам»

03.12.2021

Заключний тур R-Cup Futsal: MBZ vs ДКС України, Микільська Слобідка не поступиться «левам»

Микільська Слобідка – Зелені Леви

У цій грі підопічним Владислава Рибальченка достатньо зіграти внічию, аби здобути срібні нагороди. В очному поєдинку з ДКС України розписали мирову 3-3 ще на початку турніру, а по всім додатковим показникам наразі випереджають свого конкурента.

Зелені Леви провели неоднозначний сезон, але в останніх п’яти зустрічах тричі святкували перемогу. «Левам» до снаги створити напругу, хоч і Микільська Слобідка перебуває у прекрасній формі та демонструє шикарні результати.   

KARCHER – Крылья Донбасса

Крылья Донбасса фінішують не вище четвертої сходинки. Команда Віктора Беднюка програла «Слобідці» й ДКС України, тому залишиться без медалей.

Відзначимо, що цей матч стане третім для KARCHER i Крылья Донбасса в R-Cup. Але щоразу ми спостерігали різні турнірні реалії. Досвід минулих поєдинків, ймовірно, позначиться на емоційній складові. В такому разі жодне турнірне розташування не вплине на кінцевий результат звітного протистояння.

MBZ – ДКС України

MBZ в якості чемпіона зустрінеться з ДКС України, яким потрібна тільки перемога. Віталій Мельник готує команду до найважливішого поєдинку. Всі лідери колективу: Пульцин, Маринич і сам граючий тренер з підопічними налаштовуються прийняти «бій».

А в MBZ вдосталь мотивації, щоб теж грати на 3 очки. По-перше, переможна серія в R-Cup Futsal сягнула восьми матчів, і хлопці збираються завершити сезон ще однією звитягою. По-друге, їх головний страйкер Микола Бойко відстає на 1 м'яч у гонці бомбардирів від Олега Пасічника. Тож партнери гратимуть на Бойка, аби той став найрезультативнішим голеадором. Яке ж пристрасне протистояння чекає на нас!

Пресслужба R-Cup