R-Cup Futsal повертається – нас чекають 6 захоплюючих матчів 2-го туру , R-Cup анонсує поєдинки I та ІІ Ліги в рамках 2-го туру R-Cup Futsal, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

14.01.2022

R-Cup Futsal повертається – нас чекають 6 захоплюючих матчів 2-го туру

14.01.2022

R-Cup Futsal повертається – нас чекають 6 захоплюючих матчів 2-го туру

І Ліга

Binotel – New Life

New Life розпочав свої виступи в І Лізі перемогою над Крила Донбасу. Дивлячись на пари команд, очікуємо шалених матчів кожного вікенду. Binotel і New Life потішать динамікою та націленістю на результат. Щоправда, підопічні Андрія Кірякова востаннє грали в турнірі практично місяць тому. У якій формі перебувають хлопці після тривалої паузи? Дізнаємось у неділю.

Крила Донбасу – MBZ

Крила Донбасу програв у минулому турі, й загалом старт для команди видався сумним. Але наш фотограф Ігор в одному з епізодів «упіймав» щирі емоції та посмішку капітана колективу Віктора Беднюка. Бажаємо провести достойний матч проти фаворита. Нагадаємо також, восени MBZ переграв Крила Донбасу з мінімальною перевагою 2-1.

COOKER – NOOSPHERE KYIV

Дуже цікава пара: NOOSPHERE KYIV цілеспрямовано розпочав турнір, COOKER, як ми вже відзначали, «підняв» планку очікувань від команд І Ліги протистоянням з ФК «Енергія» (Чабани). Перед матчем годі й шукати фаворита. Хоч і NOOSPHERE KYIV наразі лише перемагає, під час гри варто чекати сюрпризів.

ІІ Ліга

Duzain-Fasad – FC Myshelovka

«Дизайнери» вийдуть на майданчик за ще однією перемогою. Можливо, саме після цього туру остаточно переконаємось у високих цілях команди Олександра Поліщука в ІІ Лізі.

FC Myshelovka програв Шулявка Юнайтед. Ця поразка стала другою поспіль для колективу. Хлопці, час реабілітуватись! Суперник – міцний, досвідчений, одним словом, ідеальний для того, аби ви додали більше інтриги турнірним перипетіям.

Шулявка Юнайтед – FC Vtoris+

Шулявка Юнайтед продовжить перемагати? Після звитяги над FC Myshelovka капітан «Шулявки» Юрій Іванов відзначив, що хлопцям ще потрібен час, аби налагодити командну взаємодію. Яким цей командний механізм постане у матчі з Vtoris+? Підопічні Олександра Шестерньова придивляються до суперника, а їх тренер шукає шляхи, якими спробує нівелювати сильні сторони «Шулявки».

ДКС України – МФК Парма

Класичне протистояння для R-Cup Futsal – напружене, емоційне й багате на голи. Нагадаємо, МФК Парма перемагав цього суперника з рахунком 5-3 наприкінці осені минулого року. Цієї зими ДКС України програв уже двічі – неприємне становище, з якого потрібно виходити якнайшвидше.

Пресслужба R-Cup