28 поєдинків – суцільний non-stop! Анонс матчів 4-го туру відбіркового етапу R-Cup Grass VIII, R-Cup анонсує матчі 4-го туру відбіркового етапу R-Cup Grass VIII, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

14.01.2022

28 поєдинків – суцільний non-stop! Анонс матчів 4-го туру відбіркового етапу R-Cup Grass VIII

14.01.2022

28 поєдинків – суцільний non-stop! Анонс матчів 4-го туру відбіркового етапу R-Cup Grass VIII

GROUP A

Міжнародний Фінансовий Аудит – Alser.ua

Лідери групи А змагатимуться за перше місце в очному поєдинку. Яка з цих команд готова увійти в непередбачуваний зимовий Platinum – головне питання напередодні звітного протистояння. Тож чекаємо стартового свистка і разом поглянемо на «двобій» МФА vs Alser.ua.

Smile Development – Інтеркарс

Інтеркарс минулого тижня лише розпочав свої виступи в турнірі. Команда поступилася МФА 1-6, але «Смайл» повинен бути обачним. Ніякої недооцінки – на чолі дебютанта досвідчений наставник, який і сам може вирішити долю матчу. Тим більше, колектив Юрія Момота теж програвав у групі, щоправда наприкінці минулого року хлопці переграли LIDERS.

GROUP B

HELL ENERGY – Dynamo Vidradnyi

«Динамівці» розчаровані поразкою SimStore-Fiskars. Сейви голкіпера Рум’янцева на 37 хв особливо в’їдаються у пам’ять. І зараз не покидає відчуття, що це були ключові епізоди того протистояння.

Цього вікенду команда Романа Петросяна протистоятиме ще одному топ-супернику. «Енергетики», схоже, боротимуться за Gold, а Dynamo Vidradnyi несе в собі загрозу для колективу Степана Кошки.

Нове Життя – ФК Кварцит

Нове Життя програв 2 матчі поспіль у групі. Але колектив вміло розставляє пріоритети. Відбірковий турнір – лише «платформа», через яку потрапляєш у вир великого змагання. Цього хлопці й чекають.

Але також розуміють, що матч з ФК Кварцит точно буде видовищним. «Кварцит» проведе свій другий поєдинок у «квінтеті» В. Подивимось на готовність команд після тривалої паузи вже цієї неділі.

GROUP C

FC Sofiya City – Denon

ФК Білгород – FC Sofiya City

FC Sofiya City зіграє 2 матчі цієї суботи. Індивідуальний «тотал» на команду Володимира Гаврилуци продовжує активно рости.

ФК Білгород і Denon – аутсайдери групи С, при чому ФК Білгород зазнав двох поразок поспіль. Суперникам «Софії» бажаємо зібратися найкращим складом і випробувати їх голкіпера Миколу Поліщука.

SPARTADevelopex

Яка імовірність того, що FC Sofiya City набере максимум очок цього вікенду? Риторичне запитання. Лише звитяга Developex над SPARTA відтермінує одноосібне лідерство «Софії», мінімум, до наступного туру. Команда Євгена Шульги перебуває у відмінному настрої після двох перемог поспіль, а «ресурси», звідки черпати мотивацію, необмежені.

«Спартанці» адаптуються до нового турніру. У минулому матчі переграли ФК Білгород. Чи вдасться зупинити Developex?

GROUP D

Yellow Black – Adidas

Команди зіграли по 2 матчі, жодного разу не здобувши позитивного результату. «Виділимо» Adidas, який особливо «здивував». Проблиски їх боротьби ми побачили лише по перерві матчу з «футбольорами», коли забили двічі, але вже програвали 0-3.

Фаворита у цій парі нема, бо Yellow Black теж гратиме тільки на перемогу. Це буде матч за надважливі перші 3 очки у групі D.

Internazionale Kyiv – AFC Footballers

DREAM TEAM CAMEROON-237 – Internazionale Kyiv

Нарешті, «міжнародники» проведуть свій перший матч у зимовому турнірі. У якій формі перебуває команда Ніка Боулера після паузи, яка тривала місяць?

«Футбольори» підходять до цього протистояння в якості одного з двох лідерів групи D. Їх переможна серія триває 3 матчі поспіль. Чому б не закріпити своє лідерство ще однією звитягою?

DREAM TEAM CAMEROON проводить переконливий відбірковий етап, про що найяскравіше свідчать 2 перемоги поспіль. Чи зустріне опір команда Enow Deco з боку «міжнародників»?

GROUP E

Зелені Леви – IrisHotels & Vins show

Iris Vins забезпечить собі 1 місце у групі Е, якщо обіграє «левів». З іншого боку, Зелені Леви можуть проявити себе у матчі з фаворитом. Команда Івана Пижука налаштовується на запеклу гру, але скількох таких суперників Iris Vins вже перемагав раніше.

RDSAZ-41

AZ-41 переміг «Боярку» в надважкому матчі. Тим не менше, конкуренція в групі нікуди не зникла – відразу 3 команди мають по 3 очки. AZ-41 повинен виходити «з тіні» суперників, бо Gold уже зачекався.

RDS залишається єдиним колективом без набраних очок, а попереду матчі з фаворитами групи Е. Чи пройдуть хлопці таке випробування?

GROUP F

Нікофлекс – FC SoftServe

У групі F є 2 команди, які мають в активі набрані очки. В суботу ці колективи зустрінуться між собою.

Нікофлекс набрав 6 залікових балів, і команда не відступить. FC SoftServe поки зіграв 1 поєдинок. Підопічні Владислава Рибальченка здолали SC Favorit 7-2. На полі пануватиме конкуренція, та чи до снаги FC SoftServe зупинити переможну серію Нікофлекс?

3й Тайм – FC Kyiv

3й Тайм – SC Favorit

3й Тайм зустрів новорічні свята й відпочив у дружньому, затишному колі. А тепер час виходити на поле й наздоганяти суперників. Команда Олександра Михайлошина зіграє 2 матчі – хороша можливість відразу «спіймати двох зайців».

FC Kyiv i SC Favorit поки без перемог, але гравці вже мали ігрову практику в зимовому змаганні. Чи зіграє це на користь колективам у протистоянні з 3й Тайм?

GROUP G

ФК «Дорцентр» – FC Meеst

Обидві команди перебувають «на дні» групи G. Щоправда, FC Meest набрав перший заліковий бал у минулому турі, зігравши внічию з FC BILUX. Хоча навіть схоже турнірне положення не додає «Дорцентру» шансів на успіх.

FC Valkyrie – KAPELOU

На FC Valkyrie чекає ще одне серйозне випробування, адже KAPELOU, незважаючи на успіхи «жовто-чорних», залишається головним претендентом на 1 місце в групі. Тепер це потрібно довести на полі. Чи вдасться команді Богдана Редчука позбавитись статусу «андердога» та здивувати в цьому матчі?

GROUP H           

Falcons Youth – Вікторія

FC Rabona дотиснула Falcons Youth у заключні 10 хв. Команді Владислава Протасенка забракло досвіду, сил і концентрації. Це неодмінно прийде з досвідом, але Вікторія не збирається ним ділитися. Хоча Вікторія – теж молодий колектив, та прямо зараз хлопці претендують на 1 місце в групі Н.

GROUP I

UNITY – Енергетик

UNITY здобув 2 надважкі перемоги, та колектив Івана Нечепи все ще втримує другу сходинку в групі І. Вище розташувався Енергетик, який цієї неділі проведе свій заключний матч у відбірковому етапі. Найцікавіше, що Unity зможе зачепитися за перше місце в разі перемоги. Чекаємо стартового свистка.

USFC Meadсult

FC Meadсult поки зіграв лише 1 матч (поразка Енергетику 0-5). Грали ще в минулому році, однак  клубний Інстаграм активно висвітлює тренувальний процес підопічних Олександра Шимківа.

US видав пристойну гру проти лідера групи. Такий же запал, характер, рвіння до перемоги – рецепт їх успіху в цьому поєдинку.

GROUP J

ФК Легіон – FC YUZHBOR

Восени ці команди видали драматичний поєдинок із «камбеком» від ФК Легіон з 1-3. Чимало драматизму чекаємо й цієї суботи, адже FC YUZHBOR перебуває в дуже невигідному турнірному становищі, зазнавши двох поразок поспіль. «Легіонери» теж програли останні 2 матчі, але перед цим обіграли New Star. Тож бажаємо колективам, нарешті, виявити сильнішого в очному протистоянні.

New Star – Дніпро-04

Дніпро-04 заслужено вийде в Gold Division. Колектив тішить результативністю, зрештою, цього має вистачити для перемоги.

New Star востаннє грав місяць тому. Дуже непросто буде ввійти в ігровий тонус, особливо в матчі з таким суперником.

GROUP K

Rangers 2.0 – ФК Неизбежность

Це буде захоплююче протистояння різних команд. «Неминучі» вийдуть на поле з метою взяти реванш за поразку, якої зазнали восени. А в зимовому змаганні підопічні Романа Галицького «відкамбечили» з 0-3 у матчі з «янгами». Зрештою, та гра завершилася внічию.

Rangers – одні із головних фаворитів на потрапляння в Platinum. Та чи дійсно хлопці готові до випробування найвищим дивізіоном?

ФК Фокус – Young Business Club

ФК Фокус не має наміру поступатися першим місцем. Отже, чекаємо не меншої драми і в цьому матчі. «Янги» незадоволені нічиєю з ФК Неизбежность, тож потрібно повертатися на переможний шлях. Чи витримають «фокусники» натиск, який запропонує Євген Задорожний із підопічними – дізнаємось у неділю.

GROUP L

СМК – PERUN

СМК і PERUN ділять між собою перше-друге місця у групі L. Цей матч, великою мірою, вирішить долю лідерства. СМК протистоятиме супернику, який провів велику кількість поєдинків з іменитими командами. Хороше випробування для колективу Юрія Моргушка, чи не так?

Build Life – Славутич

Протистояння, що містить чимало інтриги. Протистояння тренерських команд. Євген Задорожний vs Антон Лошак.

«Гучна» афіша підігріває інтерес до перипетій цієї гри. Славутич може розцінювати матч, як чергове випробування, адже в неділю команда Ігоря Кузнєцова зустрінеться з амбіційним новачком турніру з потужними гравцями й іменитим тренером.  

GROUP M

ATL – Лестер

Величезне бажання гравців і фактор Дмитра Медведєва як лідера Лестера може компенсувати деяку різницю в класі. Цей матч для ATL ніяк не назвеш прохідним – «біло-сині» знову повинні підтвердити свою перевагу й амбіції впевненою перемогою.

DNIPRO-M – Дружба

Тренер «дніпрян» Сергій Кукіль відзначив, що вся увага його підопічних сконцентрована довкола поєдинку з Дружба. По-іншому бути не може, бо колективи мають багату історію протистоянь. Поки по одній перемозі в активі кожної з команд. Емоції, боротьба, забиті м’ячі – все це ввібрали в себе запеклі матчі між DNIPRO-M і Дружба.

Пресслужба R-Cup