Часто «камбечите»? З вами грає «фактор Дружби»! ФК Фокус приголомшив Задорожного! Огляд #Grass, R-Cup підбиває підсумки 4-го відбіркового туру Grass VIII , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

19.01.2022

Часто «камбечите»? З вами грає «фактор Дружби»! ФК Фокус приголомшив Задорожного! Огляд #Grass

19.01.2022

Часто «камбечите»? З вами грає «фактор Дружби»! ФК Фокус приголомшив Задорожного! Огляд #Grass

GROUP A

Міжнародний Фінансовий Аудит 2 – 2 Alser.ua

У групі А залишається «двовладдя» й після цього туру, оскільки лідери «квінтету» розділили очки. При чому, Alser.ua відігрався з 0-2, таким чином, зберігши інтригу в контексті боротьби за вихід у Platinum.

МФА відкрив рахунок у звітному протистоянні після голу Грачова всередині першої половини гри. Шаманський подвоїв перевагу на 14 хв. Кожен наступний м’яч став би переможним для команди Дмитра Шуста. Та дотиснути суперника не вдалося – Alser.ua продемонстрував характер по перерві. Колектив Сергія Гмирка відігрався зусиллями Іллі Пупкова, який оформив дубль в другому таймі.

Smile Development 1 – 2 Інтеркарс

Інтеркарс здобув перші 3 очки й наздогнав «Смайл» у групі. Тепер команда Олександра Грицюка має непогані шанси, аби поборотися навіть за Silver. Доленосними стануть наступні 2 матчі, а в поєдинку зі Smile Development ключову роль зіграв Кирил Коритко, в активі якого 2 асисти на партнерів.

GROUP B

HELL ENERGY 6 – 2 Dynamo Vidradnyi

«Енергетики» не дозволили супернику «отямитись», що «динамівцям» вдалось у матчі з SimStore-Fiskars. Хоча HELL ENERGY довелось несолодко на старті зустрічі, коли команда пропустила швидкий гол від Ваховича. Цей гол збільшив інтригу до максимального рівня, тривала напружена боротьба. Номінальні «господарі» відігралися на 11 хв, а на 13 хв вийшли у лідери. Ще за хвилину «прийшов» третій м’яч суто на інстинктах. Ще й Бульковський з Dynamo Vidradnyi до перерви отримав пряму червону картку.

Мілевський намагався повернути інтригу, відігравши 1 гол для «динамівців» на 22 хв. Однак суперники «відповіли» знову трьома м’ячами і, в підсумку, святкували кінцеву перемогу.

Нове Життя 3 – 3 ФК Кварцит

Команди видали один із найзапекліших протистоянь туру. Матч був видовищним, але відкиньмо емоції. Нічия не задовольнила обидва колективи, адже Нове Життя і ФК Кварцит продовжують ділити четверте-п’яте місця групи В.

Перший тайм запам’ятався тим, що ми не побачили жодних результативних дій. По перерві Віталій Макаренко з Нове Життя оформив дубль. На табло – 2-0, а до фінального свистка залишалось 6 хв. Впродовж короткого проміжку часу номінальні «гості» зуміли відігратись! Виділимо Владислава Куцюка, який оформив гол+пас. Нічия? Поки ні, бо Коваленко на 40 хв вивів Нове Життя вперед. Хто ж міг уявити, що ФК Кварцит відіграється знову? Силенко вирвав нічию для своєї команди після асисту Ускорцева на останніх секундах поєдинку.  

GROUP C

FC Sofiya City 4 – 1 Denon

FC Sofiya City проводив 2 поєдинки, і в першому з них команда протистояла Denon. Denon самовіддано боровся, але, як часто буває, «клас» суперника дався взнаки. 

Голкіпер Denon Роман Башаєв заряджав партнерів не складати зброї. Откровенням гри Башаєва став його сейв на 37 хв матчу, коли ефектно виставив руку й парирував удар Брильова.

Тим не менше, Олексюк і Клевцов у складі номінальних «господарів» зробили рахунок 2-0 до 5 хв. Іваницький згодом відіграв 1 м’яч, повернувши інтригу в протистояння.

По перерві «Софія» забила ще двічі. Переможний гол в активі Мартиненка. Краснянський із Denon записав до свого пасиву автогол на 40 хв.

ФК БІЛГОРОД 2 – 13 FC Sofiya City

Проти ФК БІЛГОРОД FC Sofiya City провів «класичний», як для себе, поєдинок. Троє гравців  відзначились хет-триками із голів (Гаврилуца, Ласкавий, Олексюк), а Голота віддав 3 асисти.

Скиба із ФК БІЛГОРОД був найактивнішим і найнебезпечнішим у складі свого колективу. Зрештою, Володимир Скиба став автором двох забитих м’ячів.   

SPARTA 1 – 10 Developex

Шалений Developex прямо зараз претендує на перше місце в групі. Підопічні Олександра Уса  випереджають FC Sofiya City по різниці забитих і пропущених голів (+ 29 проти +23). Це вже непогане досягнення, але все вирішиться в очному протистоянні.

У ворота SPARTA команда Євгена Шульги забила 10 м’ячів. Олександр Ус став найрезультативнішим гравцем, набравши 5 балів по гол+пас. Виділимо також Дениса Митника, який 4 рази «засмутив» суперника. За номінальних «господарів» єдиний гол забив Михайло Кірпіч на 36 хв.

GROUP D

Yellow Black 2 – 4 Adidas

Adidas вперше переміг і піднявся на третю сходинку. Але перший тайм їх матчу з «жовто-чорними» був абсолютно рівним, що й відображалося на табло. Yellow Black забив швидкий м’яч зусиллями Гудза. Adidas зрівняв на 11 хв, а ще за 4 хв вийшов уперед – відзначилися Маринич і голкіпер Самойленко. Та Yellow Black вкотре в турнірі проявив характер – Олійник відновив паритет до перерви.

А в другому таймі різницю зробив 1 гравець – Ігор Маринич у стані номінальних «гостей». Оформивши хет-трик, він приніс команді важливі 3 очки. Чи втримають третє місце після заключного матчу?

Internazionale Kyiv 1 – 12 AFC Footballers

«Футбольори» продовжують перемагати і вже чекають гри з іншим лідером групи. А в матчі з Internazionale Kyiv хлопці не зустріли опору. Зрештою, капітан колективу Олександр Андрусенко видав результативний «перфоменс», взявши участь у половині голів.

Окрім капітана, цілий ряд виконавців покращили свою індивідуальну статистику: Суровцев (2+2), Ращинський (3+2), Лобанов (2+2) тощо.

DREAM TEAM CAMEROON-237 12 – 5 Internazionale Kyiv

DREAM TEAM CAMEROON теж «покуражився». Небувалу результативність показав Jean Romaric, забивши 7 м’ячів. У складі «міжнародників» хет-трик зробив Salah Soltani.

Що ж, чекаємо наступного туру. Боротьба за перше місце в групі D приковує увагу всіх учасників змагань. Чекаємо видовища від лідерів. 

GROUP E

Зелені Леви 2 – 3 IrisHotels & Vins show

Iris Vins тріумфував у важкому матчі проти «левів». У грі ми бачили і не реалізований пенальті, і видалення, і переможний м’яч на 40 хв. Але про все по порядку.

Капітан номінальних «гостей» Толстенко забив швидкий гол на 3 хв. Ближче до перерви суперник відігрався зусиллями Науменка.

На старті другої половини матчу капітан «левів» Пижук заробив пряму червону картку, але Апришко не реалізував призначений арбітрами пенальті. Проте вже в одній з наступних атак Iris Vins вийшов уперед. Рішучі «леви» не здавались і знову зрівняли рахунок – забив Войсович на 38 хв. А заключна хвилина зустрічі ознаменувалася переможним дублем «кепа» Андрія Толстенка. Таким чином, Iris Vins здобув 3 очки в кінцівці матчу вже вдруге поспіль.

RDS 1 – 4 AZ-41

Дебют Андрія Нікітіна в якості тренера AZ-41 увінчався перемогою.

RDS нав’язував конкурентну боротьбу в першому таймі. Номінальні «гості» повели в рахунку вже на 2 хв після голу Гнатенка, але згодом на полі панувала напружена боротьба. RDS вдалося забити в «роздягальню» зусиллями Вдовиченкова.

По перерві AZ-41 дотиснув суперника. Цьому посприяло вилучення Авдієнка, після чого колектив Андрія Нестеренка «провів» переможні взяття воріт. Обидва, до речі, в активі капітана.   

GROUP F

Нікофлекс 1 – 5 FC SoftServe

Черговий гольовий «перфоменс» Жихарєва з чотирьох забитих голів забезпечив FC SoftServe першу перемогу в групі. Тож тепер у «квінтеті» F 2 лідери, до того ж, підопічні Владислава Рибальченка мають гру в запасі.

Нікофлекс не витримав конкуренції після святкової паузи. Команді Владислава Мирошниченка необхідна лише перемога в наступному поєдинку, аби поборотися за першу сходинку.  

3й Тайм 4 – 1 SC Favorit

Участь у цій грі за 3й Тайм такого виконавця як Валентин Прокопчук забезпечила перемогу. Валентин двічі забив, віддав асист, а суперники, зрештою, майже нічого не протиставили. Ще й надійна гра «на лінії» голкіпера номінальних «господарів» Юрія Хміля не дозволила SC Favorit повернути інтригу після перерви, коли рахунок вже був 3-1.

GROUP G

ФК «Дорцентр» 1 – 7 FC Meest

Олександр Нехаєнко провів блискучий матч за FC Meest, і лише величезна конкуренція завадила йому потрапити в шорт-лист кращих гравців туру. Але команда Сергія Голованя зустріла опір до перерви – за рахунку 0-2 Владислав Аксьонов із ФК «Дорцентр» відіграв 1 м’яч.

А друга половина зустрічі ознаменувалась безкомпромісною домінацією на полі FC Meest. Хлопці забили ще 5 разів і здобули першу перемогу в групі G.

FC Valkyrie 0 – 4 KAPELOU

FC Valkyrie чекав цього матчу, бажаючи, як мінімум, спробувати власні сили у грі з фаворитом. KAPELOU, в свою чергу, мав на меті лише одне – перемогти й максимально наблизитись до лідера групи FC BILUX.

«Червоно-білі» під викрики let’s go, let’s win святкували цю звитягу. Надважливим став гол «у роздягальню» від Назара Шмагеля. По перерві номінальні «гості» почували себе більш розкуто й забили ще тричі – відзначилися Кирило Митяєв, Ігор Тесленко й Олександр Яновський.

GROUP H

Falcons Youth 2 – 7 Вікторія

Вікторія – лідер групи Н перед заключними матчами відбіркового етапу. При цьому, перший тайм «жовто-чорні» звели до нічиєї – на гол Олега Кацапенка номінальні «господарі» відповіли м’ячем Андрія Горовенка.

Але після перерви все той же Кацапенко, але в парі з Олександром Дударем увінчали перемогу Вікторія. Хлопці сумарно оформили 9 результативних дій, а Олександр Дударь увійшов у шорт-лист кращих гравців туру.

GROUP І

UNITY 0 – 3 Енергетик

Енергетик завершив відбірковий етап із показником 100% перемог у чотирьох матчах. Гра з UNITY протікала під контролем підопічних Олександра Стребкова. У підсумку, хлопці забили 3 «сухі» м’ячі у ворота Лантратова. У першому таймі відзначився Нагорний, а по перерві Остафійчук і Кузьоний своїми голами закріпили успіх «жовто-синіх». 

US 2 – 4 FC Meadcult

Яким же багатообіцяючим був старт поєдинку для US! Команда Антона Хомчака захопила ініціативу та забила двічі зусиллями Приступи й Міхієнка до середини першої половини гри.

FC Meadcult – чемпіон Silver, міцний представник Gold, команда, на чолі якої стоїть досвідчений наставник. До того ж, цей колектив вміє «камбечити», в чому ми знову пересвідчилися.

Як тільки US забив вдруге, суперник миттєво відіграв 1 м’яч. А Юрій Петренко взагалі зрівняв рахунок на 18 хв.

У другому таймі номінальні «гості» розвинули перевагу. Герой протистояння – Юрій Петренко, в активі якого забитий гол і 2 асисти на Пителя й Ващука.  

GROUP J

ФК Легіон 2 – 4 FC YUZHBOR

FC YUZHBOR чекав цієї перемоги впродовж трьох турів. Жага до звитяги позначилася на грі – 4-0 до 10 хв. Тор, Соломахін, Мелешко й Воловіков забили ці надважливі голи.

«Легіонери» опинились в скрутному становищі, до того ж, якнайшвидше потрібно було забивати. Зрештою, Сергій Кукіль відіграв 1 м’яч на 17 хв.

ФК Легіон забив вдруге на 25 хв – суперник насторожився. Команда Павла Павлюка не могла допустити ще одного провалу. Тож хлопці зібрались і втримали переможний результат.

New Star 0 – 8 Дніпро-04

Ще один виконавець із Дніпро-04 вдруге поспіль представляє свою команду в голосуванні за кращого гравця туру. Вслід за Василем Левченком у шорт-лист потрапив Вадим Синявський за матч проти New Star. Синявський взяв участь у семи голах «блакитно-білих». №12 зупинився на позначці в 4 голи й 3 асисти.

GROUP K

Rangers 2.0 5 – 3 ФК Неизбежность

ФК Неизбежность прибрав ініціативу і домінував у першому таймі. Підопічні Романа Галицького забили 2 «сухі» м’ячі до перерви зусиллями Швеця й Омельченка. Rangers навпаки не вражав, здавалося, суперник дотисне в другій половині гри.

Але що трапилось насправді? «Неминучі» втримували перевагу, допоки Яковенко не відіграв 1 м’яч. Прийшла віра у власні сили. Брати Романчуки почали реалізовувати свої моменти. Як наслідок – 4-2 на табло. Кирил Краснопольський забив п’ятий гол Rangers на 39 хв. За хвилину Швець знову відзначився за ФК Неизбежность, але від поразки команду цей гол не врятував.  

ФК Фокус 4 – 1 Young Business Club

Досягнення і статус «янгів» слугували відмінною мотивацією для ФК Фокус. «Фокусники» провели зразковий матч із точки зору характеру й бійцівських якостей гравців. Дубль Рудешка до 6 хв неабияк надихнув номінальних «господарів». Щоправда, суперник відіграв 1 гол зусиллями Пословського всередині першого тайму.

Young Business Club плекав надії на другу половину зустрічі, маючи на меті поставити під сумнів мінімальну перевагу «фокусників». Натомість, команда Віталія Лендича забила ще двічі, а сам голкіпер став одним із героїв протистояння.

GROUP L

СМК 3 – 8 PERUN

PERUN, забивши 4 голи, не зустрів опору в першому таймі. Ще й на старті другої половини гри хлопці забили вп’яте.

Номінальні «господарі» спробували «втиснутись» у боротьбу, яка, насправді, вже була програна. Володимир Гудз та Ігор Ситніков відзначились всередині другого тайму, але згодом суперник відповів ще трьома точними ударами. Олег Янковський зробив хет-трик із голів, а Сергій Харабара – із асистів. По 2 голи в активі Дмитра Косьмини й Дмитра Хусаінова, 1 м’яч на рахунку Антона Садового.

Build Life 5 – 1 Славутич

Build Life впевнено переграв Славутич, здобувши важливу першу перемогу в групі. Костишин відкрив рахунок на 1 хв, а Козлов невдовзі подвоїв перевагу. Клімпуш зі Славутич заробив пряму червону на 9 хв, однак Нечай не реалізував пенальті. Одним із ключових епізодів матчу став третій гол «будівельників» на 20 хв. Відзначився Шаманов, після чого суперник міг розраховувати лише на гол престижу.

Костишин по перерві оформив дубль, але й Славутич забив зусиллями Панасюка. Нечай з Build Life виправився за нереалізований пенальті й забив п’ятий гол команди на 38 хв.

GROUP M

ATL 3 – 1 Лестер

Важка, вольова перемога ATL над Лестер. Перший тайм не подарував голів, однак ігрові перипетії обіцяли драму по перерві.

Лестер відкрив рахунок на 25 хв – відзначився Чухрай. «Біло-сині» миттєво зрівняли, та цей м’яч не означав, що хлопці відразу ж і дотиснуть. Розв’язки чекали ще 13 хв, коли досить неочікувано Горовенко з ATL опинився у вирі подій. Спершу, він вивів номінальних «господарів» у лідери, а ще за хвилину віддав асист на переможний гол Костишина.

DNIPRO-M 3 – 4 Дружба

Результат цього матчу шокував, але ми знову віддаємо належне команді Романа Буряка. Раптово отямитись, відігратись і вирвати перемогу – штрихи до «портрету» цього колективу.

«Дніпряни» зібралися на гру в хорошому складі. Поява Віталія Куянова збадьорила гравців, а в грі Куянов ледь не приніс перемогу DNIPRO-M. Але, на жаль, для команди, далеко не всі ігрові завдання Віталій міг вирішити сам. До того ж, «фактор Дружби», зібраний з «камбеків» ніхто не відміняв.

Тож Куянов оформив дубль і асистував Коверзі – 3-0 до перерви на користь номінальних «господарів». Те, що було згодом стало частиною історії. Вадим Муляр і Дмитро Сушко скоротили розрив до мінімального всередині другого тайму, а Володимир Павлій оформив переможний дубль наприкінці гри.

Пресслужба R-Cup