R-Cup Futsal II: підсумки 2-го туру, R-Cup підбиває підсумки 2-го туру Futsal II., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

19.01.2022

R-Cup Futsal II: підсумки 2-го туру

19.01.2022

R-Cup Futsal II: підсумки 2-го туру

I Ліга

Binotel 2 – 2 New Life

I Ліга знову вразила захоплюючими протистояннями. Якщо в минулому турі New Life напрочуд вдало реалізував свої моменти, то в поєдинку з Binotel хлопці рятувались від поразки.

Binotel забив «у роздягальню», ще й подвоїв перевагу на старті другого тайму. В обох гольових атаках відзначився Андрій Волошенко, при чому двічі йому асистував Артем Лисюк.

Капітан номінальних «гостей» Дмитро Петренко не впав у відчай. Він відіграв 1 м’яч на 25 хв, а ще за 7 хв Білал Абдельмуталеб відновив паритет, встановивши остаточний рахунок на табло. Відзначимо також Андрія Мельника, який зробив дубль із асистів. Андрій віддав вже третій гольовий пас у двох зіграних матчах.

Крила Донбасу 0 – 6 MBZ

На відміну від поєдинку, що відбувався восени, минулої неділі MBZ не залишив жодних шансів Крила Донбасу. Щоправда, збір номінальних «гостей» на гру був далеким від оптимального.

MBZ відкрив рахунок на старті зустрічі – відзначився Вельчинський. Команда Дмитра Мартиненка довершила успіх по перерві завдяки дублю Шевчука, голам Колесника, Олексюка й Хабло. Сам капітан двічі асистував партнерам.

COOKER 1 – 0 NOOSPHERE KYIV

COOKER повернувся на переможний шлях. Точний удар із пенальті Антона Шевченка приніс команді першу перемогу в І Лізі. На старті змагань команді, що має високі цілі, важливо не відставати від конкурентів.

NOOSPHERE KYIV зазнав першої поразки в Futsal II. Але ми продовжуємо чекати від колективу вирішення найскладніших завдань, враховуючи, що команда нещодавно отримала висококласне підсилення.

ІІ Ліга

Duzain-Fasad 4 – 1 FC Myshelovka

«Дизайнери» очікувано перемогли, а їх №77 Олександр Косяков (2+1) увійшов до списку найкращих гравців туру. Спершу, Косяков асистував на гол Кукіля, який забив свійперший гол за колектив.

По перерві спостерігали цікаву тенденцію. «Дизайну» знадобилося 3 хв, щоб забити ще тричі.

FC Myshelovka забив гол престижу на 29 хв зусиллями Антона Погорілька. Таким чином, серія з поразок команди збільшилась до трьох матчів поспіль.

Шулявка Юнайтед 1 – 4 FC Vtoris+

За які позиції боротиметься Шулявка Юнайтед у ІІ Лізі? Гра в задоволення чи націленість на результат?

FC Vtoris+ переграв колектив Юрія Іванова. Пархомчук забив швидкий гол, однак суперник зрівняв рахунок всередині тайму. Цей м’яч мав лише «локальний успіх». Шестерньов вивів номінальних «гостей» у лідери на 18 хв. Король розвинув успіх під «завісу» гри, а Шестерньов своїм дублем поставив «крапку» в матчі на 40 хв.

ДКС України 3 – 1 МФК Парма

ДКС України взяв реванш за осінню поразку. Незвично було бачити команду без перемог у двох матчах поспіль, тож хлопці ринулись виправляти становище в неділю. Героєм поєдинку став Андрій Маринич. Спершу, він відкрив рахунок на 10 хв, а згодом ще й подвоїв перевагу. МФК Парма відіграв 1 м’яч до свистка на перерву – відзначився Ілля Черевко.

Але Маринича важко вгамувати. У другому таймі Андрій асистував партнеру, таким чином, взявши участь у всіх голах команди.

Пресслужба R-Cup