Новий лідер у Platinum, сенсація у Бронзі, «тєхнарь» у Золоті та інші сенсації туру!, Огляд туру!, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

23.03.2021

Новий лідер у Platinum, сенсація у Бронзі, «тєхнарь» у Золоті та інші сенсації туру!

23.03.2021

Новий лідер у Platinum, сенсація у Бронзі, «тєхнарь» у Золоті та інші сенсації туру!

Platinum Division

VBA - Rejo – 1:4

ФК Легіон - SimStore-Fiskars – 4:6

Hell Energy - MBZ – 1:4

Perun - Скиф – 4:2

SKY KYIV - BetonEnergo – 7:3

Trident - SKY KYIV – 1:5

Розпочнемо з того, що у цьому дивізіоні з’явився новий лідер. Мова йде про SKY KYIV. Підопічні Євгена Задорожного грали два матчі за вікенд і обидві гри впевнено виграли. Звичайно, гра проти «будівельників» була більш важкою, хоча на початку матчу здавалося, що буде розгром. Акименко і Заєць забили двічі за 4 хвилини, але «будівельники», за що їм величезний респект, в наступні дві хвилини відігралися – 2:2. Однак на більше хлопців не вистачило, до того ж, в цьому матчі курад піймав Листопад, який ще до перерви забив двічі, а потім ще й хет-трик оформив. Як наслідок, «будівельники» точно можуть занести собі гру в актив, проте грати на рівних проти такого опонента ще зарано.

У другому своєму матчі «небесні» доволі просто розібрали на запчастини захист Trident, забивши 5 голів поспіль у ворота своїх опонентів. Відзначимо, що Trident грав до останнього, а Валковий зміг забити свій черговий гол в сезоні (який став для нього 10-м в сезоні), що став свого роду голом престижу.

Здавалося, які проблеми може створити Легіон для колективу SimStore-Fiscars, який веде боротьбу за чемпіонство? А хлопцям потрібно віддати належне, адже вони билися, як леви! На початку гри, до речі, Яковенко швидко відкрив рахунок і ні про яку інтригу мови не йшло. АЛЕ! Дует Захарченко – Шульга швидко перевернув все у цьому матчі. Перший – асистував. Другий – забивав. Причому на все про все хлопцям вистачило 60 секунд – 2:1! І все б нічого, але саме у звітному матчі феєричну гру продемонстрував Мітленко. Наступні три голи від SimStore-Fiscars відбулися за безпосередньої участі Кості, який оформив дубль і відзначився гольовою – 2:4. Фактично ці голи схилили шальки терезів на користь його команди, але два асисти від Дзядика дозволили Легіону повернути інтригу. Тим не менш, доволі швидко Літвінов забив шостий і встановив остаточний результат матчу – 4:6!

Rejo нарешті зміг перервати свою невдалу серію з двох матчі без перемог. Причому ми не можемо сказати, що VBA програв без шансів. Ні, це не так. Команда мала доволі непогану кількість моментів, але Боровець регулярно рятував свою команду. Перемога, як нам здається, багато в чому була здобута за рахунок індивідуальної майстерності Апришка, який спочатку класно відкрився і пробив повз голкіпера, а потім відібрав м’яч у суперника і точно пробив у кут воріт. Кравчук зміг один м’яч відіграти наприкінці гри, реалізувавши вихід сам на сам. Але останнє слово було за Толстенко, який замкнув передачі зліва. В останніх двох турах у Rejo доволі сприятливий календар, але зараз не все залежить від цієї команди.

MBZ фактично гарантував собі місце в ТОП-5, перегравши Hell Energy. Цей колектив наприкінці сезону ніяк не може здобути хоча б один заліковий бал, програвши вже 4-й матч поспіль. Відзначимо дуже сильну гру від Григорія Колесника, який провів найрезультативніший матч в сезоні, оформивши дубль і відзначившись результативною передачею.

Наостанок згадаємо перемогу колективу Perun. «Скіфи» билися на рівних і двічі зрівнювали рахунок, проте дует Косьміна – Сібіряков були on fire! Дмитро оформив дубль. А на рахунку Сергія гол і дві результативні передачі.

Gold Division

Smile Development - IFL – 4:5

Радар ВС - FC Energo – 8:5

Энергетик - ФК Неизбежность – 4:1

Трудовые резервы - Adidas – 3:0 (ТП)

Трудовые резервы - SC Favorit – 6:3

FC Svyatosh - ФК Атлетик – 6:3

З шести запланованих матчів у цьому дивізіоні відбулися лише 5. Справа в тому, що Adidas отримав технічну поразку в матчі з Трудовими Резервами, чим, до речі, дуже полегшив справу своїм суперникам. «Трудові» повинні були зіграти два матчі за день і таким чином до другого свого матчу проти «фаворитів» підходили доволі свіжими. Віталій Захарчук, як завжди, створив чимало проблем супернику, забивши на першій хвилині, а потім ще відзначившись двома асистами. Проте Чуб і Лотоцький синхронно оформили дубль і перевернули хід гри. «Трудові» залишаються другими, маючи матч в запасі.

Smile Development програв третій матч поспіль, причому у їх опонентів в цьому матчі була лише одна заміна. І як не намагався Голодніков привести свою команду до перемоги, оформивши хет-трик і відзначившись асистом, проте… Проте дует Брильов (гол+2 асисти) – Булат (дубль + асист) були трохи сильнішими, тому IFL здобув вже другу перемогу поспіль.

Переможна серія Радару вже досягла 5-ти матчів поспіль! Матч проти «енергетиків» вийшов неймовірно крутим, в першу чергу, для вболівальників, адже вони побачили одразу 13 результативних ударів. Тим не менш, хто знає, чи вдалося б Радару переграти своїх опонентів, якби не супер результативна гра від Миткалика? Микола проводив лише другий матч за команду (в першому 0 результативних дій) і буквально вистрілив покером! Оце так результативність. Тому, як не намагалися Чернюк та Ільницький (забивши по два) наздогнати своїх опонентів, але зробити це не вдалося.

Після класної перемоги над «дизайнерами» в минулому турі, Неизбежности не вдалося продовжити вдалу серію. Так, безумовно, ми розуміємо, що команда Галицького грала проти лідера турнірної таблиці, проте у цьому матчі усе вирішили індивідуальні якості. Саме технічний арсенал Желіби і Стребкова, які оформили по два забитих голи. Допомогли Енергетику поки що залишитися на першій позиції.

З одної сторони дуже сумно за Атлетік, який тричі відігравався в матчі проти колективу FC Svyatosh, але у підсумку програв. З іншого боку тішимося за характер FC Svyatosh, адже хлопці дійсно змогли дотиснути своїх опонентів. Коли до кінця матчу залишалося 4 хвилини, а рахунок був 3:3, за справу взявся Комісар, оформивши гол і два асисти, що допомогло його команді перемогти 6:3.

Silver Division

3й Тайм - Karcher1:3

Magnis Income - ФК Сейм Путивль – 4:3

Magnis Income - FC Bilux – 4:3

Новая Жизнь - ATL – 2:6

Falcons Youth - INTER – 4:0

FC Rabona - Soborna Team-2 – 2:4

ФКА - Denon – 1:6

В цьому дивізіоні теж вистачало цікавих результатів. 3-й Тайм, наприклад, продовжив свою невдалу серію, адже хлопці не змогли виграти четвертий матч поспіль. Цікаво, що усі голи в звітному матчі забивали гравці Karcher, адже в одному з епізодів Шуляк зрізав м’яч у власні ворота, але головним героєм матчу став Кіряков. Андрій не тільки забив гол у ворота своїх опонентів, а й ще оформив дві результативні передачі. Відзначимо, що 3-й тайм грав без своїх лідерів Прокопчука, Ємельянова і Литвиненка.

Magnis Income зіграв два матчі за день і обидва виграв з рахунком 4:3. Bilux бився на рівних проти суперника, а особливо це стосується Цюпи. У цьому матчі Богдан забив стільки, скільки за 8 попередніх матчів сезону, оформивши дубль (причому перша його гармата на 3-й хвилині взагалі була ТОП). Але навіть такого доробку не вистачило навіть для нічиї. Тричі Bilux виходив вперед, але два автоголи у власні ворота перекреслили усі надії цієї команди. Переможний гол на 34-й хвилині матчу забив Сорока, але ми вважаємо, що Magnis Income, звичайно, багато щастило у цьому матчі.

Що стосується гри проти ФК Сейм Путивль, то тут все виглядало набагато простіше. Суто за сценарієм, адже за перші 19 хвилин матчу Сорока оформив дубль + 2 асисти, а рахунок був 4:0. Правда майже одразу Самойленко і Мокренко два голи відіграли, тому на перерву команди пішли за рахунку 4:2. У другому таймі був справжній бій, в якому арбітрам довелося 5 разів діставати жовті картки з кишень, але гол ми побачили лише один, коли за лічені секунди до фінальної сирени, Мокренко оформив дубль. Зазначимо, що ці дві перемоги відкривають шлях команді до 3 місця, адже вони мають дві гри в запасі і відстають від FC Rabona всього на 4 бали.

Власне кажучи, FC Rabona поступилася колективу Soborna Team-2, який здобув 10-ту перемогу поспіль. Причому Макс Женжера двічі виводив своїх партнерів вперед, але був свого роду фактор Нестерова. Денис за 8 останніх хвилин матчу оформив перший хет-трик в сезоні, а загалом на його рахунку вже 16 результативних ударів.

ATL on fire! Команда виграла вже другу гру поспіль, з чим ми хлопців і вітаємо. Колектив Новая Жизнь не можемо ні з чим привітати, адже вони програли третю гру поспіль. Відзначимо, що свої найрезультативніші матчі в сезоні синхронно провели Адарич (2+1) і Костишин, який відзначився хет-триком. Таким чином, саме завдяки цьому вбивчому дуету ATL здобув другу перемогу поспіль.

Falcons Youth доволі прогнозовано здолав INTER і продовжив гонитву за Soborna Team-2. ЗА великим рахунком хлопці вирішили долю переможця матчу за перші 16 хвилин, а Олександр Овчинников вдруге у цьому сезоні оформив 4 результативні дії за гру. Сашко забив двічі і ще двічі асистував своїм партнерам, які здобули 9 перемогу в сезоні.

Найбільший результат, який нас здивував, це, звичайно, перемога Denon. Останній раз хлопці здобували три залікові бали ще 13 лютого, тому хочеться висловити їм респект за перемогу над непростим опонентом! Аристократи у цьому матчі відзначилися 5-ма жовтими і однією червоною карткою для Гарасюти, а от головним героєм гри став, безумовно, Микола Філонов, який в першому матчі за команду не тільки відзначився голом, а ще й записав на свій рахунок 3 асисти!

Bronze Division

Young Boys - WOD – 1:8

Шулявка Юнайтед - ФК Венеция – 2:3

FC Valkyrie - Дружба – 3:3

Nishcheta - Unknown FC – 10:3

Sporting Kyiv - Tech United – 2:0

FC Yuzhbor - Славутич – 1:3

Dnipro-M - ФК Фокус – 3:5

Воу! Результати у цьому дивізіоні дуже цікаві. Розпочнемо, звичайно, з поразки Young Boys. Хлопці, ви здивували і фактично втратили шанси на бронзові нагороди. Звичайно, суперник був непростий, але ми не очікували саме такого результату. Відзначимо феєричну гру Борискова, який в цьому сезоні двічі оформлював покер, а у цьому матчі набрав 4 бали за системою гол+пас, записавши на свій рахунок одразу три результативні передачі. Всього у цьому сезоні у Сашка 19 голів і 9 асистів в 9 матчах! Фантастика!

Шулявка Юнайтед цілком могла претендувати на місце в ТОП-5 за підсумками сезону, проте хлопцям постійно не вистачає стабільності. Венеція, яка забиває ледь не найменше у сезоні, цього разу забила одразу тричі. До 38-ї хвилини Шулявка вигравала 2:1, але потім за справу взявся Просіхін. Спочатку Женя пробив з дальньої дистанціі, забивши за допомогою рикошета. А за 15 секунд до завершення матчу завершив контратаку своєї команди, яку сам і розпочав! Браво!

Що ви знаєте про камбеки, якщо не бачили гру між FC Valkyrie і Дружбою. Дружба впевнено перемагала 3:0, навіть не маючи у складі свого лідера Ільченка, проте інший футболіст, на якому ми акцентували увагу в анонсі туру, себе проявив відмінно. Мова, звичайно, про Потапенка. За шість хвилин до кінця матчу він оформив дубль і відзначився асистом, допомігши своїй команді уникнути поразки!

Далі ми хочемо запитати гравців Unknown FC: що сталося, хлопці? Перед цим туром Nishcheta мала в своєму активі всього 24 голи, що є доволі слабким результатом на тлі 43 забитих голи опонентів (перед туром). Але, здається, у Горового увійшов дух Роналду чи Мессі, адже Руслан у звітному матчі творив дива. На його рахунку 4 голи і 3 асисти. Тобто він взяв участь у 7 з 10 голів своєї команди! Unknown FC таким чином фактично втратив шанси на 4 позицію за підсумками сезону.

Матч між «португальцями» і «технарями» вийшов доволі простим і не дуже емоційним. За великим рахунком Sporting доволі академічно переграв своїх опонентів, забивши по голу в кожному з таймів. Нам здається, що Tech United міг би розраховувати на позитивний результат у звітному матчі, проте хлопцям не вистачало креативу попереду.

Далі поговоримо про гучну сенсацію! Десять матчів тривала переможна серія FC Yuzhbor, поки хлопці не натрапили на Славутич. Причому складалося все непогано, адже Гненюк відкрив рахунок на 10-й хвилині матчу, проте потім шось пішло не так. Панасюк, Івашко і контрольний «постріл» від Косоріза на останній зробили можливою перемогу Славутича. Який, до речі, виграв 4 з останніх 5 матчів.

Dnipro-M котре видав дуже результативний матч, але цього разу програв. Фокус виявився сильніше і головне не зламався, отримавши автогол у власні ворота на 5-й хвилині матчу. Команда змогла прийти до тями і у підсумку вирвала другу перемогу поспіль. Звичайно, ми не можемо пройти повз досягнення Сутисського, який у цьому матчі оформив дубль і асист.

Пресслужба R-Cup