Насичений футбольний вікенд розпочнеться вже завтра!, Анонс туру, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

09.07.2021

Насичений футбольний вікенд розпочнеться вже завтра!

09.07.2021

Насичений футбольний вікенд розпочнеться вже завтра!

Platinum Division

Hell Energy - VBA

Чи зможуть «енергетики» перервати свою серію з двох поразок поспіль? Так, ми розуміємо, що обидві ці поразки відбулися в матчах проти фактично майбутнього чемпіона - Manzana-2, однак все одно тенденція невтішна. VBA наразі непередбачуваний від слова зовсім. 10 пропущених від «будівельників», 6 сухих голів у ворота Енергії і дуже достойна поразка від Rejo з рахунком 1:3. Як буде в цьому турі?

Manzana-2 – Энергия

Скільки? Саме таке питання приходить першим, коли думаєш про цю гру. Ми дуууже поважаємо Енергію і її легендарного наставника Станіслава Гончаренка, однак статистика річь серйозна. «Енергетики» в середньому пропускають про 6 голів за гру, а їх опоненти навпаки в середньому забивають рівно по 6 у ворота своїх опонентів.  

REJO - BetonEnergo

Питань бути не може! Це очевидно центральний матч дивізіону. В очній дуелі між собою зустрінуться претенденти на медалі! «будівельники» наразі перебувають у шаленій формі, вигравши 5 матчів поспіль, а в трьох останніх вони забили у ворота своїх опонентів 22 голи. Більше того, в матчі першого кола «будівельники» здолали REJO з рахунком 4:2, тому Розка, Мельник і компанія точно захочуть взяти реванш. Тим паче, це можливість повернутися у боротьбу за другу позицію!

Gold Division

ФК Легіон - Duzain-Fasad

Чи зможе надихнути перемога в минулому турі «Легіонерів»? Це була лише друга звитяга команди в сезоні, здобута завдяки дублю Вадима Сороколата (2:1). Зараз, звичайно, буде важче, адже «дизайнери» виграли 4 з останніх 5-ти матчів, причому поступилися вони лише «Софії», та й то з рахунком 1:2 продемонструвавши дуже гідну гру! Від третьої позиції команду Сашка Поліщука відділяє лише три бали, тому мотивація здобути перемогу буде дуже серйозною.

FC Soft Serve - Sofia City

Чи зможе FC Soft Serve дати бій фавориту сезону? В минулому турі «айтішники» нарешті здобули таку бажану першу перемогу в чемпіонаті, здолавши FC Rabona 7:5! Однак «Софія» і рівень цієї команди прекрасно відомий усім, хто слідкує за нашим чемпіонатом. 60 забитих і всього 13 пропущених – це статистика, яка говорить сама за себе. В минулому турі, наприклад, «Софія» забила 10 голів у ворота Grace!

Grace - Liverpool FC

Чи зможе Grace оговтатися від поразки в минулому турі від Софії? До цього хлопці виграли чотири матчі поспіль і серйозно підтягнулися в турнірній таблиці, посідаючи наразі третю позицію. Однак опоненти дихають в спину! Більше того, «червоних» не можна недооцінювати, адже незважаючи на катастрофічний показний пропущених голів (62), у складі цієї команди вистачає технічних виконавців, які самотужки можуть створити багато проблем.

FC Profi - FC Rabona

Хто здивує більше в цій парі? Насправді ми пояснимо, чому наше питання виглядає саме таким чином. «Профі» виграли всього лише раз в останніх 5 матчах (2 нічиї / 2 поразки / перемога), але все одно залишаються на 4-й позиції. FC Rabona, в свою чергу, в минулому турі програла колективу FC Soft Serve, для якого це була перша звитяга в сезоні. Звідси і питання, а чого чекати у звітному матчі? Звичайно, «профі» виглядають приоритетніше, маючи дуже потужний захист (всього 15 пропущених), однак, якщо за справу візьметься Іванов (6 голів в сезоні), можуть бути проблеми.

Young Business Club - Smile Development

Кому вистачить стабільності? У складі «бізнесменів» в цьому сезоні вже зіграли 16 різних виконавців, однак лише троє зіграли 7 з 8 протистоянь сезону. Склад постійно змінюється і це, звичайно, не додає позитиву грі команди. У «будівельників», до речі, дуже схожа ситуація, адже 9 з 10 матчів зіграли лише двоє – Кононенко і Кузнєцов. Усі інші – 7 і менше. У кожного з колективів є свій дует лідерів. Волков і Губаш у складі «бізнесменів», а також Кравчишин і Знайда у складі «будівельників». Вважаємо, що від цих гравців буде багато чого ззалежати.

Silver Division

Крила Донбасу - Magnis Income

Хто виявиться сильнішим у битві двох нестабільних команд? Таку характеристику ми даємо командам виключно через їх результати в цьому сезоні. Крила, наприклад, програли три останніх матчі, причому в грі проти 3-го тайму пропустили у свої ворота одразу 10 голів. Magnis Income, в свою чергу, стартував з 6 поразок поспіль і в цих матчах команда пропустила 36 голів в свої ворота. В середньому по 6 за матч. Ми вважаємо, що клас гравців Крил дещо вищий, аніж у їх опонентів, проте якщо Максим Кудлай (6 голів в сезоні) поведе партнерів за собою, то можна буде перервати неприємну серію з поразок.

Адвокати Київщини - BetonEnergo-2

Мабуть, найбільш непередбачуваний матч ліги в цьому турі? Адвокати в минулому турі стали першим колективом в сезоні, який здолав FC MeadCult з рахунком 6:4, а Павло Іванюта в тому матчі оформив покер. З іншого боку, «будівельники» не програють вже три матчі поспіль, а нещодавно змогли відібрати очки у Karcher. Буде дуже серйозний бій!

3й Тайм - FC MeadCult

Чи зможе FC MeadCult реабілітуватися за свою поразку в минулому турі? Чи покаже 3-й тайм таку ж саму впевнену гру проти нинішніх опонентів, як в минулому турі проти Крил Донбасу (10:2)? Як проявить себе молода зірка 3-го тайму Денис Яковенко, який в останніх двох матчах забив 5 голів і зробив 3 асисти? Питань багато, а відповіді ми отримаємо лише після завершення матчу!

Denon - ФК Сейм Путивль

Чи зможе Denon перервати свою серію з трьох поразок поспіль? Команда яка так класно розпочала сезон, потім буквально почала танути на очах. Що відбувається, де та впевненість, яка була з самого початку? Де той характер, яким завжди славився Denon? В матчі проти Сейм Путивль буде важко, адже цей колектив в минулому турі нарешті здобу в першу перемогу в сезоні, обігравши дууууже потужний 3-й тайм! Ну і не забувайте про Ігоря Малюка, який схоже, зараз у відмінній формі, оформивши в минулому турі 2+1!

Karcher - FC Yuzhbor

Чи готовий FC Yuzhbor до серйозної боротьби за медалі? Фактично гра проти Karcher буде моментом істини, адже в разі поразки команда не тільки почне відставати від лідируючого тріо, а ще й підпустить до себе опонентів, які дихають в спину. Karcher, в свою чергу, поки є найкращою командою в контексті захисті (всього 11 пропущених), а Дубишевський і Шуляк забили на двох 13 голів. Проте не варто забувати і про атакуючий потенціал FC Yuzhbor, який є найрезультативнішою командою ліги, а Невінський встиг відзначитися у воротах опонентів вже 13 разів!

Friends Team - Young Business Club-2

Чого очкувати від «бізнесменів»? Питання майже риторичне. В цьому сезоні хлопці грають настільки нестабільно, що здогадатися, як вони зіграють у кожному наступному матчі вкрай важко. Нещодавно цей колектив здолав команди, які посідають два останніх місця, але після цього програв «будівельникам» в минулому турі. Зараз випробування ще серйозніше, адже «друзі» ведуть боротьбу за чемпіонство, підтвердивши свої амбіції розгромною перемогою над FC Yuzhbor в минулому турі – 4:0.

Bronze Division

Tech United - Атлант

Хто опиниться на останній сходинці в турнірній таблиці після цього туру? Атлант наразі останній і має в своєму активі лише один заліковий бал, який здобув ще 5 турів тому, а після цього були лише поразки. «Технарі», в свою чергу, випереджають своїх опонентів на три бали, проте в той же час є однією з двох найбільш пропускаючих команд в лізі (43 голи). Атлант, в свою чергу дуже мало забиває – 8 голів у 6 матчах…

Акули - Dnipro-M

Чи здатний Dnipro-M в цьому сезоні вести боротьбу за медалі? Прямо зараз цей колектив має серію з 5-ти матчів без поразок, причому в останніх трьох турах підопічні Сергія Кукіля виключно перемагали. Більше того, від Акул їх відділяє лише один заліковий бал, хоча і зіграли «дніпряни» на один матч більше. Акули, до речі, в останніх 4-х турах виграли лише раз а ще були дві поразки і нічия, тому поки не зрозуміло, в якій формі зараз перебуває команда. Звичайно .в першу чершу варто остерігатися Сірченка, адже в цьому сезоні Віталій вже забив 11 разів і зробив 3 асисти.

Дружба - IPnet

Чи може цей матч претендувати на звання центрального в тур? Дружбі, яка є головним опонентом АТЛ в контексті боротьби за чемпіонство, вже не можна втрачати очок (адже у них є поразка якраз в матчі проти АТЛ). Феноменально потужна оборона цієї команди (всього 17 пропущених голів) буде протистояти вкрай потужній лінії нападу IPnet (40 забитих) на чолі з Іваном Нечепою і його 15 балами за системою гол+пас. Оце буде бій! До речі, IPnet відстає від Дружби всього на три бали, хоча і зіграв на один матч більше.   

ФК Венеция – ATL

Чи готова Венеція на рівних протистояти найкращому нападу і лізі? Просто нагадаємо, що наразі ATL забив 53 голи в 9 матчах (в середньому по 6 за гру) і виграв 8 з 9 протистоянь. Здається, що ситуація для «італійців» складна, адже вони фактично усі матчі з лідерами в цьому сезоні програвали… Однак давайте не забувати приклад Славутича, який зміг зіграти проти ATL внічию 5:5. До того ж, у «італійців» було декілька класних матчів (проти «дніпрян» або «технарів), тому головне вірити у свої сили… А також закрити Охрименка і Костишина, які на двох забили вже 28 голів.

Unknown FC - Falcons U19

Чи зможе нарешті перерватися безвиграшна серія Unknown FC? Хлопці не виграють вже 5 матчів поспіль (3 поразки / 2 нічиї) і все нижче падають у турнірній таблиці. Нещодавно цей колектив провів дуже непоганий матч проти «португальців», в якому за рахунок характеру зміг тричі відігратися і звести гру до нічиєї – 4:4. Зараз потрібно згадувати свої найкращі матчі і вигравати. Тому що насправді Falcons U19 дуже небезпечний опонент. Ця команда перебуває у стадії формування, а в такому колективі кожен хоче проявити себе з найкращого боку. Перед очима до сих пір стоїть перемога хлопців над Ipnet з рахунком 5:4..

Sporting Kyiv - ФК Фокус

Чи побачимо ми 5-й матч поспіль для «португальців» без поразок (зараз у команди 3 перемоги і нічия)? З одного боку, все виглядає цілком позитивно, адже Фокус до сих пір не може розраховувати на своїх дискваліфікованих Морозова і Сутисського. З іншого, Фокус і без хлопців впевнено переграв Венецію в минулому турі з рахунком 4:1, а Максим Перенчук в тому матчі оформив 2+1. Враховуючи кількість зіграних матчів (7 і 8, відповідно) у обох команд повинна бути серйозна мотивація, адже до третього місця насправді відстань зовсім невелика.

Славутич - FC Valkyrie

Бути реваншу чи не бути? Півроку тому Славутич розбив своїх опонентів з рахунком 5:1 і тепер, ми думаємо, у гравців FC Valkyrie буде подвійна мотивація, аби помститися своїм опонентам. Справа ще й в тому, що наразі обидві команди є сусідами по турнірній таблиці і, більше того, двічі програли в останніх трьох матчах. А ще додайте сюди очну битву двох найкращих бомбардирів команд Самійлика (7) і Потапенка (9) і точно отримаєте вкрай цікаве протистояння!

Новая Жизнь - FC Bilux

 Чи зможе Новая Жизнь створити проблеми FC Bilux? В минулому турі хлопці перервали свою серію без перемог, яка тривала 5 матчів поспіль і обіграла FC Valkyrie – 3:1. Тоді, нагадаємо, просто феєричну гру видав Віталій Аверьянов, забивши три голи в матчі, які стали для нього дебютними в цьому сезоні. З іншого боку, FC Bilux в цьому сезоні реально може розраховувати на медалі і тому, що є цілком логічно, повинен обігравати команди з нижньої частини турнірної таблиці. Ведемо до того, що недооцінки бути не може!

Пресслужба R-Cup