Анонс туру R-Cup Futsal IV, Анонс туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

16.06.2023

Анонс туру R-Cup Futsal IV

16.06.2023

Анонс туру R-Cup Futsal IV

Вища ліга

Террикон – Generals

МХП – OnlyFans Team

ФК ПБК – FC Паляниця

Террикон проведе ще 3 матчі в поточному розіграші. У двох із них суперником стане Generals. Обидві команди мало що можуть змінити для себе цього чемпіонату. Террикон іде останнім у таблиці, Generals певний час вважався претендентом на третє місце, та згодом поступився тричі поспіль.

МХП зберіг перевагу в 2 очки над головним конкурентом у боротьбі за перше місце. OnlyFans Team може стати не менш складним суперником для МХП, ніж «дизайнери». OnlyFans Team не втратив шансів зачепитися за бронзові нагороди, та настав час провести свій найкращий матч.

ФК ПБК збирається хорошим складом на матчі останнім часом, тому FC Паляниця не чекає легкої гри. FC Паляниця не підпускає конкурента в боротьбі за третю сходинку, а в звітному турі може ще й відірватися від нього.

Перша ліга

Kentasy – KARCHER-Binotel

Konteyner Bar – FC Myshelovka

ФК Експрес – AFC Footballers

Мустанг Таксі – FC Kyiv

Kentasy зазнає невдач у чотирьох матчах поспіль. Команда розпочала поточний розіграш, будучи одним із фаворитів на перше місце, та зараз опустилася на третю сходинку й на ній ще потрібно залишитися. Kentasy необхідні лише 3 очки. KARCHER-Binotel частіше набирає очки останнім часом і хотів би обіграти Kentasy.

Konteyner Bar розпочне фінальний забіг, наприкінці якого може приміряти навіть золоті нагороди. Команда проведе 2 матчі з лідером таблиці FC Myshelovka, який випереджає на 6 очок. FC Myshelovka зіграв на гру більше. Минулого туру поступився, та в звітній грі варто чекати від команди знову максимального збору гравців.

ФК Експрес подивляється на топ-3 й розуміє, що цим шансом треба скористатися. Команда відстає від третьої сходинки на одне очко й має гру в запасі. В звітному турі ФК Експрес зіграє з таким же претендентом AFC Footballers. «Футбольори» поки набрали на очко менше. Знаходяться на шостій сходинці, та це, схоже, тимчасово.

Мустанг Таксі проведе свій заключний матч у поточному розіграші. З його стартом вважався реальним претендентом на нагороди. Після четвертого туру команда не вигравала майже 1.5 місяці. FC Kyiv не набирав очок майже 2 місяці. Команда ймовірно фінішує останньою, та попереду ще кілька матчів.

Пресслужба R-Cup