Підсумки 3-го ігрового тижня R-Cup XV, ​Підсумки 3-го ігрового тижня R-Cup XV., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

02 травня

Підсумки 3-го ігрового тижня R-Cup XV

02 травня

Підсумки 3-го ігрового тижня R-Cup XV

Вища ліга

Fanat 0 – 4 AFC Atletico Kyiv

AFC Atletico Kyiv, обігравши Fanat, здобув першу звитягу в сезоні. Почувати себе розкутіше в цьому матчі, насамперед, у другому таймі номінальним гостям допоміг гол у роздягальню, забитий Павлом Легким на 19-ій хв. А всередині другої половини «матрацники» взагалі мало не кожну свою атаку завершували забитим м’ячем. Цей відрізок тривав 3 хв, коли AFC Atletico Kyiv організував ще 3 голи й закрив звітний матч на свою користь.  

Friends Team 6 – 2 НПУ

Friends Team на класі ввійшов у новий розіграш Вищої ліги. Команда з рядом підсилень розпочала сезон, у якому захищатиме чемпіонство. Й поки чекаємо очних матчів із іншими можливими претендентами, звітного туру «френдам» необхідно було відповідно для чинного чемпіона стартувати в матчі з новачком змагання НПУ, та ця команда вже показала, що може бути загрозою для суперників. Однак клас «френдс» дався взнаки з самого старту, коли колектив відкрив рахунок. НПУ повернув інтригу на 22 хв, зробивши 1:3. Реакція суперника прийшла доволі швидко. Дмитро Бровко звітного туру оформив дубль у складі Friends Team. Гол ударом злету став кращим у турі, проте й м’яч на 27-ій хв у ближній верхній кут теж можна виділити.

Skvyra Football Team 4 – 0 Tech United

Після результативної нічиєї з ФК Нова Пошта Skvyra Football Team вийшов на поле за звитягою. Опиратися й нав’язати боротьбу за очки мав Tech United, але номінальні господарі реалізовували шанс і ще один шанс, поки перевага не стала комфортною для Skvyra Football Team, коли різниця на табло для суперника стала просто недосяжною. Підопічні Євгена Смоловика одержали бажаний позитивний результат і чекають наступної нагоди, щоб його примножити.

ATL 7 – 4 ФК Фокус

ATL не став затягувати з першою звитягою в сезоні. Звітного туру команді необхідно було повернутися після поразки з великим зарядом мотивації в матчі з давнім суперником ФК Фокус. До того ж, на старті минулого сезону «фокусники» завдавали неприємної поразки ATL, однак цього разу ситуація на табло розвернулася в протилежний бік. ATL ще в першому таймі оформив серйозну заявку на успіх, лідируючи 5:1. Запальні «фокусники» не мирилися з проміжним успіхом суперника й другу половину навіть видали результативнішу, та перевага ATL в 4 м’ячі дійсно була солідною, тому й характер ФК Фокус не допоміг. Та й суперник свої шанси в другому таймі теж знаходив. У складі номінальних господарів дубль оформив Даниїл Баликін. Чи не найбільше вітань із трибун отримав саме дубль Баликіна.  

MLP Co 2 – 2 Атлант Буд

За найбільшу інтригу по ходу матчів за участі учасників найвищого дивізіону звітного туру відповідали MLP Co й Атлант Буд. MLP Co вперше втратив очки в сезоні, а «будівельники» вдруге поспіль не виграли – обидві команди не занесуть гру до активу, та навіть на цьому фоні ще раз хотілося б відзначити старання, націленість на результат з обох боків. Атлант Буд отримав пенальті на свою користь на 8-ій хв, проте Костянтин Демиденко не влучив у ворота. Тим, що він зробив потім реабілітувався ще й як. Для початку Демиденко за хвилину все таки відкрив рахунок. За 5 хв ігрового часу номінальні гості вже відігравалися. Дмитро Стрельченко й Богдан Зінгель оформили для MLP Co проміжне лідерство. Результативний перший тайм закрив своїм дублем Демиденко, який зрівняв рахунок.

Перша ліга

LEFT COAST 3 – 5 LIDCAR

LIDCAR пронісся над суперником LEFT COAST по ходу першого тайму, а номінальні господарі просто загрузли в перипетіях першої половини. До перерви LIDCAR тричі засмутив суперника й зберіг свої ворота на замку. LEFT COAST добряче перевірив цей «замок» на міцність у другому таймі. Михайло Ясінський із 31-ої по 33-тю хв зробив рахунок 2:3. Коли до камбеку залишався лише гол, номінальні господарі пропустили вчетверте. Тут події розвивалися дуже швидко. Максим Котляр повернув на табло мінімальну різницю на 35-ій хв, та вже LIDCAR мав чіткий намір закрити матч на свою користь. П’ятого результативного удару для команди наніс Данило Ткаченко, спрямувавши м’яча в ближній верхній кут. Всього на дистанції зустрічі Ткаченко оформив хет-трик.

FC Legendary Amateurs 0 – 1 Благора Інвест

Благора Інвест на старті розіграшу є мало не головним кривдником команд організаторів. Услід за FC Rabona Сергія Кукіля Благора Інвест обіграв FC Legendary Amateurs Євгенія Розки. Для «аматорс» же цей суперник у другому сезоні поспіль виявився занадто міцним горішком, щоб того обіграти. Благора Інвест у двох поєдинках поспіль також не пропустив жодного м’яча – ще одна деталь, яку для себе колектив виділяє. А єдиний і переможний м’яч для нього звітного туру провів Сергій Белеля на 35-ій хв.

FC AppsFlyer 7 – 4 Если Шо

FC AppsFlyer вийшов переможцем із матчу з Если Шо, проте, коли на полі тривала рівна боротьба за підсумковий результат, так це по ходу першого тайму, коли номінальні гості двічі відігравали мінімальну перевагу суперника. Зі стартом другої половини учасники звітної гри слідували хронології до перерви – FC AppsFlyer створював мінімальну перевагу, а Если Шо зрівнював. Після того як один із лідерів номінальних гостей Роман Багрійчук отримав другу жовту картку в матчі, колектив напропускав ряд голів за 3 хв. FC AppsFlyer зробив на табло 6:3 до середини другого тайму й успішно втримав цю різницю. В складі FC AppsFlyer покер оформив Юрій Малєй.

FC Profi 2 – 3 PIN-UP

PIN-UP одержав вольову звитягу над FC Profi завдяки переможному дублю Родіона Українця. Матч мав би проходити без зайвих нервів для номінальних гостей, які по ходу першого тайму за хвилину забили двічі. Та суперник швидко поставив знак питання під цим проміжним лідерством, відігравши 1 гол. За 4 хв до завершення зустрічі FC Profi вже зрівняв рахунок. Сергій Долгий оформив гол+пас, але наприкінці Родіон Українець забив зі штрафного й приніс PIN-UP 3 очки.   

Developex 1 – 4 Крила Донбасу

Крила Донбасу прийшли в цей дивізіон із Другої ліги, проте видають настільки переконливий старт, що навіть не закрадаються сумніви про те, що весь потенціал команди не розкриється саме тут. Крила Донбасу приїхали на черговий матч із достатньою кількістю заготовлених комбінацій, які реалізовували підковані гравці колективу. В грі з Developex номінальні гості лідирували 2:0, а, коли суперник відіграв 1 м’яч ближче до кінцівки зустрічі, Крила Донбасу належно зреагували, остаточно закріпивши за собою перевагу.    

FC Meest TEAM 2 – 1 UID

Якщо йти від очікувань, то FC Meest TEAM точно має завдання, які мають вирішуватися в верхній частині таблиці, та в перших двох матчах сезону команда набрала лише одне очко. Звітного туру «містяни» дали зрозуміти, що в них усе під контролем, адже колектив обіграв такого ж непростого, як минулі суперники, UID. Павло Зайцев звітного туру постав справжнім лідером FC Meest TEAM. Може, й на дистанції вплив Зайцева буде таким же. В матчі з UID він відкрив рахунок на 10-ій хв. Ближче до перерви рахунок 2:0 зробив Артем Негрієнко. Для номінальних гостей 1 м’яч відіграв Олександр Левчук. «Будівельники» поступилися, та мали ще матч у кубку й на нього дужче налаштовувалися.

FC Rabona 0 – 2 OnlyFans Team

OnlyFans Team виграв вдруге поспіль у сезоні й вдруге поспіль у змаганні в такого суперника як FC Rabona, який у третьому своєму матчі після того як піднявся дивізіоном вище, не знає успіху. OnlyFans Team же навпаки – насолоджується стартом і своїми красивими голами. Звітного туру максимальний результат колективу принесли 2 «сухі» м’ячі, забиті в другому таймі. Переможний гол на 36-ій хв оформив Максим Каминін ударом із власної половини.

Друга ліга

FC BILUX 3 – 5 Харків 1654

Харків 1654 перервав серію з двох поразок поспіль і відразу ж у матчі з таким суперником як FC BILUX, командою, що впевнено розпочала новий чемпіонат. Але звітного туру сильнішим виявився суперник. І знову не без камбеку від харків’ян. Тільки цього разу вони довели справу до переможного завершення. Відігралися з 0:2, вийшли вперед. На заряд виграти не вплинув третій м’яч від номінальних господарів. Харків 1654 знову повів і перед завершенням остаточно закріпив своє лідерство п’ятим голом. Ще й харків’яни грали без жодного з штатних голкіперів. У складі номінальних гостей хет-триком відзначився Антон Хлобистін.

NOOSPHERE KYIV 7 – 2 Nunu-KyivGastroBar

Ініціативний старт зі свого боку видає NOOSPHERE KYIV. Такими темпами на дистанції можна й вирости в топа дивізіону. Для цього треба одержати в рази більше звитяг, але, схоже, команда розпочала цей шлях. На впевнені звитяги розраховувати дозволяє також форма Артема Марчука. В нього вже фантастичні 8 голів у двох матчах. Звітного туру NOOSPHERE KYIV обіграв Nunu-KyivGastroBar із пента-триком Марчука. 4:0 на користь номінальних господарів зі стартом другого тайму зустрілися суперником, який на 29-ій хв відіграв 2 м’ячі. NOOSPHERE KYIV теж знадобилася хвилина, щоб повернули собі ту ж перевагу.

Inter Cars Ukraine 6 – 3 Альфа

Inter Cars Ukraine покращив збір і вже зі всіма лідерами на полі одержав свою першу звитягу в сезоні. Команда обіграла Альфа. До 25-ої хв номінальні господарі створили перевагу в 4 «сухі» м’ячі, та ближче до середини другої половини Альфа провів п’ятихвилинний відрізок, у ході якого зменшив різницю до мінімальної. Суперник не втратив стартової жаги й завершив матч у якості переможця. Inter Cars Ukraine дійшов до трьох очок великою мірою завдяки п’яти результативним діям Олександра Каменчука.

FC Goldmine 1 – 5 ФК Акули

ФК Акули підійшов до принципового матчу з FC Goldmine у такій формі, що й суперник, який перед звітним туром одержував 2 поспіль звитяги, не знайшов протидії. За діями підопічних зі стану обох учасників тренер Олександр Андрєєв спостерігав із трибуни, а після матчу з кимось жартома поділився думкою, що «акули» добре справляються без наставника. В рівних умовах номінальні гості поступово наростили перевагу. FC Goldmine задовольнився одним голом наприкінці. В складі ФК Акули хет-трик оформив Олександр Майстренко.

FC MAXIMUS 5 – 4 Райффайзен Банк

FC MAXIMUS видав 2 швидкі голи і ще й потроїв рахунок – цією результативністю команда поставила суперника Райффайзен Банк в складне становище з самого старту. Швидкий м’яч номінальних гостей у другому таймі особливо не змінив ситуації, бо FC MAXIMUS зберігав кураж, продемонстрований на початку зустрічі й довів свою перевагу до чотирьох м’ячів. Однак згодом уже на проміжного лідера чекало справжнє випробування, коли Райффайзен Банк із п’ятим польовим відігравав голи один за одним. І хтозна – можливо, лише фінальний свисток залишив FC MAXIMUS у лідерах. Але лідери колективу показали солідну результативність: Максим Скрипка й Андрій Провоторов на двох оформили 7 результативних дій.

AppStudio 0 – 0 NoName-Konteyner Bar

AppStudio вдруге в сезоні зіграв унічию, та при цьому команда є однією з небагатьох, у кого нема в пасиві поразки, тому старт із звитягою й двома нічиїми можна занести більше до активу учасника, який проводить дебютний для себе сезон у Другій лізі. Звітного туру очки з AppStudio розділив NoName-Konteyner Bar. У нього – 4 набрані очки після трьох проведених зустрічей.

FC Leaders 3 – 3 Славутич

Закрили програму протистоянь звітного туру в Другій лізі очним насиченим матчем FC Leaders і Славутич. Після того як перші 10 хв ігрового часу не виявили проміжного лідера, бо учасники обмінялися голами, ініціативу узяв FC Leaders. Із 14-ої по 15-ту хв команда забила двічі й зробила рахунок 3:1. Виділимо гол Миколи Денисовича, який красиво й потужно поклав м’яча в верхній кут. Славутич відігрався теж у красивій манері. Максим Івашко із флангу влучив у ближній на 32-ій хв, а наприкінці матчу шаленого удару наніс Ігор Долбня, зрівнявши рахунок.

Третя ліга

FC Vauriens 0 – 2 ЧА-ЧА-РАЗ

ЧА-ЧА-РАЗ зупинився на позначці в 2 голи в матчі з FC Vauriens, однак перевага номінальних гостей могла сягнути більшої кількості забитих м’ячів. Не нареалізували, над чим працюватимуть перед наступними іграми. Для ЧА-ЧА-РАЗ найголовніше, що результат відбився в таблиці другою звитягою поспіль. FC Vauriens проводить старт сезону в низинах турнірного становища.

Old Friends 0 – 4 ФК Гора

ФК Гора досяг другої поспіль звитяги. Звітного туру команда обіграла Old Friends, у змаганні вдруге поспіль. Василь Жадан у складі номінальних гостей оформив 3 результативні дії, привівши ФК Гора до трьох набраних залікових балів.  

FC SICH Kyiv 0 – 2 Denon

Denon, здобувши звитягу звітного туру, зупинив переможну ходу FC SICH Kyiv. Команду, яка видала легкий старт, зупинив учасник, що працював на цей результат із старту розіграшу, та мав до звітного туру лише одне очко. Denon добре підготувався, розуміючи, що треба повертатися на переможний шлях у чемпіонаті й попереду ще був кубковий матч. У грі в рамках Третьої ліги 3 очки номінальним гостям принесли голи Ігоря Купрієнка й Володимира Живаги.

Буревій 5 – 3 Дружба

Буревій додав до своєї скарбнички другий поспіль переможний матч. Звітного туру Буревій обіграв Дружба. По ходу першого тайму події розвивалися не на користь учасника, який у підсумку виграв. Олександр Травнявський двічі виводив Дружба в лідери. Номінальні господарі щоразу відігравалися зусиллями Руслана Фролова, який теж оформив дубль. На 29-ій хв Буревій вперше вийшов уперед й ініціативи не віддав.

Unknown Sporting 6 – 1 НІКОС

Unknown Sporting звітного туру приїхав із кількома топ-підсиленнями. Олександр Карбула поповнив склад команди, а також Олександр Бондаренко, який має десятки м’ячів за ковалівський «Колос.» Тепер цікаво – чи буде збір таким же на дистанції. НІКОС теж приїхав зі збором, але опирався на скіли тих, хто постійно бере участь у матчах. Номінальні гості планували чіплятися за очки. В їх складі знайшлося місце топ-підсиленню в обличчі голкіпера Владислава Пастушенка. Часто його бачили в грі, та все ж до середини першого тайму Unknown Sporting лідирував 2:0. US довів різницю до проміжних 5:0, після чого НІКОС відіграв 1 м’яч. Олександр Бондаренко в складі US оформив 4 результативні дії.

Nexus 4 – 0 ФК Легіон

Роман Магда з Nexus розпочав цей сезон із восьми забитих голів у трьох матчах. Частину з добірки м’ячів від Магди побачили в грі з ФК Легіон. Лідер Nexus тричі до перерви результативно завершав атаки номінальних господарів, а в другій половині віддав асист на Ярослава Киричка, який встановив остаточний рахунок на табло.

СК Софіївський 5 – 10 Нове Життя

Нове Життя підсилився учасником змагання, який провів чимало матчів у найвищих дивізіонах Сергієм Кучеруком. Уже в першому матчі Кучерук склав результативну пару з Віталієм Макаренком і привів Нове Життя до трьох очок у грі з СК Софіїївський. На папері на номінальних гостей чекав серйозний суперник, який збирався на полі викластися заради першої звитяги в сезоні. СК Софіївський провів 5 м’ячів, здебільшого, наздоганяючи суперника. Лише всередині першого тайму номінальні господарі почали лідирувати 3:2, та пара Кучерук-Макаренко була проти. Майже половину голів Нове Життя вони зробили вдвох. Зрештою, Кучерук оформив по покеру з голів і асистів, Макаренко відзначився хет-триком.

1/16 фіналу Кубку R-Cup XV

FC VALKYRIE 4 – 10 Альфа

FC VALKYRIE повертався на поле після паузи й зустрівся з викликом в межах одного матчу вирішити завдання пройти далі. Та суперник Альфа провів цю зустріч на класі, реалізував вдосталь моментів і одержав результативну звитягу. Свої голи FC VALKYRIE забивав у другому таймі, коли інтриги по суті не було за рахунку 1:7. У складі Альфа 4 результативні дії зробив Артем Зуєв. У складі FC VALKYRIE по дублю оформили Володимир Українець і Ярослав Тонкопій.

UID 2 – 1 Denon

Куди більш конкурентним видався матч наступної пари команд, які змагалися за вихід у 1/8 фіналу кубку. Denon терпів весь перший тайм матчу з UID, а номінальні господарі ніяк не могли відкрити рахунок. «Будівельники» вийшли особливо налаштованими на кубкову гру після невдачі в регулярному чемпіонаті. Проте й невдача спіткала в звітному матчі, коли Denon, перетерпівши атаки суперника, знайшов свій момент на 20-ій хв. Рахунок відкрив Віталій Краснянський. Згодом при 1:0 номінальні гості мали нагоду подвоїти перевагу, та не реалізували перспективний вихід на голкіпера. UID зібрався в другій половині й підкріпив свої атаки реалізованим моментом. Тарас Латуринський зрівняв рахунок ближче до середини другого тайму, а на самому екваторі другої половини Олександр Ус із пенальті забив переможний м’яч.  

Пресслужба R-Cup