Матч між FC Паляниця й Террикон у Вищій лізі. Першу лігу вперше очолить не Kentasy?, ​Анонс туру R-Cup Futsal IV., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

05.05.2023

Матч між FC Паляниця й Террикон у Вищій лізі. Першу лігу вперше очолить не Kentasy?

05.05.2023

Матч між FC Паляниця й Террикон у Вищій лізі. Першу лігу вперше очолить не Kentasy?

Вища ліга

Duzain-Fasad – ФК ПБК

Generals – МХП

FC Паляниця – Террикон

Duzain-Fasad вдруге зіграє з ФК ПБК. Минулого туру «дизайнери» здобули 3 очки, а ФК ПБК не створив сенсації. В таблиці команда має одне очко. Duzain-Fasad продовжує ділити перше-друге місце з основним конкурентом.

МХП теж вдруге зіграє з Generals. Будучи одним із двох лідерів таблиці, МХП відірвався від третьої сходинки, та основний конкурент не втрачає очок. Generals повинен активніше здобувати максимум залікових балів у другому колі, бо відразу кілька команд претендують на топ-3.

FC Паляниця має відрив у 2 очки від четвертої сходинки. Основним завданням команди є зберегти цю різницю, а, можливо, й збільшити її. Безвиграшна серія Террикон у поточному розіграші налічує 4 гри, та індивідуальні перфоменси лідерів мають закласти початок успішним виступам.

Перша ліга

AFC Footballers – Мустанг Таксі

FC Kyiv – Konteyner Bar

FC Myshelovka – Kentasy

ФК Експрес – KARCHER-Binotel

AFC Footballers проводить хорошу серію з трьох матчів, у яких набрав 7 очок. Непогана серія, та в таблиці команда відстає від топ-3 на 4 очки. На третій сходинці перебуває Мустанг Таксі, який в останніх трьох матчах здобув 1 заліковий бал.

FC Kyiv в середньому забиває по голу за матч. Така результативність не дозволяє команді розраховувати на залікові бали. FC Kyiv зіграє з Konteyner Bar, який набрав хороший темп і жодного разу не поступився в останніх чотирьох іграх.

FC Myshelovka минулого туру обіграв основного конкурента, з яким змагається за першу сходинку. В звітному турі FC Myshelovka й Kentasy знову зустрінуться в очному матчі. Kentasy залишиться лідером, якщо зіграє внічию, та команда прагне збільшити різницю в таблиці й не має іншого варіанту окрім як здобути максимальний результат.

ФК Експрес і KARCHER-Binotel всередині турнірної ходи мають по 3 очки. Показник забитих голів теж приблизно однаковий. ФК Експрес здобув максимальний результат одного разу в першому турі. KARCHER-Binotel свої 3 очки набрав в очному матчі з ФК Експрес. Той матч був видовищним і результативним.

Пресслужба R-Cup