Підсумки туру R-Cup Futsal IV, ​Підсумки туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

10.05.2023

Підсумки туру R-Cup Futsal IV

10.05.2023

Підсумки туру R-Cup Futsal IV

Вища ліга

Duzain-Fasad 5 – 3 ФК ПБК

Generals 0 – 2 МХП

FC Паляниця 7 – 2 Террикон

Duzain-Fasad провів важчий матч із ФК ПБК у другому колі, ніж у першому. Намовлюк із ФК ПБК робив результативні дії, не дозволяючи «дизайнерам» створити комфортну перевагу. Кожен із таймів номінальні господарі виграли з різницею в 1 гол. Маркітан у складі «дизайнерів» зробив 3 результативні дії, Кукіль оформив дубль. Намовлюк із ФК ПБК зробив дубль і віддав асист.

МХП забив у матчі з Generals на початку й наприкінці першого тайму. Голами відзначилися Савенко й Семенов. МХП продовжує ділити перше-друге місця з «дизайнерами» в таблиці після шести проведених ігор.

FC Паляниця скористався індивідуальними помилками гравців Террикон. Перевага 3 голи після першого тайму перетворилася в 7:0 за кілька хвилин до завершення матчу. Террикон відіграв 2 голи завдяки дублю Шульги. В складі FC Паляниця по 2 голи забили Веремієнко й Кирпенко.

Перша ліга

AFC Footballers 2 – 0 Мустанг Таксі

FC Kyiv 0 – 3 Konteyner Bar

FC Myshelovka 4 – 1 Kentasy

ФК Експрес 4 – 4 KARCHER-Binotel

AFC Footballers обіграв Мустанг Таксі і наблизився до топ-3. Тепер «футбольори» можуть претендувати на топ-3. В звітному матчі граючий тренер AFC Footballers Цибенко оформив дубль. Забив двічі в другому таймі.

Konteyner Bar обіграв FC Kyiv і піднявся на третю сходинку в таблиці. Номінальні гості відкрили рахунок після автоголу Ситниченка на 25 хв. Ще за 9 хв Яворський і Ісмакаєв забили другий і третій м’ячі Konteyner Bar.

FC Myshelovka вийшов на першу сходинку. В двох матчах із прямим конкурентом Kentasy команда набрала 6 очок. У звітній грі номінальні господарі створили перевагу в 3 голи після першого тайму. Лідером на майданчику став Саківський. Він забив 2 прекрасні голи. Донцул забив четвертий гол FC Myshelovka в другому таймі. В грі оформив 3 результативні дії. В складі Kentasy гол забив Андрійченко.

ФК Експрес і KARCHER-Binotel знову провели результативний матч. Номінальні гості вели 2:1 після першого тайму. Самусь зробив рахунок 3:1 ближче до середини другого тайму, та Нікітюк голом і асистом допоміг ФК Екпрес відігратися. Кіряков наблизив KARCHER-Binotel до трьох очок наприкінці матчу, та Нікітюк із ФК Експрес знову забив. Нікітюк і Кіряков у грі зробили по 3 результативні дії.

Пресслужба R-Cup