Анонс туру R-Cup Futsal IV, ​Анонс туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

19.05.2023

Анонс туру R-Cup Futsal IV

19.05.2023

Анонс туру R-Cup Futsal IV

Вища ліга

OnlyFans Team – Террикон

Generals – ФК ПБК

OnlyFans Team не виграє в п’яти матчах поспіль. Статистика не говорить про команду, як про претендента на високі місця. Та команда може «сказати слово» в грі. Потрібен результат у матчі з Террикон. Таку ж мету має Террикон. Від OnlyFans Team у таблиці відстає на 3 очки.

Generals може вийти на третю сходинку, якщо обіграє ФК ПБК. У першому колі команди зіграли внічию, після чого Generals заявив про себе, як про претендента на третє місце. ФК ПБК відбирав очки й спробує знову здобути залікові бали.

Перша ліга

Kentasy – ФК Експрес

FC Myshelovka – Мустанг Таксі

KARCHER-Binotel – Konteyner Bar

FC Kyiv – AFC Footballers

Kentasy повернувся на першу сходинку. Команда виглядала б гегемоном у таблиці, якби не конкурент і його успіхи в очних матчах. Конкуренція за першу сходинку триватиме до заключного туру, якщо хтось із претендентів не втратить очок раніше. ФК Експрес на звітну гру має мету здивувати.

FC Myshelovka поступився першим місцем, втративши очки минулого туру. Команда не допустить осічки знову, а суперники мають перевершити себе, щоб відібрати залікові бали. Мустанг Таксі може себе уявити в топ-3, бо зараз не є головним претендентом на трійку лідерів. Позитивний результат у звітному турі може щось змінити.

KARCHER-Binotel не програє в трьох турах поспіль і може продовжити цю серію. Команді залишається змагатися щотуру й чіплятися за результат. Потрібно спробувати піднятися вище в таблиці. Konteyner Bar випереджає на 5 очок. Минулого туру поступився й опинився поза топ-3.

FC Kyiv на папері не перерве безпрограшної серії AFC Footballers, яка налічує 5 матчів. «Футбольори» піднялися на третю сходинку. Граючий тренер команди веде підопічних за собою, забиваючи важливі голи й, будучи одним із найкращих гравців ліги.

Пресслужба R-Cup