Камбек PERUN із 0:4, Альфа обіграв Вікторію, Royal Credit вийшов на перше місце 1-ої ліги, Підсумки 11-го туру R-Cup XIII і заключних матчів 1/4 фіналу кубку. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

18.10.2023

Камбек PERUN із 0:4, Альфа обіграв Вікторію, Royal Credit вийшов на перше місце 1-ої ліги

18.10.2023

Камбек PERUN із 0:4, Альфа обіграв Вікторію, Royal Credit вийшов на перше місце 1-ої ліги

Вища ліга

GC SLAVSANT 0 – 7 FC LONTANO

FC LONTANO на класі розібрався з черговим суперником, і GC SLAVSANT не став тією командою, яка могла б зупинити тривалу переможну серію команди Богдана Степаненка. Враховуючи звитягу звітного туру, ця серія налічує вже 6 ігор – наразі найбільший показник серед усіх учасників Вищої ліги. В матчі з GC SLAVSANT у складі FC LONTANO хет-трик оформив Сергій Степаненко. В останніх матчах веде за собою команду. Такий Степаненко знадобиться FC LONTANO в вирішальних турах.

Friends Team 12 – 3 FC MAXIMUS

Friends Team одержав звитягу на класі з ще більш впевненими цифрами на свою користь. «Френди» повторили свій рекорд результативності в поточному розіграші, забивши 12 голів. Стільки ж голів команда проводила в ворота Если Шо. Як і в тій зустрічі, так і звітного туру кращим «френдом» на полі був Євген Яблонько. 3+3 за системою гол+пас підкреслили перевагу команди Яблонька над FC MAXIMUS. 4 результативні дії в складі Friends Team оформив Сергій Чеберяк. По 2 результативних бали в складі FC MAXIMUS набрали Євген Семенюк і Андрій Провоторов.

PERUN 4 – 4 AUTOENERGY

PERUN – автор найдивовижнішого камбеку туру. Команда змінила баланс сил у другій частині другого тайму матчу з AUTOENERGY й відігралася з 0:4. Дійсно потужний, ударний відрізок AUTOENERGY провів із 8-ої по 14-ту хв. Цікаво, чи суперник тоді готовим був до таких мотивованих підопічних Рената Мірошнікова, які кожен наступний епізод перетворювали в гол. Кіріл Дегтярьов оформив дубль, Артем Вербенко зробив гол+пас у складі AUTOENERGY. PERUN грав без штатного голкіпера. Зі старту в ворота став Ярослав Аксьонов, але суперники перегравали. Ярослав згодом віддав функцію голкіпера партнеру, аби забезпечити для PERUN фантастичне повернення з 0:4. Аксьонов оформив по дублю з голів і асистів й приніс команді нічию.

MLP Co 3 – 0 FC LIV-COMFORT

MLP Co з другої спроби перервав серію з поразок. Граючий одним складом FC LIV-COMFORT піддався MLP Co, бо з таким збором важко й майже нереально було претендувати на очки звітного туру. Попри звитягу, над поверненням в топ-3 MLP Co потрібно працювати. Команда матиме ще один шанс. У матчі з «будівельниками» в складі переможців по 2 результативні дії зробили Анатолій Жихарєв і Богдан Зінгель.

SALUTEM 6 – 2 Если Шо

SALUTEM у матчі з Если Шо вирішив не напружуватися. Гравці команди проводили ще одні насичені футбольні вихідні, та тримали в головах те, що SALUTEM теж необхідні 3 очки. Если Шо за підсумком першого тайму видобув нічию після того як Роман Багрійчук зрівняв рахунок із 0:1 на 16-тій хв. Номінальні гості налаштовувалися чинити опір згодом, але SALUTEM зробив різницю швидко. До 25-ої хв рахунок став 4:1. Номінальні господарі довели гру до своєї звитяги, п’ятої поспіль у сезоні. Станіслав Жеріков і Олексій Шилов звітного туру оформили на двох 8 результативних дій у складі SALUTEM.

Rangers 4 – 4 AFC Atletico Kyiv

Rangers зупинив переможну ходу AFC Atletico Kyiv тим, що звітного туру примудрився відібрати очки. Номінальні гості ж не впоралися з цим бажанням «рейнджерів» постати незабутньо міцними. AFC Atletico Kyiv розпочав із того, що відкрив рахунок на 11-ій хв завдяки голу Ігоря Степанюка, та команда й сама опинялася в ролі наздоганяючого. Rangers більшість ігрового часу вів суперника за собою, змушуючи віддавати сили, щоб відігратися. Із 1:2 суперник зумів, а наприкінці матчу «матрацники» зрівняли рахунок й із 2:4. Ігор Степанюк у складі AFC Atletico Kyiv оформив дубль і віддав асист. У складі Rangers таку ж статистику видав Олег Романчук.

Альфа 6 – 5 Вікторія

Альфа оформив сенсацію туру в Вищій лізі, обігравши вже не таку мотивовану Вікторію, як місяць тому, коли команда ще змагалася за перше місце. Проте Альфа готувався до топ-суперника, яким він і є навіть попри деякі невдачі. Вікторія мала не свій кращий збір, та цим складом можна було доходити до позитивного результату. Альфа приїхав із своїми лідерами. Окремо відзначимо голкіпера Єгора Кунду, який після невдалого виступу в кубку вийшов, щоб реабілітуватися. В нього це вийшло, бо в грі з таким суперником кожен сейв і команду залишав лідером, і додавав мотивації захищати ворота польовим. Альфа кілька разів піймав Вікторію на помилках, коли та в другому таймі загравала п’ятого. Номінальні господарі створили перевагу в 4 голи, яку за 4 хв можливо відіграти, та щастити теж має. Вікторія за лічені хвилини зменшила розрив до мінімального. По 3 результативні дії зробили Віталій Бондзик і Максим Дручкив. В складі Альфа двічі забив і асистував Роман Мамчур. Альфа вийшов підготовленим і заслужив на ці 3 очки.

Перша ліга

Tech United 1 – 4 FC Goldmine

FC Goldmine вдруге виграв і покинув останню сходинку таблиці. Вадим Соколенко звітного туру оформив свій другий дубль за команду після дебюту цього сезону. Досвідчені Артем Кучинський, Олександр Семенов цього разу не допомогли «технарям» набрати очки. Кучинський забив єдиний гол колективу в зустрічі.  

Благора Інвест 3 – 7 ФК Фокус

ФК Фокус після звитяги над одним із конкурентів і осічки третьої команди таблиці наблизився до топ-3 майже на мінімальну відстань. Цей результат необхідний був «фокусникам», невдалий старт яких позабули й наразі розцінюємо колектив, як гідного претендента на нагороди. Важливі 3 очки пішли до скарбнички. Антон Росс оформив 2+2 по гол+пас за «фокусників». Не було жодного матчу цього сезону, коли Росс не вирішував би. В складі Благора Інвест двічі забив Олександр Михайловський.

UID 4 – 1 AFC Footballers

UID досяг третьої звитяги в поточному розіграші. Кількість невдач все ще перевищує кількість успішних виступів, однак поки команда покращила своє положення й вийшла на дев’яту сходинку, з якої можна спостерігати за прекрасним виглядом, де видно топ-3. Та в найближчих завданнях UID значитиметься вихід у верхню частину турнірного положення. В матчі з AFC Footballers дубль і асист оформив Юрій Кацарський.

LEFT COAST 1 – 5 FC Profi

FC Profi обіграв представника топ-3 LEFT COAST, чим допоміг кільком командам, що знаходяться вище, ніж та, якій мають завдячувати звітного туру. Колектив Сергія Хомицького говорив про те, що хоче боротися за найвищі місця, та цього сезону частіше виходить дивувати окремих суперників, ніж торкатися топ-3. Наразі кращий бомбардир Першої ліги з FC Profi Антон Доманський звітного туру зробив хет-трик. 3 результативні дії оформив Артем Орлов.

Royal Credit 5 – 0 FC Inter Kyiv

Royal Credit у «сухий» результат на свою користь у матчі з FC Inter Kyiv вклав все те, що демонстрував у ході цього сезону й не тільки. Сюди ж команда додала й пік своєї форми. Топ Першої ліги практично не залишив шансів лідеру таблиці. Завдяки трьом очкам Royal Credit наздогнав FC Inter Kyiv. Колектив Ігоря Старушка має перевагу за рахунок виграної очної зустрічі. Дмитро Альмурзаєв грає так, що цей сезон може стати тріумфальним для самого виконавця. Один із найкращих у Першій лізі по гол+пас, а звітного туру зробив 3 результативні дії.

OnlyFans Team 1 – 1 FC Kyiv

І OnlyFans Team, і FC Kyiv зробив великий об’єм роботи в очному матчі. За цією зустріччю, динамічною, конкурентною, наповненою інтригою було цікаво спостерігати. OnlyFans Team після пропущеного голу на 1-ій хв прибігав до безкінечних спроб відігратися. Всі спроби плюсувалися й вилилися в гол Руслана Касьяна на 37-ій хв. В складі FC Kyiv відзначився Роман Андрущенко.  

Сталь 8 – 3 ФК Акули

Сталь вражаюче розпочала матч із ФК Акули, висвітливши на табло всередині першого тайму 5:0 на свою користь. Таке враження, що в стані номінальних господарів панувала подвійна порція мотивації. Гравці нею наситилися, зробили рахунок 7:0 на 15-ій хв, проте ФК Акули відіграв 2 голи до перерви. Із комфортною перевагою в запасі Сталь довела цей матч до переможного завершення, зберігши різницю в 5 голів. Дмитро Котельніков у складі Сталь зробив 6 результативних дій.

Друга ліга

SC Favorit 3 – 4 FC Leaders

FC Leaders вніс зміни у розташування команд у топ-3 своєю звитягою над SC Favorit. Один із лідерів поступився вперше за 6 матчів, тому результат на користь FC Leaders, зважаючи на серію суперника, виглядає ще більш вражаюче. Разом із цим FC Leaders виконує своє завдання. Від трійки лідерів команду відділяє 4 очки. В’ячеслав Чуб вдруге за сезон приїхав допомогти номінальним гостям. Оформив дубль у першому таймі, а FC Leaders лідирував 3:0. SC Favorit майже вдався камбек згодом, але всі плани сплутав гол капітана суперників. Із 2:4 SC Favorit відігрався, та теж із приставкою «майже». Андрій Остафійчук оформив 3 результативні дії в складі команди.    

PIN-UP 6 – 1 FC Legendary Amateurs

PIN-UP здобув першу з можливих двох головних своїх звитяг цього сезону. Прямо зараз команда обіграла лідера FC Legendary Amateurs і, таким чином, повернула собі проміжне перше місце. Єгор Чечеринда показує, що він є одним із кращих гравців Другої ліги. Лідер PIN-UP звітного туру забив перші 2 м’ячі команди. Після дублю Чечеринди в грі міг відбутися переломний момент для FC Legendary Amateurs. Євгеній Розка повенув би «аматорс» віру, що не все втрачено, якби забив пенальті, та не зробив того. За 4 хв після нереалізованого пенальті Дмитро Іваницький зробив рахунок 3:0. Микола Романов своїм голом всередині другого тайму не повернув «аматорс» в гру як поспішили подумати. PIN-UP у відповідь забив тричі.

НІКОС-2 1 – 3 Харків 1654

Звитягу Харків 1654 над НІКОС-2 не прикрасити виразними епітетами, бо цей успіх для харків’ян є просто черговим. Мета ще не досягнута. До топ-3 крокувати й крокувати, й конкуренти йдуть практично без осічок. НІКОС-2 мав одну заміну й приїхав експериментальним складом, але на тлі суперника не виглядав звичайним «андердогом», який не має шансів. В складі Харків 1654 гол+пас оформив Антон Мороз.

SOROKI TEAM 2 – 2 FC BILUX

Як підмітив дуже влучно після фінального свистка один із представників FC BILUX Сергій Кадет: «Ми – найбільш дружна команда в змаганні». При дев’яти проведених зустрічах 6 разів грає внічию. Звітного туру SOROKI TEAM і FC BILUX все вирішили ще в першому таймі. Номінальні гості лідирували 2:1, «сороки» відігралися після голу капітана Артема Космачевського. Після матчу команди продовжують перебувати в нижній частині таблиці.

Крила Донбасу 4 – 4 FC BEER WAY

Виступ Дмитра Єпіфанцева з Крила Донбасу в матчі з FC BEER WAY легко прирівняємо до найкращих перфоменсів звітного туру. 2 голи Єпіфанцева вийшли суперефектними. Особливо м’яч «рабоною» з гострого кута. До дублю додав 2 асисти, та зі свого боку FC BEER WAY демонстрував характер, опирався й за рахунок цього здобув нічию. Із гравців виділимо Дмитра Рябченка не тільки за гол, що приніс одне очко. Рябченко постав, як лідер і вмістив у собі те, що привело команду до нічийного результату.

FC AppsFlyer 5 – 1 FC PlastVan

FC AppsFlyer розвинув свою серію без поразок до п’яти матчів поспіль. Непогані виступи команди позитивно відбиваються на турнірному положенні. Ділить четверте-п’яте місця, а звітного туру обіграла одного з аутсайдерів FC PlastVan. Капітан номінальних господарів Віктор Коровіков оформив чергові 2+2 по гол+пас у сезоні. За цією системою Віктор є найкращим гравцем Другої ліги.

Славутич 3 – 1 ФК Легіон

Славутич вперше виграв. Зібравшись більше, ніж двома четвірками, команда обіграла сусіда по таблиці ФК Легіон. Номінальні господарі пропустили на 2-ій хв, та відігралися й створили перевагу в 2 голи до середини другого тайму. В складі Славутич по голу оформили Ігор Кузнєцов і Владислав Огієвський. У складі «легіонерів» забив Богдан Будніков.        

Третя ліга

Old Friends 1 – 1 FC SICH Kyiv

Old Friends і FC SICH Kyiv розділили між собою очки, а все найцікавіше відклали на кінцівку матчу. Інтриги теж було немало, бо Old Friends відкрив рахунок на 37-ій хв. FC SICH Kyiv зрівняв перед фінальним свистком зусиллями Максима Чмута. В складі Old Friends забив Дмитро Іскра.

Unknown Sporting 3 – 4 Denon

Denon завдяки дублю Віталія Чакова спочатку виходив уперед, а потім і зрівнював рахунок. Чаков забивав свої перші голи в змаганні між двома взяттями воріт у виконанні Ярослава Бондаренка. Ярослав забиває за US у трьох матчах поспіль, але команда не виграє. Поступається або задовольняється нічиїми. В грі з Denon вирішальний гол було забито на 40-ій хв. Максим Чичиркоза приніс 3 очки номінальним гостям.

Дружба 3 – 6 AppStudio

AppStudio, обігравши Дружбу, піднявся на третю сходинку таблиці. В останніх п’яти матчах команда показує статистику гідну представника трійки лідерів. У матчі з Дружба Мирослав Коцаренко оформив 3 результативні дії. Востаннє не забивав чи не віддавав ще наприкінці серпня. 3 результативні дії в складі номінальних господарів зробив Дмитро Березовський.

NOOSPHERE 5 – 4 Нове Життя

NOOSPHERE в ході заключних хвилин гри з Нове Життя втрачав перевагу в 3 м’ячі, але в підсумку втримав мінімальну різницю. Перед фінальними хвилинами номінальні господарі одного разу зустріли опір, коли суперник відігрався й вийшов уперед із 0:1. Тоді, наприкінці першого тайму рахунок став 1:2 не на користь NOOSPHERE, та в ті ж хвилини команда повернула собі лідерство. Згодом збільшила перевагу до трьох м’ячів. Віталій Макаренко й Дмитро Калашник із 38-ої хв почали повертати інтригу. В складі NOOSPHERE хет-трик оформив Олександр Білоконь.

Nunu-KyivGastroBar 1 – 0 FC Vauriens

Nunu-KyivGastroBar виграв вп’яте поспіль. Цього разу в суперника, який находиться в нижній частині таблиці й має в 4 рази менше очок, ніж лідер таблиці Nunu-KyivGastroBar. Єдиний гол у зустрічі забив Владислав Удовін на 32-ій хв. Найближчим часом Nunu-KyivGastroBar може достроково забезпечити собі фініш на першій сходинці.

Буревій ТП 5 – 0 Cebollitas FC

Збірна Коміків 6 – 3 ЧА-ЧА-РАЗ

Збірна Коміків у супер емоційному матчі обіграла ЧА-ЧА-РАЗ і фактично піднялася в топ-3. Коміки ділять третє-четверте місця, та можливо, скоро обійдуть цього конкурента. Звітного туру обійшли іншого. ЧА-ЧА-РАЗ не виграє в трьох матчах поспіль і вже п’ятий, але залишається претендентом. Звітного туру ЧА-ЧА-РАЗ зібрав на трибунах десятки вболівальників. Вони палко підтримували, й команда тричі виходила вперед. Коміки щоразу наздоганяли, а з 36-ої хв самі почали лідирувати. Тут проявився не тільки досвід, а й клас. Зокрема, Максима Каминіна, який у грі оформив хет-трик і віддав асист на Павла Демченка. Павло зробив 3 результативні дії. В складі ЧА-ЧА-РАЗ 2 асисти віддав Сергій Вахрушев.  

1/4 фіналу Кубку R-Cup XIII

AUTOENERGY 2 – 3 Tech United

Tech United, який у Першій лізі не хапає зірок із небес, у чвертьфіналі кубку пройшов учасника Вищої ліги AUTOENERGY. Підопічні Рената Мірошнікова прогресують, аби там входити в топ, однак у кубку їх обійшли. Хоча наприкінці першого тайму номінальні господарі могли зламати опір і дотиснути так, що суперник би не повернувся. AUTOENERGY для цього все зробив. Відігрався з 0:1 і почав лідирувати за 5 хв. Данило Торкін оформив дубль. «Технарі» на одному з відрізків другого тайму відвели собі ще менше часу, щоб вибороти вихід у 1/2 фіналу. Дмитро Хмелюк зрівняв, а Олександр Кульша своїм голом вивів команду в наступний етап.  

Авангард Київ 0 – 3 Nunu-KyivGastroBar

Nunu-KyivGastroBar подолав опір Авангард Київ. Із кожним голом номінальні гості показували свою перевагу й, зрештою, довели її до трьох «сухих» голів. Авангард Київ змінив би ситуацію, якби забив один із чисельних моментів. У складі Nunu-KyivGastroBar дубль оформив Юрій Нікітюк. У півфіналі Nunu-KyivGastroBar зіграє з FC Inter Kyiv.

Пресслужба R-Cup