Анонс туру R-Cup XIII, ​Анонс туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

03.11.2023

Анонс туру R-Cup XIII

03.11.2023

Анонс туру R-Cup XIII

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Вища ліга" #1043287]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC LONTANO
2 SALUTEM
3 Friends Team
4 AFC Atletico Kyiv
5 AUTOENERGY
6 MLP Co
7 Вікторія
8 GC SLAVSANT
9 PERUN
10 Rangers
11 Если Шо
12 FC LIV-COMFORT
13 FC Meest TEAM
14 Альфа
15 FC MAXIMUS

Альфа – Friends Team

Альфа перед минулим туром активно набирав очки в двох матчах поспіль, але зустрівся з «матрацниками», які від старту матчу охоче прийнялися забивати. В підсумку, Альфа з кадровими труднощами пропустив найбільше в сезоні. Звітного туру зустрінеться ще з однією командою, що змагається за найвищі місця. Friends Team чекав цієї зустрічі з паузою в один ігровий тиждень. Побачимо, чи «френдам» поталанить дочекатися невдач тих, хто перебуває вище, проте, щоб втримати за собою мінімум і залишитися в топ-3, в команди є все.  

Вікторія – FC Meest TEAM

Суперники бачать, що останнім часом Вікторія збирається на матчі не найкращим складом, і статистика показує, що зараз будь-хто може грати і навіть обігрувати нещодавнього претендента на топ-3. Альфа й Если Шо, учасники з нижньої частини таблиці, вже проходили Вікторію. Чи долучиться до їх компанії FC Meest TEAM? «Містяни» ставитимуть максимальне завдання на цей матч. Збір Вікторії може зрівняти шанси команд на успіх.

SALUTEM – GC SLAVSANT

SALUTEM повинен підійти до вирішального матчу з FC LONTANO без попередніх втрат очок. Їх очна зустріч, ймовірно, з’ясує переможця Вищої ліги, а поки харків’янам ще необхідно буде пройти GC SLAVSANT. Шанси «барберів» залежать від них самих. Питання в тому, чи вирішила команда догравати сезон, чи ще на матч зі топом GC SLAVSANT збереться й боротиметься.

Если Шо – FC MAXIMUS

Показник більший, ніж 2 матчі без поразок цього сезону Если Шо ще не підкорювався. Календар важкий для всіх учасників, не говорячи про команди, що перебувають нижче середини таблиці. Проте наприкінці розіграшу в Если Шо є чудовий шанс, адже звітного туру суперником стане FC MAXIMUS, який замикає турнірне становище. Обом командам слід зібратися й показати своє прагнення досягти успіху в окремій зустрічі, не зважаючи на своє невисоке положення в таблиці.

AFC Atletico Kyiv – FC LONTANO

FC LONTANO говорив після минулого туру, що попереду залишилися дві вирішальні зустрічі. AFC Atletico Kyiv і SALUTEM, як дві фортеці для наразі лідера таблиці FC LONTANO. Ще й обидві налаштовані забрати ласий шматок. Харків’яни мчать за лідерством, а граючий тренер AFC Atletico Kyiv Олександр Кульша в одному з минулих інтерв’ю теж говорив, на чому його підопічні роблять головний акцент. Акцент – на Вищій лізі й потраплянні в топ-3. До третьої сходинки лише 2 очки, проте й зіграти залишилося двічі. Не третьому місці знаходиться сильний, зірковий учасник. При успіху в грі FC LONTANO, згодом у заключному матчі й за осічки «френдів» AFC Atletico Kyiv зробить те, що задумав.

Rangers – MLP Co

Rangers пережив миті мотивації на матч із топом, у якому набрав очки. Два тури тому Rangers відбирав очки в «матрацників». Схожий виклик з’явиться перед командою в обличчі MLP Co. «Рейнджери» самі озвучать відповідь на цей виклик. MLP Co вимагатиме від себе позитивний результат. Є надія завершити цей сезон серед лідерів. Із втратою очок звітного туру надії перетворяться в примару.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Перша ліга" #1043288]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Royal Credit
2 FC Inter Kyiv
3 ФК Фокус
4 LEFT COAST
5 OnlyFans Team
6 FC Profi
7 Сталь
8 Благора Інвест
9 UID
10 Tech United
11 FC Kyiv
12 FC Goldmine
13 AFC Footballers
14 Inter Cars Ukraine
15 ФК Акули

LEFT COAST – Tech United

Від LEFT COAST у Першій лізі віддає харизмою. Та як команда проходить турнірний шлях, де потрібно демонструвати інші якості? LEFT COAST зберігає шанси завершити сезон у топ-3. Від лідерів відстає на одне очко, в порівнянні з одним із конкурентів має гру в запасі. Tech United вмістив у багаж інструменти, необхідні для звитяги звітного туру. Від «технарів» варто чекати віддачі мотивації на 3 очки.

OnlyFans Team – Royal Credit

У своєму заключному матчі в сезоні OnlyFans Team зустрінеться з одним із трьох лідерів Royal Credit. Побачимо, чи зробить подарунок OnlyFans Team іншим претендентам на нагороди, відібравши очки звітного туру. В трьох останніх матчах команда забиває не більше одного голу. З дев’яти можливих набрала сім залікових балів. Royal Credit минулого туру поступився. Якостей не розгубив і за ту невдачу треба реабілітуватися.

FC Goldmine – ФК Фокус

Щоб одні підопічні Олександра Андрєєва могли збільшити свою перевагу, перебуваючи в топ-3, інші підопічні наставника налаштовуються зіграти з топом ФК Фокус так, як це буде вигідно FC Inter Kyiv. Для тренера звітний тур видасться особливим, але про це пізніше. FC Goldmine приготувався зупинити переможну серію «фокусників» із п’яти матчів.

Inter Cars Ukraine – UID

Після успіхів FC Goldmine і «футбольорів» минулого туру Inter Cars Ukraine опустився на передостанню сходинку в таблиці. Команда видала близький матч, пропустила одного разу, та цього вистачило супернику для того, щоб набрати 3 очки. Результати можуть бути різними, та непростий суперник в обличчі Inter Cars Ukraine чекає завжди. UID завдяки робочим звитягам піднявся всередину турнірного становища. Не брати ж і просто так поступатися надбаним іншим учасникам.

FC Inter Kyiv – ФК Акули

Слова про особливий тур для тренера Олександра Андрєєва звучали не просто так. Окрім того, що одні його підопічні можуть допомогти іншим, відібравши очки в «фокусників», так ще FC Inter Kyiv і ФК Акули гратимуть між собою. 3 команди Андрєєва в Першій лізі мають різне турнірне положення. FC Inter Kyiv повинен обов’язково обігрувати ФК Акули, будучи претендентом на нагороди.

FC Profi – Благора Інвест

FC Profi досягав успіху в минулих двох турах, обіграючи команди зі списку тих, що змагаються за нагороди. Після чотирьох поразок поспіль Благора Інвест практично вибув із ряду таких учасників, і нещодавній середняк FC Profi випереджає Благора Інвест на 3 очки. Хоча зіграв на два матчі більше.

FC Kyiv – Сталь

Не менше уваги, ніж матчі топів таблиці, приверне зустріч між FC Kyiv і Сталь. Часто гарантують присутність інтриги, та при цьому від туру до туру виступають по-різному. FC Kyiv зарекомендував себе, як учасника, що може випливати на класі, зустрічаючись навіть із тими, хто змагається за найвищі місця. Сталь повинна було просто підтвердити свій клас, фінішувавши в топ-3, та ряд команд знову обійшов у таблиці.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Друга ліга" #1043289]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 SC Favorit
2 PIN-UP
3 FC Legendary Amateurs
4 FC “AppsFlyer”
5 Харків 1654
6 FC Leaders
7 FC BILUX
8 FC BEER WAY
9 SOROKI TEAM
10 Крила Донбасу
11 FC Rabona
12 ФК Легіон
13 НИКОС-2
14 Славутич
15 FC PlastVan

Харків 1654 – FC AppsFlyer

Харків 1654 і FC AppsFlyer вирішать – хто буде першим претендентом на третю сходинку, а можливо, потрапить у топ-3 після звітного туру. Наразі харків’яни й FC AppsFlyer перебувають на п’ятій і четвертій сходинках відповідно. FC AppsFlyer уже не відстає від третьої команди таблиці, маючи з нею рівну кількість очок, тоді як у суперника по звітному туру є гра в запасі.

FC BILUX – FC PlastVan

Десятиматчева безпрограшна серія FC BILUX триває, й команда виявить бажання продовжити її до кінця чемпіонату. Залишилося зіграти три матчі й кожен із них до снаги завершити на свою користь. Звітного туру грати з FC PlastVan, який не примирятиметься з роллю «андердога». Нещодавно FC PlastVan вперше виграв і кінцівку сезону хоче провести на такій же ноті.

FC Leaders – FC Legendary Amateurs

Щоб залишитися третім у таблиці після звітного туру, FC Legendary Amateurs необхідно обіграти багатий на характер FC Leaders. Не кращий збір завадив команді набрати очки в останніх двох матчах, але це не слугує виправданням, бо десь чіплятися за залікові бали можна було. Невдачі в двох турах поспіль скеровують FC Leaders на те, щоб показати хороший збір і результат на кшталт такого, який здобув у матчі з лідером.

НІКОС-2 – SOROKI TEAM

НІКОС-2 завершуватиме цей сезон матчами з SOROKI TEAM і «аматорс». Непрості суперники, в іграх із якими команді з нижньої частини таблиці треба наважитися на невелике чудо, щоб набрати очки. Якщо зі збором, як минулого туру, тоді точно так. SOROKI TEAM без замін наближався до максимальної інтриги в зустрічі з четвертою командою турнірного становища, й звітного туру «сороки» повертатимуться до результату, який демонстрували більшу частину минулого місяця.

Славутич – SC Favorit

За задумом SC Favorit,суперник звітного туру Славутич має стати передостаннім кроком команди до фінішу на першому місці. SC Favorit завдяки неймовірним зусиллям дійшов до проміжного лідерства й не має права втратити це за один тур. Але Славутич готується відібрати очки й запропонувати лідерство конкуренту SC Favorit.

ФК Легіон – PIN-UP

Інша команда з нижньої частини таблиці ФК Легіон гратиме з іншим лідером PIN-UP, який поступився одноосібним першим місцем минулого туру. PIN-UP проводитиме заключний матч у цьому сезоні. З долею фарту можна повернутися на першу сходинку. Треба обігрувати «легіонерів» і чекати, що Славутич відбере залікові бали.

FC BEER WAY – FC Rabona

FC BEER WAY проводив дуже близькі матчі в останніх двох турах. Потрібно було віддаватися на максимум, бо доводилося камбечити. FC Rabona в таблиці відстає на одне очко. Чотири команди, що розташувалися нижче, як окремий ряд учасників і FC Rabona не хотілося б, щоб хтось із них наблизився за кількістю залікових балів.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XIII | Третя ліга" #1043290]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Nunu-KyivGastroBar
2 AppStudio
3 Збірна Коміків
4 NOOSPHERE
5 Буревій
6 Denon
7 Нове Життя
8 ЧА-ЧА-РАЗ
9 Дружба
10 Nexus
11 FC Vauriens
12 Unknown Sporting
13 Old Friends
14 FC SICH Kyiv
15 Cebollitas FC

Unknown Sporting – Збірна Коміків

Unknown Sporting включив у свої завдання на кінцівку сезону позмагатися зі Збірна Коміків так, щоб рівень інтриги боротьби за топ-3 в Третій лізі сягнув атмосфери чи вище. Для цього Unknown Sporting необхідно відібрати очки, та коміки, як претендент на найвищі місця відповідно налаштовуються на матч.

Nunu-KyivGastroBar – Нове Життя

Nunu-KyivGastroBar проведе ще два матчі, та вже гарантував собі фініш на першій сходинці. Команда знає про схильність Нове Життя засмучувати інших учасників, що рвуться в топ-3, тому не розслаблятиметься й спробує розвинути свою переможну серію до семи ігор поспіль.

Old Friends – NOOSPHERE

NOOSPHERE опинився поза топ-3 після того як поступився одному з конкурентів минулого туру. Та команда тільки планує своє повернення в список лідерів, де хоче залишитися на фініші. 3 очки в матчі з Old Friends є обов’язковими. По-іншому команда просто не може зіграти.

Nexus – ЧА-ЧА-РАЗ

ЧА-ЧА-РАЗ залишив на поверхні впевненість у тому, що після п’яти матчів без особливих успіхів можна повернути собі те, що додали до своїх скарбничок конкуренти. Можливостей у команди обмаль, але вона не виключиться з боротьби за топ-3. Десятий у таблиці Nexus в останніх п’яти матчах поступився одного разу. Додавати сюди невдачу звітного туру нема настрою.

FC Vauriens – AppStudio

Ще одна команда з нижньої частини таблиці FC Vauriens зустрінеться з ще одним претендентом на топ-3. Звитяга AppStudio минулого туру стала вагомим кроком до можливого успіху на фініші. Сюди ж треба додати 3 очки в матчі з FC Vauriens.

Буревій – Дружба

Буревій цього сезону проходить і як лідер таблиці, і як середняк, а зараз команда наблизилася до топ-3 на відстань двох очок. Ще позмагається в заключних турах, у яких гратиме з Дружба й її сусідом по турнірному становищу.

Пресслужба R-Cup