Дебют ФК Нова Пошта в Вищій лізі, «класичне»Третьої ліги між Нове Життя й Дружба — анонс 1-го туру , ​Анонс першого туру R-Cup XV., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

12 квітня

Дебют ФК Нова Пошта в Вищій лізі, «класичне»Третьої ліги між Нове Життя й Дружба — анонс 1-го туру

12 квітня

Дебют ФК Нова Пошта в Вищій лізі, «класичне»Третьої ліги між Нове Життя й Дружба — анонс 1-го туру

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Вища Ліга" #1043682]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

ATL – ФК Нова Пошта

Новий сезон у Вищій лізі розпочнеться з цікавої вивіски, бо з одного боку на поле вийде ATL, який адаптувався до найвищого дивізіону, аби прямо зараз почати свою ходу до омріяних високих місць, а з іншого боку – команді протистоятиме ФК Нова Пошта, призер чисельних столичних змагань і поточний розіграш Вищої ліги для цього учасника не має стати виключенням. ФК Нова Пошта на ряду з іншими зірковими колективами поставить перед собою завдання змагатися за топ і потрібно розпочинати з першого туру. В цьому першому турі ATL виглядає серйозною перевіркою.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Перша Ліга" #1043683]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC Rabona
2 Крила Донбасу
3 FC Profi
4 Сталь
5 UID
6 LEFT COAST
7 FC Meest TEAM
8 OnlyFans Team
9 PIN-UP
10 LIDCAR
11 FC Legendary Amateurs
12 FC AppsFlyer
13 Благора Інвест
14 Если Шо
15 Developex

LEFT COAST – Крила Донбасу

Антон Дудник віщував стосовно перспектив LEFT COAST у новому сезоні й навіщував «прокляття». Та хлопці відреагували, сміючись, і найголовніше, щоб не віджартовувалися після невдачі на полі. Взагалі новий сезон мав би завести LEFT COAST. Можливо, йому потрібна звитяга в першому ж матчі, аби віднайти кураж. Суперником стануть Крила Донбасу, які стартують у другому за рангом дивізіоні після того як здобули третє місце в Другій лізі. Вже в першому турі колективу дістався в суперники такий же досвідчений учасник, але Крила Донбасу в Першу лігу з собою принесли купу інтриг.

OnlyFans Team – Благора Інвест

Ті, хто побував у вирах найрізноманітніших інтриг і протистоянь у Першій лізі, зустрінуться між собою вже в першому турі. Цей дивізіон знову виглядає дуже рівним і завданням OnlyFans Team і Благора Інвест є віднайти в ньому своє місце. Команди мають результати, які потрібно покращувати. Минулий сезон OnlyFans Team завершив в нижній частині таблиці й зараз спробує на дистанції перестрибнути багатьох учасників, а Благора Інвест вдосталь загартувався минулим чемпіонатом, аби зі стартом нового йти до високих місць уже без вагань.

FC Profi – Developex

Претендент на топ Першої ліги протягом майже всієї минулої дистанції FC Profi в підсумку задовольнявся місцем неподалік середини таблиці. Цей результат точно не тішить, хоч і одну з індивідуальних нагород за сезон один із гравців команди здобув. Антон Доманський є визнаним голеадором дивізізіону, він справна приїздить на матчі, та потребує участі в іграх партнерів, які проводять значно менше ігор. Побачимо – чи покращиться ситуація зі збором на матчі в новому сезоні. В першому турі суперником стане Developex, для якого новий чемпіонат може пройти на звичних обертах, коли команда розвивається поступово, проте й, якщо колектив зловить кураж, то від Developex точно слід очікувати боротьби за топ.

PIN-UP – UID

PIN-UP втримався в другому за рангом дивізіоні й поки минула швидка хода команди дивізіонами вгору на паузі. Проте й деякий хороший слід сезон залишив, адже команда забила найкращий гол всього минулого чемпіонату. В складі PIN-UP чимало амбітних гравців, готових здобувати різні індивідуальні відзнаки через успішні командні виступи, тому чекаємо старту. В першому турі грати з UID, який однозначно покращуватиме свій минулий результат. Лише в заключному турі колектив поступився третьою сходинкою конкуренту, та має стільки всього, що змусить зараз видати кращий забіг на дистанції. Сюди віднесемо і скіли гравців, і ту тривалу безпрограшну серію, яка залишається джерелом мотивації.

FC Rabona – Сталь

Срібний призер Другої ліги FC Rabona стартуватиме в другому за рангом дивізіоні з певними амбіціями. Проте й команда пройде перевірку на схильність тримати високий рівень із новими суперниками, які часто кусають один одного, відбираючи очки. В таких умовах їх важко не втратити. В першому турі FC Rabona зустрінеться зі Сталь, рівним суперником, для кого Перша ліга є місцем і для яскравих звитяг, і для гри в задоволення.

FC Meest Team – FC AppsFlyer

FC Meest Team кілька сезонів провів у Вищій лізі, змагався з зірковими учасниками, проте зараз для команди настав той період, коли потрібно пригадати свій клас, який може обіцяти непогані перспективи. FC AppsFlyer на класі пройшов Другою лігою, виграв сезонний кубок і відчуває, що є наснага й необхідний заряд для успішного виступу в новому для себе дивізіоні.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Друга Ліга" #1043684]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC BILUX
2 Славутич
3 ФК Акули
4 AFC Footballers
5 Inter Cars Ukraine
6 NOOSPHERE KYIV
7 FC Goldmine
8 Харків 1654
9 Nunu-KyivGastroBar
10 FC Leaders
11 NoName-KonteynerBar
12 FC MAXIMUS
13 AppStudio
14 Альфа
15 Райффайзен Банк

Альфа – NOOSPHERE KYIV

Альфа стартуватиме в Другій лізі після проведеного сезону в більш вищому дивізіоні. Минулим чемпіонатом навряд можна бути задоволеним, тому зараз всі зусилля команди будуть спрямовані на те, аби видати свій найкращий сезон. Розпочне Альфа матчем із загартованим Другою лігою NOOSPHERE KYIV. Колектив вимагатиме від себе ще більше звитяг, які на дистанції, можливо, принесуть ряд бонусів.

NoName-Konteyner Bar – FC BILUX

Цікавим виглядає об’єднання в одну команду NoName і Konteyner Bar. Ці колективи раніше виступали в різних чемпіонатах: NoName змагався на траві, а Konteyner Bar – в футзальному розіграші. В Другій лізі вони поєднаються однією метою змагатися за топ. Побачимо, що принесе це об’єднання двох учасників. Суперником стане FC BILUX, для якого мета боротися за високі місця є звичною ціллю, якій колектив постійно слідує. На своєму досвіді FC BILUX готовий здобути 3 очки вже в першому турі.

AFC Footballers – AppStudio

У новому сезоні AFC Footballers є куди підніматися таблицею, бо змагання за топ дивізіону проходить все ще без «футбольорів» і вони налаштовані це змінити. Свої амбіції в Другій лізі показуватиме й AppStudio після тріумфу в Третій. Яким видасться перший сезон для новачка Другої ліги – AppStudio буде адаптовуватися чи відразу зможе заявити про свої амбітні плани?

Славутич – FC MAXIMUS

Зі стартом нового сезону в Другій лізі змагатиметься вже три команди, які виступають під наставництвом Сергія Цибенка. Славутич готується видати більш рівну турнірну ходу, тоді як FC MAXIMUS одержав досвід і в найвищому дивізіоні, і в Першій лізі. Зупиниться на Другій, де просто вимагатиме від себе результату. Напевно, зараз уже задовільним вважатиметься тільки факт боротьби за найвищі місця.

Харків 1654 – FC Goldmine

Харків 1654 візьме курс на те, аби повертатися в топ Другої ліги. Минулий сезон пройшов для харків’ян усередині таблиці, та хотілося б сподіватися, що зараз команда зможе побудувати амбітні плани. Непростий виклик чекає в першому турі, матч із FC Goldmine, який нещодавно фінішував четвертим і в очних матчах цей суперник двічі поспіль обігрував харків’ян.

ФК Акули – FC Leaders

У минулому розіграші Другої ліги відстань від четвертого місця до середини таблиці становила якихось 4 очки, й в таких турнірних умовах ФК Акули і FC Leaders завершували сезон. Без особливої мотивації в заключних турах не мали успіху. Під час міжсезоння обидві, до речі, проявляли чи не найбільше активності, запрошуючи нових гравців. Подивимося на очний матч цих учасників у першому турі. Минулого сезону «акули» одержували звитягу над FC Leaders.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Третя Ліга" #1043685]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Дружба
2 Нове Життя
3 ФК Легіон
4 Denon
5 FC SICH Kyiv
6 СК "Софіївський"
7 Буревій
8 Unknown Sporting
9 FC BEER WAY
10 НИКОС
11 ЧА-ЧА-РАЗ
12 Old Friends
13 FC Vauriens
14 Nexus
15 ФК "Гора"

ЧА-ЧА-РАЗ – СК «Софіївський»

Матч між ЧА-ЧА-РАЗ і СК «Софіївський» відкриватиме новий сезон, і обидві команди відчуватимуть більшу відповідальність за позитивний для себе результат. ЧА-ЧА-РАЗ повернеться до того, коли проходив своє становлення у Третій лізі, та зараз уже колектив береться за мету повернутися в Другу лігу. Відомий у минулих чемпіонатах як SOROKI TEAM СК «Софіївський» відкриватиме перед собою перспективи змагатися за найвищі місця. Минулого розіграшу СК «Софіївський» одержував гору над ЧА-ЧА-РАЗ.

Denon – Old Friends

Denon не вистачило всього очка, щоб завершити минулий сезон на підсумковій третій сходинці. Та зараз учасник Третьої ліги, який помітно додав, відразу ж і без вагань поставить перед собою мету покращити минулий результат і все таки дістатися до топу. В першому турі суперником стане колектив, який змагався в нижній частині таблиці Old Friends. Але з цим суперником у Denon не найприємніші спогади, бо минула очна гра завершилася внічию.

FC BEER WAY – Nexus

FC BEER WAY спустився в Третю лігу, в якій від команди очікуватиметься ніщо інше як боротьба за найвищі місця. В кількох сезонах у Другій лізі команда точно не пасла задніх, але й зараз буде немало непростих викликів, як от матч із сильним представником дивізіону Nexus, який власний прогрес переноситиме на свої амбітні плани на цей розіграш.

ФК Гора – Буревій

ФК Гора в новому сезоні вже не сприйматиметься як дебютант із нижньої частини таблиці. Команда видала ряд конкурентних матчів, фінішувала вище за трьох інших учасників, тому є сподівання, що звитяг стане ще більше. Буревій теж готується до старту. Колектив добре знає про всі аспекти боротьби за топ, у який все ще не увійшов, адже такі суперники як ФК Гора відбирали очки. Минулого сезону Буревій поступився цьому супернику.

FC SICH Kyiv – FC Vauriens

Підсумкова п’ята сходинка минулого сезону показала чималий прогрес FC SICH Kyiv. Наступним логічним кроком, етапом виглядало б те, що команда увійшла б у топ дивізіону. Та чи насправді готова вона виграти майже всі матчі на дистанції? Минулу дистанцію FC SICH Kyiv завершував очним матчем із FC Vauriens, який одержав звитягу. Сам FC Vauriens готується до виснажливої гонки, бо має намір покращити свій минулий результат, коли фінішував восьмим.

ФК Легіон – Unknown Sporting

Хоч це тільки й перший тур нового сезону, та суперники ФК Легіон і Unknown Sporting не розгойдуватимуться, бо занадто сильно кортить виграти один у одного. «Легіонери» тричі поспіль обігрували цього суперника, тому Unknown Sporting уже зі стартом розіграшу потрібно буде проявити характер.

Нове Життя – Дружба

Справжнє «класичне» Третьої ліги між Нове Життя й Дружба відбудеться вже в першому турі. Історія їх протистоянь переноситься на ще один сезон. Лише в восьмому очному матчі цих учасників минулого чемпіонату була зафіксована перша нічия. Якщо провели майже десяток зустрічей між собою, то як можна назвати це не «класичним» протистоянням змагання? Побачимо – який колектив вийде переможцем цього разу.

Пресслужба R-Cup