Анонс 3-го ігрового тижня й двох матчів 1/16 фіналу кубку, ​Анонс 3-го ігрового тижня й матчів 1/16 фіналу кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

26 квітня

Анонс 3-го ігрового тижня й двох матчів 1/16 фіналу кубку

26 квітня

Анонс 3-го ігрового тижня й двох матчів 1/16 фіналу кубку

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Вища Ліга" #1043682]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

Fanat – AFC Atletico Kyiv

Минулий матч Fanat показав, що, хоч це й дебютант найвищого дивізіону, та для серйозних викликів команда – далеко не новачок, тому бронзовому призеру минулого розіграшу Вищої ліги AFC Atletico Kyiv буде непросто здобути свою першу звитягу в сезоні. Та реабілітуватися за минулу невдачу потрібно. В новому чемпіонаті суперники теж вбачають у «матрацниках» загрозу.

Friends Team – НПУ

Діючий чемпіон Вищої ліги Friends Team стартуватиме в новому розіграші матчем із НПУ, командою, що провела більш, ніж вдалий дебют, адже й результативний зі свого боку перший матч видала, й здобула результат, а гравці, зокрема, голкіпер Євгеній Кебал увійшов у всі можливі підбірки за підсумком ігрового тижня. НПУ розгортає власні амбіції. Однією з них є змагатися з такими топами як «френди». Вони ж захищатимуть своє чемпіонство й на дистанції сезону постануть із новими гравцями, серед яких, можливо, виокремляться нові лідери.

Skvyra Football Team – Tech United

Skvyra Football Team розпочав із нічиєї в матчі з ФК Нова Пошта, та вже в наступному матчі команда не збирається відпускати звитягу. Суперник Tech United у свою чергу активно замислюється над тим, щоб відібрати очки в другого поспіль можливого претендента на топ. «Технарі» готуються до ще однієї важкої гри, проте знають, що, коли рівень мотивації зашкалює, то їм до снаги змагатися з будь-ким.  

ATL – ФК Фокус

ATL розпочинав минулий сезон, коли повернувся після довгої паузи, матчем із ФК Фокус. «Фокусники» зі стартом того розіграшу демонстрували максимальний збір. ATL тільки входив у ритм гри й поступився. Та на старті цього чемпіонату команда налаштована реваншувати поразку. В своїх минулих зустрічах обидва колективи поступилися, та на бажання ATL показати різницю в класі звітного туру це не впливає.

MLP Co – Атлант Буд

MLP Co відмітив для себе те, що, нарешті, в змаганні обіграв «матрацників». Тепер можна попрацювати, щоб розвинути успіх, зробити так, щоб у календарі своїх матчів залишилося ще менше місця для суперників. Але суперник Атлант Буд повертатиметься після поразки НПУ. Звітна гра – ще одна прикраса туру, місце для конкурентної боротьби, красивих комбінацій і голів.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Перша Ліга" #1043683]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC AppsFlyer
2 Сталь
3 Крила Донбасу
4 OnlyFans Team
5 Если Шо
6 Developex
7 Благора Інвест
8 UID
9 LEFT COAST
10 PIN-UP
11 LIDCAR
12 FC Meest TEAM
13 FC Rabona
14 FC Legendary Amateurs
15 FC Profi

LEFT COAST – LIDCAR

Поки що LEFT COAST втішає тільки один результат, але зіграно було цілих 3 матчі. Втішає команду вихід у другий раунд кубку, а в чемпіонаті колектив має 2 поспіль нічиїх. Наступний суперник LIDCAR – команда, що прийшла з завданнями в Першу лігу, тому з минулим своїм нічийним рахунком засиджуватися допізна не планує.

FC Legendary Amateurs – Благора Інвест

FC Legendary Amateurs минулого туру обпікся в матчі зі Сталь, який узяв реванш за поразку. «Аматорс» вів мінімально, та не досяг навіть нічиєї через пізній гол суперника. Звітного туру грати з іншим учасником, із яким теж є досвід очного матчу. Минулого сезону FC Legendary Amateurs і Благора Інвест сильнішого не виявили. Цього сезону Благора Інвест провів уже 2 зустрічі. Минулого туру, зокрема, повернувся після стартової невдачі, обігравши FC Rabona.

FC AppsFlyer – Если Шо

FC AppsFlyer після того як піднявся в Першу лігу вже провів 2 матчі, й зараз команда справляється з конкуренцією, яку пропонує другий за рангом дивізіон. У третьому своєму матчі зустрінеться з таким же суперником, що має високі завдання на сезон, як і минулі опоненти. Если Шо стартував зі звитяги. Попереду така тривала турнірна дистанція й, аби не відкладати з поверненням у Вищу лігу, такого суперника як FC AppsFlyer потрібно обігрувати.

FC Profi – PIN-UP

FC Profi двічі поступився на старті розіграшу. Недра таблиці не влаштовують команду, та необхідно покращувати збір. Із PIN-UP минулого сезону колектив видав результативний матч. У грі, яка вмістила в себе 14 голів на двох учасників, сильнішим виявився FC Profi. Зараз PIN-UP прагне показати прогрес власних результатів. У двох попередніх матчах зафіксовані нічиї й саме звитяги не вистачає для того, аби назвати свій старт більш-менш вдалим.

Developex – Крила Донбасу

Після перших матчів вирізняється багато учасників, які прагнутимуть іти до найвищих сходинок. Так, втримати високий рівень на дистанції вийде не у всіх, але Developex і Крила Донбасу про це навіть не замислюються, а готуються до наступної гри. Обом важливо виграти й набрати темп. Камбеку по ходу другого тайму не вистачило Developex, щоб набрати очки в матчі з FC AppsFlyer. Крила Донбасу закріплюватимуться нагорі турнірного становища зі старту, якщо вийдуть переможцями й звітного туру.

FC Meest TEAM – UID

FC Meest TEAM зачекався першого успіху в сезоні, та звітного туру перед «містянами» ще один міцний учасник зі своїми сильними якостями. UID теж не набирає максимуму зараз. Команда старається поєднувати гру в задоволення з боротьбою за високі сходинки. Поки має 2 залікові бали після двох проведених зустрічей.

FC Rabona – OnlyFans Team

«FC Rabona в Першій лізі» звучить цілком органічно. Поки команда не з’являлася своїм найпотужнішим складом, а в другому за рангом дивізіоні конкуренція все ж більш насичена. Ніколи не знаєш, звідки може прийти осічка. Тож, і в колективу зараз одне очко після двох матчів.  OnlyFans Team зі свого боку проходитиме цю турнірну дистанцію, можливо, й із підсиленнями, тому ніхто не буде дивувати, якщо побачить колектив серед лідерів. Задатки до цього є, потрібна ще одна звитяга до активу.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Друга Ліга" #1043684]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC Goldmine
2 FC BILUX
3 AppStudio
4 NOOSPHERE KYIV
5 Альфа
6 NoName-KonteynerBar
7 Nunu-KyivGastroBar
8 FC MAXIMUS
9 FC Leaders
10 Райффайзен Банк
11 ФК Акули
12 AFC Footballers
13 Inter Cars Ukraine
14 Харків 1654
15 Славутич

FC BILUX – Харків 1654

Програму протистоянь звітного туру в Другій лізі відкриватимуть очним матчем FC BILUX і Харків 1654, команди, які видали протилежно різні результати в минулих двох поєдинках. FC BILUX виграв двічі поспіль і підійде з переможним настроєм до зустрічі. Харків 1654 дивиться на цього суперника з низин таблиці, бо поступився в двох іграх, хоч і на характері намагався повернутися, наближаючись до камбеку в матчі з AppStudio.

NOOSPHERE KYIV – Nunu-KyivGastroBar

Своєрідним дербі назвемо матч між наступними двома учасниками. Історія поєдинків між NOOSPHERE KYIV і Nunu-KyivGastroBar розпочалася кілька сезонів тому, коли обидва виступали в Третій лізі. Очна конкуренція вийшла на пік, коли команди фінішували в лідерах цього дивізіону, другою й першою відповідно. В умовах Другої ліги в очній зустрічі Nunu-KyivGastroBar теж випередив, тоді з мінімальною різницею. Та зараз їх гра може скластися зовсім по-іншому, бо NOOSPHERE KYIV наростив м’язів і здобув яскраву звитягу в новому сезоні.

Inter Cars Ukraine – Альфа

Inter Cars Ukraine розпочав сезон у Другій лізі не з кращим збором і поступився Nunu-KyivGastroBar, тоді як Альфа відчув і смак невдачі, і смак трьох набраних очок, коли минулого туру обіграв FC MAXIMUS після камбеку. Тому до звітної гри Альфа підійде в хорошому настрої, колективу необхідна ще одна звитяга для впевненості. Минулого чемпіонату в Першій лізі цей учасник обігрував Inter Cars Ukraine.  

FC Goldmine – ФК Акули

Підопічні Олександра Андрєєва з Другої ліги FC Goldmine і ФК Акули в очному матчі викладатимуться з особливим ентузіазмом і пристрастю, в чому нема сумнівів, адже згадуємо їх минулу гру, в якій компромісам на полі просто не було місця. Обидва учасники завжди заведені. В перших двох матчах нового чемпіонату FC Goldmine успішніший. Набирає наразі максимум очок. ФК Акули провів стільки же матчів, однак сезон звитяг ще не відкрив.

FC MAXIMUS – Райффайзен Банк

FC MAXIMUS на старті сезону випромінює жагу зупинитися в цьому дивізіоні, поставити завдання й виконати його. Та за першим успіхом прийшла й невдача. Аби не спинятися, команді необхідний наступний і наступний успіхи. Можливо, його колектив досягне в матчі з іншим новачком Другої ліги, який навпаки – розпочав із низин. Поки Райффайзен Банк має одну нічию за підсумком гри з FC Leaders, коли команда робила камбек із 0:3, а потім втрачала вже максимальний результат наприкінці.

AppStudio – NoName-Konteyner Bar

У меті видати хороший старт AppStudio має чергову перепону, наступного суперника. Новачок дивізіону, який сюди піднявся, в перших двох матчах не поступився. NoName-Konteyner Bar вивчає Другу лігу й вже показав, що вміє орієнтуватися без компаса. Колектив шукатиме шлях до топу й звітного туру йтиме до трьох очок.

FC Leaders – Славутич

У матчах між FC Leaders і Славутич завжди зосереджено достатньо конкуренції, щоб учасники в рівній боротьбі виявляли сильнішого. Якщо хтось у цій парі виграє, то лише з мінімальною перевагою. Всього FC Leaders і Славутич у змаганні провели 3 матчі. В очних зустрічах наразі рахунок 2:1 на користь FC Leaders.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Третя Ліга" #1043685]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC SICH Kyiv
2 FC BEER WAY
3 ФК Легіон
4 Буревій
5 Nexus
6 Нове Життя
7 ЧА-ЧА-РАЗ
8 Old Friends
9 ФК "Гора"
10 Unknown Sporting
11 Denon
12 НИКОС
13 Дружба
14 СК "Софіївський"
15 FC Vauriens

FC Vauriens – ЧА-ЧА-РАЗ

ЧА-ЧА-РАЗ не планує затримуватися в Третій лізі. В цьому дивізіоні команда пережила немало пам’ятних моментів, перші звитяги, принципові матчі – все було тут. Однак у розрізі нових досягнень потрібно повертатися в Другу лігу. В колективу вже є одна звитяга в новому сезоні. FC Vauriens за свої перші 2 гри пропустив 17 голів. Старт потрібно виправляти звітного туру. В минулому поєдинку між цими учасниками сильнішим виявився ЧА-ЧА-РАЗ.

Old Friends – ФК Гора

Old Friends виграв уже в своєму першому матчі нового розіграшу, та слідом прийшла поразка. Команда в цей результат не заглиблюватиметься перед наступним викликом, коли супернику можна запропонувати рівну боротьбу за очки. До того ж, «старі друзі» хотітимуть реваншувати невдачу, коли минулого сезону ФК Гора обіграв їх 5:2.

FC SICH Kyiv – Denon

Багатообіцяючою виглядає пара між FC SICH Kyiv і Denon. Завжди говоримо про те, що ці команди пов’язані між собою тим, що деякі гравці в різні періоди, в різних змаганнях виступали за обидві. Та старт у новому сезоні вийшов протилежним. FC SICH Kyiv одержав 2 звитяги поспіль, а Denon зазнав двох неприємних осічок. Тим не менше, в очних матчах цей колектив тричі вигравав у FC SICH Kyiv.

Буревій – Дружба

Буревій стартував зі звитяги над ФК Гора, а Дружба двічі поспіль поступилася. Та в очних зустрічах Дружба не такий вже «андердог», адже в трьох матчах не програла цьому супернику і ще й 2 рази одержувала звитягу. Лише в минулому чемпіонаті Буревій показав свою перевагу, забивши 11 голів.

Unknown Sporting – НІКОС

Старт Unknown Sporting можна описати як посередній, але в двох минулих матчах, які команда завершила внічию, на поверхню випливали бійцівські якості, коли US зрівнював рахунок у самій кінцівці. Проти НІКОС Unknown Sporting налаштовується вже зі старту пропагувати своє лідерство.  Сам НІКОС поки зіграв 1 матч. Колектив ще в пошуках своїх перших залікових балів.

Nexus – ФК Легіон

Звітний тур Третьої ліги подарує відразу 2 дербі. FC SICH Kyiv і Denon виявлятимуть між собою сильнішого, а також і Nexus із ФК Легіон. Про те, що ця пара між собою проводитиме ніщо інше як принципове дербі дізналися минулого сезону. Їх очна історія продовжиться. Минулого разу завершили внічию. Зараз хтось уже точно має забрати 3 очки.

СК Софіївський – Нове Життя

СК Софіївський у Третій лізі розпочав із двох поразок поспіль нещодавнім конкурентам у дивізіоні вище. Та про те, що так для команди пройде весь чемпіонат не може й виникати думки. Є сподівання, що зовсім скоро колектив повернеться після невдач. Суперник по звітному туру Нове Життя поки зіграв 1 матч, у принциповому для себе дербі обігравши Дружба.

1/16 фіналу Кубку R-Cup XV

FC VALKYRIE – Альфа

Команда, яка колись починала своє становлення в змаганні, повернеться на поле. FC VALKYRIE набирався досвіду під орудою Олександра Кульши, та потім узяв паузу. Це досвідчений учасник, який провів у змаганні більше 50-ти матчів. Раді поверненню, проте в 1/16 фіналу кубку жереб звів із суперником, у якого є свої труднощі. З ними Альфа бореться й старається тримати рівень. Достойно потрібно буде виступити не лише в Другій лізі, а й у кубку. В наступному раунді переможець цієї пари зіграє з ФК Легіон.  

UID – Denon

У другому ігровому тижні поспіль спостерігатимемо за тренерським протистоянням Олександра Уса й Олександра Кульши. Тільки тепер уже не в Вищій лізі, а в кубку й на чолі команд, які змагаються в різних дивізіонах. UID мотивує себе тим, що в чемпіонаті не виграв двічі поспіль. Невдовзі ж проведе 2 матчі за 1 ігровий тиждень, тому налаштовується реабілітуватися двома звитягами за стільки ж осічок. У 1/16 фіналу з іншого боку має постати інший Denon, колектив, який пройшов через стартові невдачі й той колектив, який готовий пройти якомога далі в кубку.

Пресслужба R-Cup