Смоловик проти Ніфталієва, Ус проти Кульши в Вищій лізі, повернення LIDCAR, cтарт 1/16 фіналу кубку , ​Анонс другого ігрового тижня й двох матчів 1/16 фіналу кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

19 квітня

Смоловик проти Ніфталієва, Ус проти Кульши в Вищій лізі, повернення LIDCAR, cтарт 1/16 фіналу кубку

19 квітня

Смоловик проти Ніфталієва, Ус проти Кульши в Вищій лізі, повернення LIDCAR, cтарт 1/16 фіналу кубку

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Вища Ліга" #1043682]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма

FC Donbass – ФК Фокус

У минулих сезонах SALUTEM i FC Donbass змагалися в Вищій лізі за титул чемпіона, а також розігрували між собою суперкубок. За боротьбою між цими учасниками спостерігали не лише конкуренти, а й інші команди, прагнучи переймати досвід, або ж просто насолодитися видовищним протистоянням. Однак зі стартом нового сезону гравці SALUTEM і FC Donbass об’єдналися в єдиний колектив, щоб уже як один механізм іти за першим місцем. У першому матчі після свого повернення в змагання доведеться зіграти з ФК Фокус. «Фокусники» минулого сезону не хапали зірок із неба, проте в своєму найкращому складі видали ряд потужних матчів із серйозними суперниками.

FC Inter Kyiv – Fanat

FC Inter Kyiv розпочне другий для себе сезон у Вищій лізі матчем із дебютантом змагання Fanat. Однак уже зараз підопічні Олександра Андрєєва хотіли б не просто змагатися за найвищий дивізіон, а й як мінімум покращити свій минулий результат, десяту сходинку. Грати буде з ким: чекають, звісно, топ-матчі, а також поєдинки з новачками, як Fanat, у складі якого є цілий ряд гравців, активних учасників чемпіонату, що змагалися в різних дивізіонах, а зараз стоять перед, можливо, найсерйознішим випробуванням.

Skvyra Football Team – ФК Нова Пошта

Із великими очікуваннями й амбіціями входитиме в новий розіграш Вищої ліги Skvyra Football Team. Є точно 3-4 учасники, що вже зі старту на папері вважаються явними претендентами на найвищі місця, та немає сумнівів, що підопічні Євгена Смоловика Skvyra Football Team долучатиметься до цієї боротьби. Тут теж є відомі імена й ряд молодих гравців, які раніше вже заявляли про себе. Тому очікування від цього учасника теж немалі. Згадуємо суперника Skvyra Football Team і робимо висновок, що це буде центральна вивіска звітного туру. ФК Нова Пошта вже встиг провести свій дебютний матч у змаганні. Підопічні Руслана Ніфталієва одержали переконливу звитягу й рухатимуться далі турнірною дистанцією.

Атлант Буд – НПУ

Атлант Буд повертається в змагання. Учасник, який завжди з амбіціями й високими турнірними завданнями, кине виклик Вищій лізі. В першому для себе матчі після повернення протистоятиме абсолютному дебютанту НПУ. Приємно провести дебютну зустріч на новій для себе дистанції, та ще приємніше в ній виграти, тому подивимося за цим протистоянням і за тим, хто ж у підсумку одерже 3 очки.

Tech United – ФК Анреал

Tech United виконав завдання, яке стояло в минулому сезоні, піднявся в Вищу лігу. Головний тренер «технарів» Олександр Кульша й як гравець не раз успішно проходив дистанцію в найвищому дивізіоні. Свіжий прикладом є минулий розіграш і високе третє місце з «матрацниками», проте й чого варте чемпіонство з Modas. Тому наставник розповість підопічним про всі секрети Вищої ліги. Завданням «технарів» буде закріпитися тут і набирати свої очки. В першому матчі Tech United зіграє з учасником, досвід у якого можна переймати й переймати. ФК Анреал стартуватиме в чемпіонаті, він завжди подає приклад молодим колективам, будучи найяскравішим прикладом, найдосвідченішою командою Києва. Про турнірні завдання ФК Анреал теж не замовчуватиме, бо ці хлопці бачили все, та продовжують кидати собі виклики.

MLP Co – AFC Atletico Kyiv

Вища ліга зібрала чимало нових імен, однак і без протистоянь між постійними учасниками цього дивізіону теж не залишимося, й ця думка неабияк втішає. П’ята команда минулого розіграшу й бронзовий призер, MLP Co й AFC Atletico Kyiv зустрінуться між собою. «Матрацники» розуміють, що втримати в ході наступної дистанції своє третє місце буде дуже важко, для команди сезон дійсно може скластися по-різному. Проте й скільки разів цей учасник ішов проти будь-яких очікувань і здобував яскраві звитяги. Саме таким був успіх у минулій очній грі з MLP Co, коли капітан Ігор Степанюк оформив переможний дубль у кінцівці. Звітний матч уже віддає пристрастями. MLP Co теж вітає турнірна дистанція. Вона видаватиметься важкою, бо з’явилися команди, готові посунути MLP Co нижче того п’ятого місця, яке було здобуте нещодавно.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Перша Ліга" #1043683]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 OnlyFans Team
2 Developex
3 FC Rabona
4 Сталь
5 FC AppsFlyer
6 FC Meest TEAM
7 LEFT COAST
8 Крила Донбасу
9 PIN-UP
10 UID
11 FC Legendary Amateurs
12 LIDCAR
13 Если Шо
14 FC Profi
15 Благора Інвест

PIN-UP – LIDCAR

PIN-UP минулого туру провів свій перший матч у новому сезоні. З одним із найсильніших представників Першої ліги минулого розіграшу UID PIN-UP із рядом підсилень зіграв у нульову нічию. Наступний суперник потенційно виглядає таким же, тому колективу потрібно буде виключно додавати оберів, аби здобути першу звитягу. До того ж, LIDCAR повертається в цей дивізіон, але команда не зважатиме на тривалу паузу, що передувала цьому поверненню. Перед LIDCAR стоятиме завдання вийти в топ Першої ліги, тож, команда тільки рада позмагатися за очки з рівним суперником.

Сталь – FC Legendary Amateurs

Сталь у першому матчі нового сезону як тішилася відриву в кілька голів і перспективі здобути 3 очки, так і тішилася згодом уже більш скромному здобутку, нічиїй із FC Rabona в підсумку, бо суперник відіграв гандикап і навіть міг одержати звитягу. Та Сталь зрівняла рахунок у кінцівці. Колектив відчув темп гри, тоді як FC Legendary Amateurs проводитиме свій перший матч. Досвід звитяги над цим суперником «аматорс» має. Минулого розіграшу FC Legendary Amateurs вигравав із мінімальною різницею.

Крила Донбасу – FC Meest Team

Крила Донбасу в першій грі набрали лише одне очко, та як для старту, й такий результат може збадьорити, а також підмотивувати на максимальний результат у наступній зустрічі. Ще й і суперник на папері рівний, але FC Meest Team на дистанції не приховуватиме амбіцій. Хоча в минулій зустрічі звитяга теж пройшла повз. «Містяни» грали з гідним суперником FC AppsFlyer, видавши результативну нічию.

UID – LEFT COAST

Одні з найхаризматичніших учасників Першої ліги легко впоралися б із завданням провести якийсь шалений медіа-матч і перед цим привернути до нього увагу. Проте ми в другому за рангом дивізіоні й тут треба зберігати серйозність. Принаймні, намагатися це робити. Досвід очних протистоянь у змаганні ці учасники мають. UID щоразу одержує досвід, який у наступній грі старається не повторити, та команда виходить на поле й знову оступається. LEFT COAST не поступився в минулих трьох іграх цьому супернику. Навіть у чемпіонаті, що завершився кілька тижнів тому «будівельники» здобули нічию, забивши свій гол у кінцівці. Тому з легкістю вирізняємо інтриги. Протистояння двох харизм точно може перерости в безкомпромісну боротьбу за очки.

Если Шо – FC Profi

Если Шо дебютуватиме в Першій лізі після кількох проведених сезонів серед найсильніших учасників. Свій слід у найвищому дивізіоні команда точно залишила, то видаючи яскраву, результативну звитягу, то за хвилину втрачаючи максимальний результат і різницю в 3 голи. В першому для себе турі Если Шо зустрінеться з багатим досвід у цьому дивізіоні FC Profi. Колектив кілька разів навіть зазирав у топ-3, та ще жодного разу на дистанції в ньому не втримався. Минулого туру FC Profi зазнав першої поразки в новому чемпіонаті, поступившись Developex.

Developex – FC AppsFlyer

Developex стартував із трьох очок, однак перед наступним матчем команди може виникати відчуття, що це буде зовсім інша гра, в якій суперник FC AppsFlyer уже сам пропонуватиме підопічним Олександра Уса перевіряти свій гольовий потенціал. FC AppsFlyer минулого туру одержав нічию, чого замало для впевненого старту, тому за першими трьома очками цей учасник виходитиме на поле.

Благора Інвест – FC Rabona

Мабуть, пауза далася взнаки й безпрограшна міць Благора Інвест розсіялася в першому ж матчі нового сезону. Тепер треба повертатися в грі з FC Rabona, який, відчуває, що минулого туру не забрав свого після камбеку з 0:4 зі Сталь, коли, вже мінімально ведучи, команда пропустила в кінцівці. В звітній грі FC Rabona вийде на поле, щоб завершити те, що почав раніше – забіг до трьох очок.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Друга Ліга" #1043684]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC Goldmine
2 NOOSPHERE KYIV
3 FC BILUX
4 FC MAXIMUS
5 AFC Footballers
6 AppStudio
7 FC Leaders
8 ФК Акули
9 Inter Cars Ukraine
10 Nunu-KyivGastroBar
11 Райффайзен Банк
12 Славутич
13 NoName-KonteynerBar
14 Альфа
15 Харків 1654

NoName-Konteyner Bar – AFC Footballers

NoName-Konteyner Bar проходитиме через турнірну дистанцію, як команда, перед якою стоїть виклик ідеалізувати командні зв’язки на полі. На це знадобиться час, однак проводити сезон, займаючись виключно цим, колектив не налаштований. У Другій лізі триватиме боротьба за кожну сходинку, так як чимало учасників ставлять найвищі завдання, хоч і теж працюють над своєю атмосферою всередині, вирішують певні питання. AFC Footballers тривалий час змагається в цьому дивізіоні. Завжди й для кожного непростий суперник стартував у новому сезоні з результативної нічиєї з AppStudio.

Альфа – FC MAXIMUS

Примари Першої ліги переслідують Альфа зі стартом нового сезону. Команда часто прокидається через флешбеки, які нагадують про невиразні виступи. Сон має пройти й колективу пройтися б галявиною, де можна скуштувати найсоковитіших плодів у вигляді ще однієї й ще однієї звитяги. Попри невдачі, Альфа працює над тим, що самому стати примарою для будь-якої невдачі. Звітного туру зустрінеться з суперником, окриленим своїм минулим успіхом. FC MAXIMUS уже в першому матчі здобув 3 очки. Колектив воліє знову вийти на поле й насолодитися присмаком звитяги ще раз.

Nunu-KyivGastroBar – Inter Cars Ukraine

Nunu-KyivGastroBar був у кроці від того, щоб повернутися в Третю лігу після першого проведеного сезону дивізіоном вище. Та команді пощастило, що троє інших учасників на дистанції набрали ще менше очок. У новому сезоні заявка, нарешті, поповнилася новими іменами. Деякі гравці, що підсилили, активно виступають у Третій лізі, та готові допомогти Nunu-KyivGastroBar покращити свої виступи тут і зараз. Звітного туру колектив зіграє із Inter Cars Ukraine, який повернувся в цей дивізіон. По ходу кількох чемпіонатів Inter Cars Ukraine вигризав своє місце в Першій лізі, що заслуговує на повагу. Й пригадаємо також, що Другу лігу команда одного разу вже вигравала.

Славутич – FC Goldmine

Славутич і FC Goldmine з флешбеками минулої очної зустрічі налаштовуються на другий очний матч. Одній команді в першому турі не вистачило голу для камбеку й нічиєї, інша ж – провела впевнену зустріч й заслужено забрала 3 очки. FC Goldmine продовжить слідувати цій переможній ході, та нема сумнівів, що Славутич готує серйозний опір.

ФК Акули – FC BILUX

Старання ФК Акули минулого туру не залишилися непоміченими, й фортуна допомогла провести гол наприкінці, який приніс нічию в матчі з FC Leaders. Однак зараз «акули» поставлять фарт на паузу, щоб своїм класом довести супернику власну перевагу. За статистикою в звітній грі протистоятиме суперник, якому двічі поспіль не поступалися, а ще статистика показує, що ФК Акули й FC BILUX в очних зустрічах як можуть відірватися один від одного на кілька голів, так і на характері оформити камбек.

Харків 1654 – AppStudio

Харків 1654 повертатиметься після поразки FC Goldmine. Зменшуючи різницю до двох голів по ходу того матчу, харків’яни подали ознаки конкуренції, та суперник швидко встановив за собою остаточну перевагу. Звітного туру Харків 1654 гратиме з AppStudio, який піднявся в Другу лігу з нижчого дивізіону, та на це не варто зважати, бо колектив підсилився й має потенціал до багатьох звитяг.   

Райффайзен Банк – FC Leaders

Райффайзен Банк розпочне свої виступи в Другій лізі після того як фінішував на третій сходинці дивізіоном нижче. Команді доведеться ще більше розкрити свій потенціал. Найпершим чином, це мають зробити лідери, а вони є в Райффайзен Банк. До того ж, і головний тренер колективу Ярослав Сербін має необхідні рішення, щоб збільшити рівень конкуренції підопічних. Суперником звітного туру стане учасник, який був близьким до топу минулого сезону FC Leaders. Однак новий чемпіонат розпочався лише з прикрої нічиєї з «акулами».

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XV | Третя Ліга" #1043685]

Таблиця

#
Команда
І
В
Н
П
Мз - Мп
О
Форма
# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC SICH Kyiv
2 Буревій
3 Нове Життя
4 FC BEER WAY
5 ЧА-ЧА-РАЗ
6 Old Friends
7 Unknown Sporting
8 ФК Легіон
9 НИКОС
10 Denon
11 Nexus
12 СК "Софіївський"
13 ФК "Гора"
14 Дружба
15 FC Vauriens

Denon – Unknown Sporting

Denon розпочав сезон із неочікуваної поразки «старим друзям», тому в межах очікувань від команди в звітному турі є факт того, що колектив вийде на поле, аби реабілітуватися за невдачу. Проте й Unknown Sporting теж може стати незручним суперником, зважаючи на минулі очні матчі. В активі Denon є звитяга з мінімальною різницею, та минулого чемпіонату US забив двічі й здобув максимальний результат.

FC SICH Kyiv – Old Friends

Супер-результативна звитяга FC SICH Kyiv минулого туру підносить команді ще більше завзяття перед наступним матчем. Суперник по звітному туру Old Friends відкидає будь-які котирування на гру власною минулою звитягою, коли команда скористалася своїми шансами з Denon. «Старі друзі» нещодавно фінішували останніми в таблиці Третьої ліги, а в новому сезоні є велика мотивація покращувати свої виступи, бо троє учасників, що завершать розіграш внизу турнірного становища, стануть у чергу й залишать своє місце в чемпіонаті для інших колективів. Окрім цього, команда хоче довести, що її рівень – змагатися на рівні з іншими значно вище. FC SICH Kyiv в останніх двох матчах не забивав більше одного м’яча цьому супернику.

FC Vauriens – Nexus

FC Vauriens пропустив 10 голів минулого туру, та команда має швидко оговтатися, бо варто як слід підготуватися до наступного матчу, в якому зустрінеться з Nexus. Минулого сезону Nexus фінішував на одну сходинку вище й обіграв FC Vauriens із різницею в 1 гол. Чекаємо на близький матч і бажання обох учасників здобути максимальний результат, адже й підопічні Олександра Виноградова поступилися в першому турі.

FC BEER WAY – СК Софіївський

FC BEER WAY і СК Софіївський новий сезон розпочали в Третій лізі. Якщо FC BEER WAY розпочав із надихаючої звитяги, то СК Софіївський поступився третьому учаснику Другої ліги, який за підсумком минулого розіграшу опустився дивізіоном нижче. Тому суперник по звітному для СК Софіївський є знайомим, тільки вже результат має бути бути іншим. Наприкінці минулого року ці учасники на двох забили 20 голів в очній зустрічі, та 15 із них провів FC BEER WAY.

ФК Легіон – Дружба

ФК Легіон попри очікування, пов’язані з його бадьорим стартом, зіграв унічию з іншим представником нижньої частини таблиці минулого розіграшу US. Звітного туру «легіонери» зустрінуться зі схожим суперником. Дружба фінішувала поруч із ФК Легіон у таблиці нещодавно, а їх очний матч легко пригадується, бо це був і хіт-парад із голів, і цілих 3 камбеки в грі. Переможний оформила Дружба.

ФК Гора – НІКОС  

За лічені хвилини до завершення матчу минулого туру за своєї участі ФК Гора пропустив втретє від Буревій. Згодом він розвинув перевагу, й ФК Гора завершив на тій же позначці в 2 голи, коли суперник переважив за кінцевим рахунком більше, ніж вдвічі. Та одна невдача на старті не може перекреслити того, що на дистанції ФК Гора припідноситиме сюрпризи. Не сюрпризом, але дуже очікуваним командою поверненням має стати Дмитро Сисоєв для НІКОС. Відбув дискваліфікацію, хоч і через травму Сисоєв залишився без футболу на тривалий термін. Однак із бровки насичувати підопічних енергією повинен. НІКОС поступився минулого чемпіонату ФК Гора. Якщо «вогняні» в своїх пріоритетах виокремлять поточний розіграш, то без сумнівів повернуться в Третю лігу з запалом і вогниками в очах.

1/16 фіналу Кубку R-Cup XV

FC SICH Kyiv – LEFT COAST

Це ж як жереб постарався, що звів 2 команди Олександра Муртазалієва вже на першому етапі кубку. Що ж, тоді про магію R-Cup не напишуть книгу, бо наш жереб розподіляє гірше, ніж «розподільний капелюх» у відомій франшизі. Проте й в нас можна знайти друзів і навчитися магії. До неї прибігатимуть FC SICH Kyiv і LEFT COAST, учасники, що відкриють кубкові протистояння в новому сезоні. Уявіть наступну картину – які секрети LEFT COAST відкриє для FC SICH Kyiv Муртазалієв. Тут і про «патронус» Ясінського розповість, і як захищатися від «носка» Гаделії. Прекрасна пара команд для того, щоб почати кубкові баталії.

Dynamo Vidradnyi – ФК Легіон

Dynamo Vidradnyi і ФК Легіон розпочнуть кубковий шлях очним матчем. Обидві команди не вперше беруть участь у кубку, проте не доходили до вирішальних стадій. Ця деталь дужче мотивує колективи. Кубкова дистанція з цього сезону розпочинається не з 1/8, а з 1/16 фіналу. Приємних моментів, пов’язаних із звитягами, проходом далі стане ще більше й заради цього варто викластися на повну, аби заслужити вихід у наступний етап. Переможець пари Dynamo Vidradnyi – ФК Легіон в 1/8 фіналу зустрінеться з переможцем пари Modus X – Альфа.

Пресслужба R-Cup