FC LONTANO проти Friends Team, «квітуча пора року» в сезоні для UID і «технарів», старт 1/4 кубку, ​Анонс 12-го ігрового тижня R-Cup Winter 2024 і двох матчів 1/4 фіналу кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

01 березня

FC LONTANO проти Friends Team, «квітуча пора року» в сезоні для UID і «технарів», старт 1/4 кубку

01 березня

FC LONTANO проти Friends Team, «квітуча пора року» в сезоні для UID і «технарів», старт 1/4 кубку

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Вища Ліга" #1043496]

Таблиця

FC Meest TEAM – FC Fenix

FC Meest TEAM заключні матчі цього сезону проводитиме з учасниками, які зарекомендували себе міцними представниками Вищої ліги, відбираючи очки в топів. Самі ж «містяни» йдуть останніми, й, мабуть, готуються вже зібрати ще один сильний склад і виступити на топовому рівні в Першій лізі наступного розіграшу. Звітного туру грати з FC Fenix, який, поступившись FC LONTANO, поки опустився нижче топ-3. Та FC Fenix попереду чекають вирішальні матчі, результати яких і вирішать – чи повернеться команда й фінішує серед лідерів.

FC Inter Kyiv – GC SLAVSANT

FC Inter Kyiv усіляко змагається Вищу лігу, щоб і надалі випробовувати себе щотуру очними матчами з найсильнішими учасниками. Команда йде вище на одну сходинку за ті 3, що повертають у Першу лігу. Провела також менше зустрічей, ніж конкуренти в цьому контексті, проте звітного туру грати по-справжньому один із вирішальних матчів, адже в суперниках будуть «барбери». GC SLAVSANT відстає всього на одне очко й у разі звитяги покращить своє положення, обійшовши в таблиці FC Inter Kyiv.

AUTOENERGY – Royal Credit

Останні невдачі AUTOENERGY в матчах із учасниками, які перебувають на п’ятій сходинці й вище, не означає того, що команда змириться з фінішем усередині таблиці. До завершення сезону грати ще 4 матчі. Звітного туру зустрічатися з сусідом по таблиці. Royal Credit іде слідом, восьмим. Кілька разів поточного розіграшу колектив вражав підготовкою, що приносило приємні звитяги, набрані очки. В разі успіху Royal Credit не обійде AUTOENERGY, хоч і сусід, однак за четвертий максимальний результат у сезоні команда рада буде позмагатися.

FC LONTANO – Friends Team

Календар не відкладає найбільш зіркового дербі Вищої ліги на останній тур. Ряд матчів ще попереду, та, зважаючи на положення FC LONTANO й Friends Team у таблиці, не секретом буде, що ця їх очна зустріч є чи не найважливішою. Увага буде прикута до зустрічі третьої й другої команд у таблиці відповідно. FC LONTANO виграв 6 разів поспіль, минулого туру обіграв іншого конкурента й піднявся в топ-3. По ходу сезону команда вирівняла свій хід і тепер спробуй її зупини. Ще й і поразок FC LONTANO наразі не зазнавав. Можливість збиратися щотуру надали кілька підсилень, такі як, Владислав Барановський, Ярослав Заворотний. До Friends Team відстань становить лише одне очко. «Френди» заслужено обіймають проміжне друге місце, регулярно сперечаючись за першу сходинку з лідером. Матч із «матрацниками» був одним із перших очних із прямим конкурентом, і тоді Friends Team поступився. Віддати очки в грі з FC LONTANO означатиме або відпустити лідера ще далі, або взагалі поступитися другою сходинкою.

Duzain-Fasad – MLP Co

Duzain-Fasad, зважаючи на труднощі зі збором по ходу всього сезону, не може розглядати Вищу лігу, як конкурентну для себе. В будь-якому іншому дивізіоні команда б відразу зайняла місце серед фаворитів гонки на папері. Та наразі хода складається по-іншому. «Дизайнери» зустрінуться з MLP Co, який ще сподівається, що дочекається осічок учасників із топ-3, щоб у таблиці скоротити відрив. MLP Co навряд думає про легку прогулянку звітного туру, бо в очних матчах із сусідами «дизайнерів» по таблиці звитяги давалися дуже непросто.

ФК Фокус – AFC Atletico Kyiv

Вже говорили про деякі труднощі зі збором у ФК Фокус по ходу одного з минулих турів, коли команда вкотре поступилася. Серія з невдач сягнула трьох матчів поспіль, однак минулого туру з такими ж труднощами зі збором, однак із притаманним собі характером «фокусники» виграли. Можливо, гра з лідером таблиці змусить знову постати в максимальному складі. В такому вигляді ФК Фокус змагався на рівних із рядом учасників, що представляють топ. Але AFC Atletico Kyiv вбачатиме в цій грі шанс відірватися від найближчих переслідувачів, які проводитимуть очну зустріч. «Матрацники» виграли 5 разів поспіль. В останніх турах зустрічають важких суперників і виходять сухими з води, коли гра пропонує різний розвиток подій.

Если Шо – ATL

У заключних матчах сезону Если Шо одного разу зустрінеться з учасником із середини таблиці й двічі з сусідами по нижній частині турнірного становища. В найближчих планах команди є пункт піднабрати очок і залишитися в Вищій лізі. ATL щотуру виходить на поле зарядженим, а залікові бали наразі додаються в скарбничку. Колектив планує видати ідеальний фініш, щоб поточний розіграш точно записати собі до активу.  

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Перша Ліга" #1043497]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 SC Favorit
2 PERUN
3 Tech United
4 FC Profi
5 FC Legendary Amateurs
6 Благора Інвест
7 LEFT COAST
8 UID
9 OnlyFans Team
10 PIN-UP
11 Сталь
12 Альфа
13 Developex
14 Inter Cars Ukraine
15 FC MAXIMUS

FC Legendary Amateurs – Альфа

Щоб остаточно не випасти із гонки за топ-3, FC Legendary Amateurs звітного необхідний максимум у матчі з кризовим Альфа, проте й становище «аматорс» теж не назвати комфортним. Альфа поступається, й суперники перевірятимуть готовність команди на фініші втримати свої амбіції щодо Першої ліги, а FC Legendary Amateurs ключові матчі сезону проводить без лідерів. У двох турах команда не набрала очок і наразі йде п’ятою.

OnlyFans Team – PERUN

У тій частині таблиці, де зараз перебуває OnlyFans Team, а команда йде дев’ятою, можуть відбуватися раптові й, можливо, навіть неочікувані зміни. Ще цікавіше, що кожен учасник із середини турнірного становища здатен розвинути серію не гіршу від серій претендентів на найвищі місця, ще й по ходу в них же відбирати очки. Тому вищезазначений факт зробить перегляд між матчу OnlyFans Team і PERUN більш захоплюючим. PERUN наразі домінує на другій сходинці.

LEFT COAST – PIN-UP

LEFT COAST після п’ятиматчевої безпрограшної серії оступився в матчі з представником топ-3, чим поставив на паузу своє подальше сходження вгору таблицею. Наскільки довгою буде пауза? Можливо, до кінця поточного розіграшу команда змагатиметься неподалік топу дивізіону, проте прагнутиме фінішувати якомога вище. PIN-UP мірявся силами з найсильнішими учасниками Першої ліги, подекуди видаючи близькі матчі. В команди є ще кілька турів, щоб звитягами підготувати грунт для майбутніх звершень у наступному розіграші.

FC MAXIMUS – UID

FC MAXIMUS до кінця сезону змагатиметься за кожен заліковий бал. Вибороти можливість і далі змагатися в Першій лізі може виглядати, як щось космічне й недосяжне, та звітного туру є матч із  UID, максимальний результат у якому розкриє міць команди. UID зазнав трьох поспіль невдач ще на старті, після чого майже розквітнув. Безпрограшна серія з семи зустрічей точно говорить про те, що для колективу настала справжня «квітуча пора року.»

FC Profi – Tech United

FC Profi знову візьме участь у центральному матчі туру Першої ліги. Минулого разу команда не зібралася на ледь чи найважливіший матч із лідером. У контексті впевненості, що в топ-3 повернеться й там же фінішує, звитяга над лідером потрібна була. Та Tech United, вигравши свій матч, обійшов FC Profi у таблиці. «Технарі» не зупиняться на проміжній третій сходинці. Збір, схоже, налагодили й готові виграти втретє поспіль. Щоб посунути цього учасника, FC Profi необхідні лише 3 очки.

Developex – Благора Інвест

Для збереження за собою місця в Першій лізі, Developex минулого туру одержав важливі 3 очки в матчі з командою, яка йде сходинкою вище. Поки й цього замало, бо крок вище не зроблено. Увага буде прикута до гри з Благора Інвест, успіх із яким, можливо, дозволить втілити цей задум. Але Благора Інвест іде на хорошій серії й займає досить непогану шосту сходинку. Завжди вдвічі приємніше видавати безпрограшні чи переможні серії наприкінці, щоб у наступний сезон увійти на високій хвилі.

Inter Cars Ukraine – SC Favorit

Передостання команда таблиці Inter Cars Ukraine зустрічатиметься з лідером SC Favorit. Команда, яка йде першою в турнірному становищі бережлива до своїх минулих звитяг і суперників із протилежної частини таблиці не недооцінює. SC Favorit відповідно налаштується на матч, очікуючи, що Inter Cars Ukraine збереться, бо колектив переслідує власну піднятися на дві сходинки вище, що дозволило б у наступному сезоні змагатися в Першій лізі.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Друга Ліга" #1043498]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC AppsFlyer
2 Крила Донбасу
3 FC Rabona
4 FC Goldmine
5 FC BILUX
6 FC Leaders
7 Харків 1654
8 ФК Акули
9 Nunu-KyivGastroBar
10 AFC Footballers
11 SOROKI TEAM
12 Славутич
13 NOOSPHERE KYIV
14 FC BEER WAY
15 ЧА-ЧА-РАЗ

ЧА-ЧА-РАЗ – FC BEER WAY

Тренер ЧА-ЧА-РАЗ Олександр Кульша заключні матчі сезону вже охрестив як дербі, бо команда змагатиметься за збереження за собою місця в Другій лізі. В заключній частині розіграшу звитяги особливо потрібні над так би мовити конкурентами. Попереду ще 3 матчі, а наразі таких конкурентів мінімум двоє. З одним із них грати звітного туру. FC BEER WAY знаходиться на сходинку вище. Має семиматчеву безвиграшну серію, та в своїх соцмережах нещодавно натякнув, що отримавши чергового «ляпаса» від суперника, команда не опускатиме рук і теж побореться за Другу лігу.  

Харків 1654 – FC BILUX

Харків 1654 звітного туру змагатиметься за проміжну вищу сходинку безпосередньо в матчі з командою, яка одне з таких місць займає. FC BILUX одержує звитяги в трьох матчах поспіль у чемпіонаті, й всі останні успіхи колективу виділяються один на тлі іншого. Колектив боротиметься за продовження переможної серії, тоді як харків’яни вийдуть на поле, щоб виграти вперше за останні 3 зустрічі.

SOROKI TEAM – NOOSPHERE KYIV

Ще одним важливим матчем для команд, які знаходяться в нижній частині таблиці й змагаються за Другу лігу стане матч між SOROKI TEAM і NOOSPHERE KYIV. Ряд учасників набирають очки, знаходяться нижче, та прагнуть сходинки, на якій зараз знаходяться «сороки». NOOSPHERE KYIV вони випереджають на 2 очки. В обох команд залишилася кінцівка сезону, щоб привести фінальні аргументи.

Славутич – FC Leaders

Славутич теж розраховує на успішний фініш для себе. Якщо сусіди команди по таблиці зійдуться в двох очних зустрічах, то Славутич вийде на поле проти FC Leaders, який іде шостим і набуває все яскравішої переможної ходи. Та свою яскраву звитягу Славутич одержав минулого туру, обігравши лідера. В звітному матчі команда готова показати такий же рівень.

ФК Акули – FC Goldmine

Відразу в трьох дивізіонах виступають підопічні Олександра Андрєєва й тренеру, іноді, доводиться спостерігати з трибуни, переживати особливі емоції. В Другій лізі підопічні наставника ФК Акули й FC Goldmine закріплюються, як учасники, що розглядають високі перспективи. ФК Акули заповнив свої виступи нічийними результатами, які тримають всередині таблиці, а також у напрузі, бо спускатися нижче дуже не хочеться, а, отже, треба вигравати. Припіднести тренеру звитягу над іншими підопічними є метою на звітний тур. FC Goldmine продовжує перебувати на четвертій сходинці. Минулого туру команда перервала трьохматчеву безвиграшну серію, й кінцівка сезону має стати другим успішним відрізком цього розіграшу.

AFC Footballers – FC AppsFlyer

Десятий у таблиці AFC Footballers звітного туру отримав у суперники лідера FC AppsFlyer, минула невдача якого особливо не вплинула на амбіції, бо проміжна перша сходинка залишається за командою. Просто треба повернутися після неприємної осічки. «Футбольори» збиратимуться на гру, щоб позитивним результатом окрасити трьохматчеву безвиграшну серію.

Крила Донбасу – FC Rabona

Крила Донбасу кілька днів тому відзначили те, який суперважливий наступний матч проводитимуть. Команда тримає в себе проміжне друге місце, на яке головний претендент наразі один. Цим учасником є FC Rabona. Він виграв тричі поспіль, щоб підійти до зустрічі з прямим конкурентом, будучи в таблиці на відстані однієї звитяги. Успіх у грі з Крила Донбасу підніме FC Rabona на другу сходинку, та суперник будує свої плани, йдучи на такій же переможній серії. Крила Донбасу мають неабияку додаткову мотивацію. Цього тижня команді виповнилося 14 років. Привітати себе можна не лише трьома очками звітного туру, а й високим фінішем у сезоні, завершення якого не за горами.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Третя Ліга" #1043499]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 AppStudio
2 FC SICH Kyiv
3 NoName
4 Райффайзен Банк
5 Буревій
6 Denon
7 Nexus
8 Нове Життя
9 FC Vauriens
10 Unknown Sporting
11 Дружба
12 ФК Легіон
13 ФК "Гора"
14 НИКОС - 4
15 Old Friends

AppStudio – ФК Гора

AppStudio минулого туру обіграв одного з конкурентів. Найближчі переслідувачі команди мають не тільки подолати гандикап у 4-5 очок, а ще й дочекатися осічки лідера, за що звітного туру візьметься ФК Гора, провів результативний матч із «легіонерами», що може дістати додаткової мотивації з недр на гру з AppStudio.

NoName – Буревій

NoName пробуджував у собі характер минулого туру, щоб повернутися до трійки лідерів. Додаткова мотивація полягає також у тому, що NoName цього сезону ще не поступався. Раз по раз зустрічається суперник, який знаходиться поруч у таблиці, тому необхідно виключно вигравати. Буревій, вигравши, не наздожене NoName у турнірному становищі, та вплинути на подальшу ходу суперника своєю звитягою може.

Old Friends – Unknown Sporting

Old Friends підходить до завершальної частини сезону, маючи два очки, та жодної звитяга команда не здобула. Звикла в окремих матчах нав’язувати конкуренцію й випробовувати суперників, однак свій фініш поточного розіграшу Unknown Sporting налаштований провести успішно. Минулого туру перервалася перспективна безпрограшна серія, тому в звітному матчі Unknown Sporting вийде за максимальним результатом.

FC SICH Kyiv – Нове Життя

FC SICH Kyiv набув рішучості залишитися серед лідерів, але конкуренція не слабшає, а в завершальній частині сезону не лише найближчі переслідувачі, а й «андердоги» налаштовуватимуться дужче. FC SICH Kyiv по ходу сезону зробив чимало для того, щоб черговий суперник, наразі Нове Життя не був тим учасником, який приблизно знаходиться на одному рівні в таблиці, що потрібно буде підтвердити в очній зустрічі. 

Nexus – Дружба

Nexus ще не підсумовує сезон у контексті того, що фінішував близько топ-3. Ще є суперники, яких можна обійти і наприкінці зробити висновок про близьку проведену турнірну дистанцію з лідерами. Дехто з сусідів по таблиці навіть розраховує на вхід у трійку лідерів, тому сам Nexus теж заряджений на фініш. Зустрінеться з Дружба, яка йде одинадцятою в таблиці й не виграє в чотирьох матчах поспіль.

Denon – Райффайзен Банк

Denon є тим учасником, який нещодавно говорив про те, що в заключних турах ставитиме перед собою мету опинитися серед лідерів. У команди є кілька матчів і очна зустріч із Райффайзен Банк, обійшовши якого дійсно можна задуматися про успішний фініш. Однак суперник Denon по звітному туру тривалий час був чи не головним конкурентом лідера, а, отже, своє ще одне сходження вгору не відкладатиме.

FC Vauriens – НІКОС

FC Vauriens потрібні очки, щоб внести трохи балансу в свої виступи на дистанції. Цього команді явно мало, та на більше зазіхнути поточного розіграшу нема змоги. Є шанс виграти вдруге поспіль, але заздалегідь залишати НІКОС без очок не варто, бо колектив збирається своїм кістяком, представленим по ходу чемпіонату й у останніх двох матчах поступився з мінімальною різницею суперникам, метою яких є фініш на високих сходинках.

1/4 фіналу Кубку R-Cup Winter 2024

PIN-UP – FC AppsFlyer

PIN-UP і FC AppsFlyer відкриють програму матчів у рамках чвертьфіналу кубку. В другій стадії кубкового розіграшу зібралися команди, які докладали надзусиль у своїх попередніх матчах. Учасники цієї пари вихід у наступний етап здобули, провівши важкі матчі. PIN-UP через пізній гол і серію пенальті, а FC AppsFlyer зустрівся з опором Альфа, та в межах 40-ка хв команда вийшла переможцем. У регулярному чемпіонаті PIN-UP і FC AppsFlyer представляють різні дивізіони, та в 1/8 фіналу FC AppsFlyer уже проходив учасника Першої ліги.

FC LIV-COMFORT — Nunu-KyivGastroBar

Своїм рвінням вийти в чвертьфінал кубку, відіграючись по ходу матчу, і, виграючи серію пенальті, FC LIV-COMFORT вказав на намір крокувати до вирішальної гри. У 1/4 чекає суперник, загартований форматом на виліт Nunu-KyivGastroBar. У бажанні, характері команда точно не поступається, та потрібно буде пройти конкурента в його найкращому складі, що показав минулий етап. Коли вихід далі вирішує 1 матч, то командні зв'язки мають працювати, як годинник. Якщо минулого етапу в когось не додалося впевненості в цьому компоненті стосовно «будівельників,» то звітна гра внесе ясність. Nunu-KyivGastroBar щотуру виступає в чемпіонаті. Йде всередині таблиці, проте в кубку показує свою максимальну форму, проходячи в пізні стадії, як це було минулого розіграшу, й команда збирається як мінімум повторити досягнення.

Пресслужба R-Cup