Напруга Вищої ліги, FC AppsFlyer i AppStudio вийдуть за достроковими чемпіонствами в своїх лігах, ​Анонс 14-го ігрового тижня., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

15 березня

Напруга Вищої ліги, FC AppsFlyer i AppStudio вийдуть за достроковими чемпіонствами в своїх лігах

15 березня

Напруга Вищої ліги, FC AppsFlyer i AppStudio вийдуть за достроковими чемпіонствами в своїх лігах

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Вища Ліга" #1043496]

Таблиця

Duzain-Fasad – ФК Фокус

У передостанньому своєму матчі в сезоні Duzain-Fasad зустрічатиметься з іншим учасником із нижньої частини таблиці ФК Фокус, який другу половину розіграшу проводить не з оптимальним збором. У другій частині сезону «фокусники» виграли всього раз у сусіда «дизайнерів». Звітна гра для ФК Фокус є заключною в цьому чемпіонаті й завершити його трьома набраними очками – реальне завдання для команди.

FC Inter Kyiv – Если Шо

Продовжить ряд зустрічей між представниками нижньої частини турнірного становища матч між FC Inter Kyiv і Если Шо. FC Inter Kyiv гратиме ще тричі, й на кожен із цих поєдинків команда збиратиметься, хоч і турнірних перспектив у цьому розіграші не має. Колектив гратиме з міцними представниками дивізіону, щоб добрати залікових балів, фінішувати повище. Суперник по звітному туру Если Шо проводитиме свій заключний матч у сезоні. Матч із FC Inter Kyiv – єдина можливість теоретично зачепитися за Вищу лігу.

Friends Team – GC SLAVSANT

Friends Team має гру в запасі в порівнянні з конкурентом, із яким ділить проміжне лідерство. За звитягу минулого туру «френди» подякували FC Fenix і тепер готуються скористатися своїм шансом. Гратимуть із суперником, який не відсиджує на задній парті кінцівку сезону. GC SLAVSANT виграв 2 своїх минулих матчі, та в грі з топ-опонентом навіть найбільш вражаюча серія може залишитися непоміченою.

FC Meest TEAM – Royal Credit

FC Meest TEAM завершуватиме сезон матчем із Royal Credit. Теоретично команда може фінішувати передостанньою, та, мабуть, для «містян» це не є найголовнішим, скоріше, колектив дивиться на свої майбутні перспективи. Важко виграти раз за сезон, але знаємо, що й нижня частина таблиці, в якій змагаються «містяни» наповнена сильними, амбітними учасниками. Royal Credit змагається за верхню частину турнірного становища. Враховуючи рівень конкуренції, такий фініш не виглядатиме, як провально пройдена дистанція. Royal Credit налаштовується на 2 звитяги в заключних матчах.

AFC Atletico Kyiv – FC LONTANO

У центральному матчі звітного туру в Вищій лізі зійдуться AFC Atletico Kyiv і FC LONTANO, учасники з максимальними завданнями, та наразі команди об’єднує те, що їх положення наприкінці ускладнили конкуренти. Конкретно з точки зору боротьби за лідерство, то AFC Atletico Kyiv уже не є першим претендентом, але ще ділить проміжну сходинку. Команда проводитиме свій заключний матч у сезоні. В поєдинку з FC LONTANO наново представлятиме себе, як претендента на чемпіонство. Лише 3 очки залишать «матрацників» у грі в цьому сенсі. FC LONTANO минулого туру теж зазнав невдачі. В топ-3 в кінцівці сезону й нічия прирівнюється до невдачі, бо FC LONTANO поступився місцем серед лідерів. Збиратиметься, гратиме, щоб досягти звитяги, а потім і чекатиме осічки FC Fenix.  

FC Fenix – MLP Co

FC Fenix гратиме з дуже гідним суперником, командою, яка знаходиться найближче в таблиці до інтригуючих перипетій за підсумковий топ-3. MLP Co успіху в матчах із учасниками з топу ще не мав, однак сезон завершуватиме саме цими очними зустрічами. Команда підбиватиме певний підсумок, адже за підсумками цих матчів отримає відповідь на питання стосовно готовності тут і зараз переважити одних із найсильніших представників дивізіону. FC Fenix бадьоро налаштований на продовження вирішальної для себе серії зустрічей з іншими топами. Команда завелася й налаштована примножити минулий успіх, коли обіграла лідера.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Перша Ліга" #1043497]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 SC Favorit
2 PERUN
3 Tech United
4 UID
5 FC Profi
6 FC Legendary Amateurs
7 Благора Інвест
8 LEFT COAST
9 OnlyFans Team
10 PIN-UP
11 Альфа
12 Developex
13 Сталь
14 Inter Cars Ukraine
15 FC MAXIMUS

PIN-UP – UID

PIN-UP ще не окреслив своїх амбіцій у Першій лізі, та найближчим часом точно це зробить. Команда почне з двох заключних матчів поточного розіграшу, ігор із учасниками з топу таблиці, які вирішують максимальні завдання. UID набирав очки, залишався всередині турнірних перепитій і зараз вийшов на тропу, яка відкриває омріяні всіма сходинки в трійці лідерів. До учасника, що йде третім, відстань становить 3 очки. Цей ривок став реальністю після чотирьох звитяг поспіль. Коли потужність ввімкнена на повну, може трапитися, що завгодно. UID це розуміє і йде за фінішем серед найсильніших.

OnlyFans Team – Благора Інвест

OnlyFans Team не виграє в чотирьох матчах поспіль, але й серед такої щільної конкуренції команда зберігає свою впізнаваність, бере участь у видовищі. Таким собі підсумком сезону стали б 2 звитяги наприкінці. Суперник по звітному туру Благора Інвест закриває шлях до фінішу в верхній частині таблиці. Не претендує на найвищі місця, та має шестиматчеву безпрограшну серію, яка скеровує рухатися вперед до чергових залікових балів.

LEFT COAST – Сталь

Ще один учасник із середині таблиці LEFT COAST більшості суперникам, які йдуть вище, поступився, а в інших матчах команда має стовідсотковий показник зі звитяг. Продовжити цю тенденцію LEFT COAST має намір звітного туру в грі зі Сталь, якій потрібні очки, щоб обійти Developex і залишитися в Першій лізі. Зробити це в очній зустрічі не вийшло, тому через інші зустрічі Сталь налаштовується виконати завдання.

PERUN – Альфа

Конкуренти PERUN втрачали очки й не скористалися можливістю наздогнати цього учасника, який іде другим і раніше мав більшу кількість зіграних матчів. Однак зараз турнірна таблиця вирівнялася. PERUN відстоюватиме те ж своє проміжне друге місце. Зіграє з Альфа, наснаги якому наприкінці розіграшу додає минулий успіх, але більше фарб у сірий сезон додасть лише переможна серія на фініші.

SC Favorit – Tech United

SC Favorit завдяки успіху минулого туру оформив дострокове чемпіонство, та має мотивацію не розслаблятися, щоб завершити розіграш із фантастичною переможною серією. Tech United іде третім і звертає увагу на четверту сходинку, вбачаючи на ній нового конкурента за фініш у трійці лідерів. Матч із чемпіоном дивізіону неабияк мотивує викластися ще більше, відстояти своє місце в топ-3.

FC Profi – FC Legendary Amateurs

FC Profi й FC Legendary Amateurs тримаються на відстані однієї звитяги від топ-3, та останні результати обох команд просять почекати з втіленням максимальних завдань до наступного сезону, віддати ініціативу учасникам, що йдуть вище. Проте й зараз перспектива повернутися не зникла. За 2 тури треба обійти кількох суперників у таблиці. Потрібно також немало фарту, окрім своїх звитяг. Можливо, один із учасників гри, переможець цієї пари піде за таким сценарієм.

Inter Cars Ukraine – Developex

Inter Cars Ukraine, відібравши минулого туру очки в «технарів», дужче закрутив інтригу стосовно фінішу учасників у топ-3, бо завдяки тій нічиїй кілька конкурентів ще зазіхають на третє місце. Звітного туру Inter Cars Ukraine зустрічатиметься з командою, що вирішує таке ж завдання. Developex змагається за Першу лігу, та й Inter Cars Ukraine, якщо здобуде результат у всіх заключних матчах і привабить фортуну, то сподіватиметься на схоже в підсумку.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Друга Ліга" #1043498]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC AppsFlyer
2 FC Rabona
3 Крила Донбасу
4 FC Leaders
5 FC BILUX
6 ФК Акули
7 FC Goldmine
8 AFC Footballers
9 Харків 1654
10 Nunu-KyivGastroBar
11 NOOSPHERE KYIV
12 Славутич
13 SOROKI TEAM
14 FC BEER WAY
15 ЧА-ЧА-РАЗ

FC Leaders – ЧА-ЧА-РАЗ

Блискуча форма команди й переможна шестиматчева хода не повинні загубитися наприкінці в заключних матчах – так четверта команда таблиці FC Leaders налаштовується на матч із ЧА-ЧА-РАЗ, який рахує очки й не зупинятиметься після чергової невдачі. ЧА-ЧА-РАЗ готується приїхати з кращим збором, але завдання набрати залікові бали виглядає з-за тіні суперника по звітному туру, враховуючи серію FC Leaders.

Nunu-KyivGastroBar – Славутич

Nunu-KyivGastroBar цього сезону адаптується до нових викликів після виходу в новий дивізіон. Завдання на кінцівку поточного розіграшу пов’язані з тим, що команда не виграла жодного разу в другій частині чемпіонату. Славутич відстає на заліковий бал і факт того, що дехто з учасників, які знаходяться нижче за Nunu-KyivGastroBar у таблиці мають гру в запасі, може сказатися на фініші, якщо в тому числі Славутич звітного туру одерже максимальний результат.

SOROKI TEAM – Крила Донбасу

Команди, які йдуть третьою з кінця таблиці й третьою в верхній її частині, зустрінуться між собою. Крила Донбасу задовольняться підсумковим третім місцем, але й, можливо, дочекаються осічок учасника, який іде другим. У будь-якому випадку Крила Донбасу вийдуть на поле за трьома очками, тоді як «сороки» востаннє вигравали в першій частині чемпіонату.

FC Goldmine – AFC Footballers

FC Goldmine поступився двічі поспіль і опустився на сьому сходинку, відклавши інтригу стосовно своєї конкуренції в топ-3 на наступний сезон. Поточний розіграш команда не збирається завершати середняком і налаштовується на 3 очки в матчі з сусідом по таблиці AFC Footballers, який не поступається в трьох матчах поспіль.

NOOSPHERE KYIV – ФК Акули

NOOSPHERE KYIV наприкінці сезону відчуває конкуренцію, змагаючись за своє місце в Другій лізі. В одного з конкурентів у цій меті в своєму минулому матчі команда виграла. Звітного туру зверне увагу на шосту сходинку, на якій знаходиться ФК Акули. В кінцівці розіграшу суперниками виступають учасники з різних полюсів таблиці, та NOOSPHERE KYIV у будь-якому матчі зараз потрібні очки. ФК Акули виграв двічі поспіль. У разі продовження успішних виступів «акули» можуть досягти вищого підсумкового місця, ніж те, на якому перебувають зараз.  

FC BILUX – FC AppsFlyer

FC AppsFlyer звітного туру поставить мету оформити дострокове чемпіонство в Другій лізі, щоб у завершальному матчі сезону не турбуватися про те, що конкурент продовжує переслідувати. Після двох осічок команда повернулася й не бажає продовжувати інтригу в дивізіоні. Та достроковому фінішу на першому місці може завадити FC BILUX, учасник, який виходить на поле, щоб грати такі матчі. FC BILUX іде п’ятим у таблиці, та зрівняє шанси на успіх. Цінність матчу, гідні суперники й відповідна інтрига роблять цю гру центральною в Другій лізі звітного туру.

FC Rabona – Харків 1654

Друга команда таблиці FC Rabona на ходу. Виграючи свої матчі, FC Rabona дочекався двох осічок лідера. Третьої очікуватиме звітного туру, а в своїй грі традиційно збирається здобути максимальний результат. Харків 1654 минулого туру зустрічався з лідером і створив проблем, що спробує повторити в матчі з іншим топом і цього разу набрати очки.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Третя Ліга" #1043499]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 AppStudio
2 NoName
3 FC SICH Kyiv
4 Райффайзен Банк
5 Denon
6 Буревій
7 Nexus
8 FC Vauriens
9 Нове Життя
10 Unknown Sporting
11 Дружба
12 ФК Легіон
13 НИКОС - 4
14 ФК "Гора"
15 Old Friends

Old Friends – ФК Гора

Остання й передостання команди таблиці, Old Friends і ФК Гора зустрінуться між собою. Обидві команди зберуться на очну зустріч, адже тішили себе набраними очками нечасто, а в звітній грі для когось вималюється перспектива додати в актив кількість звитяг.

Unknown Sporting – Райффайзен Банк

Десятий у таблиці Unknown Sporting налаштується на звітний тур, аби на полі різниця набраних очок зникла в матчі з претендентом на топ-3 Райффайзен Банк, який у своїй минулій зустрічі зробив вагомий крок, обігравши конкурента. На цьому команда не зупинятиметься, бо зараз потрібні 3 очки для того, щоб вийти на третє місце.

Дружба – НІКОС

Серія без набраних очок у другій половині сезону перемістили Дружба в нижню частину таблиці й НІКОС, ідучи третім із кінця, відстає від суперника по звітному туру на 3 очки. НІКОС в останніх двох матчах демонструє результат і, ймовірно, знову покаже схожий збір, що вже приносив залікові бали.

Буревій – Нове Життя

Буревій наприкінці сезону змагається за підсумкову сходинку в максимальний близькості від лідерів, переймаючи досвід боротьби за високі місця. Звітного туру зіграє з дев’ятим у таблиці Нове Життя, який поступився 4 рази поспіль. Якщо раніше команда залишалася без очок, зустрічаючись із топами, то минулого туру зазнала невдачі в грі з сусідом по турнірному становищу.

Nexus – AppStudio

Nexus минулого туру не дорахувався двох очок у матчі з учасником із нижньої частини таблиці. Як певний крок уперед сприйматиметься фініш вище тієї сьомої сходинки, на якій команда перебуває зараз. Але звітного туру гратиме з лідером AppStudio, який вийде на поле, щоб оформити дострокове чемпіонство й цим ще раз довести перевагу над конкурентами.

NoName – ФК Легіон

Безпрограшна серія NoName із 12-ти матчів виглядає фантастично, та навіть вона не гарантує фінішу на першій сходинці. Необхідно чимало фарту, щоб у заключному турі претендувати на чемпіонство. Аби до цього дійшло, лідер має оступитися, а NoName обов’язково треба обіграти ФК Легіон, дванадцяту команду таблиці.

FC Vauriens – Denon

FC Vauriens виграв половину матчів у другій частині сезону, що підбадьорює команду перед іграми з учасниками, які йдуть вище. Denon старається, щоб уже наприкінці поточного розіграшу конкуренти побачили його прогрес. П’ятиматчева переможна серія надихає вийти за черговим максимальним результатом звітного туру.

Пресслужба R-Cup