Анонс 15-го ігрового тижня й матчів 1/2 фіналу кубку, ​Анонс 15-го ігрового тижня й 1/2 фіналу кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

22 березня

Анонс 15-го ігрового тижня й матчів 1/2 фіналу кубку

22 березня

Анонс 15-го ігрового тижня й матчів 1/2 фіналу кубку

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Вища Ліга" #1043496]

Таблиця

Royal Credit – GC SLAVSANT

В матчі з GC SLAVSANT Royal Credit керуватиметься мотивацією збільшити свою безпрограшну серію до трьох матчів і все ж одержати звитягу. Минула гра колективу з «містянами» ледь не завершилася повною невдачею. Та Royal Credit камбечив і тепер налаштований на 3 очки. GC SLAVSANT у заключному своєму матчі цього розіграшу розглядає перспективу фінішувати на 2 сходинки вище й обійти в таблиці, в тому числі, суперника по звітному туру.

AUTOENERGY – Duzain-Fasad

Не зважаючи на фініш усередині таблиці, AUTOENERGY за підсумком турнірної дистанції записував до свого активу гучні результати, такі як, звитяга над «матрацниками», нічия з FC LONTANO. Команда завжди чекає топ-зустрічей, щоб у них вирішувати турнірні завдання. Сходинка на фініші навряд задовольнить AUTOENERGY, та попереду ще 2 матчі й завершити сезон можна красиво. Звітного туру суперником стане команда, що замикає турнірне положення Duzain-Fasad.

FC LONTANO – MLP Co

У наступних двох зустрічах вирішуватиметься те, на яких підсумкових сходинках опиняться 3 топа Вищої ліги. Всі вони однаково налаштовуються й жадають опинитися серед трійки лідерів, але в кожного різне проміжне положення в таблиці й кількість набраних очок. FC LONTANO зустрічатиметься з MLP Co в одному з таких вирішальних матчів. FC LONTANO має на 2 залікові бали більше й в разі успіху обійде «матрацників», фінішує другим. MLP Co потрібен не тільки максимальний результат, а й більша доля фарту, ніж конкурентам, бо зараз перевага саме в них за рахунок більшої кількості очок в активі. MLP Co вийде на поле, щоб змінити це й після звітної гри піднятися на третє місце.

FC Fenix – Friends Team

Навіть, якщо MLP Co виграє в FC LONTANO, то це ще не гарантує того, що не знайдеться конкурента, який би не зміг обігнати. FC Fenix влаштує розвиток подій зі звитягою MLP Co над FC LONTANO, проте й нічия між ними залишатиме шанси для FC Fenix у підсумку фінішувати серед топ-3. В будь-якому разі навіть за сприятливого для себе результату за участю конкурентів, самому FC Fenix потрібні лише 3 очки в матчі з чемпіоном найвищого дивізіону Friends Team. «Френди» є професіоналами своєї справи, тому на топ-ігри завжди налаштовуються. Friends Team не збирається псувати семиматчеву серію зі звитяг осічкою в заключній грі та й обіграти ще одного з нещодавніх переслідувачів конкурентів колективу кортить.

ATL – FC Inter Kyiv

Шоста команда таблиці ATL завершуватиме сезон матчем із FC Inter Kyiv, який іде дванадцятим. FC Inter Kyiv ще не гарантував собі місця в Вищій лізі на наступний чемпіонат, тому для команди настав самий пік сезону, коли вирішується, в якому дивізіоні вона опиниться зі стартом наступного розіграшу. Ще є 2 матчі, щоб набрати хоча б одне очко й обійти Если Шо, та будемо так казати про всяк випадок найкращим варіантом буде, звичайно, здобути якнайбільше балів. ATL відбирав очки в двох учасників, які зараз змагаються за третю сходинку, тому поступатися заліковими балами в грі з представником нижньої частини таблиці не налаштований.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Перша Ліга" #1043497]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 SC Favorit
2 PERUN
3 Tech United
4 UID
5 FC Legendary Amateurs
6 Благора Інвест
7 FC Profi
8 LEFT COAST
9 OnlyFans Team
10 Сталь
11 Developex
12 PIN-UP
13 Альфа
14 Inter Cars Ukraine
15 FC MAXIMUS

Developex – LEFT COAST

Developex потрібно втримати переможний хід у заключному турі, щоб завершити сезон із думкою, що від себе команда зробила все можливе для того, щоб продовжити змагатися в Першій лізі. Звітного туру Developex зіграє з учасником із середини таблиці LEFT COAST, який заключні матчі розіграшу може проводити в своє задоволення, проте й чіплятися за результат команда теж має мету, як у тому ж матчі з чемпіоном, коли LEFT COAST нав’язав рівну конкуренцію з безліччю забитих голів.

UID – SC Favorit

UID у заключному матчі сезону, як і раніше вимагатиме від себе максимальний результат, але зараз рівень відповідальності за нього ще більший, бо звітного туру команда робитиме фінальний крок до того, аби завершити розіграш у трійці лідерів. У звітному матчі UID потрібно обіграти чемпіона дивізіону SC Favorit, щоб піднятися на третю сходинку й мати відрив від конкурента в 2 очки. SC Favorit показав, що статус чемпіона його не розслабляє, й команда знаходить у собі мотивацію виступати гідно, хай і ці заключні матчі для неї нічого не вирішують.

Благора Інвест – PERUN

Благора Інвест іде шостим, але всього один матч команди й конкурентів може все змінити. Команді потрібен весь можливий фарт, щоб ніхто з трьох учасників, що йдуть вище, не виграв, а «технарі» взагалі мають поступитися, аби Благора Інвест мав шанс піднятися на підсумкове третє місце. Свій матч у PERUN, який гарантував собі фініш на другій сходинці, звітного туру Благора Інвест теж має виграти.

FC Legendary Amateurs – Inter Cars Ukraine

Фініш поза топ-3 FC Legendary Amateurs не розчарує, так як команда не особливо прагне випробовувати себе найвищим дивізіоном. Звітного туру зустрінеться з Inter Cars Ukraine, у складі якого є добре знайомі гравці для одного з лідерів «аматорс» Євгенія Розки. Йому приємно буде зустрітися на полі з Валерієм Директоренком і Павлом Самарчевим.  

Альфа – PIN-UP

Мало чи не ключовий матч сезону звітного туру зіграють Альфа й PIN-UP. Ще й протистоятимуть один одному, протиставляючи схожі інтереси, які стосуються місця в Першій лізі. PIN-UP на папері знаходиться в кращому положенні, випереджаючи Альфа на одне очко, й, зігравши на матч менше.

FC MAXIMUS – FC Profi

FC MAXIMUS завершуватиме сезон матчем із сьомим у таблиці FC Profi, який розчарований другою частиною сезону. Статус претендента на топ-3 зник, коли команда не виграла в четвертому матчі поспіль, але наразі один із гравців команди Антон Доманський має чималу мотивацію, змагаючись за звання найкращого бомбардира дивізіону. FC MAXIMUS налаштується на свій заключний матч у розіграші, щоб досягти першої звитяги до активу.

Сталь – OnlyFans Team

Сталь і OnlyFans Team знаходяться поруч у таблиці. Десята й дев’ята сходинки відповідно не задовольняють команди, та вони конкурують серед рівних суперників, коли рахуєш кожне очко, бо положення може різко змінитися після всього однієї невдачі. В змаганні команди грали між собою двічі, й обидва рази переможцем виходив OnlyFans Team.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Друга Ліга" #1043498]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 FC AppsFlyer
2 Крила Донбасу
3 FC Rabona
4 FC Leaders
5 FC Goldmine
6 FC BILUX
7 ФК Акули
8 AFC Footballers
9 NOOSPHERE KYIV
10 Харків 1654
11 Славутич
12 Nunu-KyivGastroBar
13 SOROKI TEAM
14 ЧА-ЧА-РАЗ
15 FC BEER WAY

Харків 1654 – NOOSPHERE KYIV

Харків 1654 завершуватиме сезон матчем із NOOSPHERE KYIV. Харків’яни не виграють у шести матчах поспіль, але минулого туру відібрали очки в одного з топів дивізіону. З NOOSPHERE KYIV ділять дев’яте-десяте місця. NOOSPHERE KYIV у своїй минулій грі одержав другу звитягу поспіль і наприкінці розіграшу демонструє необхідні результати для того, щоб продовжити змагатися в Другій лізі.

AFC Footballers – FC Leaders

Восьмий у таблиці AFC Footballers поступився минулого туру й перервав свою безпрограшну трьохматчеву серію. FC Leaders перед минулим своїм матчем мав фантастичну переможну ходу, проте команда зазнала невдачі. Четвертого місця не покинула й гратиме на 3 очки, щоб фінішувати на цьому ж місці.

FC BEER WAY – FC BILUX

FC BEER WAY опустився на останню сходинку в таблиці, проте перед заключним матчем ще зберігає шанси зачепитися за Другу лігу й покращити своє положення. Для цього необхідно, щоб зійшлося кілька факторів, а саме, 3 учасники, що йдуть вище, мають оступитися в своїх заключних іграх, а сам FC BEER WAY має виграти в FC BILUX, який перебуває на шостій сходинці й налаштований завершити сезон звитягою, й перервати двохматчеву безвиграшну серію.

ЧА-ЧА-РАЗ – FC Rabona

Минула звитяга дозволила ЧА-ЧА-РАЗ зробити поки невеликий крок до своєї кінцевої мети, переслідуванням якої команда вимагає від себе результат щоразу. ЧА-ЧА-РАЗ покинув останню сходинку й тепер зустрінеться з FC Rabona, який вирішуватиме своє завдання ще з минулого туру. FC Rabona потрібна хоча б нічия, щоб фінішувати другим, однак точно таким результатом команда не задовольниться в матчі з суперником, який не так давно ще замикав турнірне положення.

Славутич – SOROKI TEAM

Славутич справна набирає очки в останніх двох матчах, потроху відриваючись від учасників із низин таблиці. Вони знаходяться на відстані однієї звитяги, саме 3 очки відділяє в турнірному становищі SOROKI TEAM від Славутич. Хоч і сезон видався для «сорок» зовсім не таким, який хотіли б бачити від команди, та вона має зібратися, щоб у своїй заключній грі здобути максимум і ще обійти двох сусідів по таблиці.

ФК Акули – Nunu-KyivGastroBar

ФК Акули гратиме на 3 очки в своєму заключному матчі сезону задля невеликих, але перестановок у таблиці на свою користь. «Акули» претендують на певну сходинку вище, ніж сьома за підсумком розіграшу. Учасники, які йдуть п’ятим і шостим, випереджають лише на одне очко. Nunu-KyivGastroBar прагнутиме трьох залікових балів, бо переконаний, що може й надалі виступати в Другій лізі. Команді конче необхідно переривати семиматчеву безвиграшну серію в чемпіонаті й брати максимум звітного туру.

FC AppsFlyer – FC Goldmine

FC AppsFlyer підходитиме до матчу з FC Goldmine, будучи достроковим чемпіоном Другої ліги. Перше місце команда собі гарантувала звитягою минулого туру, тому звітного, можливо, більше ігрового часу отримають ті, хто на дистанції з’являвся на полі не так часто, як гравці, що приносили очки. Це буде хороше випробування для ряду гравців, матч із кремезним представником дивізіону FC Goldmine, який розраховує на підсумкове четверте місце й переповнений бажанням обіграти чемпіона.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP WINTER 2024 | Третя Ліга" #1043499]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 AppStudio
2 NoName
3 Райффайзен Банк
4 Denon
5 FC SICH Kyiv
6 Буревій
7 Nexus
8 FC Vauriens
9 Нове Життя
10 Unknown Sporting
11 НИКОС - 4
12 Дружба
13 ФК Легіон
14 ФК "Гора"
15 Old Friends

Denon – Nexus

6 звитяг поспіль привели Denon до заключної й вирішальної гри в сезоні, коли команда завдяки своєму наступному успіху може піднятися в підсумковий топ-3. Звітного туру грати з серйозним суперником Nexus, який у своєму минулому матчі обіграв лідера й налаштований завершити розіграш безпрограшною серією з п’яти матчів. Для Denon, окрім звитяги, задля досягнення кінцевої мети також необхідна осічка конкурента, який іде сходинкою вище.

Райффайзен Банк – Буревій

Сходинкою вище знаходиться Райффайзен Банк. Найближчих двох переслідувачів команда випереджає на одне очко, й звітного туру в матчі з Буревій лише максимальний результат гарантує Райффайзен Банк фініш у топ-3. Буревій іде слідом за учасниками, які розглядають перспективу опинитися в трійці лідерів. Перед командою є всі інструменти для досягнення результату в грі з топом дивізіону.

AppStudio – NoName

Результат наступної гри виявить ім’я команди, яка стане чемпіоном Третьої ліги. Nexus вніс інтриги минулого туру, обігравши лідера AppStudio в матчі, коли той, будучи першим у таблиці, у разі свого успіху міг оформити достроковий фініш на першій сходинці. Та все вирішиться в очній грі з головним конкурентом NoName, якому потрібні лише 3 очки. AppStudio випереджає на 2 залікові бали, й команду влаштує нічия звітного туру.  

ФК Гора – Unknown Sporting

ФК Гора завершуватиме сезон матчем із Unknown Sporting. Учасники з нижньої частини таблиці щільно розташувалися. Передостанній у турнірному становищі ФК Гора знаходиться на відстані однієї звитяги від Unknown Sporting, який не планує опускатися нижче за підсумком заключного туру. Та для максимального результату потрібно буде докласти зусиль, бо суперник у другій частині розіграшу демонструє жагу до боротьби за очки з будь-ким.    

ФК Легіон – Old Friends

ФК Легіон буде приємніше завершити сезон звитягою. Минулого туру команда ставила перед собою таке ж завдання, та поступилася претенденту на перше місце. Звітного туру суперником стане учасник, який замикає турнірне становище, проте й Old Friends поставив мету набрати очки в цій зустрічі.

FC SICH Kyiv – FC Vauriens

FC SICH Kyiv має наздоганяти топ-3 після того як поступився одному з конкурентів. За тур необхідно обійти двох учасників, тому не обійтися без фарту. Перед своєїм матчем FC SICH Kyiv уже знатиме результати ігор конкурентів. У будь-якому випадку поставити крапку в сезоні команді хочеться звитягою. Зустрінеться з представником середини таблиці FC Vauriens.

Нове Життя – Дружба

Нове Життя набрав лише 3 очки в другій частині сезону, й можливий фініш всередині таблиці зображує картину протилежну серії з п’яти матчів поспіль, у яких команда поступилася. Дружба не набирає залікових балів у другій половині поточного розіграшу. Обох учасників переслідують тривалі серії з поразок, але вони хотітимуть виграти, бо очна гра є особливою, адже стане вже восьмою з таких.

1/2 фіналу Кубку R-Cup Winter 2024

FC AppsFlyer – Авангард Київ

FC AppsFlyer оформив чемпіонство в Другій лізі й готується до вирішальних кроків у кубку, аби за підсумком сезону здобути цілих 2 трофеї. В півфіналі команда зустрінеться з Авангард Київ, який минулі стадії пройшов впевнено із загальним рахунком 10:2 на свою користь. Попередні етапи надихнули Авангард Київ на ще більші звершення в кубку, та в 1/2 грати з суперником таким же гідним фіналу.

Nunu-KyivGastroBar – FC BILUX

Ще одні представники Другої ліги Nunu-KyivGastroBar і FC BILUX дійшли до півфінального матчу. Очна гра цих команд таїть у собі велику інтригу, бо в тому ж чемпіонаті в очній грі вони не виявили сильнішого, хоч і в підсумку фінішують у різних частинах таблиці. Після своїх виступів у минулих стадіях кубку обидва учасники звітної зустрічі вбачають у собі потенціал вийти в фінал і поборотися за трофей.  

Пресслужба R-Cup