«Iris Vins» 5 – 0 FC Sofiya City, ATL одноосібно очолили Silver, боротьба за нагороди в Bronze , Огляд матчів 8-го туру R-Cup Grass, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

27.10.2021

«Iris Vins» 5 – 0 FC Sofiya City, ATL одноосібно очолили Silver, боротьба за нагороди в Bronze

27.10.2021

«Iris Vins» 5 – 0 FC Sofiya City, ATL одноосібно очолили Silver, боротьба за нагороди в Bronze

Platinum Division

FC Sokol (Клавдієве) 4 – 1 RDS

«Соколи» вдруге в чемпіонаті здолали RDS. Від початку команда Івана Власюка контролювала гру, і на 4 хв Городецький відкрив рахунок. В середині тайму Войцеховський подвоїв перевагу свого колективу. Лише на 29 хв RDS «відповіли» голом зусиллями Кравченка. Інтрига повернулась, але заключні хвилили протистояння були за FC Sokol — Маринич і Городецький наприкінці поєдинку забезпечили комфортну перевагу. Відзначимо Андрія Маринича у стані переможців, який провів лише другий матч за «соколів» у турнірі, але забив м’яч і одного разу допоміг відзначитись партнеру.

Hell Energy 4 – 4 PERUN

«Хел» провели майстер-клас: як втратити перевагу в кілька м’ячів за 2 хв і в підсумку зіграти внічию. А PERUN заявив Олега Янковського на другу половину сезону. Це підсилення й стало ключовим у зустрічі. Янковський відкрив рахунок вже на 5 хв. Але досвідчений суперник до 15 хв забив «у відповідь», і створив відрив у цілих 2 м’ячі («дубль» в активі Бедя). Однак «долю» цього матчу вирішували автоголи. Спершу, автогол воротаря «Хел» Кулікова розпочав камбек PERUN. Впродовж наступних 2 хв Янковський забив ще двічі і зрівняв рахунок. Hell Energy пішли на фінальний «штурм». Після боротьби в штрафному майданчику м’яч відскочив від все того ж Янковського і опинився у воротах — «Хел» здобули нічийний результат перед самим фінальним свистком в другому турі поспіль.

IrisHotels & Vins show 5 – 0 FC Sofiya City

FC Sofiya City не програвала 21 матч! Це головна сенсація туру, а, можливо, всього чемпіонату. Суперник вміло «покарав» FC Sofiya City, які сподівались перемогти, особливо не докладаючи зусиль. Але у «Iris Vins» були свої герої у поєдинку. У першій половині зустрічі шокували «Софію» своїми м’ячами Петренко й Розка, автогол до свого пасиву «записав» Сергій Чеберяк. Повернемось до головних дійових осіб. Спочатку, безумовно, відзначимо Миславського, який оформив «дубль». За весь минулий турнір Олександр забив стільки ж. Натхненна гра №7 у другому таймі вилилась у переможні м’ячі, коли обезкуражений суперник активно загравав 5-го польового. А головний «перфоманс» в активі воротаря «Iris Vins» Андрія Боровця. Він зберіг свої володіння «сухими» після чисельних спроб забити від Чеберяка, Олексюка, Шевчука, Івановського тощо.     

Gold Division

Duzain-Fasad 2 – 3 FC MeadCult

Команди приїхали на гру в різних складах. Наставник FC MeadCult Олександр Шимків міг розраховувати на 2 повноцінні четвірки, а «дизайнери» матч провели всього з однією заміною. Але розпочав Duzain-Fasad матч впевнено і жваво: Щесюк і Поліщук забили на 6 хв і 7 хв відповідно. Акцент на початок гри спрацював, хлопці втримували перевагу майже до середини другого тайму. Але сил ставало все менше і підопічні Олександра Шимківа почали відіграватись. Спочатку Андрущенко скоротив відставання, а на 34 хв автогол Щесюка дозволив «Мідкульту» зрівняти рахунок. Будучи обезсиленим, колектив Олександра Поліщука був не в змозі стримувати натиск суперника на заключних хвилинах. На 40 хв Артем Більце приніс перемогу FC MeadCult.

AZ-41 3 – 5 СМК

СМК піднялись у топ-5 дивізіону завдяки цій перемозі. Хоч і «АЗ» забили «швидкий» гол зусиллями Нестеренка, шалена форма Аделаджи із СМК дала про себе знати вже незабаром. На 11 хв Аделаджа рахунок зрівняв, а ще 2 хв — Ситніков вивів свій колектив уперед. До завершення першого тайму AZ-41 пропустили втретє після голу Антонюка (асист Аделаджи), але в другому таймі СМК і не думали зупинятись. Генрі Аделаджа зробив рахунок 4:1 ближче до середини тайму №2. Суперник вже не міг щось протиставити. На 37 хв Левицький відіграв один гол, та в одній з наступних атак воротар СМК Бондарь забив свій м’яч, точно пробивши із дальної дистанції. За хвилину до фінального свистка капітан AZ-41 Нестеренко зумів оформити «дубль», встановивши остаточний рахунок у поєдинку.

 ФК Легіон 4 – 2 3й Тайм

«Легіонери», обігравши 3й Тайм, створили головну сенсацію в дивізіоні. Вітюк організував «швидкий» гол для 3й Тайм вже на 1 хв, але суперник вийшов настільки мотивованим, що навіть і не помітив цього. Захарченко зрівняв рахунок на 4 хв, а ще за кілька хвилин Астахов вивів «Легіон» уперед. 3й Тайм продовжив провалювати гру і до кінця першої половини зустрічі пропустив ще двічі. М’ячі до свого активу записали Ковальов і Шевченко. Розрив у 3 м’ячі команда Олександра Міхайлошина так і не відіграла, лише на 34 хв Кардіян забив своєрідний гол «престижу».

Нікофлекс 2 – 3 FC Yuzhbor

Можна посперечатись, що «Южбор» явно перебирає очки в останніх матчах. Але, з іншого боку, команда демонструє небувалу волю і характер. Тому хлопці заслуговують знаходитись там, де вони розташувались зараз. Нікофлекс ретельно підготувався до звітного матчу, і колектив міг розраховувати на залікові бали. Принаймні, по грі виглядали не гірше суперника. На 4 хв Нікофлекс повів у рахунку після автоголу Коренькова у другому матчі поспіль. Солодчук швидко зрівняв, а весь драматизм команди залишили на другий тайм. На 27 хв Масюк вивів Нікофлекс у лідери, та вже за хвилину Кореньков забив у чужі ворота. Розв’язка настала на 40 хв, коли в одній з останніх атак Невінський влучив у стійку, а м’яч відскочив на ногу Солодчука. Той не схибив. Завдяки перемозі FC Yuzhbor ділить перше-друге місце в турнірній таблиці з Young Business Club, але «янги» мають гру в «запасі». Нікофлекс залишився на 9 місці.

Silver Division

FC Bilux 0 – 0 ФК Неизбежность

FC Bilux та ФК Неизбежность настільки щільно «засіли» неподалік середини турнірного становища, що навіть в очному протистоянні не виявили переможця. Таким чином, «Білюкс» не виграє вже у чотирьох поєдинках, а «неминучі» не перемагають в останніх трьох матчах. До того ж, обидва колективи мають одні з найменших показників забитих м’ячів у дивізіоні (14 і 15 м’ячів відповідно). Наставникам команд необхідно виправляти становище, побачимо, чи зміниться ситуація в наступних турах.

Yellow Black 6 – 3 Дружба

Команда Дмитра Бондаря впевнено здолала «Дружбу», і тепер команди ділять восьме-дев’яте місця в таблиці. Голи Усика й Чоні у першому таймі створили перевагу в 2 м’ячі. На старті другої половини гри Дружба лише на хвильку, але нагадала про свій характер. Із 22 хв по 25 хв Ільченко й Сушко рахунок зрівняли. Це був максимум, який хлопці змогли показати. Чоня незабаром оформив «дубль», але й Ільченко теж забив свій другий гол на 31 хв. У гравців номінальних «гостей» забракло сил «під завісу» поєдинку, а суперник цим скористався. На 37 хв у фірмовому стилі, з дальньої дистанції забив воротар Бондар, за хвилину Мансуров відзначивсь автоголом, а перед самим фінальним свистком ще й Усик забив вдруге.

LIDERS 2 – 4 AFC Footballers

Обидві команди провели гру в неоптимальних складах. Більш точними виявились «футбольори», і вже на 6 хв Лобанов відкрив рахунок. Цей гол став єдиним у першому таймі, та вже на старті другого Козло подвоїв перевагу. Ще за 8 хв Кульматицький зробив рахунок 3:0. LIDERS не мали плану по стриманню суперника, тому «ввімкнули» свій звичний режим і почали забивати ближче до кінця поєдинку. Та цього знову було недостатньо. Мар’юшкін відзначився на 34 хв, згодом Козло забив у власні ворота. Інтрига жила ще хвилину, але все той же Козло виправивсь і приніс перемогу AFC Footballers. Велика заслуга в другій перемозі «футбольорів» голкіпера Остапенка, який впродовж гри не давав забити Шиману і КО. Сам же капітан LIDERS Артем Шиман з’явився у грі по ходу матчу, але за великим рахунком ніяких змін у гру не вніс.

ФК Кварцит 3 – 6 ATL

ATL після цього туру починає одноосібно очолювати турнірну таблицю. У центральному матчі дивізіону «біло-сині» здолали ФК Кварцит, команду, яка перед стартовим свистком детально розробляла план по нейтралізації сильних сторін суперника. Але клас Охрименка, Денисова нікуди не зник, ще й у воротах знову зайняв місце надійний Юрій Кучеренко. На 4 хв Симоненко відкрив рахунок, а за хвилину Охрименко подвоїв перевагу. Костишин на 14 хв зробив рахунок 3:0. ФК Кварцит ще в першому таймі мав шанс «повернутись» у гру, але Фесенко не переграв Кучеренка після удару «з точки». А в другій половині зустрічі двічі забив Денисов. «Кварцит» вперше реалізував свій момент на 34 хв за рахунку 0:5 на користь суперника. Богдан забив, однак Лавренюк швидко збільшив перевагу ATL до п’яти м’ячів. На 39 хв Ніколайзен забив ще один гол «Кварцита», а Богдан примудрився оформити «дубль» перед фінальним свистком.

Smile Development 0 – 4 FC Rabona

FC Rabona перемагає в останніх трьох поєдинках, але перед цим втратили забагато очок у матчах з командами, які наразі ділять друге-п’яте місця в таблиці з підопічними Сергія Кукіля. Гра проти «Смайла» видалась емоційною. Але Блюс здорово влився у матч, і в середині першого тайму Олександр відкрив рахунок. Обидві команди непоступливо вели боротьбу, а розв’язка настала лише на 38 хв після голу Василенка. Костянтин оформив «дубль» за хвилину. Цей м’яч став переможним, але Бондарь перед фінальним свистком забив ще один гол «Рабони».

Rangers 2.0 1 – 3 МФК Рваний Кед

Починайте вболівати за «Рваний Кед», доки це не стало мейнстрімом. Підопічні Олександра Андрєєва знову обіграли одного з лідерів дивізіону. При чому, перемогли дуже впевнено, і навіть Романчук цього разу не допоміг «рейнджерам». За відсутності Рябенка Rangers важко було нав’язувати боротьбу в обороні фактурним гравцям суперника. Але ми в черговий раз відзначаємо Жигалюка, «дубль» якого приніс четверту перемогу колективу. Якійсь просто шалені цифри! А голкіпер Нортенко знову надійно відіграв у воротах. Чи зазіхне МФК Рваний Кед на Gold вже у цьому турнірі?  

Bronze Division

Славутич 2 – 1 New Star            

Цей матч відкривав програму восьмого туру. Ми ледь не стали свідками сенсації від New Star, але наставник «Славутича» Антон Лошак продовжує вести свою команду до підвищення у класі. На 14 хв звітного протистояння Масан не забив пенальті, а Вілела вже за хвилину відкрив рахунок після асисту Леми. У другій половині зустрічі «слово» узяв Антон Лошак. На 33 хв він зрівняв рахунок, а на заключній хвилині матчу Антон приніс перемогу «Славутичу».

DNIPRO-M 5 – 0 FC Valkyrie

«Дніпряни» здобули другу перемогу в турнірі й закріпились в середині турнірного становища. Ключовою стала поява на полі Вадима Циганка (2+0), який у ефективній взаємодії з Василенком (1+1), приніс перемогу DNIPRO-M. Окрім лідерів, голами також відзначились Тижнов і Клименко. FC Valkyrie, попри непоганий збір, продовжує програвати. За словами тренера Олександра Кульши, команді банально не вистачає сил на всі 40 хв матчу.

Нове Життя 3 – 2 FC IPnet

Результат цього поєдинку забезпечив ще більшу інтригу в боротьбі за срібні й бронзові нагороди. Після восьмого туру відразу 3 команди ділять між собою друге-четверте місця. Нове Життя у звітному матчі вміло скористались незібраністю суперника й забили двічі до середини першого тайму зусиллями Авер’янова й Макаренка. Астапенко до перерви зробив рахунок 3:0, але Нечепа на 20 хв встиг відіграти 1 гол. Та цей м’яч не розворушив партнерів у другій половині зустрічі, лише Малетич на 27 хв реалізував пенальті.

Sporting Kyiv 4 – 8 ФК Фокус

«Фокусники» продовжують підкрадатись все ближче до топ-4. «Спортінг» не чинив належного опору особливо в першому таймі, але на це певним чином вплинула втрата Гутника на 5 хв після прямої червоної картки. У стані суперників вилучення отримав Перенчук. ФК Фокус відкрив рахунок на 7 хв після голу Борисова. На куражі «фокусники» до 20 хв забили ще 4 м’ячі, а суперник відповів своїм єдиним голом перед свистком на перерву. Старт тайму №2 був дуже насиченим: Sporting Kyiv за 2 хв забив двічі, ще й Бондаренко не реалізував пенальті. А Морозов у стані суперника продовжив щедро віддавати асисти: двічі асистував у другому таймі і сам забив, а перед тим віддав ще 2 гольові передачі і теж відзначивсь голом. Станіслав у другому матчі поспіль оформив 2+4 по «гол+пас».   

Пресслужба R-Cup