Анонс туру R-Cup XII і двох матчів 1/8 фіналу кубку, Анонс туру і матчів кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

12.05.2023

Анонс туру R-Cup XII і двох матчів 1/8 фіналу кубку

12.05.2023

Анонс туру R-Cup XII і двох матчів 1/8 фіналу кубку

Вища ліга

AFC Atletico Kyiv – AURORA TEAM

LP-CRM – HELL ENERGY

SALUTEM – FC Goldmine

MAXteam – FC Liv-Comfort

UkrCapital Trade – FC Donbass

Вікторія – Developex

AFC Atletico Kyiv має показати ту ж дисципліну, максимальний збір тощо, як у минулих турах, аби претендувати на очки в матчі з AURORA TEAM, командою, яка набирає темп і невдовзі може піднятися в топ-3. AFC Atletico Kyiv прагнутиме стати перепоною на шляху AURORA TEAM, однак, щоб здобути 3 залікові бали потрібно, нарешті, переважити на полі, показати гру ще вищого рівня, ніж топовий. Чи дійдуть до цього «матрацники?»

LP-CRM забив лише 2 голи в перших трьох матчах. Із таким скромним статистичним показником команда підходить до гри з HELL ENERGY, командою, яка провела хороший старт і займає третю сходинку в таблиці. Опуститися нижче означатиме невдалий виступ у сезоні. В середньому «енергетики» забивають майже 5 голів за гру.

SALUTEM, будучи другим у таблиці, зустрінеться з командою, яка ділить останню сходинку. По грі FC Goldmine не назвеш аутсайдером серед інших учасників. Згадати хоча б минулий тур, у якому майже відібрали очки в «енергетиків.» Перед звітною грою SALUTEM постає фаворитом, однак не варто заздалегідь надавати явну перевагу харків’янам.

В наступному матчі між собою зустрінуться середняки MAXteam і FC Liv-Comfort. Незважаючи на восьму й десяту сходинки в таблиці відповідно, обидві команди в минулих турах могли досягти або досягли сенсаційних результатів. MAXteam провів феєричний перший тайм із топом минулого туру. А про те як FC Liv-Comfort відібрав очки в харків’ян згадували кілька разів. Тому ще кілька «скарбничок із сенсаціями» в команд залишилося. А яка з них додасть 3 очки до своєї «скрабнички» після звітного матчу?

Турнірне положення UkrCapital Trade і FC Donbass у таблиці говорить про те, що їх очний матч є центральним у Вищій лізі в звітному турі. UkrCapital Trade не набрав очок минулого туру й, можливо, до когось підкралися сумніви, мовляв, команда не витримає конкуренції на дистанції. Очні матчі з конкурентами це з’ясують. Поки суперником стане лідер таблиці, який зосереджений на тому, аби збільшити відрив і вивести ще в більший «плюс» статистку своїх виступів.

Матч між Вікторією й Developex теж виділимо, як один із центральних у звітному турі. Обидві команди мають значні заслуги в найвищій лізі. Від обох чекаємо повернення в топ, однак зараз на це впливає величезна конкуренція. Кілька команд можуть показати таке ж бажання, але кращі результати. Вікторії й Developex потрібні лише 3 очки.

Перша ліга

FC BILUX – FC Meest TEAM

AFC Footballers – FC YUZHBOR

Благора Інвест – SOROKI TEAM

ФК Легіон – GC SLAVSANT

Сталь – Inter Cars Ukraine

Energym – FC Profi

МФК Рваний Кед – Rangers

FC BILUX набрав майже максимум очок на старті. Команда йтиме від матчу до матчу. Можливо, незабаром зазирне в топ-3. FC Meest TEAM старту не провалив, але очікування були більшими. Та відсутність провідних гравців і матчі одним складом навряд дозволять вирішувати складні завдання.

AFC Footballers змагається в двох розіграшах і виступи команди трохи різняться. В змаганні на траві команда все ще шукає шлях, який би постійно приводив до набраних очок. Стільки ж залікових балів, 4 після чотирьох зіграних матчів має FC YUZHBOR, із яким «футбольори» зустрінуться в звітному турі. FC YUZHBOR набрав ці очки на характері, пора б показати й свій клас.

Благора Інвест опустив планку трохи нижче, не набравши очок у двох матчах поспіль. Пора б трохи «випрямитися» й дійти до максимального результату. Команда спробує це зробити в матчі з SOROKI TEAM. «Сороки» мають 2 залікові бали. Максимального результату в поточному розіграші ще не показали.

ФК Легіон, піднявшись вище з Другої ліги, провів 4 матчі. Команда найчастіше грає внічию на старті серед усіх учасників. «Легіонери» тричі зіграли внічию. GC SLAVSANT планує подолати той шлях, який не подолали суперники ФК Легіон у минулих турах. «Барбери» набрали темп і наразі знаходяться на другій сходинці в таблиці.

Сталь минулого туру вперше не набрала очок у поточному розіграші в матчі з ще одним топом. У звітному турі Сталь зіграє з Inter Cars Ukraine, який провів важкий старт після того як піднявся вище з Другої ліги. Між командами різниця в 4 залікові бали, та на полі може бути рівна гра, яку Inter Cars Ukraine запропонує в силу досвіду й класу своїх гравців.

Energym напівсонним провів 2 останні матчі, в яких не набрав жодного очка. В звітному турі команда зустрінеться з FC Profi, який піднявся на п’яту сходинку завдяки результативності своїх лідерів. Та, щоб продовжити показувати такі ж результати, на дистанції потрібно мати кращий збір гравців на ігри.

МФК Рваний Кед набрав форму, якій мало що можна протиставити. Набутий досвід конвертувався в відмінний старт. Овації по ходу чемпіонату, медалі по його завершенню. Картина може вималюватися саме такою. Та, якщо кожна команда, як художник, що малює свій турнірний шлях, то в кожного художника своє бачення. Rangers не виняток.

Друга ліга

VBA – SC Favorit

FC Inter Kyiv – FC PlastVan

FC Leaders – FC Legendary Amateurs

Харків 1654 – FC AppsFlyer

Славутич – Royal Credit

ФК Фокус – LIDERS

FC BEER WAY – FC Rabona

VBA знаходиться в таблиці нижче, ніж SC Favorit, має менше очок, однак перед звітною грою такі статистичні показники є умовністю. В матчі нема явного фаворита, обидві команди однаково претендуватимуть на 3 залікові бали.

FC Inter Kyiv і FC PlastVan мають 3 очки після трьох і чотирьох зіграних матчів відповідно. FC PlastVan минулого туру здобув максимальний результат. Якщо команда показуватиме такий же рівень, то активніше набиратиме залікові бали. FC Inter Kyiv розглядали як команду, що знову може здивувати, та поки знаходиться в нижній частині таблиці.

FC Leaders має стримані 4 очки й поки важко спрогнозувати, що команда покаже вищий рівень конкуренції. Та для цього є хороша можливість у звітному турі в грі з лідером таблиці. FC Legendary Amateurs орієнтується на результат, не маючи переконливої статистики лідера. Такий стиль у команди, стиль, який уже приносив нагороди.

Харків 1654 забиває достатньо, та не достатньо, щоб мати плюсову різницю в статистичних показниках, що відбивається на результатах. Якщо в звітному турі FC AppsFlyer гратиме без жодного з лідерів, то харків’яни можуть постати фаворитами. В матчі між Харків 1654 і FC AppsFlyer є кілька сценаріїв розвитку подій. Харків’яни можуть бути і фаворитами, і «андердогами» по ходу гри.

Славутич повинен здобути максимальний результат у матчі з Royal Credit, щоб закріпити за собою статус топа в поточному розіграші. Мають по 9 очок. Royal Credit приглядається до першої сходинки, й вона личитиме команді.

ФК Фокус готовий знову провести результативний матч. Команда має для цього все: хороший збір на ігри, результативну молодь тощо. «Фокусники» є фаворитами в матчі з LIDERS, який набрав одне очко після чотирьох турів.

FC BEER WAY зарекомендував себе як майже топ, однак в поточному розіграші показує інші результати. Зараз необхідно витримати конкуренцію, та це буде важко зробити. Неможливого не існує, на думку FC BEER WAY. Такої ж думки FC Rabona, який у таблиці ділить друге місце з трьома командами.

Третя ліга

ЧА-ЧА-РАЗ – PIN-UP

Denon – Nunu-KyivGastroBar

Крила Донбасу – Збірна Коміків

Нове Життя – Буревій

FC Respect – FC SICH Kyiv

Еквадор FEF – Old Friends

НІКОС – Дружба

ЧА-ЧА-РАЗ зіграє з PIN-UP, який має найкращий показник забитих голів і ділить другу сходинку в таблиці з трьома командами. Стримати порив до 3 очок доведеться ЧА-ЧА-РАЗ. Сама ж команда минулого туру набрала свій перший заліковий бал.

Denon минулого туру відібрав очки в лідера й готовий змагатися знову за залікові бали в матчі з топом. Nunu-KyivGastroBar жодного разу не втрачав очок в поточному розіграші, тому подивитися на план Denon на матч стає ще цікавіше.

Крила Донбасу на тому ж шляху до нагород, але минулого туру втратили очки. Збірна Коміків має показати свою зрілість у звітному матчі. Коміки в поточному розіграші провели 3 матчі й жодного разу не втратили залікових балів.

Нове Життя неочікувано не набирає очок. Буревій награє на залікові бали в матчах з рівними командами, тому ця тенденція може продовжитися в звітній грі. Наразі Буревій має 4 залікові бали й не поступається в двох іграх поспіль.

FC Respect і FC SICH Kyiv знаходяться в нижній частині таблиці й не вражають результатами.  Максимум очок FC Respect набрав у першому турі, зараз перебуває на серії з двох ігор, у яких поступився. FC SICH Kyiv теж провів 3 матчі. Одного разу зіграв унічию.

Еквадор FEF ділить останню сходинку в таблиці. В звітному турі зіграє з лідером Old Friends, який минулого туру втратив очки, тому в звітному матчі готується знову набрати максимум залікових балів.

НІКОС поки не набув стабільності, та має 6 очок після чотирьох зіграних матчів. Займає місце всередині таблиці й у звітному турі зіграє з Дружба, яка орієнтується на результат і здобуває його в матчах із рівними командами. Дружба ділить другу сходинку з дев’ятьма заліковими балами.

1/8 фіналу кубку R-Cup XII

FC Inter Kyiv – Nunu-KyivGastroBar

Благора Інвест – FC BEER WAY

FC Inter Kyiv стартує в кубку матчем із командою, яка виступає в нижчій лізі. Проте Nunu-KyivGastroBar прагне вийти в Другу лігу, тому залюбки перевірить себе в грі з представником цієї ліги. Не віддамо перевагу жодній з команд. Nunu-KyivGastroBar ніби в кращій формі, та FC Inter Kyiv може здивувати, бо має мудрого наставника, який вміє домагатися результату в таких матчах.

Благора Інвест і FC BEER WAY є однією з найцікавіших пар у 1/8 фіналу. Команди представляють Першу й Другу ліги відповідно. Обидві не показують результатів, які могли б. Кубок, як цікавинка, що може додати азарту, а, отже, й покращити виступи в регулярному чемпіонаті і для Благора Інвест, і для FC BEER WAY.

Пресслужба R-Cup