5 команд Першої ліги позмагаються за підсумкове друге-третє місця, Третя ліга представить чемпіона , ​Анонс заключного туру R-Cup XII., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

21.07.2023

5 команд Першої ліги позмагаються за підсумкове друге-третє місця, Третя ліга представить чемпіона

21.07.2023

5 команд Першої ліги позмагаються за підсумкове друге-третє місця, Третя ліга представить чемпіона

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XII | Перша ліга" #1043117]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 GC SLAVSANT
2 Благора Інвест
3 Rangers
4 Сталь
5 FC Meest TEAM
6 Energym
7 МФК "Рваний Кед"
8 AFC Footballers
9 Inter Cars Ukraine
10 FC Profi
11 Tech United
12 FC BILUX
13 SOROKI TEAM
14 FC YUZHBOR
15 ФК Легіон

ФК Легіон – AFC Footballers

Не розуміємо як так трапляється, що AFC Footballers проходить повз нагороди й при цьому обігрує в очних матчах 2 команди з топ-6, що змагаються за медалі. А ще з одним колективом із цього ряду «футбольори» зіграли внічию. Та в таблиці команда наразі лише восьма. Можливо, фінішуватиме трохи вище.

Гратиме з ФК Легіон. «Легіонери» не здобули повноцінних трьох очок за одну гру в Першій лізі, тому явно докладуть усіх зусиль в заключному турі.

Благора Інвест – FC Meest TEAM

Благора Інвест минулого туру втратив очки, та не втратив шансів фінішувати другим. Лише от необхідно обіграти біло-синіх, які набрали форму наприкінці сезону й розраховують на фініш серед лідерів. Нічия буде, можливо, теж прийнятним результатом, але в такому випадку Благора Інвест може опуститися з другої на третю сходинку.

FC Meest TEAM близький до нагород і команда може зробити цей фінальний крок. Хай навіть нічия в заключному турі одну команду точно не залишить без нагород, думаємо, що в цій парі точно буде переможець.

МФК Рваний Кед – FC BILUX

МФК Рваний Кед майже всю турнірну дистанцію вважався реальним претендентом на нагороди , а на старті чемпіонату команда взагалі очолювала таблицю. Проте виграла меншість очних  матчів у інших таких же претендентів.

FC BILUX фінішує в нижній частині таблиці. Минулого туру колектив нагадав про себе, як про того, хто здатен із будь-яким збором змагатися за очки в грі з топовим суперником.

Сталь – Energym

Наступною парою команд, кожній з яких вкрай необхідні 3 очки в заключному турі є Сталь – Energym. Сталь має на 2 очки більше й відповідно більш реальні шанси фінішувати в топ-3. Окрім того, що обіграти Energym, необхідна також осічка Благора Інвест або «рейнджерів».

Перспективи колективу Вадима Скиценка виглядають, як такі, що з роду фантастики. Energym повинен обіграти Сталь. Команді ще необхідні поразки «рейнджерів» і «містян».

SOROKI Team – FC YUZHBOR

SOROKI Team і FC YUZHBOR у заключному турі можуть просто зіграти товариський матч. Жодна з команд не має перед Першою лігою ніяких зобов’язань і спокійно завершує чемпіонат без думок, що потрібна осічка конкурента чи максимальний результат на свою користь. У таблиці SOROKI Team і FC YUZHBOR знаходяться на тринадцятій і чотирнадцятій сходинках відповідно. В складі SOROKI Team виступає Невинський, який раніше забивав ледь не найбільше голів за календарний рік, будучи гравцем FC YUZHBOR.

Rangers – GC SLAVSANT

Претенденту на нагороди й наразі третій команді Першої ліги Rangers грати з чемпіоном GC SLAVSANT. Суперник «рейнджерів» виглядає грізним, а також і по-спортивному розлюченим, адже минулого туру зазнав поразки, яка зовсім не входила в плани. Тому можемо припустити, що «барбери» зберуться й тиснутимуть цього туру, прагнучи реабілітуватися за невдачу. Це лише робить завдання  для Rangers складнішим. У заключному турі команді необхідний максимальний результат.

Tech United – FC Profi

Inter Cars Ukraine – Tech United              

Tech United проведе 2 матчі з цікавими суперниками. Кожна з двох команд, FC Profi й Inter Cars Ukraine, може запропонувати немало боротьби, та зі свого боку «технарі» бачать у двох суперниках 2 сходинки, які необхідно пройти, рухаючись до стабільної форми та результатів.

Tech United може фінішувати в верхній частині таблиці. FC Profi йде десятим, випереджаючи на одне очко. Inter Cars Ukraine знаходиться ще вище, та водночас на дистанції команда показала середні результати. Хоча минулого туру обіграла володарів золотих нагород Першої ліги в цьому чемпіонаті.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XII | Друга ліга" #1043118]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 ФК Фокус
2 FC Inter Kyiv
3 Royal Credit
4 FC Legendary Amateurs
5 FC PlastVan
6 FC Rabona
7 FC BEER WAY
8 FC Leaders
9 FC AppsFlyer
10 SC Favorit
11 Славутич
12 Харків 1654
13 Unknown Sporting
14 VBA
15 LIDERS

VBA – FC Legendary Amateurs

VBA завершить сезон матчем із FC Legendary Amateurs. «Аматорс» чекатиме осічки FC Inter Kyiv і Royal Credit, щоб піднятися в підсумковий топ-3. Деякі матчі команда точно не занесе собі в актив, але на дистанції, можливо, й заслужила на фініш серед лідерів. Але може вийти так, що конкуренти виявляться трохи успішнішими цього чемпіонату.

ФК Фокус – FC Inter Kyiv

ФК Фокус минулого туру оформив дострокове чемпіонство в Другій лізі. Звітна гра могла стати чемпіонською, якби свій минулий матч виграв FC Inter Kyiv. Тепер потрібно залишити за собою підсумкове друге місце й обіграти «фокусників». FC Inter Kyiv має подвійну мотивацію. ФК Фокус може довести свою перевагу над головним конкурентом.

Славутич – FC Leaders

Славутич є одним із недооцінених учасників Другої ліги. Минулого туру команда допомогла чемпіону здобути золоті нагороди достроково, а з п’яти команд, що змагалися за нагороди, Славутич обіграв дві й з однією зіграв унічию. Суперником у заключному турі стане FC Leaders, який також проводив прекрасні матчі з топами. Забивав їм майже стільки, скільки хотів, однак пропускав більше.

Unknown Sporting – FC PlastVan

Unknown Sporting завершить сезон матчем із FC PlastVan. Першим, чим виділився US у поточному розіграші, так це видовищною перемогою над «фокусниками». На дистанції команда втратила забагато залікових балів, а востаннє виграла в Другій лізі 4 тури тому.

FC PlastVan має теоретичні шанси фінішувати в топ-3, та для цього команди, що наразі ділять третє-четверте місця, повинні поступитися. Самому ж FC PlastVan необхідні 3 очки.

SC Favorit – FC Rabona

SC Favorit, поступившись минулого туру, перервав свою безпрограшну серію з трьох матчів. У поточному розіграші команда могла змагатися за вищі місця, ніж те, на якому знаходиться зараз. Певний час SC Favorit вів цю боротьбу, та конкуренти обійшли й зараз колектив перебуває в нижній частині таблиці.

FC Rabona прибіжить до ще однієї спроби виправити свої результати в Другій лізі. Наступного сезону потрібно, найголовніше, значно менше пропускати. Компенсувати пропущені м’ячі великою кількістю забитих команда може, та в не в таких масштабах, як ті ж «фокусники».

Royal Credit – FC AppsFlyer

Royal Credit зіграє з непростим FC AppsFlyer. Непростим, як і на папері, так і на полі. FC AppsFlyer фінішує всередині таблиці, та, можливо, збереться на матч, щоб обіграти другого топа в очному матчі.

Royal Credit ділить третє-четверте місця в таблиці. Конкурент проведе свій матч раніше, як і друга команда турнірного становища, що дасть змогу рівномірно розприділити запас мотивації всередині колективу перед заключною грою.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XII | Третя ліга" #1043119]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 PIN-UP
2 Крылья Донбасса
3 НИКОС
4 Збірна Коміків
5 Nunu-KyivGastroBar
6 Дружба
7 Denon
8 Зелені Леви
9 ЧА-ЧА-РАЗ
10 Буревій
11 Old Friends
12 Нове Життя
13 FC Respect
14 FC SICH Kyiv
15 Эквадор FEF

ЧА-ЧА-РАЗ – Nunu-KyivGastroBar

Матч із Nunu-KyivGastroBar є хорошим викликом для ЧА-ЧА-РАЗ наприкінці сезону. Підопічні Олександра Кульши влаштують собі фінальну перевірку в поточному розіграші. Хороша можливість підсумувати свої виступи в дебютному сезоні в змаганні.

Nunu-KyivGastroBar і занесе собі в актив, і навпаки цей чемпіонат, адже фінішував без командних нагород. Звітну гру треба провести якнайкраще, щоб у новий сезон вступити в гарному гуморі й такій же формі.

Denon – FC Respect

Denon виправдав очікування своєю турнірною ходою. Команда не загубилася в нижній частині таблиці, а постала міцним середняком. Переважала «сусідів» по таблиці, та вище сьомої сходинки не підніметься.

Попри це гратиме лише на 3 очки в матчі з FC Respect, колективом, який іде тринадцятим. Свій знаковий матч у цьому чемпіонаті провів у першому турі, обігравши наразі головного претендента на перше місце.

Зелені Леви – Дружба

Збірна Коміків – Зелені Леви

Зелені Леви зіграють 2 матчі з командами, які знаходяться вище в таблиці. Та не вважаємо, що Дружба чи Збірна Коміків є явним фаворитом у грі з «левами». Обидва поєдинки несуть у собі інтригу й можуть пройти в рівній боротьбі.

«Леви» поступилися лише одного разу в останніх п’яти матчах. Вони перебувають у непоганій формі, як і Дружба, що, наче на куражі, проводить останні зустрічі.

Збірна Коміків поступилася двічі поспіль. Минулого туру втратила шанси завершити чемпіонат у топ-3, та по ходу сезону віддавала стабільністю. У перспективі колектив явно покаже більше, можливо, заявить нові досвідчені обличчя.

Нове Життя – Old Friends

Нове Життя завжди грав у задоволення. В деяких минулих чемпіонатах команда показувала високі результати. Пригадували це раніше й казали, що Макаренко забивав, вів за собою колектив. Цей гравець завжди налаштовується на те, щоб не лише грати в задоволення, а й збільшувати свій бомбардирський доробок. У поточному розіграші схоже реалізувати було нереальним.

У заключному турі Нове Життя зустрінеться з Old Friends, який розпочинав лідером, а зараз іде одинадцятим. Можливо, мало хто чекав від колективу такого спаду, та конкуренції він десь не витримав.

НІКОС – PIN-UP

НІКОС може вплинути на те, яка команда фінішує першою в Третій лізі. Самі підопічні Дмитра Сисоєва минулого туру здобули для себе підсумкову третю сходинку. Непогане досягнення в першому ж сезоні, коли ще й поруч розташувалися гідні конкуренти. Деяких із них НІКОС переважив.

Щоб PIN-UP поставив під сумнів своє чемпіонство, він має поступитися НІКОС. Обидві команди підійдуть до гри з запалом. PIN-UP розпалив багаття, що приваблює «золотошукачів». Гравці команди вжилися в цей образ.

Крила Донбасу – Буревій

Крила Донбасу чекатимуть, що PIN-UP поступиться. Буревій чекає свого зоряного часу. В матчі з Крилами Донбасу, як на яскравому тлі, можна показати всі свої навички. Можна й здивувати досвідчену команду. В поточному розіграші Третьої ліги Буревій одного разу обіграв колектив, що змагався за нагороди.

Пресслужба R-Cup