Вікторія має обіграти AURORA TEAM, щоб стати 3-ою, топ-вивіска PIN-UP – Крила Донбасу у Третій лізі , Гра між FC Donbass i SALUTEM, AURORA TEAM знає про мету Вікторії, проте сама збирається піднятися вище, гра між PIN-UP і Крила Донбасу в Третій лізі — анонс туру R-Cup XII., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

07.07.2023

Вікторія має обіграти AURORA TEAM, щоб стати 3-ою, топ-вивіска PIN-UP – Крила Донбасу у Третій лізі

07.07.2023

Вікторія має обіграти AURORA TEAM, щоб стати 3-ою, топ-вивіска PIN-UP – Крила Донбасу у Третій лізі

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XII | Вища ліга" #1043116]

Таблиця

AURORA TEAM – Вікторія

AURORA TEAM у грі заключного туру може піти двома шляхами: залишити за собою підсумкове третє місце, для чого необхідно не поступитися Вікторії або ж фінішувати другою, для чого треба обіграти Вікторію й чекати, що SALUTEM програє лідеру. В додаткових показниках підопічні Євгена Задорожного мають перевагу над харків’янами, тому цілком можуть розраховувати на срібні нагороди. Та повторимося, аби фінішувати другими, мало того, що харків’яни не наберуть очки.

Вікторія показала, що серед усіх учасників Вищої ліги, які зараз поза топ-3, здатна витримати конкуренцію на дистанції й розраховувати на нагороди перед своїм заключним матчем. Команда обіграла чимало суперників, щоб зіграти в цьому поєдинку, тому заключного туру готова буде зробити усе й навіть більше. Потрібні лише 3 залікові бали. Між AURORA TEAM  і Вікторія в таблиці різниця в 2 очки, проте більшість схилятиметься до того, що команда Дмитра Влоха є фаворитом. З іншого боку, Вікторія може зробити найбільшу сенсацію поточного розіграшу Вищої ліги й залишити AURORA TEAM без командних нагород.  

FC LIV-COMFORT – LP-CRM

FC LIV-COMFORT набрав хід і може фінішувати на мажорній ноті. «Будівельники», як і минулого туру, зіграють із командою, що знаходиться нижче в таблиці. Та сила LP-CRM у тому, що колектив зараз теж на коні й демонструє прекрасні результати в матчах із рівними командами. Чи торкнеться «будівельників» прогрес підопічних Рената Мірошнікова? Можливо, поки питання залишається відкритим, а в тому, що обидва колективи покажуть націленість на максимальний результат, сумнівів немає.

FC Goldmine – MAXteam

2 перемоги поспіль у червні дозволили FC Goldmine покинути останню сходинку. Переможна серія могла б збільшитися до трьох ігор, але минулого туру команда Дмитра Рибалка не зібралася як слід і поступилася прогресуючому супернику.

Гра з MAXteam стане заключною для FC Goldmine у поточному розіграші, як і для самого колективу Олександра Мельниченка. Минулого туру MAXteam забив 9 голів у ворота лідера, проте не стримав біля його біля власних, пропустивши 16 разів.

HELL ENERGY – LEFT COAST

HELL ENERGY востаннє вигравав у травні, після чого провів 5 матчів, у яких набрав одне очко. Спад результатів пов’язаний із поганим збором «енергетиків» на матчі, збором, який не дозволяв претендувати бодай на нічию, хоча в грі з «будівельниками» все могло скластись по іншому, проте й там не по таланило. Яким з’явиться на полі колектив? Таким же розібраним чи в оптимальному складі на заключний матч?

LEFT COAST спробував себе у Вищій лізі. Попри невдалі результати не зрадив жодній зі своїх якостей, що вирізняють команду. LEFT COAST проведе ще 2 матчі. Насолоджуватиметься ними, зіграє в своєї задоволення.

FC Donbass – SALUTEM

Другим центральним матчем звітного туру в Вищій лізі стане гра між першою й другою командами таблиці. FC Donbass підходить до матчу з SALUTEM у статусі дострокового чемпіона. Та певні в тому, що капітан Андрій Клочко знову збере колектив, аби він показав свою перевагу над іншим топом Вищої ліги, тим більше, помаранчево-чорні ще не втрачали очок у поточному розіграші, що теж слугуватиме додатковою мотивацією завершити сезон зі стовідсотковим показником перемог.

SALUTEM відстає на 4 залікові бали, проте команда не приховує того, що жадає цієї гри. В команд є історія особистих зустрічей і на тих «листах» куди більше написано про FC Donbass. Турнірна мотивація також є, бо, якщо AURORA TEAM виграє свій матч і наздожене харків’ян, то вони повинні будуть награвати мінімум на нічию, щоб фінішувати другими.

Developex – UkrCapital Trade

Developex і UkrCapital Trade на полі цілком можуть розіграти шахову партію, тільки з м’ячем у ногах. У таблиці знаходяться на сьомій і п’ятій сходинках, по 15 і 18 очок відповідно. Обидві команди з граючими тренерами Усом і Пекним, які часто впливають на хід матчів, забиваючи голи, й, віддаючи асисти. Пекний відбув дискваліфікацію через перебір жовтих карток і має повернутися на поле. Ус демонструє гарну форму й у поточному розіграші робить 2 результативні дії за гру в середньому.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XII | Перша ліга" #1043117]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 GC SLAVSANT
2 Благора Інвест
3 Сталь
4 Energym
5 Rangers
6 МФК "Рваний Кед"
7 FC Meest TEAM
8 AFC Footballers
9 Inter Cars Ukraine
10 FC Profi
11 Tech United
12 SOROKI TEAM
13 FC BILUX
14 FC YUZHBOR
15 ФК Легіон

FC BILUX – Сталь

Перед FC BILUX стоїть непросте випробування грати з командою, що змагається за трійку лідерів. У цьому контексті втрата очок для Сталь виглядає неприпустимою, та у жовто-чорних достатньо хисту, щоб нав’язати боротьбу третьому колективу Першої ліги навіть у неоптимальному складі, яким проводять ігри в останніх турах. Достеменно відомо лише те, що Сталь вийде на поле, щоб продовжити рухатися вперед.

GC SLAVSANT – SOROKI TEAM

GC SLAVSANT от-от може оформити дострокове чемпіонство в Першій лізі. «Барбери» впевнено проходять турнірну дистанцію й у матчі з дванадцятими в таблиці SOROKI TEAM є фаворитами. «Сорокам» важко знати протидію представникам топу Першої ліги. Від тих же Благора Інвест і Сталь пропустили сумарно 17 голів.

FC YUZHBOR – Tech United

FC YUZHBOR напередодні гри проводить підготовку до неї. Не якийсь обряд чи перегляд відео нарізок матчів найкращих футболістів світу для більшої мотивації. Хоча в процесі «підготовки» й те, й інше, можливо, має місце. Нарізки Tech United теж впали в око. Чи вразили вони FC YUZHBOR?  «Технарі» знаходяться в нижній частині таблиці, як і наші учасники з Борщагівки. Різниця між командами становить 5 очок, і Tech United в останніх п’яти матчах поступився лише одного разу.

Energym – ФК Легіон

Energym загальмував і в останніх двох турах набрав одне очко, при чому поступився конкуренту за топ-3. Протягом цих же двох турів претендентів на трійку лідерів стало на одну-дві команди більше. З ними в колективу Вадима Скиценка своя історія особистих зустрічей, а звітного туру грати з ФК Легіон, який замикає турнірне становище Першої ліги.

FC Profi – Благора Інвест

Відзначили вище, що протягом останніх двох турів претендентів на трійку лідерів стало на одну-дві команди більше. Півтора-два місяці тому FC Profi демонстрував рівень і виднілося бажання, що могло привести колектив до нагород. Після того FC Profi не здобув жодної перемоги й поступився 4 рази поспіль. Чи можна на папері підтягнути команду й між нею та Благора Інвест поставити знак рівності?

Благора Інвест іде другою в таблиці, забиває не найбільше в Першій лізі, та достатньо, щоб  виграти 3 матчі поспіль. Найголовнішим є те, що команда Олександра Михайловського найменше пропускає голів у власні ворота. Додали в надійності, можливо, в стабільності. Час забрати один із комплектів нагород?

FC Meest Team – МФК Рваний Кед

FC Meest Team і МФК Рваний Кед зіграють між собою не просто за 3 очки. Максимальний результат саме в звітному турі може означати щось більше для кожного з колективів. Річ у тому, що команда, яка поступиться в цій парі, фактично втратить теоретичні шанси фінішувати серед трійки лідерів. Хоча й зараз це виглядає трохи фантастично, проте мала доля ймовірності все ж є,  бо попереду ще кілька турів і не всі конкуренти йтимуть без осічок.

Inter Cars Ukraine – Rangers

Inter Cars Ukraine, обігравши в останніх двох турах команди, що знаходяться нижче в таблиці, зараз налаштовується на матч із Rangers, який має на 4 очки більше. «Рейнджери» видають серію з трьох матчів поспіль, у яких домінують і здобувають максимальний результат. Rangers відчуває, що може ще більше й ще вище. Попереду матчі як із середняками, так із лідером.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XII | Друга ліга" #1043118]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 ФК Фокус
2 FC Inter Kyiv
3 Royal Credit
4 FC Legendary Amateurs
5 FC PlastVan
6 FC Rabona
7 FC AppsFlyer
8 FC BEER WAY
9 SC Favorit
10 Славутич
11 Харків 1654
12 Unknown Sporting
13 FC Leaders
14 VBA
15 LIDERS

VBA – FC Inter Kyiv

VBA доведеться вигадати план, спрямований на те, як зупинити «машину» під назвою FC Inter Kyiv. Більше місяця 6 команд залишалися без очок у матчах із командою Олександра Капшученка. FC Inter Kyiv не так давно знаходився неподалік топ-3, а зараз став другим у Другій лізі. Здається, амбіції можуть сягнути ще вище.

VBA раніше міг вразити непоступливістю. Зараз ця якість команди, наче, загубилася.

ФК Фокус – Харків 1654

ФК Фокус гратиме з Харків 1654, який зміцнів, але на цьому етапі не бути «андердогом» у грі з лідером таблиці важко. Говорили компліменти харків’янам, чого вони заслуговують. Минулого туру колектив Артема Ясененка змагався з другою командою Другої ліги й поступився лише в 1 м’яч. Харків 1654 відчув цей рівень. ФК Фокус цей рівень демонструє впродовж усього розіграшу.

Unknown Sporting – FC Leaders

Від Unknown Sporting звітного туру хотілося б побачити більш рівні тайми. FC Leaders, хоч і команда не з верхньої частини таблиці, вміє налаштовуватися на окремі матчі, в яких не є фаворитом. Зараз FC Leaders має на одне очко менше, ніж Unknown Sporting. Якщо заговорили про мотивацію на окремі зустрічі, давайте пригадаємо як US обіграв лідера таблиці.

SC Favorit – FC Legendary Amateurs

SC Favorit на папері повинен стати командою, в матчі з якою FC Legendary Amateurs реабілітується за минулі невдачі. Продовжувати втрачати очки означало б те, що «аматорс» не награв ні на що за підсумком сезону. У SC Favorit є дещо, є дехто. Він поведе за собою команду. Желіба покликаний принести своєму колективу залікові бали звітного туру.

Славутич – FC BEER WAY

Славутич і FC BEER WAY розташувалися всередині таблиці й обом там некомфортно. Навіть, коли команди поступалися й не виправдовували очікувань, у наступних турах вони демонстрували те, чому гідні компліментів. Так, Славутич минулого туру відібрав очки в претендента на нагороди, а FC BEER WAY в останніх п’яти матчах поступився одного разу.   

Royal Credit – FC PlastVan

Royal Credit і FC PlastVan зіграють між собою в центральному матчі туру Другої ліги. Для FC PlastVan результат звітної гри точно покаже, на що команда претендуватиме в наступних матчах. Колектив Олександра Нехаєнка виграв 5 разів поспіль, але ще довів, що готовий зайняти місце когось із конкурентів у підсумковому топ-3.

Royal Credit обіграв претендента «аматорс» і повинен розвинути цей успіх трьома очками в грі з ще одним «сусідом» по таблиці.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XII | Третя ліга" #1043119]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 Крылья Донбасса
2 PIN-UP
3 Збірна Коміків
4 НИКОС
5 Nunu-KyivGastroBar
6 Denon
7 Дружба
8 Буревій
9 Old Friends
10 ЧА-ЧА-РАЗ
11 Зелені Леви
12 Нове Життя
13 FC Respect
14 FC SICH Kyiv
15 Эквадор FEF

FC SICH Kyiv – ЧА-ЧА-РАЗ

За словами одного з гравців ЧА-ЧА-РАЗ, у заключних турах команда має мету піднятися в верхню частину таблиці. На цьому етапі така мета є непростим і хорошим викликом, бо вище знаходяться колективи, обійти яких буде важко, хороші колективи, які теж заслуговують на гідне місце в турнірному становищі.

FC SICH Kyiv дограє цей сезон у нижній частині таблиці, проте в звітному матчі команда може претендувати на очки.

Буревій – Зелені Леви

Очна гра між командами, що знаходяться всередині таблиці теж приверне увагу. Наприкінці чемпіонату цікаво спостерігати за тим як представники середини турнірного становища змагаються за кожне очко. Буревій і Зелені Леви по ходу поточного розіграшу проводили якісні матчі і їм під силу в заключних турах додати до своїх скарбничок по 3-6 залікових балів.

Nunu-KyivGastroBar – Нове Життя

Nunu-KyivGastroBar наприкінці поточного розіграшу сприймає як виклик той факт, що від трійки лідерів відстає на 5 очок. У те, що колективи, які знаходяться вище настільки часто втрачатимуть залікові бали, віриться важко, проте все можливо. Звітного туру Nunu-KyivGastroBar зустрінеться з Нове Життя, якому важко буде зібратися на гру, якщо спиратися на наявну інформацію. В таблиці Нове Життя йде дванадцятим.

FC Respect – Еквадор FEF

FC Respect поступився в чотирьох матчах поспіль, однак звітного туру зіграє з Еквадор FEF. Команда Олександра Бабіча підходить до гри в якості фаворита, бо наразі Еквадор FEF практично не нав’язує боротьби. Лише місцями показує конкуренцію зі свого боку.

PIN-UP – Крила Донбасу

PIN-UP і Крила Донбасу по-домінуючи проходять турнірну дистанцію. Команда, яка набере 3 очки в звітній грі, майже гарантуватиме собі підсумкове перше місце. Більше це стосується Крила Донбасу, бо наразі випереджають PIN-UP на одне очко. Та після гри лідер або залишиться незмінним, або з’явиться новий.

Крила Донбасу проводять цей чемпіонат, опираючись на клас і досвід гравців, які знають, коли увімкнутися й цього достатньо, щоб здобувати результат.

PIN-UP у деяких матчах полюбилося здобувати 3 залікові бали в максимально домінуючій манері. Один із таких могли побачити минулого туру, та насправді фаворит мало не втратив очок. PIN-UP також гратиме з третьою й четвертою командами Третьої ліги, тому звітний матч не є фінальним випробуванням.

Цікаво, що обидві команди пропустили однакову кількість голів після одинадцяти зустрічей. По 17 м’ячів пропустили, а забив більше колектив, який знаходиться на другій сходинці.   

Old Friends – НІКОС

Old Friends минулого туру грав із командою, яка наразі ділить із НІКОС третю сходинку. Колектив Олексія Ведмеденка реалізував 5 моментів, але й цього не вистачило, щоб набрати очки. Бути результативнішим чи грати надійніше? Такий вибір має Old Friends перед матчем із НІКОС, який зараз є і одним із найрезультативніших біля чужих воріт, і одним із найменш пропускаючих колективів Третьої ліги

Дружба – Збірна Коміків

Дружба зіграє в другому турі поспіль із представником топу Третьої ліги. В матчі з PIN-UP команда показала той рівень конкуренції, який фаворит раніше в поточному розіграші практично не зустрічав. Звітного туру Дружба спробує це повторити, проте уважні коміки підмітили непоступливість суперника й старатимуться її обійти.

Пресслужба R-Cup