Підсумки туру R-Cup XII, Крила Донбасу стали володарями кубку, Підсумки туру, матчу за третє місце й фіналу кубку. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

21.06.2023

Підсумки туру R-Cup XII, Крила Донбасу стали володарями кубку

21.06.2023

Підсумки туру R-Cup XII, Крила Донбасу стали володарями кубку

Вища ліга

LEFT COAST 4 – 5 SALUTEM

FC Goldmine 3 – 2 AFC Atletico Kyiv

FC Donbass 2 – 1 AURORA TEAM

HELL ENERGY 3 – 7 UkrCapital Trade

LP-CRM 6 – 3 MAXteam

FC LIV-COMFORT 2 – 5 Вікторія

SALUTEM вигриз важкі 3 очки в матчі з LEFT COAST. Харків’яни мали набирати лише максимум залікових балів з огляду на перспективу піднятися на другу сходинку. LEFT COAST зібрався на матч хорошим складом і в першому таймі двічі засмутив харків’ян, але вони були результативнішими на 1 гол. Проміжні 3:2 після першого тайму не є домінуючим рахунком, тому SALUTEM взявся збільшувати перевагу. Голи Шамлі й Федосюка в другому таймі зробили рахунок 5:2, та для номінальних господарів на цьому гра не завершилася. LEFT COAST видав 2 м’ячі за 2 хв й зупинився за крок від камбеку.

FC Goldmine набрав свої перші 3 очки в поточному розіграші, обігравши сполоханий без тренера на бровці AFC Atletico Kyiv. Номінальні гості вийшли на матч без тренера, що позначилося на грі та результаті. AFC Atletico Kyiv вийшов уперед на 4 хв після голу Андрусяка. FC Goldmine закамбечив із 0:1 завдяки дублю Осколка. Корольчук зрівняв рахунок наприкінці матчу, та нестримний Осколок взяв участь і в третій результативній атаці FC Goldmine. Осколок віддав асист на Отверченка.

У центральному матчі звітного туру в Вищій лізі FC Donbass обіграв AURORA TEAM. Номінальні гості приїхали на гру з раніше представленими публіці підсиленнями: Боргуном, Моспаном, Семенченком. Саме ці гравці, а також Гурєєв повинні були вести команду за собою й першими робити різницю. Побачили це, та одного разу, чого виявилося недостатньо для того, щоб набрати очки. FC Donbass провів матч на тотальному класі й досвіді. Бровко в складі FC Donbass забив гол і віддав асист. Команда вийшла вперед на 17 хв після успішного відбору м’яча Бровком біля чужого штрафного майданчика. Відібрав і віддав асист на Заворотного. Гурєєв із AURORA TEAM ближче до середини другого тайму знайшов хорошим пасом Моспана й той результативно замкнув дальню стійку, зрівнявши рахунок. Однак на 33 хв успішні дії в відборі м’яча, швидка контратака й її завершення Бровком принесли FC Donbass 3 очки.

UkrCapital Trade і HELL ENERGY приїхали на очну гру не в оптимальних складах. Результат на користь номінальних гостей забезпечив Новак, оформивши покер. «Енергетики» в першому таймі відігралися з 0:2, та на 20 хв пропустили втретє. В другому таймі, на відміну від першого, HELL ENERGY не створив конкуренції. В складі команди Багрійчук забив гол і віддав асист. У складі UkrCapital Trade відзначимо також Кулика, який оформив дубль. У таблиці UkrCapital Trade піднявся на п’яту сходинку й обійшов «енергетиків».

Голкіпер LP-CRM Льодін на пару з колегою з MAXteam Макєєвим в очній грі їх команд показали, що таке протистояння між воротарями в межах матчу. Обидва грали на лінії, а також зробили по кілька результативних дій. MAXteam двічі зрівняв рахунок у першому таймі після голу й асисту Макєєва. Голкіпер Льодін у складі LP-CRM оформив дубль і віддав асист. У другому таймі номінальні господарі збільшили перевагу з одного до трьох голів. Шепітько в складі MAXteam отримав пряму червону картку наприкінці матчу.

FC LIV-COMFORT і Вікторія мали по одному польовому гравцю на лаві запасних в очному матчі. У Вікторії ще був другий голкіпер. І Шерихов, і Биндюженко відстояли на рівні й вплинули на те, що «будівельники», суперники Вікторії, не набрали очок. Однак цього дуже хотіли й ледь не найбільше своє бажання показав капітан FC LIV-COMFORT Буглак. У першому таймі його команда двічі зрівняла рахунок. У другому таймі номінальні господарі не показали реалізації, а Дручкив із Вікторії оформив дубль. Він також віддав асист у матчі. Буглак і Момот забили по голу в складі FC LIV-COMFORT. Наприкінці матчу Буглак отримав другу жовту картку.

Перша ліга

Благора Інвест 6 – 3 ФК Легіон

Rangers 6 – 2 FC BILUX

SOROKI TEAM 1 – 4 Energym

Tech United 1 – 6 AFC Footballers

GC SLAVSANT 3 – 2 FC Profi

МФК Рваний Кед 0 – 4 Сталь

Inter Cars Ukraine 3 – 4 FC Meest TEAM

Благора Інвест відповів чотирма голами на забитий м’яч ФК Легіон на 7 хв. У складі «легіонерів» забив Шульга. Після першого тайму рахунок був 3:1 на користь Благора Інвест. Зі стартом другого тайму Михайловський забив четвертий гол номінальних господарів. Упродовж наступних двох хвилин ФК Легіон відіграв 2 м’ячі. Наприкінці гри двічі пропустив. Гаврилуца в складі Благора Інвест оформив дубль і віддав 2 асисти, Михайловський двічі забив. Гаврилуца також отримав другу жовту картку перед завершенням гри.

2 голи й 2 асисти Романа Романчука допомогли Rangers обіграти FC BILUX. «Рейнджери» створили різницю в 4 голи в першому таймі. На 25 хв рахунок став 5:0. Номінальні гості відіграли 2 м’ячі зусиллями голкіпера Крючкова й Плотніцкого. Шостий м’яч Rangers забив Роман Романчук на 37 хв. Дубль у складі «рейнджерів» оформив Яковенко.

Яблонько і підсилив, і приніс Energym 3 очки в матчі з SOROKI TEAM. Яблонько оформив хет-трик у першому таймі, ще одним голом відзначився Мовсисян. «Сороки» відіграли 1 м’яч наприкінці гри зусиллями Артема Космачевського. В складі Energym 2 асисти віддав Гердов. У таблиці Energym піднявся в топ-3.

AFC Footballers довів свою перевагу над Tech United і піднявся на сьому сходинку в таблиці. Створити комфортну перевагу номінальним гостям двічі допомогли «технарі». Абиєв і Пясецький записали до своїх пасивів автоголи. В складі «футбольорів» по 2 результативні дії зробили Суровцев і Чередник.

GC SLAVSANT обіграв FC Profi й ще на крок наблизився до дострокового чемпіонства. Номінальні гості розуміли важливість цієї гри для «барберів», тому підійшли до неї з відповідною мотивацією і хорошим збором гравців. GC SLAVSANT теж мав хороший збір на матч і забив 2 голи в першому таймі. FC Profi відіграв 1 гол на 25 хв зусиллями Романа Петросяна, та наприкінці матчу Мочевінський зробив рахунок 3:1. Мочевінський також відзначився асистом. Другий гол FC Profi забив Безпальчук.

Сталь, бажаючи залишитися в трійці лідерів, постала рішучою й у прекрасному складі в матчі з МФК Рваний Кед, таким же претендентом на нагороди. Максимальний результат потрібен був обом командам, але в грі забивали тільки номінальні гості. Ляшенко оформив дубль, Котельніков забив гол і віддав асист, Моргушка також відзначився голом у складі Сталі. Наприкінці гри Сірченко в складі МФК Рваний Кед отримав пряму червону картку.

Дубль Береговенка неабияк допоміг FC Meest TEAM до середини першого тайму створити перевагу в 2 м’ячі, через яку Inter Cars Ukraine не міг «переступити», навіть відігравшись із 0:2. В складі номінальних господарів прекрасний матч провів Каменчук. Оформив хет-трик, але команда лише відігравалася. FC Meest TEAM тричі виходив уперед, Береговенко забив і свій третій м’яч. Втретє FC Meest TEAM вийшов у лідери після голу Нестеренка наприкінці гри. В складі Inter Cars Ukraine 2 асисти віддав Валерій Директоренко. В складі FC Meest TEAM 3 асисти віддав Роянов.

Друга ліга

VBA 0 – 5 Харків 1654

LIDERS 0 – 5 ТП FC Legendary Amateurs

SC Favorit 1 – 4 FC Inter Kyiv

Royal Credit 2 – 5 FC Leaders

FC AppsFlyer 1 – 4 FC PlastVan

Unknown Sporting 6 – 1 FC BEER WAY

Славутич 2 – 7 ФК Фокус

Харків 1654 вдруге поспіль набрав 3 очки. В звітному турі команда продемонструвала знову хорошу реалізацію своїх моментів і не пропустила жодного м’яча. До того ж, голом у грі з VBA відзначився голкіпер Варчак. По голу також забили Максим Ясененко, Бабак, Бабич і Белонович.

FC Inter Kyiv набрав 3 очки вчетверте поспіль. Команда обіграла SC Favorit у звітному турі й наблизилися до топ-3 на відстань одного очка. В матчі з SC Favorit Більце зробив хет-трик. Із 25 хв FC Inter Kyiv вів 4:0. Наприкінці матчу номінальні господарі відіграли 1 гол зусиллями Желіби.

FC Leaders, будучи командою з нижньої частини таблиці, приголомшив представника топ-3 Royal Credit. Номінальні гості вийшли вперед на 7 хв, та до завершення першого тайму Royal Credit відповів дублем Альмурзаєва. В другому таймі FC Leaders зробив камбек, забивши 4 «сухі» м’ячі. Пірінський оформив хет-трик, по 2 результативні дії зробили Онищук і Азацький.

Для Сергія Нехаєнка з FC PlastVan у поточному розіграші хет-трики стали чимось звичним і буденним. Нехаєнко тричі забив у матчі з FC AppsFlyer і приніс своїй команді 3 очки. В складі номінальних господарів забив Малєй. FC PlastVan здобув максимальний результат вчетверте поспіль і в таблиці піднявся на п’яту сходинку.

Unknown Sporting показав фантастичну реалізацію своїх моментів у матчі з FC BEER WAY. До середини другого тайму номінальні господарі лідирували 3:0. Забили стільки ж упродовж наступних 10 хв після того як Рябченко з FC BEER WAY отримав другу жовту картку. В складі Unknown Sporting забив гол і віддав 2 асисти Гутник. По 2 результативні дії зробили Маруженко, Бондаренко й Яворський. В складі FC BEER WAY гол забив Демянчук.

Сергій Гибало з ФК Фокус продовжує показувати свій високий клас у Другій лізі. В звітному турі оформив покер і віддав асист. Славутич і ФК Фокус забили по голу в першому таймі. В другому таймі номінальні гості реалізували майже всі свої моменти. В складі Славутича 2 асисти віддав Масан.

Третя ліга

Зелені Леви ТП 5 – 0 FC Respect

Буревій 4 – 1 Old Friends

Збірна Коміків 7 – 2 FC SICH Kyiv

Крила Донбасу 4 – 1 Denon

Нове Життя 1 – 4 ЧА-ЧА-РАЗ

Дружба 2 – 11 Nunu-KyivGastroBar

НІКОС 8 – 0 Еквадор FEF

Буревій знову вразив, як і кілька турів тому, коли розвинув безпрограшну серію до трьох матчів. У звітному турі Буревій обіграв Old Friends. Результативним видався другий тайм. Номінальні господарі відкрили рахунок на 25 хв. До середини другого тайму Old Friends зрівняв. Буревій відповів трьома голами. По 2 результативні дії в складі команди зробили Євтушенко й Лепеха.

Збірна Коміків відкрила рахунок у матчі з FC SICH Kyiv після середини першого тайму. В ході наступних хвилин номінальні господарі відчули легкість у ногах і збільшили перевагу. FC SICH Kyiv забив свої 2 голи наприкінці матчу. В складі FC SICH Kyiv по голу забили Анишко й Кардашов. У складі коміків оформив дубль і віддав асист Демченко.

Крила Донбасу вийшли на першу сходинку таблиці, обігравши Denon. Шансу стати лідером команда довго чекала, тому не могла оступитися. Крила Донбасу відкрили рахунок всередині першого тайму після голу Кошевого. Димінський зрівняв на 22 хв. До середини другого тайму Крила Донбасу забили ще двічі. Шульга не забив пенальті, та забив із гри. Шестерньов у складі номінальних господарів забив м’яч і віддав асист.

ЧА-ЧА-РАЗ набрав 3 очки в матчі з Новим Життям. У звітному турі команда показала, що може домінувати на полі й забивати достатньо для того, щоб комфортно лідирувати. В складі ЧА-ЧА-РАЗ Топал оформив дубль. 2 результативні дії зробив Хмелюк, гол також забив Нестеренко. В складі Нового Життя забив Дзюбак.

Удовін і Сірадзе в складі Nunu-KyivGastroBar зробили на двох 12 результативних дій у матчі з Дружбою. Nunu-KyivGastroBar здобув 3 очки в результативному матчі. В складі команди також дубль зробив Пасєка. Ємельянов віддав 2 асисти. В складі Дружби по голу забили Галич і Сушко.

Бідний у складі НІКОС забив 6 голів у грі з Еквадор FEF. Бідний, мабуть, має мету стати найкращим бомбардиром Третьої ліги. З такою результативністю мрія може стати реальністю. НІКОС продовжує змагатися за трійку лідерів. По 2 результативні дії в складі команди зробили Бурдило, Стрекалов, Абинякін і Сисоєв.

Кубок R-Cup XII

Матч за третє місце

Unity 6 – 1 Сталь

Unity, як і в майже всіх своїх матчах у кубку, в грі за третє місце здобув результат на класі. Мельник вкотре зробив різницю. В матчі зі Сталь оформив дубль і віддав асист, ставши найрезультативнішим гравцем змагання за системою гол+пас. Нечепа також оформив дубль у складі Unity. Сталь грала без двох важливих гравців і мало що запропонувала. В складі Сталі гол забив голкіпер Бондарь.

Фінал

Крила Донбасу 4 – 2 FC Goldmine

Крила Донбасу в фіналі кубку обіграли FC Goldmine. Номінальні гості приїхали на матч у своєму найсильнішому складі. Із гравців, які беруть участь майже у всіх матчах, був відсутній лише Осколок. До наддосвідченого складу Крил Донбасу в фінальній грі приєднався Проскурін. Він привніс свій досвід і клас. Оформив дубль і віддав асист.  У складі FC Goldmine дубль зробив Казін.

Пресслужба R-Cup