FC Meest TEAM і Rangers фінішували на 2-ій і 3-ій сходинках у І лізі, PIN-UP став чемпіоном ІІІ ліги, Підсумки заключного туру R-Cup XII., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

26.07.2023

FC Meest TEAM і Rangers фінішували на 2-ій і 3-ій сходинках у І лізі, PIN-UP став чемпіоном ІІІ ліги

26.07.2023

FC Meest TEAM і Rangers фінішували на 2-ій і 3-ій сходинках у І лізі, PIN-UP став чемпіоном ІІІ ліги

Перша ліга

ФК Легіон 2 – 7 AFC Footballers

ФК Легіон поступився й в заключному турі, завершивши сезон на останній сходинці. У матчі з «футбольорами» команда Валентина Шевченка предметно створювали труднощі супернику лише на одному з відрізків матчу. У першому таймі номінальні гості, наче, куражилися й отримували величезне задоволення від гри. «Футбольори» були легкими на ногах і лідирували 4:0.

Зі стартом другої половини ФК Легіон оговтався й, нарешті, показав своє обличчя. «Легіонери» відіграли 2 м’ячі й марили камбеком. Він був десь неподалік. Однак цікавий сон перервав дублем Воскресенський і рахунок став 6:2. AFC Footballers завершив матч на свою користь. 3 асисти в складі команди віддав Цибенко. В складі ФК Легіон по голу забили Решетняк і Артур Астахов.

Благора Інвест 0 – 4 FC Meest TEAM

На тлі конкурентів, що втрачали очки в останніх кількох турах, FC Meest TEAM здобував максимальний результат. Вигравши 4 рази поспіль, в тому числі в заключному турі в прямого конкурента, команда піднялася на підсумкове друге місце.

На вирішальний матч із Благора Інвест «містяни» зібралися найкращим складом. Вони просто не залишили супернику ніякої альтернативи. Благора Інвест влаштувала б нічия, щоб набрати 27 очок і стати другим, але колектив пропустив 4 «сухі» м’ячі. Булат оформив дубль і отримав 2 жовті картки в складі FC Meest TEAM. Паляничка віддав 3 асисти.

МФК Рваний Кед 1 – 3 FC BILUX

FC BILUX у заключному турі обіграв МФК Рваний Кед і може залишитися в Першій лізі на наступний сезон. Принаймні, теоретично. Якщо щось зміниться, то на це впливатимуть уже не ігрові причини. Хороший фініш перекрив невдалу турнірну ходу. В останніх двох турах підопічні Олександра Шестерньова набрали 4 очки, граючи з тоді ще претендентом на друге місце й колективом, що певний час навіть лідирував у таблиці.

Дубль у складі FC BILUX цього туру оформив Варченко. МФК Рваний Кед у матчі задовольнився тим, що відіграв 1 гол наприкінці. Забив Сірченко.

Сталь 3 – 3 Energym

Як Сталь не камбечила, як не старалася здобути 3 очки, матч із Energym завершився внічию. Номінальні господарі мали налаштуватися на вирішальну гру, проте за діями на полі якийсь більший характер демонстрували номінальні гості. Вони відкрили рахунок і подвоїли перевагу зусиллями Гердова.

Сталь узяла тайм-аут і переглянула свою гру. За хвилину гравці також зуміли навести лад у своїх головах. Вони остаточно зафіксували мету. З 27 по 30 хв рахунок став уже 3:2. Сталь лідирувала. Колектив, нарешті, вийшов на потрібний, але поки проміжний результат. Данилюк оформив дубль, Ляшенко забив і асистував. Попри камбек і всі старання номінальних господарів, Energym відігрався. Гердов зробив хет-трик і залишив Сталь без нагород.  

SOROKI Team 5 – 3 FC YUZHBOR

FC YUZHBOR звітного туру міг розраховувати на поєднання гравців, які робили б різницю. Джуган, Азімов, Фролов тощо були покликані допомогти команді обіграти «сусіда» по таблиці. Молодь прекрасно справлялася. Номінальні гості лідирували 2:0 до середини другого тайму.

«Сороки», ніби змогли пережити події тих хвилин, що зіграли, вдруге й зробили правильні висновки. Потім повернулися в нашу реальність, закамбечили й виграли. При тому, що за рахунку 2:2 суперник знову виходив уперед. Однак це ніяк не засмутило SOROKI TEAM, які зрівняли й створили перевагу в 2 голи за 5 хв до завершення матчу. Артем Космачевський і Опанасюк зробили на двох 5 результативних дій. Джуган оформив хет-трик у складі номінальних гостей.

Rangers 4 – 4 GC SLAVSANT

GC SLAVSANT не збирався ігнорувати заключний тур, який нічого не вирішував. Реабілітуватися за невдачу необхідно було, тому «барбери» приїхали в найкращому складі.

Rangers мав здобути хоча б нічию, щоб фінішувати третім. Хтось, може, чекав, що суперник буде немотивованим, але ми бачили гру й те, якими були «барбери».

«Рейнджери» були відданими собі: непоступливими й кусючими. Відкрили рахунок. GC SLAVSANT теж показав зуби і вразив дужче. Двічі в першому таймі. По перерві Бедь зробив уже другу результативну дію. «Барбери» були близькими, щоб закрити гру, та до середини другого тайму номінальні господарі зрівняли рахунок. Скрипка знову вивів GC SLAVSANT у лідери. Rangers відновив паритет. Необхідне очко команді приніс дубль Олега Романчука.

Tech United 1 – 3 FC Profi

FC Profi цього туру показав версію себе зразка травня, коли викликав враження команди, здатної боротися за найвищі місця. В заключному турі команда Сергія Хомицького обіграла Tech United завдяки дублю Доманського. У кількох турах він мовчав. Суперники стримували страйкера FC Profi, та в звітній грі він знову зробив різницю. В другому таймі оформив дубль. В складі «технарів» забив Опанасенко.    

Inter Cars Ukraine 2 – 1 Tech United       

В другому матчі тренер «технарів» Олександр Кульша вийшов у поле, та мета завершити сезон на мажорній ноті виявилася недосяжною й певне засмучення помітили на обличчі наставника після гри.

Вклад наставника Inter Cars Ukraine Валерія Директоренка в конкурентоздатність колективу неможливо переоцінити. Пригадайте минулі матчі. Протягом останнього місяця тільки одна команда показала стабільніші результати, ніж Inter Cars Ukraine. В грі з «технарями» Коцупера оформив дубль. У складі «технарів» забив Вахрушев.

Друга ліга

VBA 1 – 3 FC Legendary Amateurs

FC Legendary Amateurs обіграв команду з нижньої частини таблиці. В заключному турі команда зробила все від себе залежне, щоб фінішувати в топ-3. Втім, у деяких минулих матчах колектив оступався, а конкурент в останньому турі також здобув максимальний результат і замкнув трійку лідерів. Миславський і Розка в складі «аматорс» зробили по 2 результативні дії.

ФК Фокус 0 – 4 FC Inter Kyiv

Тренер FC Inter Kyiv Олександр Андрєєв сказав після заключного матчу: «По-іншому ми просто не могли». Команда розуміла, що сама подарувала конкуренту дострокове перше місце. В очному  «фокусниками» колектив Олександра Капшученка, немов підняв рівень гри до найвищого й на ньому запропонував супернику позмагатися. ФК Фокус прийняв виклик, але шансів на успіх практично не мав. У складі номінальних гостей влаштував перфоманс Майстренко. Оформив хет-трик і віддав асист.

Славутич 2 – 3 FC Leaders

FC Leaders фінішував на досить високому шостому місці. Найголовніше, що цю команду легко впізнати з-поміж інших, бо є окремі хороші матчі, які завжди можна пригадати.

Матч FC Leaders зі Славутичем припідносили, як гру між недооціненими представниками Другої ліги. Чекали якісної й близької боротьби, що колективи й показали. На гол Азацького Славутич відповів двома забитими м’ячами в першому таймі. Воскресенський забив гол і віддав асист.

Із 33 хв по 35 хв FC Leaders зробив камбек і вийшов уперед. Пономаренко зрівняв рахунок, а 3 очки приніс Веремчук, реалізувавши пенальті.

Unknown Sporting 1 – 0 FC PlastVan

Єдиний гол у матчі Unknown Sporting – FC PlastVan забив Бондаренко. Навіть забий він пенальті, що залишилося нереалізованим, такою ж ключовою фігурою для US у матчі був би голкіпер Цисельський. Він забезпечив 0 пропущених м’ячів.

FC PlastVan десь претендував на гол, але міг показати більше в цьому матчі. Unknown Sporting може стартувати в лізі нижче наступного сезону. Там колектив явно повинен буде виступати значно краще.

SC Favorit 3 – 1 FC Rabona

SC Favorit набрав 3 очки в заключному турі, поступився одного разу в останніх п’яти матчах, однак фінішував у нижній частині таблиці. Чекали, що з підсиленнями в другій частині чемпіонату результати колективу покращаться. Результати залишилися приблизно на тому ж рівні.

FC Rabona здобуття результату відклав на старт нового чемпіонату. Новий сезон команда вирішила зіграти тут же. В складі SC Favorit у звітному матчі по 2 результативні дії зробили Костриця й Кузенний. В складі FC Rabona забив Циганок.

Royal Credit 3 – 2 FC AppsFlyer

Royal Credit оформив незабутній камбек у матчі FC AppsFlyer, здобув потрібний результат і фінішував третім. Один із лідерів команди Поліканов відзначив конкуренцію в Другій лізі. Гідна конкуренція для гідних учасників.

FC AppsFlyer у першому таймі забив двічі й максимально віддалив номінальних господарів від третьої сходинки. Лещенко й Малєй забили по голу. Колективу потрібно подякувати за те, що забезпечив високий рівень інтриги.

Royal Credit під час перерви отримав, мабуть, отримав невичерпне джерело енергії. Буйневич оформив дубль і віддав асист на переможний м’яч Альмурзаєва.

Третя ліга

ЧА-ЧА-РАЗ 2 – 4 Nunu-KyivGastroBar

Nunu-KyivGastroBar обійшов коміків і завершив сезон на четвертій сходинці. Втім, і з другої спроби команда не зачепила нагород.

До середини першого тайму Лоторєв оформив гол+пас, і номінальні господарі вели 2:0. Однак досвіду, щоб втримувати перевагу в грі з таким серйозним суперником, ще потрібно набути. Цей процес триває.

Nunu-KyivGastroBar зробив камбек. Тарасюк забив один із найкрасивіших голів туру на 10 хв. В другому таймі він зробив дубль. 2 результативні дії також оформив Давиденко.

Denon 3 – 4 FC Respect

FC Respect вп’яте здобув максимальний результат у поточному розіграші. При цьому, команда фінішувала в трійці аутсайдерів, бо інші учасники банально частіше набирали очки, в тому числі, граючи внічию.

Савченко ледь не власноруч зробив різницю для FC Respect. Він оформив покер. Denon поступився, та разом із цим виступив так у чемпіонаті, що навіть десь перевершив очікування. В звітному матчі 2 асисти в складі Denon віддав Куплевацький.

Зелені Леви 5 – 5 Дружба

Зелені Леви стали однією з багатьох команд, які побачили характер Дружби, зустрічаючись із нею в очному матчі. «Леви» лідирували 5:2 до середини другого тайму. Войсович провів шикарний матч і зробив 4 результативні дії.

Дружба зробила другий поспіль камбек. Звітного туру на камбек знадобилося 10 хв. Галич й Іванов зробили на двох 5 результативних дій.  

Збірна Коміків 3 – 6 Зелені Леви

В другому матчі Зелені Леви виглядали свіжіше, ніж суперник та й бажання показали більше. Тому результат на користь «левів» у матчі з коміками є закономірним. Войсович і у цьому матчі влаштував перфоменс. Взяв участь у п’яти з шести забитих м’ячів. Номінальні гості до 33 хв створили перевагу в 3 голи, яку коміки не подужали.

Нове Життя 5 – 3 Old Friends

У нижній частині таблиці 4 команди розташувалися поруч одна з одною, маючи по 15 очок. З-поміж них Нове Життя став кращим і фінішував десятим. У заключному турі обіграв Old Friends, який лідирував 2:0 після першого тайму. Ведмеденко й Павленко забили по голу.

В другому таймі номінальні господарі зробили неочікуваний камбек, граючи одним складом. Головань оформив 3 результативні дії, Ковтуненко двічі забив.

НІКОС 0 – 0 PIN-UP

НІКОС і PIN-UP зіграли в зручну для обох нічию. PIN-UP залишив за собою першу сходинку, а команда Дмитра Сисоєва завершила сезон нічийним результатом у грі з чемпіоном. Кращим гравцем матчу стала голкіперка НІКОС Мельник. Вона повернулася до складу колективу після невеличкої паузи. Паузи, в ході якої ще один воротар Філіппов показав високий рівень як розуміємо не лише в Третій лізі й, мабуть, цим запропонував конкуренцію. Мельник її витримала. У цьому чемпіонаті закріпила за собою звання однієї з трьох кращих на своїй позиції в Третій лізі.  

Крила Донбасу 5 – 4 Буревій

Крила Донбасу обіграли Буревій у результативному матчі. Номінальні гості відігралися з 0:2 в першому таймі й ще двічі перебували за крок від того, щоб зрівняти рахунок згодом.

У заключному турі в складі Крил Донбасу з’явився Степаненко. Відразу ж оформив дубль, за чим і вийшов на поле. 2 результативні дії також зробив Пузік.

Буревій видав конкурентний матч, але чекали, що наприкінці поточного розіграшу команда підніметься всередину таблиці.

Пресслужба R-Cup