Чемпіонство «барберів» у Першій лізі, Дружба, можливо, залишила коміків без нагород Третьої ліги, Підсумки туру R-Cup XII., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

12.07.2023

Чемпіонство «барберів» у Першій лізі, Дружба, можливо, залишила коміків без нагород Третьої ліги

12.07.2023

Чемпіонство «барберів» у Першій лізі, Дружба, можливо, залишила коміків без нагород Третьої ліги

Вища ліга

AURORA TEAM 3 – 1 Вікторія

Вікторія цілеспрямовано вийшла на поле за трьома очками в грі з AURORA TEAM і, можливо, задум команди Олександра Дударя на матч, в якому потрібно було тільки перемагати, спрацював, якби не одне «але».

У звітній грі номінальні гості відкрили рахунок на 25 хв після прекрасного голу Джугана, який вразив дальній верхній кут, однак за хвилину голкіпер Вікторії Биндюженко сфолив проти суперника, що виходив віч-на-віч. Биндюженко отримав пряму червону картку, а стримати AURORA TEAM без штатного воротаря у Вищій лізі, мабуть, вдалося б одиницям.

Підопічні Євгена Задорожного дотиснули дуже швидко. Горовий зрівняв рахунок на 27 хв. Семенов зайняв місце в воротах Вікторії й записав до свого пасиву автогол. Так рахунок став 2:1 на користь AURORA TEAM. Наприкінці матчу голкіпер Лисюк завдав влучного удару з половини поля своєї команди, збільшивши перевагу до двох м’ячів.

FC LIV-COMFORT 4 – 4 LP-CRM

FC LIV-COMFORT задовольнився результативною нічиєю в матчі з LP-CRM. Звітна гра для обох команд була заключною в цьому чемпіонаті.

LP-CRM чітко йшов до підсумкового результату на свою користь й лідирував 4:1 до середини другого тайму. Команда відігралася з 0:1. Гаврилюк із складу номінальних господарів отримав другу жовту картку на 20 хв. Не участь одного з важливих гравців у другому таймі не спинила партнерів, і вони зуміли відігратися, пройшовши ще через 4 жовті картки й одну червону. Уланов зрівняв рахунок за хвилину до завершення гри. За нічийного рахунку отримав другого «гірчишника».

LP-CRM менше піддавався емоціям, однак упродовж восьми хвилин втратив перевагу в 3 м’ячі. В складі колективу відзначимо Валкового, який оформив гол+пас.   

FC Goldmine 5 – 0 ТП MAXteam

HELL ENERGY 15 – 1 LEFT COAST

HELL ENERGY в другому очному матчі поспіль обіграв LEFT COAST із ідентичним рахунком. Вдруге поспіль зустріч цих команд проходить за явної переваги «енергетиків», а LEFT COAST у заключних турах не має потрібного збору на матч.

Звітного туру в складі номінальних господарів Сергій Либа оформив пента-трик і віддав асист, Багрійчук і Остапенко зробили по 5 результативних дій. Дмитро Либа й Шевченко зробили по 3 результативні дії. «Енергетики» зібралися хорошим складом у заключному для себе турі, перервавши серію з п’яти без виграшних матчів. Фінішуватимуть ближче до середини таблиці. LEFT COAST повторив свій антирекорд, зазнавши найбільшої невдачі в грі з цим же суперником.

FC Donbass 2 – 8 SALUTEM

У SALUTEM вийшло взяти реванш у чинного чемпіона Вищої ліги за поразку в фіналі суперкубку. Звітного туру ніхто не міг переважити харків’ян, які, до речі, також нанесли помаранчево-чорним першу та єдину поразку в цьому чемпіонаті.

FC Donbass зі стартом матчу атакував із п’ятим польовим. Голкіпер Дєнюжкін часто підключався до атак і трохи рідше виймав м’яча з сітки власних.

SALUTEM зіграв на помилках суперника. Моменти, які виникали після відборів м’яча, завершалися голом. У першому таймі ще побачили конкурентну гру. Номінальні господарі поступалися 1:2. Зі стартом другого тайму Рибальченко зрівняв рахунок, однак майбутня перевага SALUTEM прийшла й віддавала незворотністю для суперника. SALUTEM довів перевагу до +4 із 25 хв по 30 хв. Тоді ж харків’яни й закрили цю гру на свою користь. Наприкінці матчу забили ще двічі. Федосюк у складі харків’ян оформив хет-трик і віддав асист.

Developex 3 – 1 UkrCapital Trade

Developex пропустив першим у матчі з UkrCapital Trade, та поступаючись, відігравшись, і навіть, зробивши рахунок 2:1 на свою користь, навіть на мить не спинився й дійшов до підсумкових трьох очок. Але гра могла розвиватися по-іншому для номінальних господарів. Приблизно половину ігрового часу в першому таймі вони грали з польовим у воротах.

UkrCapital Trade відкрив рахунок, а польовий у воротах міг тільки виймати м’яча з сітки. Новак блискуче ударом злету вразив ближній кут.

Поява голкіпера Башаєва змінила перехилила шальки терезів у бік номінальних господарів. Польові гравці тепер могли спокійно зайнятись улюбленою справою. Так, до перерви Developex уже лідирував після автоголу Новака й забитого м’яча Лимара. Башаєв додав колективу надійності «на лінії» й вніс свій вклад у підсумкові 3 очки для команди. UkrCapital Trade не забив кілька моментів, бо воротар суперників виручав. Третій м’яч Developex провів Митник.

Перша ліга

FC BILUX 0 – 1 Сталь

Єдиний гол, який забив Ляшенко в складі Сталь всередині другого тайму гри з FC BILUX, не просто приніс команді 3 очки. Колектив Юрія Моргушка залишився в топ-3 й зберігає хороші шанси фінішувати серед трійки лідерів, маючи перевагу над найближчим конкурентом в кілька очок.

FC BILUX у звітному матчі не міг розраховувати на нестандартні рішення на полі свого граючого тренера Шестерньова, який через дискомфорт провів на полі лічені хвилини. Створених моментів не вистачило, щоб претендувати на залікові бали.

GC SLAVSANT 6 – 2 SOROKI TEAM

GC SLAVSANT вийшов на поле, щоб у матчі з SOROKI TEAM оформити своє дострокове чемпіонство в Першій лізі. 2 забиті м’ячі до 5 хв мали б додати номінальним господарям куражу, та реакція «сорок» всередині першого тайму зробила «барберів» менш енергійними.

SOROKI TEAM змогли відігратися з 0:2 впродовж хвилини. Артем Космачевський забив гол і віддав асист на Рудзінського. Суперник оговтався і йому знадобилися 2 атаки на 16 хв, щоб знову створити перевагу в 2 м’ячі. Мурзановський забив четвертий м’яч «барберів», а в другому таймі ще двічі вразив ворота.

FC YUZHBOR 5 – 6 Tech United

Tech United до 12 хв забив 4 м’ячі в ворота FC YUZHBOR, який вийшов на звітний матч без жодного зі штатних голкіперів. Місце в воротах зайняв польовий гравець Хоменко. «Технарі» кілька разів перевірили воротаря ударами низом, а вони перетворювалися в забиті м’ячі. В першому таймі номінальні господарі відповіли одним голом, зате в другому таймі піймали небувалий кураж.

Точніше, зв’язка Луговий-Зарицький раптово почала працювати на повну. FC YUZHBOR зробив камбек із 1:4 й вийшов уперед за 5 хв. «Бустер», який команда активувала, щоб відігратися діяв не весь другий тайм. «Технарі» не забули, що домінували до перерви й вибороли 3 очки. Степаненко зрівняв рахунок, а Позовний забив шостий м’яч. Степаненко оформив покер у складі Tech United. Зарицький у складі FC YUZHBOR зробив 4 результативні дії.   

Energym 2 – 0 ФК Легіон

Energym не збирається вимикатися з боротьби за найвищі місця за 2 тури до завершення поточного розіграшу Першої ліги й набирає чергові для себе 3 очки в матчі з останньою командою таблиці. Номінальні господарі забили двічі до 6 хв завдяки дублю Гердова.

ФК Легіон активно розпочав. М’яч навіть пізнав обличчя голкіпера Energym. Що не зробили «легіонери», зробив суперник трохи пізніше. Суперник забив свої моменти.

FC Profi 2 – 4 Благора Інвест

FC Profi відкрив рахунок на 3 хв матчу з Благора Інвест зусиллями Доманського. Партнери розраховували на бомбардирський талант Антона, та він обмежився одним голом, а реакція номінальних гостей була миттєвою. На 6 хв Благора Інвест і зрівняв рахунок, і вийшов уперед. Наприкінці першого тайму FC Profi відігрався. Номінальні гості знову відповіли й завершили перший тайм у лідерах.

В другому таймі Шевчук закріпив перевагу Благора Інвест. Всього в матчі він забив 2 голи.

FC Meest Team 12 – 2 МФК Рваний Кед

FC Meest Team впорався з МФК Рваний Кед із тотальною перевагою. Нагадаємо, що до звітного туру команди мали однакову кількість очок і мало хто чекав такої домінації від номінальних господарів. Сергій Головань виконував функції тренера в FC Meest Team і після першого тайму тішився, що в команди виходить все. Бойко оформив покер і віддав асист, по 4 результативні дії зробили Розка й Роянов, хет-трик оформив Береговенко. В складі МФК Рваний Кед забив гол і віддав асист П’яскорський.

Inter Cars Ukraine 2 – 6 Rangers

Inter Cars Ukraine мало не переважав індивідуальні таланти лідерів Rangers, коли свої лідери були легкими на ногах. У першому таймі команди не виявили сильнішого. Номінальні господарі двічі виходили вперед. Відзначимо перший м’яч, який забив граючий тренер Валерій Директоренко ударом злету під поперечину після розіграшу стандарту.

«Рейнджери» додали в другому таймі. Гра не обійшлася без чергового хет-трику Олега Романчука. Його 3 голи допомогли колективу збільшити перевагу. В таблиці Rangers продовжує ділити четверте-п’яте місця.

Друга ліга

VBA 2 – 5 FC Inter Kyiv

FC Inter Kyiv обіграв VBA й залишився на другій сходинці в таблиці Другої ліги. Звітного туру в складі підопічних Олександра Андрєєва найрезультативнішими були Більце й Рупіч. Обидва забили по голу й віддали по асисту.

VBA в кожному з таймів організував по голу. Їх авторами стали Хижий і Леонтович.

ФК Фокус 3 – 1 Харків 1654

Перш ніж ФК Фокус реалізував свої моменти, Харків 1654 чинив опір, але на результат першого тайму на користь «фокусників» вплинуло вилучення капітана суперників Артема Ясененка. Сергій Гибало не забив пенальті на 16 хв, та за 3 хв оформив дубль.

Харків’яни повернулися в другому таймі. Бабак відіграв 1 м’яч. Сергій Гибало продовжив збирати бали результативності й віддав асист на Рудешка, який забив третій м’яч номінальних господарів.

Unknown Sporting 1 – 2 FC Leaders

FC Leaders майже в оптимальному складі обіграв Unknown Sporting. Номінальні господарі вийши на поле в експериментальному складі без двох із трьох результативних «гвинтиків» команди. Тому й обмежилися одним голом за рахунку 0:2 наприкінці матчу. Забив Кеворков. У складі FC Leaders по голу забили Пономаренко й Щесюк.

SC Favorit 1 – 1 FC Legendary Amateurs

FC Legendary Amateurs знову оступився. В другій половині поточного розіграшу команда пройшла шлях від тієї, що є одним із претендентів на золоті нагороди до моменту, коли ще потрібно здобути місце в топ-3, а від нього відстає на 2 очки.

SC Favorit став тим колективом, який залишив «аматорс» поза топ-3. Стребков став тим гравцем, який забив гол і допоміг команді відібрати залікові бали. Зрівняв рахунок за хвилину після того як Єльшин вивів номінальних гостей уперед.

Славутич 4 – 5 FC BEER WAY

Надемський із FC BEER WAY у минулих семи матчах не робив більше однієї результативної дії, а звітного туру влаштував один із найяскравіших перфомансів. FC BEER WAY зустрічався зі Славутич.

Після першого тайму номінальні гості лідирували 2:1. Результативність Надемського вийшла на новий рівень в другому таймі. Славутич двічі зрівняв рахунок, а Надемський продовжував виводити FC BEER WAY у лідери. Зробив це також наприкінці матчу. Оформив хет-трик і приніс команді 3 очки. В складі Славутич 3 результативні дії зробив Кузнєцов. Івашко зі Славутич отримав пряму червону картку на 36 хв.  

Royal Credit 7 – 3 FC PlastVan

Royal Credit провів натхнений матч із FC PlastVan, вийшов на «чисту» третю сходинку в таблиці, а також відірвався від найближчого конкурента на 2 очки. У звітному матчі зустрілися команди, які знаходяться неподалік одна від одної, та на полі перевага номінальних господарів була явною. Royal Credit показав головне. Те, для чого грає. Щоб змагатися за найвищі місця й обігрувати конкурентів. Альмурзаєв оформив хет-трик у складі Royal Credit. 3 результативні дії в складі FC PlastVan зробив Дикий.

Третя ліга

FC SICH Kyiv 3 – 2 ЧА-ЧА-РАЗ

FC SICH Kyiv потрібно відзначити за матч із ЧА-ЧА-РАЗ. Команда двічі відігралася по ходу гри й набрала перші 3 очки в поточному розіграші. Окремо також виділимо голкіпера Шкреда, чия заслуга в тому, що колектив здобув максимальний результат, є величезною. Шкред не дозволив супернику збільшити свою перевагу більше, ніж на 1 м’яч, а номінальні гості 2 рази прибігали до таких спроб. Анишко, Загайний і Шибецький забили по голу в складі FC SICH Kyiv. У складі ЧА-ЧА-РАЗ по голу забили Радченко й Топал.

Буревій 2 – 2 Зелені Леви

Буревій і Зелені Леви розділили очки. Номінальні господарі двічі зрівняли рахунок у матчі. Білоконь із «левів» асистував партнерам по команді, та вже всередині першого тайму голкіпер колективу Грицан отримав пряму червону картку. Без Грицана Зелені Леви вдруге вийшли вперед і при нічийному рахунку 2:2 навіть могли забити втретє, та Андрійченко не переграв голкіпера Буревій Кривенка. В складі Буревій 2 результативні дії зробив Фролов.

Nunu-KyivGastroBar 7 – 1 Нове Життя

Nunu-KyivGastroBar не відчув труднощів у грі з Нове Життя. Сірадзе оформив хет-трик, Таратасюк і Ткаченко зробили по 3 результативні дії. Номінальні господарі мали одну заміну, та цього вистачило, щоб домінувати. В складі Нове Життя гол забив Астапенко.

FC Respect 5 – 0 Еквадор FEF

Бабіч повернувся на поле в складі FC Respect і відразу ж зробив різницю в матчі з Еквадор FEF. Сам забив і асистував партнерам. Взяв участь у чотирьох із п’яти голів. FC Respect перервав серію з чотирьох поразок поспіль. Попри відсутність штатного голкіпера в номінальних господарів, Еквадор FEF не забив жодного м’яча.

PIN-UP 4 – 0 Крила Донбасу

PIN-UP обіграв Крила Донбасу й очолив таблицю Третьої ліги. Номінальні господарі показали високий клас і на полі виглядали чемпіонами. Крила Донбасу не створили опору й навіть не забили. У складі PIN-UP не сяяв жоден із гравців, бо сяяла вся команда. Вона була впевненою в собі. Чого тільки вартий третій м’яч, який забив п’ятою Солдатенко. Пиляк і Федорцов зробили по 2 результативні дії. Голкіпер Бойко знову надійно зіграв у воротах. Команда ще гратиме з іншими представниками топу, побачимо, чи настільки ж яскраво проявить себе в наступних матчах.

Old Friends 2 – 2 НІКОС

Old Friends вперше за 6 турів нагадав про себе й нагадав, що може здобувати результат у матчах із представниками трійки лідерів. Команда Олексія Ведмеденка забила 2 «сухі» м’ячі в першому таймі гри з НІКОС. Саржинський відкрив рахунок, Ведмеденко подвоїв перевагу, реалізувавши пенальті.

НІКОС запропонував свої моменти в другому таймі, покладаючись на реалізацію Бідного. Він не забив їх всі, проте ті, що забив, вистачило, щоб набрати одне очко.

Дружба 6 – 5 Збірна Коміків

Дружба й Збірна Коміків вразили результативністю. Більше вразила, звичайно Дружба, «андердог», який у черговому турі робить суперникам неприємно. А в звітному турі коміки повинні були набирати 3 очки, щоб вийти на «чисту» третю сходинку.

Номінальні господарі лідирували весь матч у 2-3 м’ячі. Досвідчені Березовський та Іванов оформили по хет-трику. Березовський забив тричі в першому таймі, а Іванов відзначився тричі в другому. Саме хет-трик Іванова став вирішальним. Він зробив рахунок 6:3, й Збірна Коміків мала відіграти 3 голи за 6 хв. Забила двічі, та Дружба втримала перевагу. В складі коміків дубль оформив Каминін.

Пресслужба R-Cup