FC BILUX і AFC Footballers відібрав очки в топів, ФК Фокус – достроковий чемпіон Другої ліги, FC BILUX зіграв унічию з Благора Інвест, AFC Footballers обіграв Сталь, Inter Cars Ukraine приголомшив чемпіона 1-ої ліги. ФК Фокус здобув золоті нагороди 2-ої Ліги. Підсумки туру R-Cup XII. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

19.07.2023

FC BILUX і AFC Footballers відібрав очки в топів, ФК Фокус – достроковий чемпіон Другої ліги

19.07.2023

FC BILUX і AFC Footballers відібрав очки в топів, ФК Фокус – достроковий чемпіон Другої ліги

Вища ліга

Developex 11 – 0 LEFT COAST

Developex на мажорній ноті завершив поточний розіграш Вищої ліги. В заключному матчі команда Євгена Шульги забила 11 «сухих» м’ячів LEFT COAST і піднялася на підсумкову п’яту сходинку. Митник, Ус і Шульга зробили по 4 результативні дії в звітному  матчі. Граючий тренер Developex Ус завершив чемпіонат із солідним доробком голів і асистів. Не зважаючи на лише п’яте місце колективу в таблиці, Ус став другим найкращим гравцем Вищої ліги за системою гол+пас.

Перша ліга

FC BILUX 2 – 2 Благора Інвест

FC BILUX відібрав очки в Благора Інвест і допоміг конкурентам другої команди таблиці наблизитися до неї на відстань одного-двох очок. У складі номінальних господарів дубль оформив Вовк. У цьому чемпіонаті він провів перший матч і відразу ж зробив дубль, що приніс 1 заліковий бал.

Благора Інвест вдруге зрівняла рахунок на 22 хв після голу Тягнія, проте взламати захист жовто-чорних хоча б ще одного разу команда не зуміла.

AFC Footballers 2 – 1 Сталь

Феноменальна гра голкіпера «футбольорів» Суліми й граючого тренера Цибенка принесли команді 3 очки в матчі з топовим представником Першої ліги Сталь. Результат звітної гри є другим результатом (і не останнім) у цьому турі в Першій лізі, коли «андердог» відбирає очки чи обігрує фаворита. Суліма й Цибенко провели одні зі своїх найкращих матчів у змаганні. Цибенко оформив гол+пас, голкіпер зробив безліч сейвів, у тому числі, на останній хвилині виручив команду, а суперник міг зробити рахунок 2:2.

Через перфоманс суперника Сталь виглядала як непомітна тінь самої себе. В складі номінальних гостей гол забив Моргушка.

GC SLAVSANT 2 – 5 Inter Cars Ukraine

Inter Cars Ukraine на чолі з Валерієм Директоренком майже не залишив шансів GC SLAVSANT ще в першому таймі. Номінальні гості провели 4 м’ячі до перерви й на це їм знадобилося 3 хв. До першого пропущеного м’яча виділяли голкіпера «барберів» Сиротюка, який залишав рахунок «сухим» на табло. З 17 хв по 20 хв Inter Cars Ukraine показав надреалізацію. Рахунок став 4:0. У другому таймі GC SLAVSANT відіграв 2 м’ячі, та подальше вилучення Палія перекреслило надії на камбек. Ще й Каменчук забив п’ятий м’яч Inter Cars Ukraine за 2 хв після другої жовтої картки Палію.

FC YUZHBOR 2 – 9 Rangers

Олег Романчук у складі «рейнджерів» не залишає шансів більшості суперників. Шансів набрати очки вони мають дійсно небагато, бо результативність Романчука банально вища, ніж командна ефективність суперника біля воріт Rangers.

У дербі з FC YUZHBOR Романчук зробив подвійний хет-трик. Номінальні господарі повернули інтригу на кілька хвилин у першму таймі за рахунку 0:3 завдяки дублю Лугового. У відповідь «рейнджери» забили двічі до перерви.

FC Meest TEAM 5 – 3 Tech United

FC Meest TEAM узяв реванш у Tech United за поразку минулого чемпіонату. Всі голи команди забили в першому таймі. Перша половина звітної гри стала однією з найбільш насичених у Першій лізі. Побачили і камбек «технарів», і камбек FC Meest TEAM. Камбек «містян» із 2:3 підсумував успішний виступ команди. На те, щоб відігратися й створити перевагу в 2 голи, в номінальних господарів пішло 3 хв. Лавренюк у складі FC Meest TEAM двічі забив і віддав асист. Пясецький зробив 2 результативні дії в складі «технарів».

FC Profi 3 – 1 SOROKI TEAM

Доманський оформив другий хет-трик за FC Profi цього чемпіонату. Команда впевнено виграла й перервала шестиматчеву серію без перемог. Молоді гравці номінальних господарів не пішли з поля без результативних дій. Уманський і Роман Петросян віддали по асисту. Відзначимо також голкіпера Іваненка, який провів хорошу гру й віддав гольовий пас.

Energym 4 – 8 МФК Рваний Кед

МФК Рваний Кед обіграв Energym і ця поразка, можливо, вартуватиме колективу нагород. Але невдача Energym звітного туру не є чимось дуже неочікуваним. Команда грала без замін і таким складом певний рівень конкуренції показала.

МФК Рваний Кед приїхав оптимальним складом. У підопічних Олександра Андрєєва вийшла рівна гра. Бендюк забив м’яч і віддав 2 асисти, Нагребецький оформив дубль. У складі Energym 3 результативні дії зробив Овчаренко.

Друга ліга

FC Leaders 10 – 0 VBA

FC Leaders не мав труднощів у грі з VBA. Номінальні господарі швидко відкрили рахунок і, відчувши максимальну впевненість, дотиснули й здобули результативні 3 очки. Савин забив гол і віддав 3 асисти, Азацький і Веремчук зробили по 3 результативні дії.

FC Legendary Amateurs 2 – 1 Unknown Sporting

Тостенко оформив другий дубль за FC Legendary Amateurs у поточному розіграші. 2 забиті м’ячі Толстенка принесли команді 3 очки в матчі з Unknown Sporting. По ходу всього матчу не покидало відчуття, що номінальні гості зрівняють рахунок із 1:2. Бондаренко відіграв 1 м’яч на 22 хв. US виглядав свіжим і мав би забити, та Бондаренко був точним із гри, а з точки не відзначився.

FC Inter Kyiv 0 – 2 Славутич

Славутич позбавив FC Inter Kyiv можливості змагатися за перше в заключному турі. Підопічні Олександра Андрєєва поступилися там, де повинні були тільки вигравати. Славутич мав одну заміну й супер-реалізацію Чередника. Він оформив дубль. Те, що суперник жодного разу не забив, забезпечив голкіпер Остапенко. Один із двох голкіперів Вереїмчук, а також Іванов отримали червоні картки в складі FC Inter Kyiv.

Харків 1654 4 – 2 FC BEER WAY

Харків 1654 у своєму заключному матчі в поточному розіграші набрав 3 очки. Тим не менше, наступний сезон харків’яни можуть розпочати в нижчій лізі. Капітан Артем Ясененко висловив незадоволення нестабільними виступами колективу навіть із підсиленнями, адже збір на матчі є також нестабільним. Але в грі з FC BEER WAY склад виглядав дуже конкурентним. Ляшковецький, який раніше виступав за FC BEER WAY, оформив дубль у складі харків’ян.

FC BEER WAY 4 – 5 ФК Фокус

У наступній своїй грі FC BEER WAY показав небувалу раніше самовіддачу. Команда могла відтермінувати чемпіонство ФК Фокус до заключного туру, та для цього необхідно було обіграти лідера таблиці. Номінальні господарі грали без замін і протягом 75% ігрового часу вели, мали проміжну нічию, та не поступалися.

ФК Фокус звик цього чемпіонату зустрічати серйозний опір і вже кілька разів камбечив. Так трапилося й цього разу. З середини другого тайму «фокусники» відігралися з 3:4 й здобули максимальний результат. ФК Фокус оформив дострокове чемпіонство в Другій лізі.

FC PlastVan 4 – 3 SC Favorit

Капітан FC PlastVan Олександр Нехаєнко привів свою команду до чергових трьох очок у Другій лізі. Обігравши SC Favorit, номінальні господарі зберегли теоретичні шанси фінішувати в топ-3. В матчі з FC PlastVan Олександр Нехаєнко забив гол і віддав 2 асисти. Команда зробила камбек із 1:2 з середини другого тайму.

FC Rabona 2 – 2 Royal Credit

FC Rabona максимально налаштувався на матч із Royal Credit, що було помітним із самим стартом матчу. Наприкінці сезону кожна команда, яка фінішує поза топ-3, показує неймовірний рівень мотивації й відбирає очки. Учасники Першої ліги й Другої ліги також яскраво це показали.

Учасники звітної гри заробили 7 жовтих карток і 2 червоні. FC Rabona двічі виходив уперед завдяки дублю Бондаря. Royal Credit керувався інстинктами й відігравався. Дублем у складі колективу відзначився Буйневич. Олексюк із FC Rabona отримав другу жовту картку всередині другого тайму. Голкіпер Royal Credit Олійник отримав пряму червону картку за 2 хв до завершення матчу.

Третя ліга

Denon 2 – 5 ЧА-ЧА-РАЗ

ЧА-ЧА-РАЗ забив 3 швидкі голи в ворота Denon. На старті матчу суперники допомогли номінальним гостям створити потрійну перевагу, забивши 2 автоголи. До середини другого тайму рахунок став 5:0. ЧА-ЧА-РАЗ відчував цілковиту перевагу. Denon із п’ятим польовим зменшив розрив на табло. В складі команди по голу забили Гергель і Бондзік. В складі ЧА-ЧА-РАЗ по голу забили Вахрушев, Заболотній і Вахрушев.

Old Friends 2 – 4 Зелені Леви

Зелені Леви видали хороший матч із Old Friends, а лідери команди зробили по кілька результативних дій, узявши безпосередню участь в досягненні цього успіху. Old Friends перед звітним матчем відбирав очки в команди з топ-3, тому виглядав дуже небезпечним суперником і, звичайно, не слабшим.

«Леви» двічі лідирували в першому таймі. Ці голи для колективу зробив дует Андрійченко-Замай. Old Friends зрівнював рахунок завдяки дублю Ведмеденка до перерви.

З середини другого тайму Зелені Леви розвинули перевагу. Саме вони знайшли в собі сили для фінального ривка. Замай і Андрійченко в складі «левів» зробили по 3 результативні дії.  

FC Respect 2 – 4 Нове Життя

Дубль Сергія Голованя в другій половині другого тайму приніс 3 очки для Нове Життя в грі з FC Respect. Бажання гравців обох команд забезпечити лідерство всередині другого тайму вилилося прямі червоні картки Малієнку й Воєвуцькому. Після паузи, що була викликана вилученнями, за справу взявся Головань із Нового Життя. Оформив свій перший дубль у поточному змаганні.

Nunu-KyivGastroBar 3 – 4 Крила Донбасу

Крила Донбасу набрали дуже важкі 3 очки в матчі з Nunu-KyivGastroBar, але почати варто з шаленої мотивації, яку показали номінальні господарі, граючи з однією заміною. Двічі в першому таймі й одного разу на старті другого Nunu-KyivGastroBar засмутив Крила Донбасу. Команда виглядала, як та, що може нанести супернику другої поразки поспіль. Зрештою, зусилля представника топ-3 переважили. 2 асисти й гол Шестерньова забезпечили Крилам Донбасу камбек.            

Еквадор FEF 1 – 5 FC SICH Kyiv

Гра з Еквадор FEF могла складатися для FC SICH Kyiv не лише успішно, а й спокійно. Та всередині другого тайму за рахунку 2:0 Шибецький грубо сфолив проти суперника, за що отримав пряму червону картку. Емоції партнерів по команді призвели до їх вилучень. Чмут і Касап також отримали червоні картки. Після того як матч продовжився FC SICH Kyiv забив ще двічі. Загайний оформив дубль у складі У першому своєму матчі FC SICH Kyiv. У складі Еквадор FEF гол забив Аргельо.

FC SICH Kyiv 1 – 5 НІКОС

У другому матчі FC SICH Kyiv поступився. За класичною схемою в поточному розіграші 3 очки НІКОС принесла результативність Бідного. В ворота FC SICH Kyiv оформив хет-трик і віддав асист на Передерія. В цьому чемпіонаті Бідний забив без одного-двох половину голів команди. НІКОС гарантував собі фініш на третьому місці. Вище команда не підніметься, та в заключному турі зможе допомогти Третій лізі обрати собі чемпіона.

PIN-UP 2 – 1 Збірна Коміків

Камбек PIN-UP із 0:1 приніс команді передчемпіонскі 3 очки в грі зі Збірною Коміків. Лідери коміків ламали голову над тим, як протистояти колективу, що постійно мчить уперед. Схоже, план вигадали і номінальні гості навіть відкрили рахунок на 20 хв зусиллями Кукіля. 18 хв рахунок залишався незмінним. PIN-UP удався до чергового камбеку в Третій лізі. Сидоренко зрівняв рахунок, а в одній із останніх атак у грі Федорцов забив другий м’яч.

Буревій 3 – 4 Дружба

Дружба виграла вдруге поспіль. Таке враження, що статус одного з гравців «MVP туру», що передував звітному, додав Буревій мотивації. Фролов оформив дубль, і Буревій лідирував 2:0 до 16 хв. Дружба відіграла 1 м’яч до перерви. Зрівняла рахунок після автоголу голкіпера суперників. Фролов із Буревій продовжив набирати бали результативності. На 36 хв асистував Євтушенку. Дружба зробила камбек за 2 хв до завершення матчу. Сушко в складі команди оформив гол+пас.

Пресслужба R-Cup