Анонс туру R-Cup XII, ​Анонс туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

23.06.2023

Анонс туру R-Cup XII

23.06.2023

Анонс туру R-Cup XII

Вища ліга

FC Goldmine – LEFT COAST

FC Donbass – LP-CRM

AFC Atletico Kyiv – UkrCapital Trade

AURORA TEAM – SALUTEM

Developex – MAXteam

FC LIV-COMFORT – HELL ENERGY

FC Goldmine минулого туру набрав перші 3 очки в чемпіонаті, а також здобув срібні нагороди кубку. Незважаючи на малу кількість набраних залікових балів, ця команда заслуговує уваги. Бажаємо, щоб FC Goldmine мав щотуру такий же збір гравців на матчі, як у фіналі кубку. В останніх турах LEFT COAST став більш стабільним кадрово й видав 2 непогані матчі поспіль із топами Вищої ліги, яким хоч і поступився, та з мінімальною різницею.

FC Donbass цього туру може збільшити свій відрив від конкурентів, адже вони гратимуть між собою. Сам же FC Donbass після трьох набраних очків в одному з центральних матчів усього розіграшу зараз може налаштуватися на іншу хвилю, де кінцевий результат є таким же важливим, але команда буде явним фаворитом у грі. Зустрінеться з дев’ятим у таблиці LP-CRM, який у матчах із топами Вищої ліги пропускає не менше, ніж 8 голів.

Ніби й різних частин таблиці AFC Atletico Kyiv і UkrCapital Trade, проте щось підказує, що розвиток подій у грі між цими командами може й не розгортатися виключно на користь номінальних гостей, які випереджають на 12 очок. Минулого туру UkrCapital Trade зібрався не оптимальним складом, але набрав 3 очки в грі з «сусідом» по таблиці. Логічним виглядає твердження, що схожої явки на матч із середняком теж вистачить. Однак все може бути не так просто, бо після осічки AFC Atletico Kyiv минулого туру тренер Олександр Кульша прибіг до деяких дій, і тепер підопічні повинні будуть викластися відразу за 2 гри, щоб і реабілітуватися, і додати балів у таблиці.

AURORA TEAM у другому матчі поспіль зіграє з одним із конкурентів за топ-3. Минулого туру команда протиставила лідеру таблиці 1 м’яч, але потрібно було пропонувати більше, тож, AURORA TEAM залишилася без очок. Втрачати залікові бали в матчі з SALUTEM для амбіцій команди було б «розкішшю» не по кишені. Харків’яни йдуть другими, випереджаючи підопічних Євгена Задорожного на 3 очки. SALUTEM бачить перед собою лише власну мету й для її досягнення готовий стати навіть найгарячішим тореро.

Developex повернеться на поле після паузи, що тривала 3 тижні. У звітному турі зіграє з MAXteam. Developex знає, що MAXteam із найкращим збором на гру є міцною силою, здатною забирати один із таймів навіть у топа Вищої ліги. Developex покладається на відданих і перевірених часом гравців, чиї вміння вкотре знадобляться команді на полі.

Між FC LIV-COMFORT і HELL ENERGY в таблиці одна команда, та «енергетики» випереджають відразу на 8 очок. Разом із цим в останніх п’яти матчах HELL ENERGY набрав лише на 1 заліковий бал більше, ніж «будівельники». «Енергетики» не в тому стані, щоб іти на рівні з топами. Зараз би не опуститися нижче тієї шостої сходинки, на якій перебувають. Заключні тури мають освіжити, та FC LIV-COMFORT приберіг для себе рецепт «освіжаючого літнього фрешу».

Перша ліга

AFC Footballers – Благора Інвест

FC Meest TEAM – Rangers

FC BILUX – SOROKI TEAM

FC YUZHBOR – GC SLAVSANT

Energym – Tech United

FC Profi – Inter Cars Ukraine

ФК Легіон – МФК Рваний Кед

AFC Footballers зіграє з Благора Інвест. Обом командам в останніх турах не вистачило стабільності, щоб без перебільшень увійти в топ-3. Звітну гру розглядаємо, як матч між претендентами й виділимо, як одну з центральних у Першій лізі в звітному турі. Благора Інвест знаходиться на четвертій сходинці й має 16 очок після дев’яти зіграних матчів. AFC Footballers провів на гру більше й відстає на 2 залікові бали.

FC Meest TEAM балансує між намаганням змагатися за нагороди і місцем середняка в таблиці. Зараз команда на інстинктах ставить високу мету, проте поки чогось більшого, ніж конкуренти не показала. Rangers, маючи тривалу безпрограшну серію кілька турів тому, заявляв про себе, як про претендента, та 2 невдачі поспіль опустили «рейнджерів» усередину таблиці.

FC BILUX хотів би і досягти нових вершин у Першій лізі, та разом із цим свої найкращі результати команда може демонструвати в Другій лізі. SOROKI TEAM зробили те, чого чекаємо від усіх учасників, що перебувають у нижній частині таблиці. «Сороки» перервали безвиграшну серію, провели ряд переконливих матчів і піднялися всередину турнірного становища.

FC YUZHBOR показує своє справжнє обличчя, коли чекає певної гри, ловлячи флешбеки. Цей термін із літератури, кіно, речей, насолоджуючись якими, відчуваєш потяг до прекрасного. FC YUZHBOR готується, збирає найсильніший склад, щоб досягти прекрасного результату в матчі з GC SLAVSANT. «Барбери» зовсім скоро можуть гарантувати собі дострокове чемпіонство. Суперник ловить флеш бек з минулого очного матчу й сподівається, що покаже знову високий рівень, але GC SLAVSANT, маючи величезну мотивацію, може й не помітити одного з аутсайдерів.

Капітан Energym Вадим Скиценко часто вболіває за Tech United, дивлячись ігри цієї команди. Приємно бути зустрітися зі знайомими на полі, та в складі свого Energym, який, до того ж, піднявся в топ-3 і повинен підтримувати високий рівень. Tech United може обігрувати представників трійки лідерів. Уже не маючи максимальних завдань у Першій лізі, «технарі» знову спробують і в задоволення, і з позитивним для себе результатом.

FC Profi важко було віддавати своє місце в топ-3 конкуренту, та команда жодного разу не виграла в останніх трьох матчах, що змусило, можливо, й позабути про боротьбу на рівних із топами. Двох із трьох останніх невдач зазнали в матчах із командами, які перебувають нижче в таблиці. Тенденція може знову повторитись, враховуючи, що Inter Cars Ukraine знаходиться вище, ніж ті учасники, які вже відбирали очки в FC Profi.

ФК Легіон не приборкав більш бурхливу стихію, що зветься Перша ліга. Цього туру грати з МФК Рваний Кед, який до останнього туру вважатиметься претендентом на трійку лідерів. Результати покажуть, що вийде наприкінці. МФК Рваний Кед проходить непростий етап, коли втрачаєш залікові бали і в останніх п’яти матчах виграєш одного разу.

Друга ліга

FC BEER WAY – VBA

FC Legendary Amateurs – Royal Credit

Харків 1654 – Славутич

FC Leaders – SC Favorit

FC Inter Kyiv – Unknown Sporting

FC Rabona – FC AppsFlyer

Капітан FC BEER WAY Сергій Головань емоційно пережив невдачу минулого туру. Команда зменшила свої шанси на фініш серед лідерів, а інші учасники набрали обертів. Мабуть, емоції вщухли, тож, цього туру FC BEER WAY повинен реабілітуватися, а грати з передостаннім у таблиці VBA.

FC Legendary Amateurs і Royal Credit зіграють між собою в центральному матчі туру Другої ліги. «Аматорс» навтрачав очок у минулих турах, однак при цьому зберігає шанси незабаром одноосібно очолити таблицю. Звітного туру команду чекає найважча й найбільш відповідальна гра в поточному розіграші. «Аматорс» іде другим, відстаючи на 3 очки й, маючи гру в запасі. Royal Credit у останніх трьох іграх набрав 1 заліковий бал, і після найпершої втрати очок конкурент може витиснути команду з топ-3.

Харків 1654 віддає впевненістю в власних силах. Команда підсилилася й гра зі Славутичем у звітному турі для команди, як можливість прийти до етапу, коли харків’ян точно не вважатимуть аутсайдером і «андердогом». Харків 1654 хоче показати, що може бути фаворитом. В учасників звітної гри по 12 очок.

FC Leaders і SC Favorit також мають по 12 очок у таблиці. FC Leaders здивував, коли став майже аутсайдером, але згодом обіграв команду з топ-3. SC Favorit програв двічі поспіль і не довів свою перевагу над учасниками, які не те, що змагаються за високі місця, вони намагаються це робити, та не виходить.

FC Inter Kyiv у прекрасній формі й виступи команди дійсно тішать. Місяць тому потроху забували про амбіції команди фінішувати серед лідерів. Однак саме місяць знадобився, щоб видати серію з чотирьох виграних матчів і опинитися майже там, куди ведуть амбіції. Знову грати й домінувати FC Inter Kyiv вийде на поле в матчі з Unknown Sporting, представника середини таблиці, та за цифрами команда може приховувати щось більше.

FC Rabona все ще має топ-атаку й другий найкращий показник забитих голів у Другій лізі, та результати в останніх трьох турах не вражають. Можливо, команда вже не отримає можливості повернутися в топ-3. FC AppsFlyer демонструє різний рівень з і без своїх ключових гравців на полі. З ними команда могла б боротися за топ-сходинки, а без них претендувати на схожі місця майже нереально.

Третя ліга

FC Respect – Крила Донбасу

Old Friends – Дружба

FC SICH Kyiv – Зелені Леви

Nunu-KyivGastroBar – Збірна Коміків

Еквадор FEF – Нове Життя

PIN-UP – Буревій

Denon – НІКОС

FC Respect, можливо, збереться, як у минулому чемпіонаті й у грі з Крилами Донбасу постане максимально непоступливим. Однак Крила Донбасу є фаворитами в цій парі. Минулого туру вийшли на першу сходинку й також виграли кубок. Не бачимо перепон, які могли б зупинити команду.

Old Friends опустився всередину таблиці, та впевнені, що команда має дещо вищий рівень. Рівень не середняка потрібно показати в грі з Дружба, «сусідом» по таблиці. В останніх п’яти матчах Дружба виграла одного разу й, хоч має лише на 2 очки менше, в грі з Old Friends є «андердогом».

FC SICH Kyiv все ще претендуватиме на результат, якщо збиратиметься на матчі. Цього туру грати з середняком таблиці, який, так, має на 8 очок більше, та на «папері» Зелені Леви і FC SICH Kyiv виглядають рівними між собою.

Nunu-KyivGastroBar повинен не просто вдруге в змаганні обіграти коміків. Зараз команда відчуває на собі більшу відповідальність, бо ще зі стартом поточного розіграшу переконувала себе, що може не лише змагатися за нагороди, а й здобувати їх. Збірна Коміків, третя команда таблиці, до цього результату ближча, та Nunu-KyivGastroBar випереджає лише на 2 очки.

Нове Життя стане неконкурентним, якщо не обіграє Еквадор FEF, який пропустив майже 100 голів і не має жодного очка. Нове Життя не виграє в трьох матчах поспіль, однак цього туру повинен перервати цю серію.

PIN-UP зіграє з непростим Буревій, який має що проставити одному з лідерів таблиці. Підкріпити свій прогрес важливо в матчі з топом ліги, та PIN-UP змагається за перше місце й звертати увагу на прогрес середняка йому ні до чого.

Denon упродовж останніх турів двічі грав із представниками трійки лідерів й поступився в обох зустрічах. НІКОС ретельно готується до матчів, тренер переглядає по 3 гри суперників, тому може спробувати відчути себе фаворитом у цій парі. Якщо відчує, то повинен підкріпити це кінцевим результатом.

Пресслужба R-Cup