Анонс туру R-Cup XII, Анонс туру., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

14.07.2023

Анонс туру R-Cup XII

14.07.2023

Анонс туру R-Cup XII

Вища ліга

[WidgetTable="R-CUP XII | Вища ліга" #1043116]

Таблиця

Developex – LEFT COAST

Developex і LEFT COAST закриють програму протистоянь Вищої ліги в поточному розіграші. З середини чемпіонату Developex провів 6 матчів, у яких поступився лише раз, тому команда зуміла виправити не найкращий старт. Зрештою, колектив може навіть фінішувати п’ятим, якщо обіграє   LEFT COAST, який завершить цей сезон на передостанній сходинці. Судячи з досвіду минулого турніру й туру, LEFT COAST може приїхати навіть одним складом, адже ніякої турнірної мотивації немає. Можливо, зараз мотивацією слугуватиме не поступитися з великим рахунком і показати те, що команда може набрати очки в грі з хорошим суперником.

Перша ліга

[WidgetTable="R-CUP XII | Перша ліга" #1043117]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 GC SLAVSANT
2 Благора Інвест
3 Сталь
4 Energym
5 Rangers
6 FC Meest TEAM
7 МФК "Рваний Кед"
8 AFC Footballers
9 Inter Cars Ukraine
10 Tech United
11 FC Profi
12 SOROKI TEAM
13 FC BILUX
14 FC YUZHBOR
15 ФК Легіон

FC BILUX – Благора Інвест

У FC BILUX є 2 тури, щоб набрати якнайбільше очок і спробувати залишитися в Першій лізі. Для цього треба обходити команди, що мають на одне-два залікові бали більше. Та річ у тім, що той збір, який мав колектив у більшості проведених матчів, не дозволяє на дистанції боротися хоча б за верхню частину таблиці. Можливо, в Другій лізі команда перечекала б «турбулентність» і знову повернулася б сильнішою.

Друга команда таблиці Благора Інвест підійшла до двох вирішальних для себе турів. Якщо протримає набраний темп, то фінішує другою. Будь-яка осічка може змістити колектив з другого місця.

AFC Footballers – Сталь

Для іншого представника топ-3 Сталь матч звітного туру може стати куди більшим випробуванням, ніж для Благора Інвест. Якщо AFC Footballers вирішать не просто дограти чемпіонат, не зважаючи на результати, а підійде до гри з оптимальним складом, Сталь відчуватиме труднощі, проте лише їй змінювати своє турнірне положення.

GC SLAVSANT – Inter Cars Ukraine

GC SLAVSANT у якості чемпіона проведе ще 2 матчі. Звітного туру грати з Inter Cars Ukraine. Підопічні Валерія Директоренка своїми виступами в поточному розіграші показали, що не загубилися серед інших міцних представників Першої ліги. Наразі знаходиться на дев’ятій сходинці, що, мабуть, перевищило очікування більшості. На папері Inter Cars Ukraine виглядав як той колектив, що відразу ж повернеться в Другу лігу після одного проведеного сезону в Першій.

FC YUZHBOR – Rangers

FC YUZHBOR і Rangers представлятимуть Борщагівку. Їх дербі завжди наповнені високою самовіддачею й бажанням команд здобути максимальний результат, а турнірне положення колективів не обов’язково повинно відповідати тому, що відбувається на полі. Любимо такі матчі за те, що вони можуть бути непередбачуваними. FC YUZHBOR є «андердогом». Наступний сезон команда, мабуть, розпочне в Другій лізі, а Rangers видає серію з чотирьох перемог поспіль і змагається за те, щоб стартувати незабаром у Вищій.

FC Meest TEAM – Tech United

FC Meest TEAM нагадав про себе, як про серйозну одиницю в Першій лізі, здобувши дві результативні перемоги поспіль. Але команда близька до того, щоб знову фінішувати за крок від топ-3. Tech United минулого чемпіонату розпочав серію з невдач для «містян». Технарі обіграли FC Meest TEAM, після чого той продовжив втрачати очки й залишився без командних нагород.

FC Profi – SOROKI TEAM

FC Profi цього чемпіонату видав 2 різні відрізки: із другого туру команда виграла чотири рази поспіль, а в останніх п’яти зустрічах поступається. Старт також був невдалим, тому зараз колектив знаходиться в нижній частині таблиці, поки зберігаючи за собою можливість стартувати наступного сезону стартувати знову в Першій лізі.

SOROKI TEAM має наразі на 2 очки менше. Востаннє «сороки» вигравали місяць тому, після чого вже поступилися одному з «сусідів» по таблиці.

Energym – МФК Рваний Кед

Energym виграв минулого туру й залишився одним із головних претендентів на топ-3, та невідомо, чи зараз це тішить команду. Їй потрібно продовжити здобувати максимальний результат, а хтось із учасників, що знаходиться вище, обов’язково повинен втратити очки.

МФК Рваний Кед не виглядає як середняк таблиці, та конкуренція настільки висока, що зараз колектив іде сьомим.

Друга ліга

[WidgetTable="R-CUP XII | Друга ліга" #1043118]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 ФК Фокус
2 FC Inter Kyiv
3 Royal Credit
4 FC Legendary Amateurs
5 FC PlastVan
6 FC BEER WAY
7 FC Rabona
8 FC AppsFlyer
9 SC Favorit
10 FC Leaders
11 Славутич
12 Харків 1654
13 Unknown Sporting
14 VBA
15 LIDERS

FC Leaders – VBA

FC Leaders є одним із тих учасників Другої ліги, який легко може створити проблеми чи навіть обіграти представника топ-3, а потім втратити очки в грі з «сусідом» по таблиці. В поточному розіграші команда провела кілька видатних матчів із топами й заслужила на те, щоб з нею рахувався навіть лідер. Звітного туру суперником стане VBA, який давно не вражав і наступний сезон, схоже, розпочне в Третій лізі.

FC Legendary Amateurs – Unknown Sporting

FC Legendary Amateurs має математичні шанси фінішувати серед трійки лідерів, однак у другій половині чемпіонату інші команди, що змагаються за нагороди, мають кращі результати й вже обійшли «аматорс» у таблиці.

Unknown Sporting наблизився до можливого старту наступного сезону в лізі нижче, та ніхто не сумнівається, що в матчі з таким суперником хочеться отримати насолоду не лише від гри, а й від здобутого результату.

FC Inter Kyiv – Славутич

FC Inter Kyiv виграє 7 матчів поспіль, що є абсолютною рекордною переможною серією серед усіх учасників Другої ліги. Значне досягнення, яким можна пишатися, та команда навряд зупиниться на цьому. Критично важливо набрати 3 очки в матчі зі Славутичем, щоб у заключному турі грати за перше місце.

Славутич теоретично може завадити планам FC Inter Kyiv, бо рівень гравців команди дістає до рівня, що демонструють топи. Висловлюємося на папері, проте, можливо, саме цього разу «андердог» знову награє на очки.

Харків 1654 – FC BEER WAY

FC BEER WAY – ФК Фокус

FC BEER WAY звітного туру проведе 2 матчі. Після того як поразка 2 тури тому викликала немало емоцій у капітана Сергія Голованя команда зібралася й двічі поспіль виграла. Такий темп важливо зберегти в заключних матчах чемпіонату й в оптимальній формі зустріти старт наступного.

Зменшити темп FC BEER WAY спробують 2 непростих суперники, та з різних частин таблиці. Харків 1654 видав близькі матчі з топами Другої ліги й звітного туру проведе свою заключну гру.

ФК Фокус є лідером таблиці, маючи перевагу в 3 очки над головним конкурентом і, щоб підійти до очного матчу з ним із переконливим бекграундом, повинен здобути максимальний результат.

FC PlastVan – SC Favorit

FC PlastVan не втратив теоретичних шансів фінішувати третім, але є відчуття, що той максимум, який команда могла показати вже продемонструвала, набравши 15 очок із п’ятнадцяти можливих у п’ятьох турах поспіль. Колектив ішов на цій серії до минулого туру, в якому мав небагато шансів на успіх, граючи з представником трійки лідерів.

SC Favorit має на 4 очки менше, ніж FC PlastVan. В останніх п’яти матчах команда виграла одного разу, та лідери, здається, перебувають у непоганій формі й можуть принести залікові бали.

FC Rabona – Royal Credit

FC Rabona в минулому своєму матчі перервав серію з чотирьох осічок поспіль. Наразі ділить шосте-сьоме місця. Звітного туру зустрінеться з третьою командою таблиці Royal Credit, якому вкрай необхідні 3 очки, щоб залишити своє турнірне положення непохитним. Хороший виклик для FC Rabona нагадати всім і собі, що хай не на дистанції, а в очному матчі колектив може здобувати максимальний результат у грі з топом.

Третя ліга

[WidgetTable="R-CUP XII | Третя ліга" #1043119]

Таблиця

# Команда 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
1 PIN-UP
2 Крылья Донбасса
3 НИКОС
4 Збірна Коміків
5 Nunu-KyivGastroBar
6 Дружба
7 Denon
8 Буревій
9 Old Friends
10 Зелені Леви
11 ЧА-ЧА-РАЗ
12 FC Respect
13 Нове Життя
14 FC SICH Kyiv
15 Эквадор FEF

Denon – ЧА-ЧА-РАЗ

Сьома команда таблиці Третьої ліги Denon у поточному розіграші обігрує команди, що знаходяться нижче, та цього туру зустрінеться з ЧА-ЧА-РАЗ, який докладе зусиль, щоб реабілітуватися за невдачу минулого туру. Та осічка не відповідає словам про прагнення фінішувати в верхній частині турнірного становища.

Old Friends – Зелені Леви

Old Friends зміг відібрати очки в представника топ-3 й, можливо, тепер зможе здобути максимальний результат у грі з «сусідом» по таблиці. Проте Зелені Леви зіграли на гру менше й відстають на одне очко, тому мають такі ж шанси на успіх, як і Old Friends.

FC Respect – Нове Життя

Рівень FC Respect дозволив би команді змагатися в верхній частині таблиці, та це було неможливим, адже майже всі матчі проводить з кількома замінами чи без штатного голкіпера. Проте збір із кількома замінами дозволяє розраховувати на залікові бали в іграх із «сусідами» по таблиці.

Одним із них є Нове Життя, яке дограє цей сезон і оцінює свій рівень конкуренції. Наразі він є недостатнім, таке враження, що зараз результати колективу можуть бути кращими в іншій реальності.   

Nunu-KyivGastroBar – Крила Донбасу

Nunu-KyivGastroBar перевірить, чи не поменшало амбіцій у Крила Донбасу фінішувати першими після поразки головному конкуренту минулого туру. Сама ж команда Саби Сірадзе дочекалася осічки третього й четвертого колективів у таблиці й із новим запасом мотивації готова провести заключні матчі.

Еквадор FEF – FC SICH Kyiv

FC SICH Kyiv – НІКОС

FC SICH Kyiv проведе 2 матчі й в одному з них буде фаворитом. Еквадор FEF пропустив у Третій лізі більше 100 голів, а в FC SICH Kyiv достатньо гравців, здатних забити потрібну кількість м’ячів, щоб гарантувати собі максимальний результат у цій грі.

Наступним суперником стане НІКОС, якому не додає впевненості те, що минулого туру команда вийшла на третю сходинку. Від найближчого переслідувача колектив відірвався лише на одне очко й окрім цього конкурента, з’явився ще один явний, який задивляється на третє місце.

PIN-UP – Збірна Коміків

Від PIN-UP потрібна непохитність у заключних турах. Цю впевненість лідер таблиці має показати особливо в матчах із іншими претендентами на нагороди. Таким колективом є Збірна Коміків, конкуренти якого готові все переграти в турнірному становищі, та коміки зроблять усе, щоб цього не трапилося.

Буревій – Дружба

Буревій виграв одного разу в останніх п’яти матчах. Поступився командам, що змагаються за найвищі місця, а в іграх із колективами, які знаходяться неподалік або нижче, набрав очки.

Дружбі 3 останні матчі можна занести в актив. Команда здобула 2 гучні результати й поступилася лідеру в 1 гол. У заключних іграх Дружба продовжить у такому ж дусі.

Пресслужба R-Cup