Підсумки туру R-Cup XII і результати матчів 1/8 фіналу кубку, ​Підсумки туру й двох матчів 1/8 фіналу кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

17.05.2023

Підсумки туру R-Cup XII і результати матчів 1/8 фіналу кубку

17.05.2023

Підсумки туру R-Cup XII і результати матчів 1/8 фіналу кубку

Вища ліга

AFC Atletico Kyiv 0 – 1 AURORA TEAM

LP-CRM 1 – 5 HELL ENERGY

SALUTEM 6 – 3 FC Goldmine

MAXteam 3 – 6 FC Liv-Comfort

UkrCapital Trade 5 – 6 FC Donbass

Вікторія 7 – 0 Developex

AURORA TEAM у важкому матчі обіграла AFC Atletico Kyiv із мінімальним рахунком. Номінальні гості всю гру проводили першим номером. AFC Atletico Kyiv чекав своїх шансів, та їх не виникало багато. AURORA TEAM забив єдиний гол у матчі зусиллями Рибака на 37 хв. Перед тим як відзначився Рибак мав кілька моментів, в яких мав забивати, та все стало на свої місця наприкінці гри. Здобувши 3 залікові бали, AURORA TEAM піднялася на четверту сходинку з десятьма очками й грою в запасі. 

LP-CRM зі стартом гри нав’язав HELL ENERGY свій сценарій. «Енергетики» опинилися в незручному становищі, пропустивши на 5 хв після голу Вербенка. Номінальні гості довго не могли оговтатися й зрівняти рахунок. Однак із 32 хв «енергетики» зробили результативний ривок і набрали 3 очки. Багрійчук зрівняв рахунок і забив ще тричі. Голом у складі HELL ENERGY також відзначився Либа.

Зайцев із кожним матчем грає все більш ключові ролі для SALUTEM. Особливо це помітно, коли на полі нема одного з лідерів. Однак наразі можемо стверджувати, що сам Зайцев став лідером команди. Разом із Жеріковим він зробив різницю в грі з FC Goldmine, який показав характер у першому таймі. Рахунок був нічийним 1:1 на 17 хв. Харків’яни на класі забили тричі до перерви з 18 хв. Пропустили одного разу. В другому таймі розвинули перевагу до трьох голів. Капітан FC Goldmine Рибалко отримав другу жовту картку наприкінці матчу. В складі SALUTEM Жеріков і Зайцев зробили на двох 7 результативних дій.

FC Liv-Comfort і MAXteam провели близький перший тайм. «Будівельники» до середини першого тайму двічі вийшли вперед, однак MAXteam, не гаяв часу й відігравався. Номінальні господарі навіть повели в другій половині гри й, здавалось би, можуть дотиснути. Та FC Liv-Comfort миттєво зрівняв рахунок, а на 32 хв і 36 хв забив 2 голи, які принесли 3 очки. Шаповал у складі «будівельників» забив гол і віддав 3 асисти. Козир і Уланов відзначилися дублями. В складі MAXteam 3 результативні дії зробив Мельниченко.

UkrCapital Trade був близьким, аби зробити найбільшу сенсацію в Вищій лізі станом на середину змагання. Маючи необхідний клас і досвід, команда як слід підготувалася до гри з лідером таблиці. FC Donbass грав із меншою кількістю замін, аніж завше й не міг розраховувати на Степаненка, Яблонька, Денюжкіна тощо. Номінальні гості відкрили рахунок після голу Рибальченка на 5 хв. UkrCapital Trade шокував трьома голами в відповідь до 10 хв. FC Donbass вирвав нічию в першому таймі, та до середини другого пропустив двічі. Ляхович і Новак у складі UkrCapital Trade, як і в минулих турах, стали лідерами на полі й вразили своєю майстерністю. Ляхович оформив дубль, Новак оформив гол+пас. Кислиця й Холодовський забили по голу, та всієї результативності виявилося недостатньо, як і переваги в 2 голи. FC Donbass оформив другий камбек по ходу матчу. Бакум забив найважливіші голи команди: зрівняв рахунок у першому таймі й приніс 3 очки в другому. Ардашніков і Рибальченко оформили по 2 результативні дії.

Вікторія забила 7 «сухих» голів у матчі з Developex. Різниця, з якою Вікторія обіграла Developex, вражає. Кожен із минулих трьох матчів команд віддавав інтригою. Та не в звітному турі. 4:0 після першого тайму перетворилися в більш комфортний рахунок у другому. Вікторія скористалася тим, що Developex загравав п’ятого польового. Кілька разів команда забила в порожні ворота. Дручкив і Дударь оформили дублі в складі Вікторії.

Перша ліга

FC BILUX 1 – 2 FC Meest TEAM

AFC Footballers 8 – 1 FC YUZHBOR

Благора Інвест 9 – 2 SOROKI TEAM

ФК Легіон 3 – 5 GC SLAVSANT

Сталь 4 – 2 Inter Cars Ukraine

Energym 1 – 5 FC Profi

МФК Рваний Кед 3 – 6 Rangers

FC Meest TEAM вдруге поспіль набрав 3 очки. В звітному турі команда обіграла FC BILUX. Всі голи команди забили до середини першого тайму. Автогол Бондара на 2 хв і м’яч Палянички зробили рахунок 2:0 на користь номінальних гостей. FC BILUX відіграв 1 гол зусиллями Шестерньова. Набравши 3 залікові бали, FC Meest TEAM піднявся шосту сходинку.

AFC Footballers на класі обіграв FC YUZHBOR. Хорошим підсиленням на гру для «футбольорів» став Савинський. Із такою ж пристрастю, з якою він вболіває за команду в трансляції, в звітному турі забивав голи. Савинський зробив хет-трик і віддав асист. Цибенко в грі оформив 2+2 по гол+пас. У складі FC YUZHBOR гол забив Спірочкін.

Благора Інвест перервав двох матчеву серію без набраних очок у грі з SOROKI TEAM. Маючи максимальний збір на матч, номінальні господарі показали високу результативність. Однак пропустили першими після голу Артема Космачевського на 3 хв. За 2 хв до завершення першого тайму Благора Інвест забив тричі, а в другій половині гри збільшив перевагу. Белеля й Олексюк зробили по 3 результативні дії в складі Благора Інвест.

GC SLAVSANT видихнув лише наприкінці матчу з ФК Легіон. Однак до середини першого тайму «барбери» вели 2:0. ФК Легіон відіграв 1 гол у першому таймі зусиллями Шевченка, а в другій половині гри зробив рахунок 3:2 на свою користь. Автогол Ручка й м’яч Шульги зробили цей камбек. GC SLAVSANT відігрався за 5 хв, а згодом Бедь забив 2 голи, які принесли 3 очки.

Сталь обіграла Inter Cars Ukraine й залишилася в топ-3. В звітному турі Сталь надихали Моргушка й голкіпер Бондарь. Капітан завжди показує рівень, а голкіпер став втіленням духу команди. Inter Cars Ukraine показав конкуренцію в другому таймі. Після першого тайму Сталь вела 2:0. Моргушка оформив 3 результативні дії в матчі. В складі Inter Cars Ukraine гол забив Коритко.

FC Profi втретє поспіль набрав 3 очки. Дивишся зараз на команду й дивуєшся, що поточний розіграш вона розпочала з двох матчів, у яких не набрала жодного залікового балу. В звітній грі FC Profi обіграв Energym, який без кількох лідерів забив 1 м’яч. Однак після першого тайму рахунок залишався невідкритим. Номінальні гості відкрили рахунок на 21 хв. В складі FC Profi 3 результативні дії зробив Безпальчук. У складі Energym забив Смирнов.

Другий поспіль перфоменс Олега Романчука знову приніс Rangers 3 очки. Олег не забив пенальті, та оформив покер і віддав асист у матчі з МФК Рваний Кед, лідером таблиці. Олег Романчук був найрезультативнішим, однак 2 ключові голи команди забив Романчук-молодший. МФК Рваний Кед двічі зрівнював рахунок, а Романчук, той, який «жуніор» в наступних атаках забивав гол у відповідь, не дозволяючи номінальним господарям втілити свій план на гру.

Друга ліга

VBA 7 – 5 SC Favorit

FC Inter Kyiv 5 – 0 FC PlastVan

FC Leaders 4 – 5 FC Legendary Amateurs

Харків 1654 1 – 3 FC AppsFlyer

Славутич 1 – 2 Royal Credit

ФК Фокус 9 – 5 LIDERS

FC BEER WAY 4 – 2 FC Rabona

VBA і SC Favorit подарували емоції й голи. Номінальні гості провели хороший відрізок до середини першого тайму, в ході якого лідирували 3:2. VBA впродовж цього відрізку двічі відігравався, а трохи більше, ніж за 5 хв до завершення першого тайму зробив камбек і створив перевагу в 2 м’ячі. В другому таймі команди забили по 2 голи. Висока результативність VBA була б неможливою без перфоменсів гравців. Перфоменси влаштували Кебкал і Завірюха, оформивши покер і дубль відповідно. В складі SC Favorit по 2 результативні дії зробили Савчук і Сергієнко.

FC Inter Kyiv вдруге набрав 3 очки в поточному розіграші. В звітному турі команда обіграла FC PlastVan. Номінальні господарі показали свою перевагу зі старту гри. Цилюрик реалізував пенальті на 2 хв. В другій половині першого тайму FC Inter Kyiv забив ще тричі. Рупіч встановив остаточний рахунок наприкінці матчу. В складі FC Inter Kyiv по 3 результативні дії зробили Майстренко й Більце.

Події матчу між FC Leaders і FC Legendary Amateurs показали, що жодна з команд не збирається втрачати очки. Нічия органічно вписалася б, однак «аматорс» забили свій п’ятий м’яч в одній із останніх атак. FC Leaders  вів 2:0 в першому таймі. Номінальні гості відіграли 1 гол на 18 хв, та пропустили втретє. Розка зменшив різницю на табло до мінімальної до перерви. В другому таймі першу скрипку для «аматорс» грав Скупейко, чиї результативні дії принесли 3 очки. FC Leaders втретє вийшов уперед, та не втримав перевагу. Скупейко в матчі забив гол і віддав 4 асисти. В складі FC Leaders по 2 результативні дії зробили Пономаренко й Веремчук.

FC AppsFlyer вдруге набрав 3 очки в поточному розіграші. В звітному турі різницю на полі робив капітан Коровіков. У матчі з Харків 1654 забив другий і третій голи, які принесли 3 залікові бали. Обидві команди забивали в другому таймі. Лещенко відкрив рахунок ближче до середини другого тайму, а Коровіков розвинув перевагу. Артем Ясененко відіграв 1 гол для Харків 1654.

Royal Credit грає на результат у матчах із командами, які приїжджають хорошим складом і складають хорошу конкуренцію. Так було й в грі Royal Credit із Славутич. Над полем витала інтрига. В першому таймі команди забили по голу. Славутич зрівняв рахунок на 20 хв після голу Цибенка. Номінальні гості вдруге вийшли вперед наприкінці матчу. В складі Royal Credit дубль оформив Красножон. У матчі арбітри показали 8 жовтих карток. Ключук із Royal Credit отримав другу жовту картку на останній хвилині гри.

ФК Фокус знову провів результативний матч, однак у звітному турі команда пропустила голи, які стали наслідком, можливо, заниженого рівня очікувань від LIDERS. Номінальні господарі забили 4 голи до середини першого тайму, на що LIDERS відповів одним м’ячем. За перші кілька хвилин другого тайму LIDERS майже зробив камбек. Команда відіграла 2 голи, й рахунок став 4:3. ФК Фокус ввімкнувся й розвинув перевагу. Сергій Гибало оформив хет-трик і віддав асист. 3 результативні дії в складі LIDERS зробив Потапенко.

FC BEER WAY обіграв FC Rabona й перервав свою серію з двох матчів, у яких не набрав жодного очка. Номінальні господарі відкрили рахунок на 5 хв. FC Rabona зрівняв за хвилину до завершення першого тайму. Зі стартом другого команда вийшла вперед, однак FC BEER WAY зробив камбек і створив перевагу в 2 голи. Головань і Покотило оформили по 2 результативні дії в складі FC BEER WAY.

Третя ліга

ЧА-ЧА-РАЗ 1 – 7 PIN-UP

Denon 3 – 6 Nunu-KyivGastroBar

Крила Донбасу 3 – 2 Збірна Коміків

Нове Життя 3 – 2 Буревій

FC Respect 4 – 3 FC SICH Kyiv

Еквадор FEF 2 – 6 Old Friends

НІКОС 6 – 2 Дружба

PIN-UP обіграв ЧА-ЧА-РАЗ і піднявся в топ-3. У звітному матчі Солдатенко оформив 2+1 за системою гол+пас, Пиляк і Прокопенко зробили по результативні дії. По одному голу забили Іваницький, Масляник і Сидоренко. В складі ЧА-ЧА-РАЗ гол забив Лоторєв.

Nunu-KyivGastroBar вчетверте поспіль набрав 3 очки. В звітному турі обіграв Denon. Номінальні гості забили по 3 голи в кожному з таймів. Сірадзе оформив покер і віддав асист, по голу забили Кравцов і Шабельник. В складі Denon по гол+пас зробили Іваницький і Бондзік.

Крила Донбасу на класі створили перевагу в 3 голи до середини другого тайму гри з Збірною Коміків. Гол+пас у складі команди зробив Шульга. Коміки перетворили бажання забити на голи наприкінці матчу. Нечепа й Небава зменшили різницю на табло до мінімальної.

Макаренко приніс Новому Життю 3 очки в непростому матчі з Буревій. Номінальні гості відкрили рахунок на 1 хв. Нове Життя відповів двома голами в першому таймі. Буревій зрівняв на останній хвилині й, здавалося б, здобув одне очко. Та арбітри призначили штрафний для Нового Життя, який майстерно реалізував Макаренко. В складі Буревій дубль оформив Євтушенко.

FC Respect і FC SICH Kyiv грали без замін і з однією заміною відповідно. В грі побачили 2 камбеки. Номінальні гості відігралися з 0:1 і вийшли вперед, після чого FC Respect забив двічі. Шибецький із FC SICH Kyiv зробив рахунок 3:3. Четвертий м’яч FC Respect забив Гармаш. Кужелєв і Рускевич у складі FC Respect зробили по 3 результативні дії. В складі FC SICH Kyiv дубль оформив Кондратьєв.

Old Friends на класі здобув 3 очки в матчі з Еквадор FEF. Номінальні гості лідирували після першого тайму 3:0. Карпук із Old Friends не забив пенальті наприкінці першого тайму. Зі стартом другого Флорес відіграв 1 гол для Еквадор FEF, однак Old Friends підтримав таку ж результативність, як і першому таймі. Ведмеденко, Гордєєв й Іванов зробили по 3 результативні дії. Гол+пас у складі Еквадор FEF зробив Флорес.

НІКОС втретє набрав 3 очки в поточному розіграші. В звітному турі обіграв Дружбу. 3:0 після першого тайму не гарантували максимального результату, тому номінальні господарі продовжили бути активними. Дружба відіграла 2 голи в другому таймі завдяки дублю Сушка. В складі НІКОС Дорожан і Абинякін оформили по 4 результативні дії.

1/8 фіналу кубку R-Cup XII

FC Inter Kyiv 2 – 2 Nunu-KyivGastroBar (пен. 0-2)

Благора Інвест 0 – 0 FC BEER WAY (пен. 5-4)

Nunu-KyivGastroBar відкрив рахунок всередині першого тайму після голу Ткаченка. FC Inter Kyiv відповів двома голами наприкінці першого тайму. Єгоров і Коверга забили по голу. Номінальні гості зрівняли рахунок в другому таймі зусиллями Таратасюка. В післяматчевій серії пенальті Nunu-KyivGastroBar переважив завдяки голкіперу Савельєву, який парирував 2 удари.

Благора Інвест і FC BEER WAY протягом сорока хвилин не забили жодного м’яча. Номінальні гості, розуміючи, що Благора Інвест виступає в Першій лізі, чекали сильного виступу, та не збиралися поступатись. Благора Інвест у грі не міг розраховувати на Олексюка, який нещодавно дебютував за команду й став одним з її ключових гравців. В післяматчевій серії ключовим став удар Титаренка з  FC BEER WAY. Він не забив свій пенальті, а Благора Інвест вийшов у 1/4 фіналу. 

Пресслужба R-Cup