Підсумки туру R-Cup XII і результати матчів 1/8 фіналу кубку, ​Підсумки туру й результати матчів 1/8 фіналу кубку., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

10.05.2023

Підсумки туру R-Cup XII і результати матчів 1/8 фіналу кубку

10.05.2023

Підсумки туру R-Cup XII і результати матчів 1/8 фіналу кубку

Вища ліга

LEFT COAST 4 – 11 FC Donbass

MAXteam 3 – 7 AURORA TEAM

LP-CRM 0 – 10 Developex

UkrCapital Trade 2 – 7 Вікторія

SALUTEM 3 – 1 AFC Atletico Kyiv

HELL ENERGY 5 – 4 FC Goldmine

FC Donbass взявся забивати з першої хвилини гри з LEFT COAST. Ардашніков відкрив рахунок і в матчі забив 6 голів. Номінальні гості зробили різницю в першому таймі, відзначившись 8 разів. За рахунку 0:6 LEFT COAST забив двічі, та стільки ж пропустив до перерви. В другому таймі FC Donbass розвинув перевагу до шести м’ячів. Саківський зробив 4 результативні дії в матчі. Гаделія з LEFT COAST залишив свій слід, ефектно обігравши Назарова один в один. Гаделія оформив гол+пас.

MAXteam приголомшив AURORA TEAM у першому таймі. Номінальні гості, мабуть, не чекали такої завзятості й лише в другому таймі показали свій рівень. MAXteam провів прекрасний перший тайм і лідирував 3:1 після голу Бородавкіна, дублю Глуцького й автоголу Єргіна. AURORA TEAM в другій половині матчу швидко наверстала різницю в 2 голи. Рибак зрівняв рахунок 27 хв  і вивів AURORA TEAM уперед на 29 хв. Після цього номінальні гості розвинули перевагу до чотирьох голів. Кузьмак оформив хет-трик у складі AURORA TEAM.

Developex не поспішав у першому таймі гри з LP-CRM. Однак, відчувши більшу впевненість за рахунку 2:0 на свою користь, номінальні гості стали результативнішими. Митник, Шульга й Ус оформили по 5 результативних дій, Левчук оформив дубль. Developex набрав свої перші 3 очки й піднявся всередину таблиці.

Вікторія провела свій найкращий матч у поточному розіграші й теж піднялася всередину таблиці. В звітному турі Вікторія обіграла UkrCapital Trade, який мав ідеальну статистику. Цим Вікторія нагадала про себе й про свій намір піднятися в топ. У складі команди перфоменс влаштував Романчук. Оформив 3+2 за системою гол+пас. UkrCapital Trade вперше забив наприкінці першого тайму й рахунок став 1:5. Вікторія відповіла двома голами. В складі UkrCapital Trade дубль оформив Новак.

SALUTEM грав із AFC Atletico Kyiv не в оптимальному складі, та Жерікова й Федосюка успішно замінили інші гравці. Одним із них є Шилов, який відкрив рахунок на 9 хв. AFC Atletico Kyiv зрівняв  всередині другого тайму після голу Гераскевича. Номінальні гості були в двох хвилинах від нічиєї, та саме стільки часу знадобилося харків’янам наприкінці матчу, щоб забити свій другий і третій м’ячі. Зайцев і Проскурін забили по голу й принесли SALUTEM 3 очки.

HELL ENERGY і FC Goldmine подарували один із найкращих матчів Вищої ліги в звітному турі. FC Goldmine мав хороший збір і моменти, що перетворювалися на голи. Тим самим, номінальні гості тримали «енергетиків» у тонусі. В першому таймі команди забили по голу, а другий тайм був куди цікавішим. До середини другої половини команди знову забили по голу, після чого «енергетики» провели результативні 8 хв. Протягом цього відрізку забили тричі й, здавалося б, гарантували собі 3 очки. Проте за 2 хв до завершення матчу Рибалко й Аністратенко зменшили різницю до мінімальної. Побачили б камбек FC Goldmine, однак Бедь із HELL ENERGY в одному з епізодів вибив м’яч. Не зробив би цього, номінальні гості, ймовірно, відібрали б очки. В складі «енергетиків» дубль оформив Мусаєв.

Перша ліга

FC Profi 5 – 2 AFC Footballers

FC YUZHBOR 4 – 4 ФК Легіон

GC SLAVSANT 5 – 3 Сталь

SOROKI TEAM 3 – 3 Tech United

Inter Cars Ukraine 1 – 5 МФК Рваний Кед

FC Meest TEAM 5 – 3 Energym

Rangers 4 – 3 Благора Інвест

Ракітін і Доманський принесли FC Profi 3 очки в матчі з AFC Footballers. «Футбольори» провели хороший перший тайм, після якого лідирували 2:1, та дует Ракітін-Доманський вийшов на новий рівень у другому таймі. Вдвох зробили 4 голи й розвинули перевагу до трьох голів. Доманський оформив хет-трик, Ракітін зробив 4 результативні дії. В складі AFC Footballers по голу забили Базаров і Цибенко.

ФК Легіон скористався пасивністю FC YUZHBOR на старті матчу. Номінальні гості забили двічі до 5 хв, а в другій половині першого тайму розвинули перевагу. В другій половині гри «магічне» взуття гравця FC Profi допомогло номінальним господарям зробити камбек, а Зарицькому оформити хет-трик. Ракітін залишив часточку себе в взутті, яке одягнув Зарицький. Забивши тричі, він приніс FC YUZHBOR одне очко. В складі ФК Легіон дубль оформив Астахов.

GC SLAVSANT провів ще один переконливий матч. У звітному турі «барбери» прагнули піднятися в топ-3, та для цього потрібно було обіграти Сталь, яка перебувала серед лідерів. Сталь відкрила рахунок на 3 хв, а другий свій м’яч команда забила, коли поступалась 1:5. GC SLAVSANT швидко відігрався зусиллями Кириленка. «Барбери» вийшли вперед на 23 хв. Впродовж наступних дванадцяти хвилин розвинули перевагу до чотирьох голів. Кириленко оформив 4 результативні дії. Другий і третій голи Сталі забили Ляшенко й Котельніков.

SOROKI TEAM і Tech United грали на максимум, однак поділили очки. В першому таймі «технарі» переважили з різницею в 1 м’яч, тоді як в другій половині такі ж проміжні 2:1 на свою користь зробили «сороки». В складі обох команд були результативні лідери на полі. Якщо капітан Артем Космачевський є звичним лідером для «сорок», то для «технарів» таким став Позовний. Космачевський оформив дубль, Позовний зробив 3 результативні дії.

МФК Рваний Кед набрав 3 очки вчетверте поспіль. Команда перебуває в фантастичній формі й у звітному турі обіграла Inter Cars Ukraine. МФК Рваний Кед забив стільки, скільки в середньому проводить голів за матч у поточному розіграші. Алтухов і Сірченко оформили по 3 результативні дії в матчі. В складі Inter Cars Ukraine гол забив Каменчук.

FC Meest TEAM створив перевагу в 4 голи в грі з Energym до середини другого тайму. Команда реалізувала свої моменти, а Energym вагався. В другому таймі номінальні гості почали відіграватися, та різницю в 4 голи швидко відіграти непросто. FC Meest TEAM забив свій п’ятий м’яч на 36 хв. Головань зробив 3 результативні дії, Жох оформив дубль. В складі Energym по гол+пас оформили Івановський і Петренко.

Благора Інвест увімкнув режим «турбо» й всередині першого тайму гри з Rangers лідирував 3:0. Важко спрогнозувати, яким би був розвиток подій, але в складі «рейнджерів» на полі був Олег Романчук, тому хід подій міг бути одним. Романчук забив свої моменти, й зі стартом другого тайму рахунок був 3:3. Наприкінці матчу Кондратьєв забив четвертий м’яч «рейнджерів».

Друга ліга

FC Legendary Amateurs 3 – 1 FC Inter Kyiv

FC Rabona 9 – 3 Харків 1654

LIDERS 0 – 6 Славутич

FC PlastVan 2 – 0 FC BEER WAY

SC Favorit 2 – 1 Unknown Sporting

FC AppsFlyer 1 – 15 ФК Фокус

Royal Credit 1 – 0 VBA

FC Legendary Amateurs після невдачі в кубку рішуче налаштувався на матч із FC Inter Kyiv. Номінальні гості відкрили рахунок на 1 хв після голу Єгорова. «Аматорс» зрівняв за хвилину зусиллями Директоренка. Другий і третій голи «аматорс» забив Сягровський. Окрім дублю, віддав асист на перший м’яч. Задорожний із FC Inter Kyiv отримав пряму червону картку на 23 хв.

Харків 1654 шокував FC Rabona, забивши двічі до середини першого тайму. Номінальні господарі мали хороший збір на матч. Індивідуальний клас Маркітана й Куянова зробив різницю в наступні хвилини. FC Rabona лідирував 4:2 після першого тайму. В другій половині гри розвинули перевагу. Маркітан і Куянов на двох зробили 10 результативних дій. В складі харків’ян по 2 результативні дії зробили Ляшковецький і Артем Ясененко.

Славутич провів свій другий матч без пропущених голів у поточному розіграші. У звітному турі Славутич обіграв LIDERS. В першому таймі номінальні гості забили 4 голи й розвинули перевагу в другому. Масан оформив дубль, Івашко й Цибенко зробили по гол+пас, по одному голу забили Воскресенський і Базаров.

FC PlastVan обіграв FC BEER WAY і набрав перші 3 очки в поточному розіграші. Примітно, що перші 3 залікові бали FC PlastVan здобув у матчі з командою, гравців якої знає особисто. Капітан номінальних господарів Олександр Нехаєнко зробив різницю, та розпочав із не забитого пенальті на 10 хв. В другому таймі оформив гол+пас.

SC Favorit втретє поспіль обіграв Unknown Sporting із різницею в 1 м’яч. Усі події гри припали на перший тайм. Желіба, як лідер номінальних господарів, вкотре приніс 3 очки. Відкрив рахунок на 14 хв і віддав асист на Кузенного на 17 хв після того як Міхієнко зрівняв рахунок.

ФК Фокус результативно обіграв FC AppsFlyer, а Сергій Гибало знову був найрезультативнішим. «Фокусники» в другому матчі поспіль забили двозначну кількість голів. Сергій Гибало оформив 5+2 за системою гол+пас у грі з FC AppsFlyer. Рудешко відзначився дублем і віддав 4 асисти, Олександр Гибало зробив 5 результативних дій. В складі FC AppsFlyer гол забив Лещенко.

Royal Credit і VBA провели один із найбільш конкурентних матчів Другої ліги в звітному турі. Обидві команди мали широкий збір на гру. VBA перед матчем постав як «андердог», але на полі створив номінальним господарям безліч труднощів. Арбітри показали 7 жовтих карток у грі. Автором єдиного забитого голу став Буйневич. Забив на 35 хв.

Третя ліга

Буревій 2 – 2 ЧА-ЧА-РАЗ

Old Friends 2 – 2 Denon

Зелені Леви 1 – 1 Крила Донбасу

Дружба 5 – 3 Нове Життя

PIN-UP 15 – 0 Еквадор FEF

Nunu-KyivGastroBar 6 – 3 FC Respect

Збірна Коміків 2 – 1 НІКОС

ЧА-ЧА-РАЗ набрав перше очко в поточному розіграші. В першому таймі матчу з Буревій команда лідирувала в 2 голи, та результативність Євтушенка дозволила номінальним господарям зрівняти рахунок. Зі стартом другого тайму Євтушенко віддав асист на Єрьомченкова. На 23 хв Євтушенко забив другий м’яч Буревій.

Denon відібрав очки в Old Friends, який до звітного матчу жодного разу не втрачав залікових балів. Номінальні гості забили двічі з 4 хв по 5 хв. Голами відзначилися Іваницький і Анічкін. Denon мав безліч моментів, щоб забити ще в другому таймі, та ефективна гра голкіпера Old Friends Кириєнка залишила команду в грі. Old Friends провів результативний другий тайм і зрівняв рахунок. Ведмеденко й Іванов забили по голу.

Зелені Леви стали першою командою в поточному розіграші, яка відібрала очки в Крила Донбасу. При чому, «леви» й Крила Донбасу забили по голу наприкінці матчу. Номінальні господарі відкрили рахунок за хвилину до завершення гри зусиллями Замая. Крила Донбасу зрівняли рахунок в одній з наступних атак після голу Шульги.

Галич у складі Дружби знову зробив різницю. В звітному турі команда обіграла Нове Життя, а Галич оформив хет-трик. Дружба переважила в кожному з таймів в 1 гол. Березовський в складі номінальних господарів зробив дубль. В складі Нового Життя по 3 результативні дії зробили Винокур і Воєвуцький.

PIN-UP результативно обіграв Еквадор FEF. Бакум і Чечеринда оформили по 5 результативних дій у складі номінальних господарів. По 4 результативні дії зробили Пиляк і Федорцов. Наприкінці матчу Федорцов отримав пряму червону картку. Гол у складі Еквадор FEF забив Парра.

Nunu-KyivGastroBar забив по 3 голи в кожному з таймів гри з FC Respect. У першому таймі номінальні гості не забили. В другому таймі FC Respect відповів трьома голами на 3 м’ячі Nunu-KyivGastroBar, та перевага в 3 голи збереглася. В складі Nunu-KyivGastroBar Сірадзе оформив 4 результативні дії. В складі FC Respect гол+пас зробив Іванчук.

Нечепа зі Збірної Коміків в звітному турі не забив, але доклав зусиль, аби команда набрала 3 очки. Кукіль і Небава в складі коміків забили по голу до середини першого тайму після асистів Нечепи. Страйкер НІКОС Бідний відіграв 1 гол у першій половині гри, й рахунок залишився незмінним до завершення матчу.

1/8 фіналу Кубку R-Cup XII

FC BILUX 2 – 2 FC Legendary Amateurs (пен. 3-2)

UID 1 – 1 Крила Донбасу (пен. 13-14)

Шуст вивів FC BILUX в 1/4 фіналу кубку. FC Legendary Amateurs в кожному з таймів виходив уперед, однак Шуст відзначився дублем. В складі «аматорс» гол забив Печорин, автогол у пасиві Шестерньова. В післяматчевій серії пенальті Шуст забив вирішальний удар після помилки Розки з «точки».

UID і Крила Донбасу зіграли внічию, а згодом влаштували найдовшу серію пенальті в історії змагання. Крила Донбасу в матчі швидко відкрили рахунок. Степаненко забив на 2 хв. UID зрівняв на 25 хв після голу Уса. В післяматчевій серії пенальті гравці підходили до м’яча 14 разів. Місце в воротах обох команд займали також польові гравці, не лише голкіпери. Зрештою, Крила Донбасу обіграли UID у серії.

Пресслужба R-Cup