Розгромні перемоги Микільська Слобідка та Крила Донбаса, невдалі виступи KARCHER й FC Lontano , Огляд поєдинків п’ятого туру R-Cup Futsal, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

27.10.2021

Розгромні перемоги Микільська Слобідка та Крила Донбаса, невдалі виступи KARCHER й FC Lontano

27.10.2021

Розгромні перемоги Микільська Слобідка та Крила Донбаса, невдалі виступи KARCHER й FC Lontano

Микільська Слобідка 6 – 0 Hare Krishna

Матч показав, що наразі команди є різними за класом, відтак, турнірні завдання вирішують різні. Микільська Слобідка забивала по 3 м’ячі в кожному з таймів. Боротьба тривала до першого голу — на 12 хв забив Кірєєв. Вже в одній з наступних атак Рибальчено подвоїв перевагу, а ближче до перерви Симонов відзначивсь автоголом.

Зі стартом другої половини зустрічі Масюк розвинув успіх «Слобідки», а Скиценко й Грушко до фінального свистка довершили розгром Hare Krishna.

Binotel 4 – 8 MBZ

Кінцевий рахунок свідчить, що Binotel вдалось нав’язати боротьбу фавориту, але MBZ впевнено перемогли в кожному з таймів. До середини першої половини гри забив Прокопчук і двічі Олексюк. За хвилину Брильов «записав» у пасив автогол, але Бойко відзначився м’ячем у чужі ворота вже після асисту Брильова. Лише на 16 хв Корзун відіграв 1 гол для Binotel.

У другому таймі мало що змінилось: MBZ продовжили забивати, а суперник пручався як міг. Іваненко встиг оформити «хет-трик», Корзун забив свій другий м’яч. Автогол Микитюка на 40 хв збільшив перевагу номінальних «гостей» до п’яти голів, але Волошенко перед фінальним свистком встановив остаточний рахунок на табло 4:8.

Крила Донбаса 6 – 0 Зелені Леви

Після перемоги MBZ Крила Донбаса не мали права на помилку. Команда Віктора Беднюка вправно почала громити «левів» із середини першого тайму після голу Майстренка. Він же оформив «дубль» перед свистком на перерву. Згодом автогол Прінца збільшив перевагу Крила Донбаса до трьох м’ячів. Василенко забив четвертий і переможний гол. Данило Панайотов віддав асист, але ближче до завершення гри і він «знайшов» свій момент. А Василенко своїм другим голом довершив розгром «левів».

ДКС України 3 – 2 KARCHER

KARCHER посідає місце серед аутсайдерів турніру. Лише 2 команди забивають менше ( одна з них зіграла має гру «в запасі»). У звітному матчі колективи продемонстрували чимало боротьби, а єдиний гол у першому таймі — автогол Грищенка. KARCHER повів у рахунку до перерви, але від поразки колектив Романа Чернеця це не врятувало. Грищенко відзначився м’ячем у чужі ворота на 29 хв, а тренер Віталій Мельник вивів ДКС України вперед на 32 хв. Спершу у власні, потім у чужі — за таким же принципом, як і Грищенко, матч дограв Курочка у складі KARCHER. Його автогол став переможним для суперника, щоправда вже за хвилину Мирослав «виправився». У підсумку, ДКС України святкували перемогу, підопічні Віталія Мельника ділять в таблиці третє-четверте місця зі «Слобідкою».

FC Lontano 1 – 5 МФК Парма

МФК Парма опустила FC Lontano на п’яте-шосте місця в таблиці. Тепер саме ці колективи ділять між собою позиції всередині турнірного становища. Героєм матчу і одним із кращих гравців туру став Олег Пасічник, оформивший 4+1 по «гол+пас». Він відкрив рахунок вже на 1 хв, але Шестерньов в одній з наступних атак зрівняв. Однак згодом у поєдинку Пасічник по-справжньому декласував «Lontano», шокуючи не лише суперника. Окрім Олега, м’ячем відзначився Моісеєв. «Парма» здобула другу перемогу в турнірі, наступної неділі хлопці зіграють ще з одним «сусідом», а FC Lontano намагатиметься повернутись на переможний шлях у грі з Микільська Слобідка.

Пресслужба R-Cup