Анонс R-Cup Futsal: матч за 1 місце між MBZ i Крила Донбаса, «лектор» Мельник, боротьба за топ-3 , У неділю пройде шостий тур R-Cup Futsal, який ознаменує центральний поєдинок між MBZ і Крила Донбаса. У той же час, за третю сходинку після ігрового дня вже вишикувалась «черга» з чотирьох колективів., R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

29.10.2021

Анонс R-Cup Futsal: матч за 1 місце між MBZ i Крила Донбаса, «лектор» Мельник, боротьба за топ-3

29.10.2021

Анонс R-Cup Futsal: матч за 1 місце між MBZ i Крила Донбаса, «лектор» Мельник, боротьба за топ-3

KARCHER – Зелені Леви

1 перемога на двох і сумарно 13 забитих м’ячів – для команд така статистика незвична і невтішна. Але вони продовжують боротись. «Леви» ковтають слину, бо «зголодніли» до перемог. На обрії – KARCHER, але і їх ми називали «хижаками». Щоправда, було це давно в сумнозвісному для хлопців R-Cup Spring-Summer. А єдину звитягу в футзальному турнірі колектив Романа Чернеця здобув ще місяць тому.

MBZ – Крила Донбаса

Турнірна пригода для цих команд сягнула апогею? Це ж головне протистояння туру між лідерами таблиці. Трохи історії минулих їх виступів: MBZ закінчували зимовий турнір серед п’ятірки найсильніших із безліччю зіркових команд у найвищому дивізіоні. Крила Донбаса свій минулий повний турнір в R-Cup завершили в середині Silver Division. Але зараз ці колективи зійдуться між собою в змаганні, де закріпили за собою статус непереможних після п’яти й чотирьох зіграних поєдинків відповідно. Тому минулі виступи нікого не хвилюють, але не згадати про них ми не могли. MBZ є фаворитом практично будь-якого матчу, але звернімо увагу, в якій формі перебувають лідери «Донбаса»: Борисков, Єпіфанцев, Майстренко, Василенко тощо. Всі ці хлопці вже зібрали безліч індивідуальних нагород. Чекаємо команди на майданчику в оптимальних складах, влаштуйте нам грандіозне протистояння у неділю!

Микільська Слобідка – FC Lontano

«Лонтанівці» засумували в останніх чотирьох матчах. Серед трьох поразок ще помітна перемога над KARCHER, але й ця звитяга остаточно «загубиться» в разі поразки у грі проти Микільська Слобідка. «Слобідчани» ж втримуватимуть третє місце не лише від «загрози» з боку підопічних Олександра Шестерньова. Цієї неділі всі колективи зіграють свої поєдинки, тому команда Владислава Рибальченка налаштована перемагати і чекати осічки конкурентів.

МФК Парма – Binotel

Binotel є однією з двох команд, які зіграли поки лише 3 матчі в турнірі. Погодьтесь, вигідніше проводити черговий поєдинок, знаючи про успіхи й невдачі конкурентів. Підопічним Андрія Кірякова варто конвертувати це у свою другу перемогу, але «Парма», декласувавша FC Lontano минулої неділі, зараз почуває себе більш впевнено. МФК Парма випереджає Binotel на 3 пункти, чи збільшать хлопці розрив у таблиці після шостого туру?

Hare Krishna – ДКС України

Доки всі інші суперники ризикують закінчити цей тур із втратами залікових балів, ДКС України отримали в суперники Hare Krishna і йтимуть до перемоги. Спокуса вийти на «чисту» третю сходинку і, можливо, зменшити різницю до 2 очок від другого місця – все це мотивує підопічних Віталія Мельника. Гравці Hare Krishna не збираються вживатись у роль «вільних слухачів» на «лекції» досвідченого тренера суперників. Команда налаштовується стати тим «знахабнілим студентом», який і «прогуляє пару», і ще й втре носа «лектору».

Пресслужба R-Cup