Боротьба за призові місця незабаром досягне апогею – анонс 7-го туру R-Cup Futsal, Анонс матчів сьомого туру R-Cup Futsal, R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

06.11.2021

Боротьба за призові місця незабаром досягне апогею – анонс 7-го туру R-Cup Futsal

06.11.2021

Боротьба за призові місця незабаром досягне апогею – анонс 7-го туру R-Cup Futsal

MBZ KARCHER

MBZ у цьому турі дістався суперник, від якого можна чекати будь-чого. Чому? Розлючений KARCHER програє 4 матчі поспіль, але зізнаємось, що очікуємо від команди Романа Чернеця кращих виступів.

Звичайно, MBZ є фаворитом цієї гри. Звитяга у минулому турі над Крила Донбасу дозволила укріпити своє лідерство і відірватись на від другого місця на 6 очок. Тим паче, лідер MBZ Бойко наразі є одним із двох кращих «снайперів» турніру.

Binotel – Микільська Слобідка

Про KARCHER писали вище. А от в ще однієї команди Андрія Кірякова становище більш вигідне. Binotel зіграв лише 4 поєдинки, тому колектив ще набиратиме обертів. Перемога дозволить піднятись на одну-дві сходинки вище у таблиці, якщо FC Lontano втратить очки, а «Парма» програє. У той же час, Микільська Слобідка продовжує боротись за високі позиції. Виділимо Грушка зі «Слобідки», який має в активі 5 очок по «гол+пас». Не секрет, що підопічні Владислава Рибальченка гратимуть лише на перемогу, враховуючи високу конкуренцію, яку нав’язує ДКС України.

ДКС України – FC Lontano

ДКС України явно не збирається втрачати очок у цьому турі. Пам’ятаємо, що підопічні Віталія Мельника ще й мають гру «в запасі», тому за сприятливих умов і власної перемоги завжди є перспектива піднятись на друге місце в таблиці. Ще й Олексій Грищенко перебуває серед п’ятірки кращих «снайперів» турніру. Переконались, що FC Lontano буде напрочуд важко в цю неділю? Колективу Богдана Степаненка у грі потрібно доводити, що хлопцям все ж під силу змагатись за високі місця.

МФК Парма – Крила Донбасу

Крила Донбасу в минулому турі вперше програли (поразка MBZ 1:2). Але боротьба за призові місця в самому розпалі, тому команда Віктора Беднюка часу не гаятиме і в неділю приїде за п’ятою перемогою.

Хлопці з МФК Парма, схоже, «прийшли до тями» після двох поразок поспіль у середині жовтня. Але матч із «Донбасом» буде серйозним викликом для хлопців, побачимо, як справлятиметься із ним колектив Андрія Балагути.

Пресслужба R-Cup