Підсумки заключного туру R-Cup Futsal I Season, Огляд заключних матчів Autumn R-Cup Futsal. , R-CUP 2019-2023. Офіційний сайт

Новина

08.12.2021

Підсумки заключного туру R-Cup Futsal I Season

08.12.2021

Підсумки заключного туру R-Cup Futsal I Season

Микільська Слобідка 5 – 0 Зелені Леви

Микільська Слобідка завоювала срібні нагороди в R-Cup Futsal, не залишивши жодних шансів «левам» в очному протистоянні.

У першому таймі «Слобідка» забила двічі, голи в активі Рибальченка й Грушка. Тренерський підхід та постійні ігрові напрацювання позначаються на грі, тож і в другій половині зустрічі хлопці не віддали ініціативу. Зрештою, Грушко оформив дубль і асистував Іванку, а Дяченко забив свій десятий гол у турнірі на 36 хв звітного поєдинку. Від лідера бомбардирської гонки Валерій Дяченко відстав лише на 2 м’ячі.

KARCHER 1 – 1 Крылья Донбасса

KARCHER провів один із кращих своїх матчів у турнірі. Команда Романа Чернеця нав’язала конкурентну боротьбу «Донбасу» і заслужено набрала 1 заліковий бал. Наставник Андрій Кіряков провів цей матч у якості граючого тренера, значно вплинувши на гру підопічних.

Крылья Донбасса виглядали менш переконливо до перерви, але зберегли свої ворота «на замку». А от зі стартом другого тайму хлопці перехопили ініціативу. Як наслідок, Толочко відкрив рахунок на 21 хв. Але вже в наступній атаці суперники зрівняли зусиллями свого капітана.

Команди потішили видовищною грою і жагою до боротьби. Бажаємо колективам вирішити кадрові проблеми і поборотись за нагороди взимку.

MBZ 3 – 2 ДКС України

MBZ переграли ДКС України, Микола Бойко забив двічі та випередив Олега Пасічника на 1 гол у списку бомбардирів – справжня чемпіонська ідилія.

Номінальні «господарі» захопили ініціативу зі старту – цьому сильно посприяв швидкий гол Колесника на 1 хв. Мінімальна перевага трималась практично до перерви, але Бойко, мотивований стати кращим голеадором, зробив рахунок 2-0.

У другому таймі Микола не зупинився та оформив дубль. Хоча цього разу ДКС України відразу ж відповіли – відзначився Пульцин. Маринич забив на 40 хв, але суперник довів цю гру до переможного кінця.

Пресслужба R-Cup